Ting at foretage sig
Kusadasi

Denne kystby har noget for enhver smag lige fra fortidsminder til et livligt natteliv.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Kusadasi

Kusadasi: Efesos, Marias hus og Artemis-templet med frokost

1. Kusadasi: Efesos, Marias hus og Artemis-templet med frokost

Mød din guide og start din dag på din tur, når du får tid til at afhente din tur. Først skal du besøge Jomfru Marias hus. Denne kirke, der ligger 6 km nord for ruinerne af Efesos, blev bygget i 6. århundrede e.Kr. oven på fundamenterne af et hus fra 1. århundrede e.Kr. Herefter skal du besøge Efesos, en arkæologisk skat og den bedst bevarede klassiske by i det østlige Middelhavsområde. I det 1. århundrede e.Kr. var Efesos den næststørste by på planeten efter Rom med mere end 250.000 indbyggere. Den lå i centrum af den kendte verden og spillede en rolle som port mellem øst og vest. Med sin gigantiske havn var den også centrum for handel i antikken. Den er også hjemsted for et af den antikke verdens syv vidundere, Artemistemplet. Ved at gå i de antikke gader blandt de smukke monumenter som f.eks. det tredjestørste bibliotek i den antikke verden eller det største romerske teater på det asiatiske kontinent giver dig følelsen af at være en tidsrejsende. Efter frokost fortsætter du til Artemistemplet. Dets antikke kult tilegnet Artemis var berømt i antikken og gjorde Efesos til et meget besøgt pilgrimssted. Ved slutningen af turen kan du køre tilbage til dit hotel eller havnen.

SKIP-THE-LINE: Landudflugt til Efesos og Artemistemplet

2. SKIP-THE-LINE: Landudflugt til Efesos og Artemistemplet

Når du bliver hentet, mødes du med din guide og kører til den første seværdighed i det antikke Efesos, den bedst bevarede klassiske by i det østlige Middelhavsområde og det største frilandsmuseum i Tyrkiet. Efesos indeholder mere end 30 bygninger og strukturer, der er forbundet af gader, som stadig har mærker efter antikke vognhjul. Besøg det store teater, hvor Paulus prædikede mod hedningene, og hvor gladiatorerne engang kæmpede. Teatret, der oprindeligt kunne rumme 25.000 mennesker, blev bygget i den hellenistiske periode og renoveret af flere romerske kejsere. Designet til teaterforestillinger, men senere ændringer gjorde det muligt at afholde gladiatorkampe her. Facaden på Celsus-biblioteket, som er blevet bemærkelsesværdigt restaureret, er nok det mest fotograferede sted i Efesos, som oprindeligt blev bygget i 115-125. Du kan måske også se Odeon-templet, Trajan-fontænen, Hadrian-templet, Scholastica-dampbadene, marmorvejen, agoraen og Domitian-templet. Efter besøget i det gamle Efesos fortsætter vi til Arthemis-templet. Artemistemplet betragtes som et af de syv vidundere i den antikke verden og var dedikeret til jagtens gudinde. Kun fundamentet og en søjle er tilbage af dette tempel, der engang målte 425 fod x 220 fod bredt.

Fra Kusadasi: Heldagssejltur

3. Fra Kusadasi: Heldagssejltur

Bliv afhentet på dit hotel, og tag til havnen, hvor du stiger ombord på en båd. Sæt sejl langs den smukke kyststrækning nord for Kusadasi. Oplev det barske landskab langs den ægæiske kyst. Stop ved tre forskellige bugter for at snorkle med det fantastiske marineliv, og svøm i det turkisblå vand omkring en time hvert sted. Få en velsmagende frokost ombord på båden på Karasu, og nyd en lækker menu bestående af frikadeller, kylling, salater, pasta, kartoffelsalat og frugt. Tag tilbage til havnen i Kusadasi efter dit tredje svømmestop, og bliv sat af ved dit oprindelige udgangspunkt efter en fantastisk dag på havet.

