Ting at foretage sig
La Maddalena

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i La Maddalena

Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

Start din tur i Palau eller La Maddalena havn, hvor besætningen vil møde dig og sørge for, at du finder dig godt til rette om bord. Vælg mellem et udvalg af drikkevarer og mad, der kan købes, mens du nyder havbrisen. Tag en svømmetur under det første stop på øen Budelli, der er kendt for sit turkisblå vand. Stop ved Santa Maria for at ligge på sandet eller svømme i de naturlige bassiner. Når du er tilbage på båden, kan du beundre Spiaggia Rosa og dens unikke lyserøde sand. Besøg Spargi for at opdage dens hvide sandstrande, klippekyster og turkisblå vand. Snorkel i det rolige vand, eller slap af på stranden i Cala Granara. Undervejs kan du se øen Santo Stefano, Caprera og bjørneklippen Palau fra båden. Lyt til en flersproget forklaring fra din ekspertguide om øgruppens historie. Hvis du tog afsted fra Palau, har du 1 times fritid til at shoppe souvenirs eller Vermentino-vin i traditionelle sardinske butikker. Gå en tur rundt i den charmerende by. Beundr havnen i Cala Gavetta og den maleriske kirke Santa Maria Maddalena, før du bliver sat af i Palau. Hvis din rejse startede i La Maddalena, kan du afslutte den her.

Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med båd

Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med båd

Vores rejse starter fra havnen i Palau kl. 10.30 (historien fortæller, at admiral Nelson også lagde til kaj her og opholdt sig her fra 1. november 1803 til 11. januar 1805). Første stop: dette vil finde sted på stranden Cala Corsara på øen Spargi, der ligger vest for øgruppen La Maddalena, denne ø er slående for sin afrundede form, der tilbyder en vild og uforurenet natur for øjet, på kysten skiller granitklipper sig ud skulptureret af vinden, øen Spargi er det ideelle sted for sportselskere, faktisk er snorkling meget udbredt, men det præsenterer også det ideelle panorama til at dvæle og nyde naturens skønheder. Når vi er tilbage på båden efter at have svømmet, slappet af eller gået en tur på den utrolige ø Spargi, stopper vi for at spise frokost, og kaptajnen vælger det bedst egnede sted (i umiddelbar nærhed), hvor du kan spise og nyde hvert sekund af din oplevelse fuldt ud. Frokost er ikke inkluderet i billetprisen. Andet stop: Det fjerde stop er planlagt på øen Santa Maria. Turen kan ikke ignorere denne etape: lysets renhed, det krystalklare hav og de hvide strande vil erobre dig. Den enslydende strand, hvis navn stammer fra det benediktinerkloster, der blev bygget på den lille ø, byder rejsende velkommen på jagt efter afslapning og adspredelse. Tredje stop: Turen fortsætter med et stop ved de naturlige pools. En dukkert i de naturlige pools i La Maddalena National Park genopbygger krop og sjæl og fylder energidepoterne op. Disse naturlige pools findes på øen Budelli og er virkelig kendt og berømt over hele verden. Derefter tager vi et panoramabesøg på den berømte Rosa-strand, et af de vigtigste og mest kendte symboler på La Maddalena-øhavet, lukket for alle siden 1998 for at beskytte og give tid til det økosystem, der giver dig mulighed for at give denne fantastiske farve til sandet, at genskabe dig selv. derfor er det forbudt at trampe på stranden eller svømme inden for det område, der er afgrænset af bøjerne. Fjerde stop: Vi forlader Piscine Naturali og sejler mod La Maddalena. Til sidst går vi i land i det karakteristiske historiske centrum af Cala Gavetta, en bosættelse valgt af de første indbyggere, de korsikanske hyrder, da den er mere beskyttet mod den berømte fremherskende Maddalena-vind, "mistral eller mistral". Dette stop er ideelt til at nyde den gamle øs vidundere, fuld af historie og vidunderlige udsigter. Vi forlader øen La Maddalena og sejler tilbage til havnen i Palau, men ikke uden at vise dig den smukkeste klippe i Gallura, symbolet på Palau og et nationalt monument: Bjørneklippen. Ankomsten til havnen i Palau er beregnet til mellem 17:30/18:00.

