Tilføj datoer

Ting at gøre Kuala Lumpur

Bliv fascineret af Malaysias hovedstad med de moderne tvillingetårne og farverige hinduistiske Batu-grotter.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 88 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 6

Ofte stillede spørgsmål om Kuala Lumpur

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Kuala Lumpur?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Kuala Lumpur?

De bedste dagsture og -udflugter fra Kuala Lumpur er:

Batu-grotterne

Hvad er de bedste billige ture i Kuala Lumpur?

Andre seværdigheder i Kuala Lumpur

Vil du se alle oplevelser i Kuala Lumpur? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kuala Lumpur

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.153 anmeldelser

Book denne tur! Vi havde oprindeligt planlagt at tage til Batu Caves på egen hånd, men denne oplevelse var bedre end noget, vi kunne have planlagt, især med de to ekstra stop til Batik-butikken og Pewter-faktoren, som vi aldrig ville have reserveret. Et stort råb til vores guide Mr. Wai - han var så nacn, vidende og gik ud over på så mange måder. Han delte lidenskabeligt sin viden om Malaysia, personlige oplevelser, traditioner og anbefalinger for at gøre resten af vores tur glat og mindeværdig. Han hjalp os med at købe vores egne Batik-sæt til at tage med hjem, satte os af på en fantastisk restaurant og hjalp med at arrangere vores lufthavnstransport.

Jeg kan kun anbefale dagsturen til Taman Negara. Bussen kører klokken 5 om morgenen og efter cirka 3,5 time er du allerede ved nationalparken. Turen guides af en ranger ad en velforberedt sti. Det går op og ned ad floden i en båd. Du bliver våd ned til underbukserne, men det er vildt sjovt. Et besøg i en lille nomadelandsby med at lave bål og skyde blowball runder det hele af. Et måltid er også inkluderet inden turen går tilbage til KL. Alt i alt en begivenhedsrig dag.

Vi havde en rigtig god tid i Taman Negara National Park. Især vandreturen gennem junglen, udsigtspunkterne og baldakinvandringen var fantastisk. Havde også den bedste tid ved river rafting. Det eneste negative/forbedrelige ting, hvor omklædningsrummene efter at blive rigtig våde ved rafting. Vi skulle gå hele vejen fra floden til landsbyen (5 minutters gang) for at få skiftet os selv på et offentligt toilet. Men udover det var turen fantastisk og absolut pengene værd.

Det var en meget flot og velorganiseret halvdagstur, hvor man besøgte mange steder, der var værd at se. Guid Mr. Alen (Admin for D'Lassh Tours n Travels) var i stand til at give en masse information om byen, landet og de enkelte destinationer. Han var også i stand til at besvare specifikke spørgsmål tilfredsstillende. Jeg kan anbefale turen 100%.

Det er bestemt meget godt for den tid, du har. Du skal være opmærksom på, at du vil sidde længere i bilen, end du er i nationalparken. Sejlturen til sidst, hvor man virkelig bliver helt våd, var også sjov!