Kusadasi Buggy Safari Adventure

4. Kusadasi Buggy Safari Adventure

Rejs væk fra de slagne veje i et buggy-safari-eventyr. Nyd at køre langs grusstier, floder og på stranden. Følg din guide langs en bugtende flod, og få øje på de farvestrålende fugle, der bygger rede langs vandet, og nyd derefter den storslåede udsigt over Det Ægæiske Hav. Vær klar til at se øgler og slanger, mens du brænder den sandede parkour af og passerer gennem sump og skov. Kør i buggies gennem støvskyer på de støvede veje i 1,5 time. Tag nogle perfekte billeder til din Instagram. Tag en pause på Pamucak Beach og få en forfriskende svømmetur i 20 minutter. Nyd et stabilt, komfortabelt og letstyrende køretøj.

Fra Kusadasi: Pamukkale & Hierapolis guidet tur med frokost

5. Fra Kusadasi: Pamukkale & Hierapolis guidet tur med frokost

En dagstur til Pamukkale fra havnebyen Kusadasi er en natur- og kulturrejse, som du ikke må gå glip af. Turen er primært centreret om den antikke by Hierapolis og den verdensberømte travertin i Pamukkale. Travertin- eller kalkterrasserne er lokalt kendt som Pamukkale, der betyder "bomuldsborg" på grund af deres fysiske udseende. Stedet ligger omkring 198 kilometer fra Kusadasi og betragtes som en af de ældste termiske byer i verden. Svømning i det termiske vand er et af rejsens højdepunkter med en vandtemperatur på 30 grader Celsius. Ifølge lokale legender kan det termiske vand i Pamukkale helbrede lidelser som hjertesygdomme, fordøjelse, gigt, hudlidelser, kredsløb og åndedræt. Der er flere små termiske pools, som du kan udforske, afhængigt af vejrforholdene. Ud over de termiske vande er et andet højdepunkt på denne tur den gamle græske by Hierapolis, som kan oversættes til "hellig by". Den blev bygget lige ved siden af Pamukkales varme kilder af kongen af Pergamon fra 2. f.Kr. og strækker sig over ca. 2,7 km i længden, 0,6 km i bredden og 0,16 km i højden. Du kan udforske hovedgaderne og det antikke teater blandt mange andre ruiner fra de gamle romerske og græske civilisationer. Desuden kan denne antikke by ses fra byen Denizli, ca. 20 kilometer væk. For historieinteresserede fik byen sit navn Hieropolis fra den aktivitet med at præge bronzemønter, der blev udført der i det 2. århundrede f.Kr., som senere blev ændret til Hierapolis. Men da Attalus III døde, overgav han sit kongerige til Rom, hvilket gjorde byen til en del af den romerske provins Asien. En af hovedattraktionerne i Hierapolis er museet, som rummer historiske genstande fra byen samt fra Attuda, Tripolis, Laodicea og Kolossae. Udstillingsrummet omfatter tre lukkede sektioner af Hierapolis-badet samt de åbne sektioner i den østlige del, som menes at have været brugt som gymnasium og bibliotek. Lige ved siden af den antikke by og Pamukkale-formationen ligger den berømte Kleopatra-pool, som er en ganske interessant attraktion, og besøgende kan også prøve vandet her. Poolen var ikke ejet af den legendariske dronning af det ptolemæiske kongerige i Egypten. Det er snarere en kunstig pool bygget oven på de gamle søjler, der faldt ned fra de to tilstødende under jordskælvet. Desuden kan du svømme blandt disse søjler og ruiner i Cleopatra-poolen. Denne tur giver dig nok fritid til at slappe af, svømme og nyde det omkringliggende landskab. Der er i alt 17 varme kilder i Pamukkale, med en temperatur fra 30 grader Celsius til 100 grader Celsius. Et vigtigt punkt at bemærke er, at hele dette sted er opført på UNESCO's liste over kulturarv, og derfor tiltrækker det hvert år millioner af besøgende fra alle hjørner af verden.

