Tilføj datoer

La Fenice-teatret
Aktiviteter på regnvejrsdage

Aktiviteter på regnvejrsdage

Vores mest anbefalede La Fenice-teatret Aktiviteter på regnvejrsdage

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

1. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med app-kommentarer

Føl essensen af Venedig, når du udforsker skjulte og maleriske vandveje nær Canal Grande med en gondoltur. Lyt til kommentarer i appen for at få mere at vide om byen, mens du beundrer seværdighederne. Start din aktivitet med at møde værten, som vil forklare nogle kuriositeter om gondolernes og gondoliernes historie. Få gratis adgang til en app med kommentarer til din rute på gondolen. Mens du nyder Grand Canals skønheder, kan du beundre de vidunderlige paladser som f.eks. paladset Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-paladset, Salute-kirken og Punta della Dogana. Oplev det verdensberømte La Fenice-teater og Mozart-huset langs de romantiske og skjulte vandveje. Ved slutningen af turen kan du nyde en betagende udsigt over Markusbassinet med San Giorgio-øen.

Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

2. Venedig: Grand Canal med gondol med livekommentar

Udforsk kanalerne i Venedig om bord på en gondol. Nyd livekommentarer fra din guide, mens din gondolier fører dig ned ad smalle veje og langs Canal Grande. Få mere at vide om byens paladser, kirker og seværdigheder. Hør om lokale historier og om gondolens og gondoliernes historie. Undervejs på turen kan du beundre Desdemonas hus og Mozarts hus. Du kommer også forbi det storslåede La Fenice-teater og kanalen "De le Ostreghe". Fortsæt til den vigtigste kanal i Venedig, Canal Grande. Kør mod Salute-kirken, Peggy Guggenheim-samlingen og nogle af de fantastiske venetianske paladser, der ligger langs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimani-paladset og mange andre. Du vil også se Punta de la Dogana og Markusbassinet, inden du vender tilbage til Campo San Moisè.

Venedig: Operahuset La Fenice - adgangsbillet med audioguide

3. Venedig: Operahuset La Fenice - adgangsbillet med audioguide

Gør dit ophold i Venedig mindeværdigt med et besøg i La Fenice operahus. Selv hvis du ikke har tid til at se en forestilling, kan du bruge denne billet for at beundre det sensationelle avant-garde design. Vælg en lydguide på 7 forskellige sprog, og udforsk hemmelighederne i teatret. Oplev historien bag bygningen fra sin oprindelse til i dag. De vigtigste præmierer i international opera finder sted på La Fenice. Her iscenesættes mere end hundrede operaforestillinger om året.

Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

4. Venedig: Delt gondoltur på den skønne Canal Grande

Deltag en gondoltur med op til 5 andre personer og en gondoliermester gennem Venedigs kanaler. Glid yndefuldt gennem Venedigs mystiske kanaler på en fredelig 30-minutters tur. Oplev de maleriske og charmerende kanaler i Venedig, der har forskellige charmer og appelerer, hvilket du vil opleve på denne tur. Svøm ned ad den ikoniske Canal Grande, kør ned ad mindre vandveje, og kom forbi det berømte teater La Fenice for at suge atmosfæren til dig.

Det skjulte Venedig: Usædvanlig vandretur

5. Det skjulte Venedig: Usædvanlig vandretur

Kom væk fra den slagne vej i Venedig, væk fra menneskemængderne. Med en guide kan du udforske hjertet af Venedig, herunder mindre kendte områder, der er rige på historie, såsom Rialto-broen. Oplev først Campo Santa Maria Formosa, en af de største pladser i byen, og udforsk de ni gader og 11 broer, der forgrener sig derfra. Kryds Campiello degli Orbi, hvor der formodentlig engang boede et broderskab af blinde. Dernæst ankommer du til området Saints John and Paul, hvor der nu ligger et venetiansk hospital. Besøg labyrinten af calli og campi (smalle venetianske gader og pladser), og find Marco Polos Hus, en bygning, der menes at være den berømte opdagelsesrejsendes hjem, markeret med en hvid plade og nu brugt som teater. Til sidst går turen gennem Markuspladsen med dens fantastiske monumenter og Dogepaladset. Fortsæt din oplevelse med en valgfri gondoltur, hvor du opdager Venedig fra en unik vinkel: Glid under Sukkenes Bro ind i det magiske San Marco-bassin og hils på den charmerende San Giorgio-ø. En drømmerejse venter!

Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

6. Venedig: Privat gondoltur langs Canal Grande

Stig om bord på en autentisk gondol og tag på en romantisk tur langs Canal Grande i Venedig. Se de historiske seværdigheder langs kysten, mens du glider ned ad kanalen. Sæt af fra afgangsstedet, og beundr vidunderlige paladser, såsom Peggy Guggenheim-samlingen og Basilica Santa Maria della Salute. Udforsk Venedigs hemmelige vandveje, og indsnus byens atmosfære sammen med dine venner eller din elskede. Kør med gondol tæt på Markuspladsen, Fenice-operaen, Punta della Dogana og mange andre charmerende paladser. Kør under en lille bro, mens du opdager de skjulte steder, som kun kan nås med gondol.

Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

7. Venedig: Fælles gondoltur gennem lagunebyen

Oplev Venedig fra vandsiden, og beundr byen med broer og kanaler. Læn dig tilbage, slap af i dit fløjlssæde, og se de vidunderlige byzantinske bygninger passere forbi. Glid under de utallige broer, og hør vandets bløde lyde mod palazziernes smuldrende mure. Sejl ned ad den berømte Canal Grande, og se området omkring kirken Santa Maria della Salute. Beundr denne vidunderlige barokkirke fra det 17. århundrede, og se de snoede små kanaler. Slap af i gondolen, og nyd udsigten til seværdigheder som den berømte Rialto-bro og San Moisè-kirken. Beundr La Fenice-teatret og andre venetianske vartegn, mens du sejler ned ad kanalerne.

Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

8. Venedig: Selvledende højdepunkter Scavenger Hunt & Walking Tour

Lær Venedig at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet scavenger hunt-turen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Venedigs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur ved den imponerende Santa Maria Gloriosa dei Frari. Besøg Campo San Polo, Venedigs næststørste torv. Fotografer Rialtobroen, den ældste bro på Canal Grande, og beundr Chiesa di San Salvatore med en historie, der går helt tilbage til det 7. århundrede. Kør videre til den livlige Piazza San Marco, Venedigs største og mest berømte plads. Beundr San Marco-basilikaen med dens udsmykkede mosaikker. Beundre paladset Pallazo Ducale, symbolet på Venedig. Besøg den mirakuløse San Zaccaria-kirke og Chiesa di San Giorgio dei Greci med det karakteristiske skæve tårn, det udsmykkede interiør og vægge med forgyldte portrætter. På hvert stop kan du få mere at vide om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at holde en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.

Venedig: Fælles karnevalstur i gondol og maske

9. Venedig: Fælles karnevalstur i gondol og maske

Oplev magien i Venedig med en særpræget gondoltur i Markusbassinet og mindre romantiske kanaler, og tag en karnevalsmaske på under karnevalsfesten. Oplev de venetianske gondolers rige historie og tradition med vores kyndige guide, som vil dele fascinerende indsigt i det unikke design og håndværk af disse ikoniske både. Turlederen vil introducere dig til gondoltraditionen, før du går ombord. Som en særlig gave giver vi dig en traditionel karnevalsmaske, som du kan bære under turen og tage med hjem (kun i karnevalsperioden). Tag masken på, læn dig tilbage og slap af, mens du nyder Venedigs smukke seværdigheder. Glem ikke at tage nogle uforglemmelige billeder med din maske om bord på gondolen, og del dem med dine venner på de sociale medier! Glid under små broer, og nyd den betagende atmosfære i Markusbækkenet!

The Majestic Teatro La Fenice: Guidet tur i Venedig

10. The Majestic Teatro La Fenice: Guidet tur i Venedig

Lad dig forestille dig storslåetheden og teatraliteten i de verdenskendte operaer, der passerede gennem Venedigs Teatro La Fenice. Grundlagt i slutningen af det 18. århundrede, blev La Fenice hurtigt gå-til teater for de overdådige premiere af nogle af de mest berømte operaer i verden, herunder Rossinis "Tancredi", "Sigismondo" og "Semiramide," Bellini's " Capuletter og Montagues, "og" Beatrice di Tenda, "og mange flere. I dag lægger det smukke teater særlig vægt på moderne produktioner og byder verdenspremierer på Stravinskis "The Rake's Progress" og blandt andet Britten's "The Screw of the Screw" velkommen. Med en siddekapacitet til over 1.000 mennesker kan La Fenice prale med fremragende akustik, et 98-medlem orkester og 66-person opera kor, et dedikeret lokalt publikum og et stort internationalt efterfølgende.

17 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Venedig

Venedig

Ofte stillede spørgsmål om La Fenice-teatret Aktiviteter på regnvejrsdage

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Venedig end La Fenice-teatret Aktiviteter på regnvejrsdage?

Disse andre ting at gøre i Venedig må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i La Fenice-teatret

Vil du se alle oplevelser i La Fenice-teatret? Klik her for en fuld oversigt