Tilføj datoer

Ting at gøre Kuranda

Tilgængelige aktiviteter

  • Entrébilletter
  • Eventyr
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
  • City-kort
Vi fandt 26 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Kuranda

Vil du se alle oplevelser i Kuranda? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kuranda

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.122 anmeldelser

Vi startede dagen med en historielektion af de forbipasserende områder på vej ind i varder. Så meget vidende! Sky rail var meget interessant og for 40Aud hver værd at komme til Kuranda. Den naturskønne jernbane fra Kuranda tilbage ned ad bjergene er helt spektakulær med nogle fantastiske udsigter. Selve byen Kuranda har været noget af det, der er påvirket af COVID, men uden tvivl vil den vende tilbage. Anbefal at tage et hurtigt kig på sommerfuglereservatet, mens du også er der!

Hentes hurtigt fra hotellet. Bragt til stationen, hvor vi havde tid til at gennemse butikken og opsuge atmosfæren. Elskede rejsen op med tog til Kuranda med stop. Ankom i Kuranda og gratis bus til centrum. Masser af butikker og spisesteder. Returneret af Skyrail, hvilket var fantastisk.

Vores dagstur var fantastisk og velorganiseret fra start til slut. Vi nød kommentaren fra Brett, og hvordan han fik os alle til at føle os velkomne. Bretts viden og omsorg for vores tur var fremragende.

We had an amazing trip there was a delay at the Skyrail caused by a thunderstorm, but we were well informed by the guide from GetYourGuide so it was no Big deal for us. 10/10 !!

smuk og hyggelig by. nemt med pick up af guide. perfekt tid, vi gik en tur gennem regnskoven. så smukt. turen kan anbefales