Tilføj datoer
Oplevelser i

La Spezia

Andre seværdigheder i La Spezia

Vil du se alle oplevelser i La Spezia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om La Spezia

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.456 anmeldelser

En fantastisk måde at se kysten af Cinque Terre. Mine unge voksne børn kunne især lide at møde de andre rejsende, nyde drikkevarerne, og det var især rart at stoppe op og svømme for at køle af. At have musikken afspillet fik det til at føles som en virkelig afslappende tur. Og vores guide Sergio fik os til at føle os meget velkomne.

Rigtig fin udflugt som giver os mulighed for at besøge 4 landsbyer ud af 5 og få et godt overblik over Cinque Terre. Vores guide Sonia var meget venlig og meget professionel. Hun forklarede os alt godt, og vi gik endda på en kort vandretur med hende i Manarola. Jeg anbefaler denne udflugt!

Super sejltur, et dagsfyldt program. Vi tog afsted om morgenen, besøgte de smukke landsbyer Cinque Terre, og ind imellem for en forfriskende dukkert i det azurblå vand. Vores guide, Marco, ved meget om landsbyerne og miljøet. Kan klart anbefales at booke denne rejse.

Me and my boyfriend really enjoyed this trip. Our guide Chiara was great and she really made our trip a good experience. The highlight of the trip was definitely the hike. So beautiful!

Jeg var heldig at have et godt hold. Vi lo kun og udnyttede Sergios professionalisme, som tog os til storslåede steder!