Vores mest anbefalede ting at gøre i La Palma

La Palma: Guidet vulkanvandringstur med guide

1. La Palma: Guidet vulkanvandringstur med guide

Opdag den nye vulkan på La Palma og dens konsekvenser, når du besøger det yngste stykke land på kontinentet, der blev skabt i 2021. Se lavastrømmene og gå til toppen af vulkanen på denne guidede vandretur. Begynd din vandretur fra den første historiske vulkan, Tacande, som blev registreret i 1480 og kendt som det brændte bjerg. Start opstigningen til den nye vulkan Cumbre Vieja, og beundr det overvældende landskab, der blev dannet på bare 85 dage. Tur til toppen af vulkanen, gå rundt om bagkanten på en 4,5 kilometer lang rute langs en behagelig sti, hvor du kan observere kraften i udbruddet. (du må ikke klatre op på krateret). Lær om, hvordan lavastrømmen ødelagde over 3000 bygninger og skove og dannede en ny halvø. Se, hvor den brændende, smeltede sten skar sin egen vej og skabte et nyt vulkansk landskab.

Fra La Palma: 3-timers delfin- og hvalsafari

2. Fra La Palma: 3-timers delfin- og hvalsafari

Afgang fra Puerto de Tazacorte, hvor du går om bord på Flipper og får en varm velkomst af besætningen. Sæt sejl på jagt efter delfiner og hvaler, lyt til besætningen, der deler oplysninger om disse fascinerende væsener, og lær om deres havmiljø. Sejl rundt langs La Palmas smukke kyst, som er hjemsted for op til 29 forskellige typer hvaler, og nyd den unikke mulighed for at se en lang række hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Under udflugten besøger du den berømte Cueva Bonita, en vulkangrotte, der er dannet af havets erosion. Sug den magiske atmosfære op, inden du begiver dig til en anden idyllisk grotte, Poris the Candelaria en af La Palmas mest berømte kystbyer. Og til sidst kan du besøge de vulkanske deltaer, der blev dannet under La Palmas sidste vulkanudbrud i 2021.

La Palma: Stjernekiggeri med vin og hoteltransport

3. La Palma: Stjernekiggeri med vin og hoteltransport

Lær La Palmas himmel at kende på en stjernekiggertur, hvor du bliver hentet i Fuencaliente, Los Cancajos eller Santa Cruz de La Palma. Vi tager til udsigtspunktet Roque de los Muchachos, det højeste punkt på La Palma, 2.426 meter over havets overflade, for at se på teleskoper på begge sider af vejen. Lad din StarLight-guide fortælle dig noget om hvert teleskop, og hvorfor de har valgt dette ekstraordinære sted som placering. Tag en kort køretur til et nærliggende udsigtspunkt, og nyd solnedgangen med et glas vin. På et andet udsigtspunkt kan du, afhængigt af vejret, observere stjernerne gennem vores kvalitetsteleskopvisning i nattens mørke. Med hjælp fra din guide kan du opdage utallige stjerner samt galakser, planeter, stjernetåger og stjernehobe. Observer himlen over La Palma og bliv imponeret over de særlige kendetegn ved dette sted, som anses for at være et af de bedste steder i verden til astronomi (vi går ikke ind i observatorier). Din segurity er vigtig for vores. Derfor skal du slappe af og nyde, fordi du ikke behøver at køre om natten Vi kører dig tilbage til dit hotel mellem 22:00 og 01:00, afhængigt af solnedgangen og årstiden.

Costa Adeje: Dobbelt tuk-tuk-tur

4. Costa Adeje: Dobbelt tuk-tuk-tur

Mød din guide, og hop derefter om bord på en 100 % elektrisk tuk-tuk for at udforske nogle af Tenerifes smukkeste landsbyer. Denne 3-hjulede motorcykel med en stor udendørs vogn er en sjov og intim måde at udforske Costa Adeje på. På Mundo´s vil du blive budt på en forfriskende drink, mens du kan besøge butikken fuld af antikviteter og håndlavede produkter, der er bragt direkte fra håndværkere fra hele verden. Når du ankommer til Caldera del Rey, en betagende vulkandal, vil du få forklaret, hvordan de kanariske landmænd i mange år har produceret en bred vifte af tropiske frugter, især vores berømte bananer. Når du er i området, bliver du kørt til et af de mest imponerende udsigtspunkter, et af de eneste steder, hvor du kan beundre alle de små landsbyer Costa Adeje og Las Américas og øerne La Gomera, La Palma og El Hierro samlet. Efter din rundvisning vil din guide køre dig tilbage til Avenida de España. Du kan også tage imod et tip fra din chauffør og spise frokost på en dejlig lokal restaurant, når turen er afsluttet. Sno dig gennem gaderne og gå til Plaza El Duque, et af øens flotteste områder med sine 5-stjernede hoteller og de mest fornemme mærker. Kør gennem turistmarkedet, der er fyldt med lokalt kunsthåndværk, inden du beundrer San Sebastian-kirken, et af de ældste religiøse steder syd for Tenerife. Mærk brisen i ansigtet, mens du beundrer Playa Enramada, en af de sidste naturlige og jomfruelige strande i syd med sort og vulkansk sand. Gør et stop i landsbyen La Caleta og lær nabolaget at kende. Udforsk bagefter Puerto Colon, byens vigtigste turisthavn.