Sardinien: La Maddalena Archipelago heldagstur med båd

Sardinien: La Maddalena Archipelago heldagstur med båd

Nyd en uforglemmelig 7-timers sejltur til øerne i La Maddalena Archipelago. Du vil besøge alle de smukkeste øer: Spargi, Budelli, Santa Maria og La Maddalena i en unik og uformel atmosfære. Om bord er der en bar-restaurant med mange typiske sardinske produkter. Vi garanterer nye både med stor plads og de højeste standarder for sikkerhed og komfort. En højt kvalificeret besætning, venlig og altid opmærksom på ethvert behov for at tilbyde en topoplevelse. Vi er udstyret med internationale kvalitetscertificeringer ISO. En flersproget audioguide (italiensk, engelsk, fransk) er tilgængelig om bord (købet er valgfrit og koster kun 1 euro). Det anbefales at medbringe egne høretelefoner. Daglige afgange fra både havnen i Palau og La Maddalena. Oplev det historiske centrum af La Maddalena med kirken Santa Maria Maddalena og "Caruggi", de karakteristiske gader på øen. Brug Elena Tour-kortet til dine indkøb i øens traditionelle butikker. Stop ved de bløde, hvide sandstrande i Cala Corsara på øen Spargi for at tage en svømmetur i det krystalklare vand. Efter at have sejlet langs Spargis østkyst kan du beundre øen Budelli med sin lyserøde strand og svømme i de naturlige pools fra båden og på stranden på øen Santa Maria. Efter at have passeret Punta Sardegna og Porto Rafael med sit lille torv vender båden tilbage til havnene i Palau og La Maddalena kl. 17.30.

Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

Den bedste måde at lære et nyt steds sande væsen at kende på er ved at opføre sig som en lokal. Og det er derfor, vi har designet vores katamaranudflugt, så du føler dig som hovedpersonen og en integreret del af det. Afgang kl. 9.30 direkte fra Palau. Derefter sejler vi til øgruppen La Maddalena. Vores kaptajn vil involvere dig under navigationen og underholde dig med lidt information og nysgerrighed, mens de, der vil, kan prøve spændingen ved at være ved roret i et par minutter. Vores rejseplan omfatter flere stop i løbet af dagen og er fokuseret på afslapning og natur. Vi har mere end 7 øer at vælge imellem, f.eks: Razzoli, Budelli, Santa Maria, Spargi, Caprera og Santo Stefano. Vores kaptajn vil vælge de smukkeste bugter baseret på vind og havtrafik. Du får mulighed for at svømme i det krystalklare vand i dette paradis, snorkle og solbade. I løbet af dagen får du serveret en aperitif baseret på sardiske produkter, pasta fra havet eller land, afhængigt af de ingredienser, vi finder friske om morgenen, snacks og frugt. Du får vand hele dagen og ubegrænsede læskedrikke. Aperitiffen ledsages af et glas prosecco, og under frokosten får du serveret hvidvin. Som afslutning vil du smage Mirto, den typiske sardinske likør. Kort sagt skal du kun medbringe et strandhåndklæde, en hat og solcreme. Vi tager os af alt andet. Hjemrejsen er planlagt til kl. 16.30/17, og vi kører dig tilbage til Palau.