Kusadasi: Efesos & Marias Hus Landudflugt med entré

6. Kusadasi: Efesos & Marias Hus Landudflugt med entré

Efter velkomsten begynder den 20 minutter lange køretur til Efesos. Når I er fremme, kan I begynde en rundtur i byen, som er en af de 12 byer i Den Ioniske Liga. Som havneby var dette et vigtigt udgangspunkt for handelsruter ind i Lilleasien. Gå gennem historien langs marmorgader med vidunderlige offentlige bygninger, og oplev blandt andet Scholasticas bade og Celsus' bibliotek. Oplev Hadrians tempel og Det Store Teater, som er to af de mest imponerende bygninger i Efesos. Besøg terrassehusene, der ligger på Pion-bjergets skørt. Se de 6 beboelsesenheder, som blev bygget på 3 menneskeskabte terrasser. Disse huse er dekoreret med vægfresker og gulvmosaikker og blev opført af de rige borgere i Efesos. (Terrassehusene er kun inkluderet i tilvalgene Privat med terrassehuse og Lille gruppe med terrassehuse. Ikke inkluderet i andre 2 muligheder. OBS Anbefales ikke til folk, der har gangbesvær og akrofobi (højdeskræk)). Se Jomfru Marias Hus, der ligger i Aladag-bjergene, 8 km fra Efesos, og lær om dets forbindelse til dengang, Maria kom til Efesos i 431 e.Kr., og hvorfor dette område blev et pilgrimssted i 1892. Stop ved Artemission-templet, hvor et af de 7 vidundere i den antikke verden engang lå. Dette vil være det sidste stop på turen, inden du kører tilbage til dit udgangspunkt.

Fra Kusadasi: Heldags jeeptur i nationalparken med frokost

7. Fra Kusadasi: Heldags jeeptur i nationalparken med frokost

Hvis du kan lide eventyr, så tag med på denne jeepsafari i Land Rover-jeeps. Nationalparken ligger omkring 24 km fra Kusadasi. Efter du er blevet afhentet fra dit hotel i Kusadasi eller på havnen, kører du direkte til nationalparken. Undervejs kan du nyde udsigten over det smukke Ægæiske Hav, frodige oliventræer og tyrkiske landsbyer. Det første sted, du besøger, er Echo-kløften og det gamle kloster, hvor du kan beundre en udsigt fra over 1.000 m over havets overflade. Få frokost (grill) i nærheden af branddammen. Derefter klatrer du op til vandfaldet, som er omgivet af det naturligt ujævne terræn. Udsigten fra dette område strækker sig helt til øen Samos (Grækenland). Du oplever en spændende nedstigning fra bjerget og stopper ved Zeus' hule, hvor du kan svømme i det krystalklare vand. På Long Beach kan du tage en sidste svømmetur, solbade på stranden og slappe af med en drink fra caféens butik på stranden. Efter din sidste svømmetur på Long Beach kører alle jeepsene tilbage til afgangsstedetet.

Kusadasi ATV-safari

8. Kusadasi ATV-safari

Begynd din 3-timers aktivitet med afhentning på dit hotel og en køretur til skovcampingpladsen, som er udgangspunktet for quad-safarien. En professionel guide vil give information om turen, quad'en og banen. Tag en prøvetur i din quad, inden du tager afsted. Under safarien kører du ad stier ved floder og gennem skovområder. Når du ankommer til Pamucak Beach, kan du nyde at køre langs sandet. Stop for en kort pause på stranden for at svømme. Efter det korte hvil kører du quad'en tilbage til udgangspunktet, og så begynder turen tilbage til dit hotel. Den samlede quad-tur tager 1,5 time. Bemærk venligst: Der udleveres 1 quad til hver voksen booking (enkelt deltager). De, der vælger børnealternativet, vil dele quad med voksne (dobbeltdeltagere). Dobbelt buggy: 2 personer til 1 buggy Enkelt buggy: 1 person på buggy

Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

9. Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

Opdag den fantastiske region Pamukkale og dens varme kilder på en dagstur fra Selcuk, Kusadasi eller Izmir. Begynd med at møde din chauffør/guide i receptionen på dit hotel om morgenen og en transfer til Pamukkale. Udforsk den antikke by Hierapolis, der er bygget på solide kalkstenslag dannet af mineralrigt vand, der i årtusinder er løbet over et hævet, jævnt plateau. Se de mest betydningsfulde steder i den hellige by, herunder teatret, Apollontemplet og nekropolen. Besøg nekropolen (kirkegården) i Hierapolis, et af de største antikke gravsteder i Anatolien. Se et romersk bad, Domitians port, hovedgaden i den antikke by og Byzantiumporten. Vandre til de naturlige varmtvandsterrasser, der er dannet af rindende varmt vand, der er rig på kalk og har temperaturer på 35 grader celsius året rundt. Få chancen for at se de skinnende hvide travertinterrasser i Pamukkale, der ligger ved siden af Hierapolis' ruiner. Nyd valgfri fritid til at svømme i Kleopatras pool, inden turen slutter med en transfer tilbage til dit hotel. Og under turen får du mulighed for at se på tyrkisk traditionelt håndværk.

Kusadasi: Efesos, Marias hus, Artemis 4 til 6 timers ture

10. Kusadasi: Efesos, Marias hus, Artemis 4 til 6 timers ture

Private og minigrupper (maks. 10 gæster) med/uden terrassehuse Efesos, Jomfru Marias Hus og Artemission-templet på en guidet tur. ( Skip the lines-billetter betales til vores guide efter turen ) Din guide vil have dit navneskilt ved udgangen af Kusadasi krydstogtterminal, lige efter du har passeret tolden. Bemærk venligst, at afhentningstidspunktet (normalt 30 minutter efter dit krydstogts ankomst) vil blive sendt via e-mail inden for 24 timer efter din reservation. Hvis du går glip af denne e-mail, så glem ikke at kontakte os for afhentningstidspunkt. Når du har mødt din guide, kører du til Jomfru Marias Hus, som ligger i Aladag-bjergene, 8 km fra Efesos. Besøg Efesos, en af de 12 byer i Den Ioniske Liga, et gammelt græsk distrikt på Lilleasiens vestkyst, som ligger nær Izmir. Som havneby var den et vigtigt udgangspunkt for handelsruter ind i Lilleasien. Gå gennem de historiske marmorgader med historiske offentlige bygninger som Scholasticas bade, Celsus' bibliotek, Hadrians tempel og det store teater. Besøg Terrassehusene, der ligger på Pion-bjergets skørt. Se de 6 beboelsesenheder, som blev bygget på 3 menneskeskabte terrasser. Disse huse er dekoreret med vægfresker og gulvmosaikker og blev bygget af de rige borgere i Efesos. (Terrassehusene er kun inkluderet i tilvalgene Privat med terrassehuse og Minigruppe med terrassehuse. Ikke inkluderet i andre 2 muligheder. OBS Anbefales ikke til folk, der har gangbesvær og akrofobi (højdeskræk)). Stop ved Artemission-templet, som tidligere var et af de syv vidundere i den antikke verden, som dit sidste stop, før du kører tilbage til Kusadasi centrum. Bemærk venligst: Denne tur er kun for krydstogtpassagerer og er ikke tilgængelig for dem, der bor på hotel.

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Kusadasi

Kusadasi: Efesos, Marias hus og Artemis-templet med frokost

Kusadasi: Efesos, Marias hus og Artemis-templet med frokost

Mød din guide og start din dag på din tur, når du får tid til at afhente din tur. Først skal du besøge Jomfru Marias hus. Denne kirke, der ligger 6 km nord for ruinerne af Efesos, blev bygget i 6. århundrede e.Kr. oven på fundamenterne af et hus fra 1. århundrede e.Kr. Herefter skal du besøge Efesos, en arkæologisk skat og den bedst bevarede klassiske by i det østlige Middelhavsområde. I det 1. århundrede e.Kr. var Efesos den næststørste by på planeten efter Rom med mere end 250.000 indbyggere. Den lå i centrum af den kendte verden og spillede en rolle som port mellem øst og vest. Med sin gigantiske havn var den også centrum for handel i antikken. Den er også hjemsted for et af den antikke verdens syv vidundere, Artemistemplet. Ved at gå i de antikke gader blandt de smukke monumenter som f.eks. det tredjestørste bibliotek i den antikke verden eller det største romerske teater på det asiatiske kontinent giver dig følelsen af at være en tidsrejsende. Efter frokost fortsætter du til Artemistemplet. Dets antikke kult tilegnet Artemis var berømt i antikken og gjorde Efesos til et meget besøgt pilgrimssted. Ved slutningen af turen kan du køre tilbage til dit hotel eller havnen.

