Vores mest anbefalede ting at gøre i La Maddalena

Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

1. Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

Du starter din tur i Palau eller La Maddalena-havnen, hvor besætningen vil møde dig og sørge for, at du får det godt om bord. Du kan vælge mellem et udvalg af drikkevarer og mad, som du kan købe, mens du nyder havbrisen. Tag en svømmetur under det første stop på øen Santa Maria, der er kendt for sit turkisblå vand. Stop ved Budelli for at ligge på sandet eller svømme i de naturlige pools i Spiaggia del Cavaliere, der er beskyttet mod strømmen og perfekt til en afslappende svømmetur. Når du er tilbage til båden, kan du beundre Spiaggia Rosa og dens unikke lyserøde sand. Besøg Spargi, og oplev de hvide sandstrande, klippekysterne og det turkisblå vand. Tag ud at snorkle i det rolige vand, eller slap af på stranden i Cala Granara. Undervejs kan du se øen Santo Stefano, Caprera og bjørneklippen Palau fra båden. Lyt til en flersproget forklaring fra din ekspertguide om øgruppens historie. Hvis du er rejst fra Palau, har du 1-times fritid til at købe souvenirs eller Vermentino-vin i de traditionelle sardinske butikker. Tag en tur rundt i den charmerende by. Se havnen i Cala Gavetta og den maleriske kirke Santa Maria Maddalena, inden du bliver sat af i Palau. Hvis din rejse startede i La Maddalena, kan du slutte din rejse her.

Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med båd

2. Fra Palau: La Maddalena Archipelago dagstur med båd

Vores rejse starter fra havnen i Palau kl. 10.30 (historien fortæller, at admiral Nelson også lagde til kaj her og opholdt sig her fra 1. november 1803 til 11. januar 1805). Første stop: dette vil finde sted på stranden Cala Corsara på øen Spargi, der ligger vest for øgruppen La Maddalena, denne ø er slående for sin afrundede form, der tilbyder en vild og uforurenet natur for øjet, på kysten skiller granitklipper sig ud skulptureret af vinden, øen Spargi er det ideelle sted for sportselskere, faktisk er snorkling meget udbredt, men det præsenterer også det ideelle panorama til at dvæle og nyde naturens skønheder. Når vi er tilbage på båden efter at have svømmet, slappet af eller gået en tur på den utrolige ø Spargi, stopper vi for at spise frokost, og kaptajnen vælger det bedst egnede sted (i umiddelbar nærhed), hvor du kan spise og nyde hvert sekund af din oplevelse fuldt ud. Frokost er ikke inkluderet i billetprisen. Andet stop: Det fjerde stop er planlagt på øen Santa Maria. Turen kan ikke ignorere denne etape: lysets renhed, det krystalklare hav og de hvide strande vil erobre dig. Den enslydende strand, hvis navn stammer fra det benediktinerkloster, der blev bygget på den lille ø, byder rejsende velkommen på jagt efter afslapning og adspredelse. Tredje stop: Turen fortsætter med et stop ved de naturlige pools. En dukkert i de naturlige pools i La Maddalena National Park genopbygger krop og sjæl og fylder energidepoterne op. Disse naturlige pools findes på øen Budelli og er virkelig kendt og berømt over hele verden. Derefter tager vi et panoramabesøg på den berømte Rosa-strand, et af de vigtigste og mest kendte symboler på La Maddalena-øhavet, lukket for alle siden 1998 for at beskytte og give tid til det økosystem, der giver dig mulighed for at give denne fantastiske farve til sandet, at genskabe dig selv. derfor er det forbudt at trampe på stranden eller svømme inden for det område, der er afgrænset af bøjerne. Fjerde stop: Vi forlader Piscine Naturali og sejler mod La Maddalena. Til sidst går vi i land i det karakteristiske historiske centrum af Cala Gavetta, en bosættelse valgt af de første indbyggere, de korsikanske hyrder, da den er mere beskyttet mod den berømte fremherskende Maddalena-vind, "mistral eller mistral". Dette stop er ideelt til at nyde den gamle øs vidundere, fuld af historie og vidunderlige udsigter. Vi forlader øen La Maddalena og sejler tilbage til havnen i Palau, men ikke uden at vise dig den smukkeste klippe i Gallura, symbolet på Palau og et nationalt monument: Bjørneklippen. Ankomsten til havnen i Palau er beregnet til mellem 17:30/18:00.

Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

3. Fra Palau: Bådtur med pasta i La Maddalena-øhavet

Brug dagen på at udforske øgruppen La Maddalena på en afslappende bådtur fra Palau. Spadser gennem den maleriske by La Maddalena, svøm ved Cala Corsara på øen Spargi, undre dig over det klare vand i Budellis naturlige pools, og krydstogt forbi fascinerende klippeformationer. Gå om bord på dit krydstogt om morgenen i Palau, og begynd dit eventyr. Sejl til Santa Maria Island og stop i 2 timer for at solbade, svømme og slappe af på den smukke Santa Maria Beach. Sejl derefter til øen Budelli. Brug omkring 30 minutter på at bade i øens berømte naturlige pools og deres forbløffende klare vand. Før du forlader Budelli, skal du stoppe for at tage billeder på Rosa Beach. Fortsæt dit krydstogt til den maleriske ø Spargi. Tilbring 1,5 time med at svømme og slappe af ved Cala Corsara, omgivet af fascinerende klippeformationer, herunder Bulldoggen, Heksehovedet og Italien. Afslut dit krydstogt med et stop ved øen La Maddalena. Spadser gennem det historiske centrum ad gamle og smalle gader. Stop for at købe en souvenir, eller slap af i en af de mange barer og isbarer. Nyd en tallerken pasta med muslinger og rejer under dit krydstogt. Hvis du har lyst, kan du købe en drink i baren om bord, som du kan nyde, mens du sejler.

Fra Cannigione: Bådtur i La Maddalena-arkipelaget

4. Fra Cannigione: Bådtur i La Maddalena-arkipelaget

Bær om bord på vores motoryacht Luxury Virginia. Båden har tre dæk. De første to etager er dedikeret til Ponte Standard, et åbent område, hvor der ikke er tildelt pladser. Bådens tredje etage er dedikeret til VIP-dækket, et område med begrænset adgang for voksne, hvor hver vil have sin egen chaiselong tildelt for hele dagen. Oplev øgruppen La Maddalena væk fra folkemængderne på dette heldagskrydstogt. Svøm i det krystalklare vand omkring Cala dell'Amore og Porto della Madonna. Besøg byen La Maddalena, og nyd udsigten til Bear Rock og Porto Rafael. Start dit eventyr ved Cala dell'Amore på øen Spargi. Oplev synet, der er utilgængeligt for mange turister, da din motoryacht er den eneste turistbåd med licens, der kan gøre holdt i denne fantastiske bugt. Fortsæt til den berømte Port of the Madonna og oplev de slående nuancer af blåt vand. Næst fortsætter du til Pink Beach på øen Budelli. Til sidst kan du slentre rundt på øen La Maddalena, som er den eneste beboede ø og den største af de mere end 60 øer, der udgør øgruppen. Gå på shopping eller besøg det historiske centrum i din fritid.

Maddalena Archipelago: Ø-hop-sejltur og frokost

5. Maddalena Archipelago: Ø-hop-sejltur og frokost

Udforsk Maddalena-arkipelaget på en sejlbådstur, og nyd en medbragt frokost og drikkevarer. Stop ved øerne Spargi, Budelli og Santa Maria, og nyd stop for svømning og snorkling på denne sejltur om dagen. Nyd en tur i en komfortabel yacht, der afgår fra Marina Cala Camiciotto. Forlad marinaen, og slap af, mens båden sejler i over en time indtil Isola Spargi, Isola Budelli og Isola Santa Maria. Byd på en smuk og unik udsigt over kysten under turen til øerne, inden du kaster anker i Cala Santa Maria, der er berømt for sit hvide sand og turkisblå vand. Så kan du tage en aperitif med snacks, øl og kolde friske drikkevarer. Nyd frokosten om bord, og smag pasta, bruschetta, brød og lokale pølser og oste med et glas vin. Herefter fortsætter du til Spiaggia Rosa på Isola Budelli og gør et stop i to timer, hvor du sejler med jolle til Isola Budeli og går en tur ved Spiaggia Rosa. Tag dig tid til at nyde en lækker frokost med vin, øl og kolde friske drikkevarer. Sejl til Cala Granara, Isola Spargi, og tag lidt fritid til at svømme fra dækket, snorkle og få en oplevelse med Stand Up Paddle Board. Vend tilbage til Cala Camicotto i slutningen af turen.

Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

6. Fra Sardinien: Guidet heldagsbådtur til Maddalenaøerne

Nyd en unik 7-timers bådtur ved øerne i La Maddalena-øgruppen. Båden stopper ved mange af de små øer, herunder Spargi, Budelli, Santa Maria og La Maddalena. Svøm, eller kig dig omkring i butikkerne. Der er en bar og en restaurant om bord. Turafgange er planlagt til hver morgen, både fra havnen i Palau og La Maddalena. Nyd en gåtur og lidt shopping i La Maddalenas bymidte. En valgfri tur gennem La Maddalena med panoramaudsigt tilbydes i bus (mod et ekstragebyr). Stop for en svømmetur på Spargia-øen. Besøg hekseklippen, og se østkysten af Spargis og Budellis berømte lyserøde strand. Du kan også svømme i de naturlige bassinger på Budelli eller Santa Maria.  Efter en sejltur forbi Punta Sardegna og Porto Raphael, begynder båden sin tur tilbage mod havnene i Palau og La Maddalena.