Fra Palau: La Maddalena-øerne dagsudflugt med båd

Fra Palau: La Maddalena-øerne dagsudflugt med båd

Afgang fra La Maddalena eller Palau for at opdage den smukke nationalpark i øgruppen La Maddalena, besætningen står til din rådighed, og takket være vores flersprogede ekspertguide får du mulighed for at lære om denne øgruppes historie. Efter mindre end 15 minutters sejlads ankommer vi til øen Spargi, et uspoleret paradis og en af øgruppens perler. Nyd strandene, det krystalklare vand og den uberørte natur, eller du kan også udforske de historiske seværdigheder i Cala Corsara-bugten. Når du kommer tilbage til båden, er der mulighed for at spise frokost eller snacks, mens du fortsætter med at sejle rundt i de forskellige bugter på øen Spargi. Efter at have beundret den fantastiske østkyst, der er fuld af bugter, sejler vi til øen Budelli for at fotografere (fra båden) den berømte Spiaggia Rosa og de naturlige pools i Porto Della Madonna, hvor vandets smaragdgrønne farve vil tage pusten fra dig. Vi fortsætter til øen Santa Maria (Cala Santa Maria) for at gøre vores andet stop på stranden. Også her kan du nemt stige af via kajen for at nå den store strand, eller hvis du vil, kan du gå en tur til det gamle fyrtårn (1 km). Afhængigt af hvilken dag du vælger (mandag-tirsdag-fredag) til turen, vil vi krydstogte til øen Caprera for det sidste svømmestop fra båden i bugten Cala Coticcio, der er kendt for sine eksotiske egenskaber og gennem årene også har fået navnet Tahiti, og da det er et ægte naturligt akvarium, anbefaler vi stærkt at tage en snorkelmaske med til dette sidste stop. Når du vender tilbage til Palau, kan du beundre øen Santo Stefano, en tidligere NATO-base, Napoleons fort og G8-værket. De resterende dage (onsdag-torsdag-lørdag-søndag) gør vi et sidste stop i La Maddalenas historiske centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de karakteristiske gader, besøge Santa Maria Maddalena-kirken eller shoppe. Mens vi sejler mod La Maddalena, vil du opdage de gamle granitbrud i Cala Francese, vejrstationen i Guardia Vecchia, Villa Webber, hvor Benito Mussolini sad fængslet, og til sidst den historiske havn i Cala Gavetta.

Fra Cannigione: Bådtur i La Maddalena Archipelago

Fra Cannigione: Bådtur i La Maddalena Archipelago

Bær om bord på vores motoryacht Luxury Virginia. Båden har tre dæk. De første to etager er dedikeret til Ponte Standard, et åbent område, hvor der ikke er tildelt pladser. Bådens tredje etage er dedikeret til VIP-dækket, et område med begrænset adgang for voksne, hvor hver vil have sin egen chaiselong tildelt for hele dagen. Oplev øgruppen La Maddalena væk fra folkemængderne på dette heldagskrydstogt. Svøm i det krystalklare vand omkring Cala dell'Amore og Porto della Madonna. Besøg byen La Maddalena, og nyd udsigten til Bear Rock og Porto Rafael. Start dit eventyr ved Cala dell'Amore på øen Spargi. Oplev synet, der er utilgængeligt for mange turister, da din motoryacht er den eneste turistbåd med licens, der kan gøre holdt i denne fantastiske bugt. Fortsæt til den berømte Port of the Madonna og oplev de slående nuancer af blåt vand. Næst fortsætter du til Pink Beach på øen Budelli. Til sidst kan du slentre rundt på øen La Maddalena, som er den eneste beboede ø og den største af de mere end 60 øer, der udgør øgruppen. Gå på shopping eller besøg det historiske centrum i din fritid.

Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

Brug dagen på at udforske øgruppen La Maddalena på en afslappende bådtur fra Palau. Gå en tur gennem den maleriske by La Maddalena, svøm i Cala Corsara på øen Spargi, beundr det klare vand i Budellis naturlige pools, og sejl forbi fascinerende klippeformationer. Gå ombord på dit krydstogt om morgenen i Palau, og begynd dit eventyr. Sejl til Santa Maria Island og stop i 2 timer for at solbade, svømme og slappe af på den smukke Santa Maria Beach. Derefter sejler vi til øen Budelli, hvor vi stopper for at spise frokost. Inden vi forlader Budelli, stopper vi for at tage billeder på Rosa Beach. Fortsæt krydstogtet til den maleriske ø Spargi. Tilbring 1,5 time med at svømme og slappe af ved Cala Corsara, omgivet af fascinerende klippeformationer, herunder Bulldoggen, Heksehovedet og Italien. Afslut dit krydstogt med et stop på øen La Maddalena. Gå en tur gennem det historiske centrum ad de gamle og smalle gader. Stop for at købe en souvenir, eller slap af i en af de mange barer og isbarer. Under krydstogtet kan du nyde en tallerken pasta med muslinger og rejer. Hvis du ønsker det, kan du købe en drink i baren om bord, som du kan nyde, mens du sejler.