SKIP-THE-LINE: Landudflugt til Efesos og Artemistemplet

SKIP-THE-LINE: Landudflugt til Efesos og Artemistemplet

Når du bliver hentet, mødes du med din guide og kører til den første seværdighed i det antikke Efesos, den bedst bevarede klassiske by i det østlige Middelhavsområde og det største frilandsmuseum i Tyrkiet. Efesos indeholder mere end 30 bygninger og strukturer, der er forbundet af gader, som stadig har mærker efter antikke vognhjul. Besøg det store teater, hvor Paulus prædikede mod hedningene, og hvor gladiatorerne engang kæmpede. Teatret, der oprindeligt kunne rumme 25.000 mennesker, blev bygget i den hellenistiske periode og renoveret af flere romerske kejsere. Designet til teaterforestillinger, men senere ændringer gjorde det muligt at afholde gladiatorkampe her. Facaden på Celsus-biblioteket, som er blevet bemærkelsesværdigt restaureret, er nok det mest fotograferede sted i Efesos, som oprindeligt blev bygget i 115-125. Du kan måske også se Odeon-templet, Trajan-fontænen, Hadrian-templet, Scholastica-dampbadene, marmorvejen, agoraen og Domitian-templet. Efter besøget i det gamle Efesos fortsætter vi til Arthemis-templet. Artemistemplet betragtes som et af de syv vidundere i den antikke verden og var dedikeret til jagtens gudinde. Kun fundamentet og en søjle er tilbage af dette tempel, der engang målte 425 fod x 220 fod bredt.

Fra Kusadasi: Heldagssejltur

Fra Kusadasi: Heldagssejltur

Bliv afhentet på dit hotel, og tag til havnen, hvor du stiger ombord på en båd. Sæt sejl langs den smukke kyststrækning nord for Kusadasi. Oplev det barske landskab langs den ægæiske kyst. Stop ved tre forskellige bugter for at snorkle med det fantastiske marineliv, og svøm i det turkisblå vand omkring en time hvert sted. Få en velsmagende frokost ombord på båden på Karasu, og nyd en lækker menu bestående af frikadeller, kylling, salater, pasta, kartoffelsalat og frugt. Tag tilbage til havnen i Kusadasi efter dit tredje svømmestop, og bliv sat af ved dit oprindelige udgangspunkt efter en fantastisk dag på havet.

Kusadasi Buggy Safari Adventure

Kusadasi Buggy Safari Adventure

Rejs væk fra de slagne veje i et buggy-safari-eventyr. Nyd at køre langs grusstier, floder og på stranden. Følg din guide langs en bugtende flod, og få øje på de farvestrålende fugle, der bygger rede langs vandet, og nyd derefter den storslåede udsigt over Det Ægæiske Hav. Vær klar til at se øgler og slanger, mens du brænder den sandede parkour af og passerer gennem sump og skov. Kør i buggies gennem støvskyer på de støvede veje i 1,5 time. Tag nogle perfekte billeder til din Instagram. Tag en pause på Pamucak Beach og få en forfriskende svømmetur i 20 minutter. Nyd et stabilt, komfortabelt og letstyrende køretøj.