Fra Palau: Heldagsbådtur til La Maddalena-øerne

7. Fra Palau: Heldagsbådtur til La Maddalena-øerne

Stig ombord på båden kl. 09.45, og sejl afsted fra Palau kl. 10.30  mod den smukke ø Spargi. Når båden ankommer, tager du din strandpose med ind på de hvide sandstrande i Cala Corsara. Her kan du vælge at solbade, snorkle eller udforske nogle af bugtens historiske aspekter. I forlader øen Spargi og begiver jer langs kysten mod øen Budelli, hvor I stopper for at fotografere ved den berømte lyserøde strand "Spiaggia Rosa". Hop i det naturlige bassin ved Porto Della Madonna, hvor det smaragdfarvede vand, virkelig vil imponere dig. Tag videre til øen Santa Maria, hvor du finder vores næste strandstop. Nu kan du igen hoppe af båden med dine ting for at solbade, tage en svømmetur eller en dejlig gåtur til det gamle fyrtårn på øen. Turens sidste stop afhænger af dagen. På tirsdage og fredage besøger I Caprera-øen efter Santa Maria, hvor du kan svømme i det fantastiske naturlige akvarium Cala Coticcio (Tahiti). Onsdag, torsdag, lørdag og søndag er det sidste stop efter Santa Maria det charmerende historiske centrum af La Maddalena-øen, hvor I shopper og udforsker. I ankommer tilbage i Palau omkring kl. 17-17.30.

Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

8. Fra Palau: Katamaran-tur i La Maddalena-øhavet

Den bedste måde at lære et nyt steds sande væsen at kende på er ved at opføre sig som en lokal. Og det er derfor, vi har designet vores katamaranudflugt, så du føler dig som hovedpersonen og en integreret del af det. Afgang kl. 9.30 direkte fra Palau. Derefter sejler vi til øgruppen La Maddalena. Vores kaptajn vil involvere dig under navigationen og underholde dig med lidt information og nysgerrighed, mens de, der vil, kan prøve spændingen ved at være ved roret i et par minutter. Vores rejseplan omfatter flere stop i løbet af dagen og er fokuseret på afslapning og natur. Vi har mere end 7 øer at vælge imellem, f.eks: Razzoli, Budelli, Santa Maria, Spargi, Caprera og Santo Stefano. Vores kaptajn vil vælge de smukkeste bugter baseret på vind og havtrafik. Du får mulighed for at svømme i det krystalklare vand i dette paradis, snorkle og solbade. I løbet af dagen får du serveret en aperitif baseret på sardiske produkter, pasta fra havet eller land, afhængigt af de ingredienser, vi finder friske om morgenen, snacks og frugt. Du får vand hele dagen og ubegrænsede læskedrikke. Aperitiffen ledsages af et glas prosecco, og under frokosten får du serveret hvidvin. Som afslutning vil du smage Mirto, den typiske sardinske likør. Kort sagt skal du kun medbringe et strandhåndklæde, en hat og solcreme. Vi tager os af alt andet. Hjemrejsen er planlagt til kl. 16.30/17, og vi kører dig tilbage til Palau.

Fra Palau: Heldagskatamarantur til La Maddalena-øhavet

9. Fra Palau: Heldagskatamarantur til La Maddalena-øhavet

Turen afgår fra Palau havn om morgenen, hvor du vil hoppe ombord på båden og sejle afsted ud på det krystalklare vand ved Sardinien. Du kan beundre den betagende udsigt over øen, når du rejser langs kysten, og kigge efter Porto Raphael og dens berømte villaer undervejs. Passér det smukke Punta Sardinia fyrtårn, inden du ankommer til dagens første stop; øen Spargi. Når båden nærmer sig øens kyst, kan du iagttage de rolige og ubeboede omgivelser, der er ulig nogle andre steder på jorden. Nyd tid til at svømme i det krystalklare vand ved Cala Soraya, navngivet af prinsesse Soraya i 60'erne, eller besøg bugten lige ved siden af, Cala Corsara. Efter din svømmetur kan du tanke energi med en forfriskende drink. Senere vil kaptajnen bestemme hvilken ø, I skal besøge, afhængigt af vejr og tidevand. Ankom til enten Razzoli, Santa Maria, eller La Maddalena , og brug noget tid på at køle af i vandet eller slappe af på dækket.  Endelig vil du ankomme til dagens sidste stop, hvor du kan svømme lidt mere i det smukke vand ved øen. Tag på snorkeleventyr, hvor du kan kigge efter havdyr, få et adrenalinrush ved at tage et højt spring fra katamaranen eller bliv ombord og solbad, hvis du hellere vil slappe af.