Palau: La Maddalena Archipelago Comfort bådtur med stop

Palau: La Maddalena Archipelago Comfort bådtur med stop

En bådtur til øgruppen La Maddalena: en autentisk oplevelse af kontakt med havets og naturens skønhed. Vælg vores komfortable og aldrig overfyldte skib. Leder du efter den bedste måde at lære øerne La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano og Caprera (panoramisk navigation) og kysten i al sin pragt at kende? Book en afslappende udflugt, der kan tilfredsstille ønsket om at se med egne øjne, hvor meget det sardinske hav skinner på de mest uberørte og berømte steder på øen. Vi sejler hver dag fra havnen i Palau kl. 10.30 med forventet hjemkomst kl. 17.30. Turen tager over 7 timer. Rejseruten er komplet og fuld af magiske øjeblikke, vidundere at se og forevige. Du kan dykke ned i de mest stemningsfulde farvande i verden. Vores bådudflugt til La Maddalena udgår fra Palau. Herfra sejler vi til øen Spargi, øen Budelli, øen Santa Maria og til sidst La Maddalena. Turen til La Maddalena bevæger sig mellem de forskellige øer. På turen er der mange stop: betydningsfulde, uforglemmelige steder, valgt for deres sjældne skønhed og for den betydning, de har på et naturalistisk og historisk niveau. På turen kan man nyde panoramaudsigten over de andre mindre øer i øgruppen. Når himlen er klar, kan man også se Korsika, horisonten er betagende blå, og det ser ud til at berøre det konkrete billede af et jordisk paradis. Det er svært at beskrive, men umuligt at glemme. Vi har reserveret forskellige særlige stop til dig for at fejre så meget skønhed med svømning på de bedste steder. *Udflugten Første stop - øen Spargi med den vidunderlige bugt Cala Corsara, hvor du kan beundre de berømte klipper med Heksehovedet, Bulldoggen og Italien i miniature. Andet stop - naturlige pools - øen Budelli. Vi kommer til Madonnas havn, de berømte naturlige pools, der er kendt for deres farve, slum og vandets gennemsigtighed: Du dykker fra båden foran kysten. Tredje stop - øen Santa Maria Til glæde for unge og børn gør du et langt stop for at besøge omonimus-stranden Cala Santa Maria. Når du kigger op, kan du beundre bugtens skønhed. Fjerde stop - Maddalenas historiske centrum Vores båd er meget stor, men vi medbringer kun 80 passagerer, meget færre passagerer ud af 250 med maksimal kapacitet for at gøre din tur unik og med den højeste komfort om bord, med os vil du også besøge denne del af øhavet, meget suggestiv, vi vil snart ankomme til centrum af La Maddalena. Du kan gå en tur, nyde en fremragende is og frit nyde byen ved at shoppe gennem gaderne i det historiske centrum og gyderne, de typiske gyder i La Maddalena. *Rejseruten kan ændres uden varsel og i henhold til direktiverne fra La Maddalenas nationalparkmyndighed eller kystvagten. Strandene er overfyldte i højsæsonen.

Maddalena Archipelago: Ø-hop-sejltur og frokost

Maddalena Archipelago: Ø-hop-sejltur og frokost

Udforsk Maddalena-arkipelaget på en sejlbådstur, og nyd en medbragt frokost og drikkevarer. Stop ved øerne Spargi, Budelli og Santa Maria, og nyd stop for svømning og snorkling på denne sejltur om dagen. Nyd en tur i en komfortabel yacht, der afgår fra Marina Cala Camiciotto. Forlad marinaen, og slap af, mens båden sejler i over en time indtil Isola Spargi, Isola Budelli og Isola Santa Maria. Byd på en smuk og unik udsigt over kysten under turen til øerne, inden du kaster anker i Cala Santa Maria, der er berømt for sit hvide sand og turkisblå vand. Så kan du tage en aperitif med snacks, øl og kolde friske drikkevarer. Nyd frokosten om bord, og smag pasta, bruschetta, brød og lokale pølser og oste med et glas vin. Herefter fortsætter du til Spiaggia Rosa på Isola Budelli og gør et stop i to timer, hvor du sejler med jolle til Isola Budeli og går en tur ved Spiaggia Rosa. Tag dig tid til at nyde en lækker frokost med vin, øl og kolde friske drikkevarer. Sejl til Cala Granara, Isola Spargi, og tag lidt fritid til at svømme fra dækket, snorkle og få en oplevelse med Stand Up Paddle Board. Vend tilbage til Cala Camicotto i slutningen af turen.