Fra Kusadasi: Pamukkale & Hierapolis guidet tur med frokost

Fra Kusadasi: Pamukkale & Hierapolis guidet tur med frokost

En dagstur til Pamukkale fra havnebyen Kusadasi er en natur- og kulturrejse, som du ikke må gå glip af. Turen er primært centreret om den antikke by Hierapolis og den verdensberømte travertin i Pamukkale. Travertin- eller kalkterrasserne er lokalt kendt som Pamukkale, der betyder "bomuldsborg" på grund af deres fysiske udseende. Stedet ligger omkring 198 kilometer fra Kusadasi og betragtes som en af de ældste termiske byer i verden. Svømning i det termiske vand er et af rejsens højdepunkter med en vandtemperatur på 30 grader Celsius. Ifølge lokale legender kan det termiske vand i Pamukkale helbrede lidelser som hjertesygdomme, fordøjelse, gigt, hudlidelser, kredsløb og åndedræt. Der er flere små termiske pools, som du kan udforske, afhængigt af vejrforholdene. Ud over de termiske vande er et andet højdepunkt på denne tur den gamle græske by Hierapolis, som kan oversættes til "hellig by". Den blev bygget lige ved siden af Pamukkales varme kilder af kongen af Pergamon fra 2. f.Kr. og strækker sig over ca. 2,7 km i længden, 0,6 km i bredden og 0,16 km i højden. Du kan udforske hovedgaderne og det antikke teater blandt mange andre ruiner fra de gamle romerske og græske civilisationer. Desuden kan denne antikke by ses fra byen Denizli, ca. 20 kilometer væk. For historieinteresserede fik byen sit navn Hieropolis fra den aktivitet med at præge bronzemønter, der blev udført der i det 2. århundrede f.Kr., som senere blev ændret til Hierapolis. Men da Attalus III døde, overgav han sit kongerige til Rom, hvilket gjorde byen til en del af den romerske provins Asien. En af hovedattraktionerne i Hierapolis er museet, som rummer historiske genstande fra byen samt fra Attuda, Tripolis, Laodicea og Kolossae. Udstillingsrummet omfatter tre lukkede sektioner af Hierapolis-badet samt de åbne sektioner i den østlige del, som menes at have været brugt som gymnasium og bibliotek. Lige ved siden af den antikke by og Pamukkale-formationen ligger den berømte Kleopatra-pool, som er en ganske interessant attraktion, og besøgende kan også prøve vandet her. Poolen var ikke ejet af den legendariske dronning af det ptolemæiske kongerige i Egypten. Det er snarere en kunstig pool bygget oven på de gamle søjler, der faldt ned fra de to tilstødende under jordskælvet. Desuden kan du svømme blandt disse søjler og ruiner i Cleopatra-poolen. Denne tur giver dig nok fritid til at slappe af, svømme og nyde det omkringliggende landskab. Der er i alt 17 varme kilder i Pamukkale, med en temperatur fra 30 grader Celsius til 100 grader Celsius. Et vigtigt punkt at bemærke er, at hele dette sted er opført på UNESCO's liste over kulturarv, og derfor tiltrækker det hvert år millioner af besøgende fra alle hjørner af verden.

Kusadasi: Efesos & Marias Hus Landudflugt med entré

Kusadasi: Efesos & Marias Hus Landudflugt med entré

Efter velkomsten begynder den 20 minutter lange køretur til Efesos. Når I er fremme, kan I begynde en rundtur i byen, som er en af de 12 byer i Den Ioniske Liga. Som havneby var dette et vigtigt udgangspunkt for handelsruter ind i Lilleasien. Gå gennem historien langs marmorgader med vidunderlige offentlige bygninger, og oplev blandt andet Scholasticas bade og Celsus' bibliotek. Oplev Hadrians tempel og Det Store Teater, som er to af de mest imponerende bygninger i Efesos. Besøg terrassehusene, der ligger på Pion-bjergets skørt. Se de 6 beboelsesenheder, som blev bygget på 3 menneskeskabte terrasser. Disse huse er dekoreret med vægfresker og gulvmosaikker og blev opført af de rige borgere i Efesos. (Terrassehusene er kun inkluderet i tilvalgene Privat med terrassehuse og Lille gruppe med terrassehuse. Ikke inkluderet i andre 2 muligheder. OBS Anbefales ikke til folk, der har gangbesvær og akrofobi (højdeskræk)). Se Jomfru Marias Hus, der ligger i Aladag-bjergene, 8 km fra Efesos, og lær om dets forbindelse til dengang, Maria kom til Efesos i 431 e.Kr., og hvorfor dette område blev et pilgrimssted i 1892. Stop ved Artemission-templet, hvor et af de 7 vidundere i den antikke verden engang lå. Dette vil være det sidste stop på turen, inden du kører tilbage til dit udgangspunkt.

