La Pedrera - Casa Mila

Vælg datoer

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg komme?

  Casa Milà er åbent dagligt fra kl. 09.00 til kl. 20.00 fra d. 1. marts til d. 3. november og resten af året fra kl. 09.00 til kl. 18.30 (lukket d. 25. december og fra d. 13. til d. 19. januar). Man kan desuden se La Predrera om aftenen. Baren på tagterrassen er åben til kl. 24.00 om sommeren, og der er indimellem aftenture og spændende udstillinger, det er værd at holde øje med. 

 • Book billetter

  Book billetter, især i højsæsonen, for at undgå at stå i kø. Almindelige billetter koster fra 20 EUR (inklusive audioguide), nogle udstillinger koster mere. Vær opmærksom på, at der er en hel del rabatter, så tag alt med, der kan give dig rabat. Børn under 6 år får gratis adgang.

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Du kommer til Casa Milà med busserne 7, 16, 17, 22, 24 og V17, eller ved at tage metrolinje 3 eller 5 til Diagonal Station.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  D. 1. marts til d. 3. november fra kl. 09.00 til kl. 20.00 og resten af året fra kl. 09.00 til kl. 18.30.
 • Hvad er prisen?
  Billetpriser fra 20 EUR inklusive audioguide.
 • Får jeg brug for en guide?
  La Pedrera tilbyder gruppeture på flere sprog, eller tjek vores bedst sælgende ture.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag buslinje 7, 16, 17, 22, 24 eller V17 eller metrolinje 3 eller 5 til Diagonal Station.
 • Yderligere tips

  • Du kan udskrive billetter i forvejen eller få dem på din smartphone!

  • Mellem kl. 09.00 og kl. 10.00 og efter kl. 16.00 er der mindre kø.

Andre seværdigheder i La Pedrera - Casa Mila

Vil du se alle oplevelser i La Pedrera - Casa Mila? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om La Pedrera - Casa Mila

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 10.890 anmeldelser

Vi rejste den grønne rute i sin helhed først, stod af og spiste frokost og sprang derefter tilbage for at se den orange rute. Et must-see på den grønne rute er Sagrada Familia, og busten stopper lige over for den! Det orange print tog os til en Montjuïc og sporvognstur over Barcelonas havn, som var fantastisk og min hendes husbonds favorit! Vi prøvede det andet busselskab, og vi er meget skuffede over at få at vide, at vi var for sent ved busstoppestedet, så vi ikke kan bruge vores billet. Vi havde en 2-dages billet, og den sagde, at den sidste tur var kl. 19.00, og vi prøvede at "hoppe på" til en eftermiddagstur før kl. Vi satte os ned og fik kaffe og så deres anden bus forlade busstoppestedet!!! Hvorfor fortalte de os ikke, at vi kunne have hoppet på den anden bus?!!

Alt er perfekt, turen giver dig mulighed for at lave to rejseruter så mange gange du vil, faldende og stigende som du vil fra 9.00 til 19.00, venligt personale er også tilgængeligt for at give råd og forslag. Løbet er hvert 20/30 minut

Super god måde at komme rundt på i Barcelona. Let at finde stoppestederne. Busserne kører hvert 8-12 min. Husk hat og solcreme hvis du sidder over på.

De 2 kredsløb er komplette og giver dig mulighed for at opdage denne fantastiske by uden at spilde tid takket være lydguiden

Smilende og tilgængeligt personale. De 2 linjer dækker næsten hele byen og alle de vigtige steder!