Fra Palau eller La Maddalena: Øhavstur med sejlskib

Fra Palau eller La Maddalena: Øhavstur med sejlskib

Bort på en heldags guidet bådtur til La Maddalena-øgruppen fra Palau eller La Maddalena. Se ikoniske seværdigheder som Spiaggia Rosa, klippeformationer i Spargi og meget mere. Du kan også tage en forfriskende svømmetur i de naturlige pools eller nyde solbadning på stranden. Start din tur i Palau eller La Maddalena-havnen, hvor besætningen vil møde dig. Sæt dig godt til rette i den gamle motorbåd, inden du begiver dig ud på en uforglemmelig rejse for at opleve La Maddalena-øhavet. Vælg mellem et udvalg af drikkevarer og mad, der kan købes, mens du nyder havbrisen. Tag en svømmetur fra båden i de naturlige pools i Budelli under det første stop. Beundr den berømte Spiaggia Rosa og dens unikke lyserøde sand fra vandet. Fortsæt til øen Santa Maria, hvor du kan solbade på den hvide strand. Besøg Spargi for at beundre dens klippeformationer og den fortryllende strand Cala Corsara, der er kendt for sit krystalklare vand. Hvis vejret er godt, kan du derefter tage endnu en svømmetur fra båden, hvis vejret er godt. Forundres over øgruppens vidundere, mens du sejler tilbage til din afgangshavn.

Ofte stillede spørgsmål om La Maddalena

Hvilke topattraktioner skal man opleve i La Maddalena?

Topattraktionerne, der skal opleves i La Maddalena:

Se alle seværdigheder i La Maddalena, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra La Maddalena?

De bedste dagsture og -udflugter fra La Maddalena er:

Se alle dagsture og -udflugter fra La Maddalena på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i La Maddalena

Oplevelser i La Maddalena

Byer i Italien

Andre seværdigheder i La Maddalena

Vil du se alle oplevelser i La Maddalena? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om La Maddalena

Samlet bedømmelse

4.5
(5.561 anmeldelser)

Pausetider er passende. God varighed. Stederne er meget smukke. Ruten er lang nok. Du kan sidde på det øverste dæk for at nyde solen eller på det nederste dæk for at tage en pause i skyggen! Maden ombord er god. Personalet er meget rart. Dog! Jeg vil ikke anbefale denne oplevelse i højsæsonen. Faktisk var vi 3/4 (store) både, der fulgte efter hinanden for at gå ombord/ilandstige de samme steder. Når du ser de utrolige små strande/vige i det fjerne, får du lyst til det!! Bortset fra at når du lander med 300 på... Det er mindre himmelsk. Så jeg kan ikke forestille mig i højsæsonen...

Det bedste, jeg fandt, var det sidste stop i Spargi med et langt ophold på stranden. Opholdet i La Maddalena var også dejligt, men kunne godt have været lidt længere. Besætningen var meget opmærksomme og venlige og utroligt godt koordinerede. Historierne og beskrivelserne på engelsk var interessante. Båden var ren og i meget god stand. Alt i alt en vellykket dagstur og et meget godt forhold mellem pris og ydelse! Det var meget sjovt, kan varmt anbefales!!

Vi havde en vidunderlig dag. Stederne at besøge (øer) er utrolige, stoptiderne er tilstrækkelige til at nyde dem. Ombord er der noget at hydrere og spise. Beskrivelserne er oversat til fransk og engelsk, hvilket er rart. Lille særlig omtale: efter et eventyr (glemmer en håndtaske på en ø). Personalet vidste, hvordan de skulle reagere og sørge for at gå tilbage og bringe det tilbage til os. Meget forståelig og omsorgsfuld. Igen mange tak og undskyld.

Jeg anbefaler denne udflugt, guiden var fantastisk, og det var simpelthen den bedste aktivitet under min rejse til Sardinien, vi tog bare vores madpakke, fordi priserne på retterne var lidt høje. Men jeg anbefaler det til dig med lukkede øjne!!

Fantastisk dag, fantastisk besætning. Jeg kan varmt anbefale en fremragende bådtur. Masser af stop, vi brugte ikke dagen på båden, det var fantastisk 🥰