Fra Kusadasi: Heldags jeeptur i nationalparken med frokost

Fra Kusadasi: Heldags jeeptur i nationalparken med frokost

Hvis du kan lide eventyr, så tag med på denne jeepsafari i Land Rover-jeeps. Nationalparken ligger omkring 24 km fra Kusadasi. Efter du er blevet afhentet fra dit hotel i Kusadasi eller på havnen, kører du direkte til nationalparken. Undervejs kan du nyde udsigten over det smukke Ægæiske Hav, frodige oliventræer og tyrkiske landsbyer. Det første sted, du besøger, er Echo-kløften og det gamle kloster, hvor du kan beundre en udsigt fra over 1.000 m over havets overflade. Få frokost (grill) i nærheden af branddammen. Derefter klatrer du op til vandfaldet, som er omgivet af det naturligt ujævne terræn. Udsigten fra dette område strækker sig helt til øen Samos (Grækenland). Du oplever en spændende nedstigning fra bjerget og stopper ved Zeus' hule, hvor du kan svømme i det krystalklare vand. På Long Beach kan du tage en sidste svømmetur, solbade på stranden og slappe af med en drink fra caféens butik på stranden. Efter din sidste svømmetur på Long Beach kører alle jeepsene tilbage til afgangsstedetet.

Kusadasi ATV-safari

Kusadasi ATV-safari

Begynd din 3-timers aktivitet med afhentning på dit hotel og en køretur til skovcampingpladsen, som er udgangspunktet for quad-safarien. En professionel guide vil give information om turen, quad'en og banen. Tag en prøvetur i din quad, inden du tager afsted. Under safarien kører du ad stier ved floder og gennem skovområder. Når du ankommer til Pamucak Beach, kan du nyde at køre langs sandet. Stop for en kort pause på stranden for at svømme. Efter det korte hvil kører du quad'en tilbage til udgangspunktet, og så begynder turen tilbage til dit hotel. Den samlede quad-tur tager 1,5 time. Bemærk venligst: Der udleveres 1 quad til hver voksen booking (enkelt deltager). De, der vælger børnealternativet, vil dele quad med voksne (dobbeltdeltagere). Dobbelt buggy: 2 personer til 1 buggy Enkelt buggy: 1 person på buggy

Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

Fra Selcuk/Kusadasi/Izmir: Pamukkale Heldagstur

Opdag den fantastiske region Pamukkale og dens varme kilder på en dagstur fra Selcuk, Kusadasi eller Izmir. Begynd med at møde din chauffør/guide i receptionen på dit hotel om morgenen og en transfer til Pamukkale. Udforsk den antikke by Hierapolis, der er bygget på solide kalkstenslag dannet af mineralrigt vand, der i årtusinder er løbet over et hævet, jævnt plateau. Se de mest betydningsfulde steder i den hellige by, herunder teatret, Apollontemplet og nekropolen. Besøg nekropolen (kirkegården) i Hierapolis, et af de største antikke gravsteder i Anatolien. Se et romersk bad, Domitians port, hovedgaden i den antikke by og Byzantiumporten. Vandre til de naturlige varmtvandsterrasser, der er dannet af rindende varmt vand, der er rig på kalk og har temperaturer på 35 grader celsius året rundt. Få chancen for at se de skinnende hvide travertinterrasser i Pamukkale, der ligger ved siden af Hierapolis' ruiner. Nyd valgfri fritid til at svømme i Kleopatras pool, inden turen slutter med en transfer tilbage til dit hotel. Og under turen får du mulighed for at se på tyrkisk traditionelt håndværk.