Palau: La Maddalena Archipelago Comfort bådtur med stop

10. Palau: La Maddalena Archipelago Comfort bådtur med stop

En bådtur til øgruppen La Maddalena: en autentisk oplevelse af kontakt med havets og naturens skønhed. Vælg vores komfortable og aldrig overfyldte skib. Leder du efter den bedste måde at lære øerne La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano og Caprera at kende på (panoramisk navigation) og kysten i al dens pragt? Book en afslappende udflugt, der kan tilfredsstille ønsket om at se med egne øjne, hvor meget det sardinske hav skinner på de mest uberørte og berømte steder på øen. Naturen vil ledsage dig på en uforglemmelig bådudflugt, en bådtur fuld af stop ved øerne i La Maddalena-arkipelaget. Ruten er komplet og fuld af magiske øjeblikke, vidundere at se og forevige. Du kan dykke ned i de mest stemningsfulde farvande i verden. Vores bådudflugt til La Maddalena afgår fra Palau. Herfra sejler vi til øen Spargi, øen Budelli, øen Santa Maria og til sidst La Maddalena. Turen til La Maddalena bevæger sig mellem de forskellige øer. Under turen er der mange stop: betydningsfulde, uforglemmelige steder, udvalgt for deres sjældne skønhed og for den betydning, de har på et naturalistisk og historisk niveau. På turen kan man nyde panoramaudsigten over de andre mindre øer i øgruppen. Når himlen er klar, kan man også se Korsika, horisonten er betagende blå, og det ser ud til at røre ved det konkrete billede af et jordisk paradis. Det er svært at beskrive, men umuligt at glemme. Vi har reserveret forskellige særlige stop til dig, for at fejre så meget skønhed med svømning på de bedste steder. *Udflugten Første stop - øen Spargi Med den vidunderlige indsejling til Cala Corsara kan du beundre de berømte klipper med Heksehovedet, Bulldoggen og Italien i miniature. Andet STOP - Naturlige pools på øen Budelli. Vi når Madonna-havnen, de berømte naturlige pools, der er kendt for farven, slummen og vandets gennemsigtighed: Du dykker fra båden foran kysten. Tredje stop - øen Santa Maria Til glæde for unge mennesker og børn gør du et langt stop for at besøge omonimus-stranden Cala Santa Maria. Når du kigger op, vil du kunne beundre bugtens skønhed. Fjerde stop - Maddalenas historiske centrum Vores båd er meget stor, men vi medbringer kun 80 passagerer, meget færre passagerer ud af 250 med maksimal kapacitet for at gøre din tur unik og med den højeste komfort om bord, med os vil du også besøge denne del af øhavet, meget suggestiv, vi ankommer snart til centrum af La Maddalena. Du kan gå en tur, nyde en fremragende is og frit nyde byen ved at shoppe gennem gaderne i det historiske centrum og gyderne, de typiske gyder i La Maddalena. *Ruten kan ændres uden varsel og i henhold til direktiverne fra La Maddalena nationalparkmyndighed eller kystvagten. Strandene er overfyldte i højsæsonen.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
La Maddalena

Alle aktiviteter

37 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 3

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af La Maddalena

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om La Maddalena

Andre seværdigheder i La Maddalena

Vil du se alle oplevelser i La Maddalena? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om La Maddalena

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 5.561 anmeldelser

En vidunderlig oplevelse med sans for de mindste detaljer. Superuddannet personale er tilgængeligt, startende med de fyre, der var til stede på stedet, som fik os til at leve en uforglemmelig dag blandt vidunderlige steder, god mad og detaljerede historier. Desværre lavede jeg en fejl ved reservationen, men Get your Guide-teamet var også super hjælpsomme og kom til mig uden problemer. Jeg vil ikke tøve med at booke en anden oplevelse med dem og kan varmt anbefale det.

Fantastisk dag tilbragt ombord på katamaranen! På trods af det lunefulde vejr gjorde det meget professionelle mandskab alt for at gøre dagen enestående, de tog sig godt af os! Tak til dem! Pastaen, kogt på stedet, var en fornøjelse. Vi smagte dem i drømme omgivelser! Kort sagt, vi anbefaler stærkt!!!

Skipperen og hans assistent var vidunderlige. Oplevelsen var unik, fantastisk og meget behagelig. Katamaranen var lidt gammel, hvilket er okay, men solbadningsnettene foran er for svage, knækker let og blev lappet for mange gange. Der er behov for et bedre, tykkere, nyere net på hver side.

Virkelig dejlig tur, absolut at gøre! Det er værd at hver € brugt efter min mening ... fyrene ombord meget flot, meget flot katamaran og top aperitif og frokost! Startende i dårligt vejr, blev det en fantastisk dag! Jeg anbefaler det stærkt!

Vidunderlig krydsning til Magdalena. Dejlig atmosfære. Opdagelse af himmelske steder.