Fra Tazacorte: Hurtig yacht-tur på La Palma

5. Fra Tazacorte: Hurtig yacht-tur på La Palma

Gå ombord på vores Fantasy hydrofoil med undervandssyn, så du kan nyde alle hjørner af kysten, også dem, der er skjult under vandet. En fantastisk oplevelse, hvor vi opdager charmen ved den nordvestlige palmekyst. Vi besøgte 2 grotter, La Cueva Bonita og La Cueva Colorada, som vi forsøgte at komme ind i for at få et indblik i det indre af grotterne, vi passerede også gennem Prois de Candelaria og Puntagorda samt Tinizara-brønden og La Playa de la Veta i den, hvor vi stopper for at tage et bad og slappe af et øjeblik, tage tapas ud og drikke, hvad kroppen beder om, alt inkluderet. Efter at have nået øens nordvestligste punkt vender vi tilbage længere væk fra kysten, indtil vi når lavadeltaet, der er skabt af den seneste vulkan. På vejen tilbage ser vi måske nogle havdyr, og så stopper vi.

Tenerife: Kajak og snorkling med skildpadder

6. Tenerife: Kajak og snorkling med skildpadder

Kom helt tæt på livet i havet på denne guidede kajakudflugt. Gå ned til stranden, hvor du får en lille briefing, inden du starter dit eventyr. Forlad sandstranden og tag ud på vandet, mens du nyder den fantastiske naturudsigt og det unikke perspektiv fra vandet. Undervejs får du mulighed for at observere havskildpadder i deres naturlige habitat og se delfiner på tæt hold. Øv dig i at snorkle med skildpadderne (og instruktøren) fra en af de nærliggende øer, som kun er tilgængelige via havet. Oplev derefter en smuk havgrotte, der huser en overflod af marint liv.

Fra Tenerife: Dagstur til La Palmas vulkanlandskab

7. Fra Tenerife: Dagstur til La Palmas vulkanlandskab

Oplev højdepunkterne i Santa Cruz de La Palma og udforsk virkningerne af La Palmas vulkanske aktiviteter på denne dagstur fra Santa Cruz de Tenerife. Spis frokost på en lokal restaurant og besøg Caldera de Taburiente Nationalpark. Mød din guide på rejsepartnerens kontor i Santa Cruz de Tenerife og gå ombord på færgen. Slap af og nyd det azurblå Middelhav på turen til havnen i Santa Cruz de La Palma. Når du er på land, skal du lytte, mens din guide forklarer turruten. Hop ombord på den komfortable og airconditionerede bus og begynd din tur til Santa Cruz de La Palma. Se en gengivelse af Christopher Columbus' Santa María-skib på 'Jomfruens skib'. Hør om La Palmas forbindelse til dette historiske skib. Fortsæt med at beundre udsigten over Santa Catalina-slottet fra det 17. århundrede, som var et vigtigt sted på ruten til Amerika. Se nogle traditionelle huse med fantastiske balkoner i kanarisk stil. Slap af på køreturen til udsigtspunktet 'Mirador de la Concepción'. Stop for at nyde udsigten over øen og krateret fra den højeste del af Caldereta-vulkanen. Læg mærke til, hvordan vegetationen ændrer sig på øen på køreturen mod Tidstunnelen. Se, hvordan Cumbre Vieja-vulkanen har påvirket lokalområdet. Gå til udelukkelseszonen i Tacande-kvarteret, hvor du vil få dit første glimt af vulkanen. Se de yngste lavastrømme i Spanien i Tazacorte. Sæt dig ned på en restaurant til en lækker frokost med salat, brød, fisk, kartofler og ost. Efter frokost kan du tage ud for at se lavaformede kystklipper. Gå endelig til Tajuya-udsigtspunktet for at se den nyeste vulkan på De Kanariske Øer og tage nogle betagende billeder. Vend tilbage til havnen om eftermiddagen og tag færgen tilbage til dit udgangspunkt på Tenerife.

