Ting at foretage sig
La Rochelle

Vores mest anbefalede ting at gøre i La Rochelle

La Rochelle: 2-timers sejltur ved solnedgang

1. La Rochelle: 2-timers sejltur ved solnedgang

Tag på bådtur på en maxi-katamaran på 16 meter. Mød ved kajen foran de 2 historiske tårne i la Rochelle. Efter en velkomsttale sejler du op ad kanalen og ser en sidste gang på byen i fuldt dagslys. Beundre Richelieu-tårnet og havnen i Les Minimes på vejen. På havet vil besætningen stoppe motoren og åbne sejlene, når solen går ned. Arranger din picnic, hvis du har en med, og nyd udsigten over havet, mens solen går ned i horisonten. Tag en snak med besætningen for at lære mere om de lokale landskaber og historie, eller for at stille spørgsmål om båden. Start en samtale for at lære de andre passagerer at kende. Når solen er gået ned, vil du langsomt begynde din vej tilbage og nyde byens lys om natten. Du ankommer til kajen efter at have passeret mellem de to tårne i den gamle havn.

Fra La Rochelle: Sejltur til Fort Boyard

2. Fra La Rochelle: Sejltur til Fort Boyard

Gå om bord på en sejlkatamarankrydstogt fra La Rochelle med en kvalificeret kaptajn og besætning, og tag på opdagelse i Fort Boyard. Sejl gennem øerne, mens vinden blæser, og tidevandet stiger og falder. Bort fra din fantastiske 16 meter lange sejlkatamaran i den gamle havn i La Rochelle. Efter velkomstbriefingen krydser du La Rochelle-bugten og beundrer Richelieu-tårnet og sejlhavnen Les Minimes. Når du kommer ud af kanalen, sætter besætningen sejlene op og styrer katamaranen gennem øerne til det legendariske Fort Boyard. Læn dig tilbage og nyd udsigten, eller spis din picnic, hvis du har en medbragt en. Når du er ved fortet, sejler du rundt om det og forsøger at nærme dig det så meget som muligt for at få den bedste udsigt og de bedste fotomuligheder. På vejen tilbage kan du slappe af i de store trampoliner under himlen. Nyd det bløde vuggen fra havet. Få en snak med besætningen for at få mere at vide om de lokale landskaber, historien eller båden. Ankom tilbage til kajen med hovedet fuld af minder og et fotoalbum fyldt med vidunderlige billeder.

La Rochelle: Bådtur til Fort Boyard (2.00)

3. La Rochelle: Bådtur til Fort Boyard (2.00)

Vi venter på dig ved afgangen fra den gamle havn i La Rochelle - en havn, der er berømt for sine 2 tårne (Saint Nicolas Tower og Chain Tower). Lad os tage på en 2-timers guidet sejltur mod det legendariske Fort Boyard og Aix-øens kyster, mens vi beundrer de smukkeste udsigter over vores kystlinje (kysterne ved La Rochelle, Île de Ré og Île d'Oléron). Ombord på et opvarmet og rummeligt skib vil vores besætning byde dig velkommen og være til rådighed for eventuelle spørgsmål. Kommentarer vil også blive oversat til engelsk.

La Rochelle: Adgangsbillet til de 3 tårne

4. La Rochelle: Adgangsbillet til de 3 tårne

Få adgang til La Rochelles 3 middelaldertårne med én billet: Saint Nicolas, de la Lanterne og de la Chaîne. Lær om deres tumultariske historie og kongelige fortid. Få din adgangsbillet til hovedattraktionerne i den gamle havn i La Rochelle - de 3 tårne. Går tilbage til middelalderen, lær om hver af disse tårnes tumultariske historie. Fra fængsler for huguenotter og udenlandske sømænd i det 16.-18. århundrede til militærfængsler i det 19. århundrede, skete der meget i La Rochelle i svundne tider. Oplev Saint Nicolas Tower, der dateres tilbage til det 14. århundrede. Se, hvordan det var udstyret med kongelige boliger samt et kapel, mens det fungerede som et forsvarstårn. Mosey omkring De La Chaîne-tårnet, der også går tilbage til det 14. århundrede. Hjem til udstillinger siden 1998, plejede det at være et sted, hvor man opkrævede skatter fra indkommende både og indsejlingen til havnen. Lær, hvordan tårnet blev beskadiget og genopbygget i det 19. århundrede. Udforsk De La Lanterne Tower, det gamle fyrtårn, skibsafrustning og senere fængsel i mange århundreder. Tæl de 600 graffitifanger, der er efterladt på væggene gennem årene.

La Rochelle: Katamaran krydstogt

5. La Rochelle: Katamaran krydstogt

Tag ud på en bådtur på en 16 meter lang maxi-katamaran og beundre La Rochelle-kysten. Din besætning vil være i stand til at fortælle dig om de lokale landskaber og historie og også lidt mere om selve båden. Mød ved kajen foran de 2 historiske tårne i La Rochelle. Efter en introduktion vil du sejle op ad kanalen og beundre Richelieu-tårnet og havnen i Les Minimes på vejen. Når du er på havet, vil besætningen stoppe motoren og åbne sejlene, så du kan slappe af og nyde udsigten. Nyd en aperitif, hvis du medbragte en, og nyd udsigten over havet, mens du nyder lysene i slutningen af eftermiddagen.

