La Roca Village

Vælg datoer

Andre seværdigheder i La Roca Village

Vil du se alle oplevelser i La Roca Village? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om La Roca Village

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 134 anmeldelser

Et godt valg til et kort besøg i byen. Prisen for den 2-dages variant er omtrent den samme som en metro-billet fra / til lufthavnen (separat billet) og en 10-rides-billet til metro. Rabatter til museer er en dejlig ekstra værdi, vil jeg sige. Jeg ved ikke, om damen, der giver mig kortet (i turistinformationen i lufthavnen) begik en fejl, men jeg fik kun et blåt "transportkort", der arbejdede på offentlig transport (inkl. Lufthavnsmetroen) og derefter i museer og andre steder bad de mig om at vise dem "det røde kort" (ekspreskort), som jeg ikke fik. De fleste steder viser dem kortet, der leveres sammen med Express-kortet, nok til at få rabat, men de sagde, at jeg skulle have "det røde kort". Så sørg for, at du får alt, hvad du skal få, når du henter kortet / kortene!

Super lokal transport.

Jeg kunne virkelig godt lide Barcelona-kortet. Vi fik det godt med lokal offentlig transport. Det skal bemærkes, at du for eksempel ikke kan tage Aerobus (privat firma), men du kan komme til lufthavnen med metro. Der var også en saftig rabat for Golondrines. Jeg vil bestemt købe dem igen. Ikke kun skal du vise Barcelona-kortet for at modtage rabatten, men du skal også vise den plan, du har modtaget.

Det var en meget bekvem kupon. Især Barroserona har et godt offentligt transportsystem, bytter din kupon mod en simpel Hiticat, og den bruges automatisk i 48 timer fra første brug, så det var meget praktisk. Når du rejser til Europa, det er meget praktisk at købe en kupon som denne på forhånd og bruge den.