Tilføj datoer

La Condamine, Monaco
Dagsture

Dagsture
89 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

La Condamine, Monaco

La Condamine, Monaco

Andre seværdigheder i La Condamine, Monaco

Vil du se alle oplevelser i La Condamine, Monaco? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om La Condamine, Monaco

Generelt vil jeg gerne beskrive denne tur tilfredsstillende og vidunderlig. Selvom turen var lidt forhastet og forhastet, kunne vi kun lide at blive 30-40 minutter på hvert sted, vi har besøgt alle de annoncerede steder, transporten var glat, vores guide (beklager, jeg glemte hans navn) kan skifte mellem engelsk og spansk meget effektivt, så hvis dit sprog er et af dem, kan du bare booke denne tur uden tøven, han er også ansvarlig, informativ og underholdende. Der er kun én ting, der ikke var helt tilfredsstillende, at vi har brugt for lang tid på parfumefabrikken.

Meget vel tiltettelagt og inspirerende tur. Vores guide Cyril var vidende, imødekommende, havde styr på programmet og gruppen og hans hjemmelavede kager og pizza ladeire var en lækker overraskelse. Hans får fulde fem stjerner. Vores picnic var skuffende og vi måtte selv betale for dessert.

Vores chauffør - Monsieur Parfait (oversat: hr. Perfekt) - udviste stor professionalisme og fortalte meget omkring det, vi passerede og det, vi skulle besøge. Det omfattende program var måske lidt for sammenpresset; men han klarede det hele til punkt og prikke.

Det var en lang dagstur, men med masser af smukke steder at opleve. Vores guide Rafael delte masser af information om stederne, områderne og mange andre oplysninger, uanset hvad vi spurgte om. Det var en fantastisk dag, jeg kan anbefale til enhver.

Rigtig fin tur med en venlig og smilede Zahran! Vi kom på et hold med meget venlige mennesker, og det Gjorde turen meget bedre.