La Rochelle: Kystlinjesejlads

6. La Rochelle: Kystlinjesejlads

Start dagen med et pust af frisk og salt luft på en sejltur. Mød ved kajen, lige foran de to tårne i den gamle havn. Når besætningen er ombord på den 16 meter lange maxi-katamaran, vil besætningen give en hurtig sikkerhedsbriefing, inden de sætter sejl. Gå op ad kanalen, og beundre bugtens forskellige vartegn, såsom Richelieu-tårnet, sejlhavnen i Les Minimes eller fyrtårnet "verdens ende". Når de er ude i bugten, vil besætningen folde sejlene ud og stoppe motorerne. Generelt om morgenen er havet stille, og få sejlbåde strejfer rundt på havet. Nyd den fredelige atmosfære, læg dig på trampolinerne, og lad bølgerne vugge dig blidt. Chat med besætningen for at lære mere om det lokale miljø, historien og den nautiske livsstil. Du vil være tilbage ved kajen lige før frokost, efter en sidste parade mellem de gamle tårne.

La Rochelle: 3-timers sejltur

7. La Rochelle: 3-timers sejltur

Mød op ved Kapalouest-pontonen, lige foran den gamle havn, og start din sejltur. Når de er ombord på Columbus, vil besætningen give en hurtig sikkerhedsbriefing, inden de sætter sejl. Sejl langs kanalen og beundre forskellige monumenter på bugten, herunder Richelieu-tårnet og bout du monde fyrtårnet. Når de er i bugten, vil besætningen folde sejlene ud og slukke for motorerne. Nyd den fredelige atmosfære og lad bølgerne blidt vugge dig. Chat med besætningen og lær om det lokale miljø, historien og den nautiske livsstil. Du vil være tilbage ved kajen efter 3 timer, efter en sidste passage mellem de to tårne. Columbus er en sejlbåd fuld af historie og maritim arv. Dette store 18-meters monoskrog blev bygget i La Rochelle på PINTA-værfterne. Dets første kald var havkapsejlads, siden det deltog i Vendée Globe med skipperen og Rochelais-ejeren Jean-Yves Terlain i 1992. I begyndelsen af 2000'erne blev skibet omdannet til en ekspeditionssejlbåd dedikeret til at beskytte havmiljøet. Det er bedst kendt for sine mange missioner til forsvar af miljøet og oceanerne med Sea Shepherd, WWF og BLOOM. I dag fortsætter det med at charmere og øge bevidstheden blandt den brede offentlighed, når den er vært for sine passagerer i La Rochelle.

La Rochelle: Bådtur til Fort Boyard (2.00)

8. La Rochelle: Bådtur til Fort Boyard (2.00)

Vi venter på dig ved afgangen fra St-Jean-d'Acre i La Rochelle - en havn, der er berømt for sine 2 tårne (Saint Nicolas Tower og Chain Tower). Lad os tage på en 2-timers guidet sejltur mod det legendariske Fort Boyard og Aix-øens kyster, mens vi beundrer de smukkeste udsigter over vores kystlinje (kysterne ved La Rochelle, Île de Ré og Île d'Oléron). Ombord på et opvarmet og rummeligt skib vil vores besætning byde dig velkommen og være til rådighed for eventuelle spørgsmål. Kommentarer vil også blive oversat til engelsk.

La Rochelle: Les Minimes og bådtur i bugten

9. La Rochelle: Les Minimes og bådtur i bugten

Oplev en bådtur i havnebyen La Rochelle, der er berømt for sine kalkstensklipper. Nyd en tur på en lille båd med maks. 12 personer, og lad dig forundre over marinaen Les Minimes. Lær, hvorfor Richelieu-tårnet er så vigtigt for byens historie og mange andre interessante fakta. Mød din kaptajn ved kajen, og hop derefter ombord for at begynde en spændende tur i bugten. Først skal du opdage den gamle havn, berømt for sine mange restauranter ved vandet, der har udsigt over havet. Oplev derefter Les Minimes marina, som har plads til at rumme op til 3.500 lystbåde. Herefter kan du sejle forbi Richelieu-tårnet, et berømt rødt og sort fyrtårn fra 1627, og lære om byens historie. Stil kaptajnen nogle spørgsmål, hvis du har lyst. Oplev kanalen og bugten. Mærk den friske havbrise, og slut af med at vende tilbage til havnen, hvor du startede.

La Rochelle: Bådtur til Fort Boyard (2.00)

10. La Rochelle: Bådtur til Fort Boyard (2.00)

Vi venter på dig ved afgangen fra den gamle havn i La Rochelle - en havn, der er berømt for sine 2 tårne (Saint Nicolas Tower og Chain Tower). Lad os tage på en 2-timers guidet sejltur mod det legendariske Fort Boyard og Aix-øens kyster, mens vi beundrer de smukkeste udsigter over vores kystlinje (kysterne ved La Rochelle, Île de Ré og Île d'Oléron). Ombord på et opvarmet og rummeligt skib vil vores besætning byde dig velkommen og være til rådighed for eventuelle spørgsmål. Kommentarer vil også blive oversat til engelsk.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om La Rochelle

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i La Rochelle?

Andre seværdigheder i La Rochelle

Vil du se alle oplevelser i La Rochelle? Klik her for en fuld oversigt