Oplevelser i
Kyle of Lochalsh

Vælg datoer

Topaktiviteter

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.


Topseværdigheder i Kyle of Lochalsh

Vores aktiviteter følger lokale sundhedsretningslinjer, så du kan fokusere på at nyde din oplevelse.

Andre seværdigheder i Kyle of Lochalsh

Vil du se alle oplevelser i Kyle of Lochalsh? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Kyle of Lochalsh

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 2.126 anmeldelser

Jeg kunne ikke anbefale Timberbush Tours mere. Vores dejlige guide Tonks var FANTASTISK. Vi var kun en lille gruppe for dagen, og vi lavede virkelig god tid, så Tonks tilføjede masser af fantastiske seværdigheder, som simpelthen var fantastisk at se. Hendes begejstring for Skotland gennem hendes historiefortælling var klar, og det var super sjovt at lære om alle de forskellige legender. Jeg er super glad for, at vi var i stand til at gennemføre turen fra Inverness, og jeg anbefaler Timberbush til alle, der ønsker en god dag ude!

Fantastisk tur! Meget smukke steder. Alle tre dage fløj med det samme. Ruten er bygget med en meget høj kvalitet, trætter ikke, samtidig med at hvert stop giver dig mulighed for at nyde en smuk udsigt. I to nætter blev de indkvarteret i et gæstehus, som bestod af tre værelser. Ejeren er en rigtig skotte, meget gæstfri og åben person. Om morgenen blev der tilbudt morgenmad - meget velsmagende og varieret!

Skye var regnfuld og kold denne tid af året, men tour guide var forbløffende. Chris gjorde mest ud af vejret og foretog omkørsler for at kompensere for noget mistet landskab, som vi ikke kunne opleve på grund af vejret. Han så ud til, at han virkelig var interesseret i vores oplevelse, fortæller highland-historier gennem hele vanturen og lærte folk at kende på turen. Vil meget anbefale!

Ask for John! He is a born storyteller and you could tell that he loves his job. We got to explore so much of the Highland, and even though it was pouring down for most of the trip, we had a great time and the scenery was absolutely stunning! I would book a trip with the Hairy Coo again anytime!

Fantastisk tur, hvor du kan se meget af Skotland. Det indebærer meget køretid, men vores guide fortalte en masse interessante historier. Så det var underholdende. Det eneste, der var en skam, var omvejen via Glasgow, hvor vi hentede andre rejsende. Som et resultat savnede vi 2 slotte.