La Palma: Nationalparken Caldera de Taburiente - guidet vandretur

8. La Palma: Nationalparken Caldera de Taburiente - guidet vandretur

Udforsk nationalparken Caldera de Taburiente på en guidet vandretur med afhentning og aflevering i bus fra mødesteder på øen. Beundre denne park, der omfatter et krater, der er 8 kilometer i diameter og 1.800 meter dybt. Gå gennem kløfter og se Farvernes Vandfald. Bind om bord i en komfortabel og airconditioneret bus ved et af de centralt beliggende mødesteder på La Palma. Slap af på den naturskønne køretur til busstationen Los Llanos de Aridane. Overfør til en rummelig 4X4-bus, der kører til Los Brecitos-observationsdækket. Begynd din vandretur med en fejende udsigt over bjergene. Gå gennem rocket vegetation og under cedertræer og fyrretræer. Hold øje med lokale fugle, mens du ffølger din guide langs PR LP 13-stien for at afdække det frodige hjerte af nationalparken La Caldera de Taburiente. Passer over træbroer, der spænder over gnistrende vandløb. Stop for at svømme i det kølige vand ved Playa de Taburiente. Hvil dig, inden du rejser gennem Taburiente-slugten for at nå frem til det farvestrålende vandfald med farverne. Til sidst skal du tage Las Angustias-slugten gennem vulkanske formationer for at komme til Los Llanos de Aridane-busstationen. Transfer tilbage til dit mødested med bussen.

La Palma: Cueva Bonita havkajak tur

9. La Palma: Cueva Bonita havkajak tur

Oplev de naturskønne landskaber, afsondrede huler og den berømte vulkanske Cueva Bonita på denne kajaktur. Mød din guide på Proís de Candelaria, en lille bugt, hvor de lokale har bygget hjem i de mange havgrotter. Lær om områdets historie fra din lokale guide. Efter en kort introduktion og sikkerheds briefing har du tid til at blive udstyret, før du tager til havet på dit 1,5 timers eventyr. Følg kysten mod Cueva Bonita, en af øens største attraktioner, som kun er tilgængelig ad søvejen. Undgå de overfyldte turistbåde og rejse gennem hulen med kajak, inden du går tilbage til mødestedet.

La Palma: Vildtobservation og Cumbre Vieja-bådtur

10. La Palma: Vildtobservation og Cumbre Vieja-bådtur

Safariruten mod nord er dedikeret til at lede efter havdyr: delfiner, hvaler, skildpadder osv. Der er 2h30m - 3h, hvor vi søger efter hvaler for at nyde en dag på havet med disse utrolige dyr, og vi nærmer os også de mest genkendelige kystpunkter på La Palma (La Cueva Bonita, Poris de Candelaria, Playa de la Veta og lavadeltaet skabt af den nylige vulkan) for også at sætte pris på lidt af vores utrolige kyst om bord på Fancy II-motorkatamaranen, den har 4 forskellige områder at nyde, det øverste dæk med spektakulær udsigt (men det bevæger sig lidt mere), stævnen, der er åben for at solbade og se delfinerne på tæt hold, agterenden, der har borde og sæder til at spise i fred (du kan medbringe mad til båden) og endelig vores undervandsudsigt, som man kan få adgang til med en nøgle eller ved at spørge bådens personale, for at se disse utrolige hvaler hoppe, kradse med båden osv. Fra under vandet. Sodavand og vand er inkluderet i udflugten, vi har også nogle alkoholiske drikkevarer og nogle snacks, som kan købes i skibets bar.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
La Palma

Alle aktiviteter

41 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af La Palma

Udforsk alle

Andre seværdigheder i La Palma

Vil du se alle oplevelser i La Palma? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om La Palma

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 964 anmeldelser

Det ser ud til, at vi var heldige, fordi delfinerne normalt bliver set, men vi kunne endda se hvaler få meter væk :) Oplevelse som ingen anden. Meget interessant information fra havbiologen. VIGTIGT: hvis du føler dig svimmel, så tag biodramin før aktiviteten. Der var folk, der havde det dårligt. Jeg tog det og nød det uden problemer.

Jeg kunne virkelig godt lide at se delfinerne og kysten. Den smukke hule tiltrækker opmærksomhed. Fantastisk manøvre at kunne komme ind i den. Vi så også en skildpadde blive varm og virkningerne af den nye vulkan. En dejlig oplevelse. Tip: hvis du har tendens til svimmelhed, så lad være med at gå ovenpå.

En dejlig oplevelse for voksne og børn. Bortset fra at turnere og forklare øens kystlinje og den nylige vulkan, var vi i stand til at nyde delfinerne og en Loggerhead-skildpadde. Hvis du føler dig svimmel, anbefaler jeg selvfølgelig, at du tager noget mod svimmelhed, inden du går op. 100% anbefalet.

Hugo var en fantastisk rejseguide, vi elskede alle at se seværdighederne fra Tuk Tuk. Vores børn elskede gårdturen, at lære om historien og vores smoothies fra gårdbutikken var meget lækre. Tak, vi vil varmt anbefale, da du ser nogle stykker af det sydlige Tenerife, som du måske normalt savner.

meget veluddannet personale. synet afhænger meget af dagens formue