Kusadasi: Efesos, Marias hus, Artemis 4 til 6 timers ture

Kusadasi: Efesos, Marias hus, Artemis 4 til 6 timers ture

Private og minigrupper (maks. 10 gæster) med/uden terrassehuse Efesos, Jomfru Marias Hus og Artemission-templet på en guidet tur. ( Skip the lines-billetter betales til vores guide efter turen ) Din guide vil have dit navneskilt ved udgangen af Kusadasi krydstogtterminal, lige efter du har passeret tolden. Bemærk venligst, at afhentningstidspunktet (normalt 30 minutter efter dit krydstogts ankomst) vil blive sendt via e-mail inden for 24 timer efter din reservation. Hvis du går glip af denne e-mail, så glem ikke at kontakte os for afhentningstidspunkt. Når du har mødt din guide, kører du til Jomfru Marias Hus, som ligger i Aladag-bjergene, 8 km fra Efesos. Besøg Efesos, en af de 12 byer i Den Ioniske Liga, et gammelt græsk distrikt på Lilleasiens vestkyst, som ligger nær Izmir. Som havneby var den et vigtigt udgangspunkt for handelsruter ind i Lilleasien. Gå gennem de historiske marmorgader med historiske offentlige bygninger som Scholasticas bade, Celsus' bibliotek, Hadrians tempel og det store teater. Besøg Terrassehusene, der ligger på Pion-bjergets skørt. Se de 6 beboelsesenheder, som blev bygget på 3 menneskeskabte terrasser. Disse huse er dekoreret med vægfresker og gulvmosaikker og blev bygget af de rige borgere i Efesos. (Terrassehusene er kun inkluderet i tilvalgene Privat med terrassehuse og Minigruppe med terrassehuse. Ikke inkluderet i andre 2 muligheder. OBS Anbefales ikke til folk, der har gangbesvær og akrofobi (højdeskræk)). Stop ved Artemission-templet, som tidligere var et af de syv vidundere i den antikke verden, som dit sidste stop, før du kører tilbage til Kusadasi centrum. Bemærk venligst: Denne tur er kun for krydstogtpassagerer og er ikke tilgængelig for dem, der bor på hotel.

Ofte stillede spørgsmål om Kusadasi

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Kusadasi?

Topattraktionerne, der skal opleves i Kusadasi:

Se alle seværdigheder i Kusadasi, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Kusadasi?

De bedste dagsture og -udflugter fra Kusadasi er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Kusadasi på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Kusadasi

Oplevelser i Kusadasi

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Kusadasi

Vil du se alle oplevelser i Kusadasi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kusadasi

Samlet bedømmelse

4.6
(1.319 anmeldelser)

Vi havde det rigtig sjovt! Besætningen gav deres bedste for at få os til at få en glad tur! Alt var godt organiseret, vi skulle lege med vandpistoler. Jeg råder dig til at tage ekstra tøj med dig i en plastikpose! Grillen de tilbød os var velsmagende alt var fantastisk! Vi besøgte også et gammelt kloster, der var virkelig interessant! Udsigten var perfekt vores chauffør meget sød og venlig. Det var et dejligt eventyr med en masse overraskelser!Jeg kan klart anbefale det..!

Min mand og jeg elskede denne tur! Det var den perfekte måde at udforske Tyrkiet for en dag. Rejselederne var alle meget sjove. Efter svømning om morgenen inkluderede de flere vandkampe med de andre jeeps, hvilket var meget sjovt og også holdt os kølige under hele turen. Anbefaler bestemt at tage denne tur til et sjovt eventyr!

Grundigt nød jeep safari. Meget velorganiseret, lækker frokost. Sluttede pænt af med et besøg på Long Beach. Mine humørsyge teenagere sagde endda, at de ville ønske, det havde varet længere!! Hjælpelinjerne var engagerende og meget sjov... Vil helt klart anbefale denne tur.

Store ! Intet at klage over, alt var fantastisk. De ultra venlige guider med masser af vittigheder og aktiviteter under hele turen. Jeep-turen viste os gode steder, maden var fantastisk. At anbefale !

Super hyggelig dag! Vi havde børn på 7 og 3 år, virkelig afslappende og lækre omgivelser, hyggelig underholdning og okay mad (ikke gourmet) men bestemt alle pengene værd! Vi gør det igen næste år!