Oplevelser i
Laguna Waterpark

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Laguna Waterpark

Vil du se alle oplevelser i Laguna Waterpark? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Laguna Waterpark

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 215 anmeldelser

Muligheden for at vælge tre aktiviteter fra en pulje på tre fungerede meget billigere end at booke individuelle aktiviteter. Dette påvirkede ikke oplevelsens kvalitet på nogen måde. Hjælp var til rådighed, da vi havde nogen forespørgsler - telefonlinjen blev besvaret med det samme, og de personer, jeg talte med, gik ud af deres måde at hjælpe på. Dette er en fantastisk pakke at booke. Tak skal du have !

Tilfreds, da Dubaï opdager behov for sådanne aktiviteter

Det skal være klart, at Top of the sky on-line booking derefter er at konvertere til en reel billet, som skal gøres på forhånd og ikke undgår filen. Mødepunktet "West Marina" for Palm Cruise er forvirrende på grund af Marina, der er større end Palm Marina. Der skal gives en mere præcis kontakt og sted. Intet problem overhovedet med Alpha Tour til ørkenens safari.

Hvis du kombinerer ture korrekt, kan du spare meget. Find ud af på forhånd, hvad der skal bookes. Det kører problemfrit. For eksempel i Wild Waldi Waterpark er det tilstrækkeligt blot at præsentere QR -koden. Med springvandsturen skal du dog bestille tiden på forhånd og konvertere den til en billet på stedet.