Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Lake Tekapo

Vores mest anbefalede ting at gøre i Lake Tekapo

Lake Tekapo: Oplevelse med stjernekiggeri

1. Lake Tekapo: Oplevelse med stjernekiggeri

Oplev denne enestående stjernekiggeroplevelse i Dark Sky Reserve ved Lake Tekapo. Kig gennem et teleskop for at få øje på objekter på den dybe himmel, og lær interessante fakta om nattehimlen. Begynd din tur, mens din guide eskorterer dig til et utroligt sted med stjernekiggeri, hvor der næsten ikke er lysforurening. Tag på en rejse med din professionelle astronomiguide, og hør gamle historier om konstellationer til videnskabelige fakta, græsk mytologi til maori-legender. Se en række objekter på den dybe himmel gennem et kraftigt 9,25-tommers computerstyret teleskop. Under oplevelsen tilbyder teamet en fotograferingsservice, hvor din guide vil tage individuelle fotos til dig med stjernerne. Hold dig varm og komfortabel med sæder og tæpper, samt puder, madrasser og tæpper, der vil blive sat op, så du kan nyde nattehimlen. Nyd en varm chokolade, og i slutningen af turen vil din guide tænde bålfadet, så du kan riste skumfiduser med dine venner og familie.

Mount Cook & Lake Tekapo dagstur fra Christchurch

2. Mount Cook & Lake Tekapo dagstur fra Christchurch

Oplev dramatiske gletsjersøer, snedækkede bjerge og smukke vandreture i alperne på en dagstur i en lille gruppe fra Christchurch. Efter afhentning på dit hotel skal du rejse til Aoraki/Mount Cook National Park, der ligger 4 timers kørsel gennem spektakulære og betagende landskaber. Besøg den historiske by Geraldine. Oplev derefter hjertet af Mackenzie Country, den betagende turkisblå Lake Tekapo, den ikoniske Church of Good Shepherd og den velkendte statue af Sheepdog. Kør gennem Lake Pukaki, og beundr den fantastiske udsigt over Mt. Cook på afstand. Nyd en kort naturskøn vandretur i nationalparken for at se den 23,5 km lange Tasman-gletsjer, som er den længste gletsjer i New Zealand, inden du vender tilbage til Christchurch.

Fra Christchurch: Mt Cook dagstur via Lake Tekapo m/ frokost

3. Fra Christchurch: Mt Cook dagstur via Lake Tekapo m/ frokost

Rejseplan Christchurch - Vi starter med at forlade Garden City/Christchurch og kører mod sydpå mod vores destination, mens vores kyndige chauffør udpeger nogle af nogle af Garden Citys højdepunkter. Canterbury-sletterne - Rundt om Christchurch ligger Canterbury-sletterne, der er fyldt med landbrugsjord, så langt øjet rækker. De fleste former for landbrug, du kan komme i tanke om, findes på sletterne, f.eks. afgrøder, vinmarker, mælkeproduktion og husdyrhold. Fairlie Bakehouse (10 minutter) - En klassisk newzealandsk landbrugsby gemt væk i Mackenzie. Fairlie gennemgår nogle fantastiske farveskift, især om efteråret, og det er virkelig et af de bedste steder at sidde og slappe af med en af deres verdensberømte meat Pies fra Bakehouse. Og det er også her, vi henter din frokost, så du er fuld af energi til resten af dagen. Lake Tekapo/ Church of the Good Shepherd (15 minutter) - Et alpint søområde som intet andet i hjertet af Mackenzie. På det rigtige tidspunkt af året vil du finde klynger af vilde lupiner langs søbredden. Når vi ankommer til Tekapo, kører vi mod de mest populære fotospots i landet, The Church of The Good Shepard, hvor man kan tage billeder, der er værdige til de sociale medier. Lake Pukaki (10 min.) - Denne gletsjersø er unik sammenlignet med sine alpine partnere. Farverne kan skifte fra isblå til en mørk dybblå, afhængigt af vejrforholdene. På en klar dag kan man nyde en uforstyrret udsigt helt op til Mt Cook, som ser ud til at strække sig ud af søens top. Aoraki/Mt Cook National Park (2,5 timer) - OG HER ER VI! Aoraki/Mt Cook er opkaldt efter den berømte opdagelsesrejsende James Cook og er New Zealands højeste punkt. Når du er her, kan du vælge at gå enten Hooker Valley- eller Tasman Glacier-turen. Hvis du er mere til en flyvetur med udsigt over bjergene, arrangerer vi gerne helikopterture for dig og familien i stedet. - Hooker Valley (2,5-3 timer) Hooker Valley-sporet er en af de højest rangerede dagsture i New Zealand. Det er ikke svært at se hvorfor, når du går langs en isdækket klippevæg (lyt godt efter, du kan måske høre den bevæge sig) hele vejen til en isfyldt sø med Mt Cook for enden. - Tasman Glacier (2,5 - 3 timer) Denne sti fører gennem gletsjerens gamle slutmoræner, og der er en fantastisk udsigt over gletsjeren, floden og søen. - Mt Cook Information Centre (DOC) - Du er mere end velkommen til at tage det hele ind ved at tilbringe dagen i informationscentret med en kop kaffe. Lær om nationalparkens historie, stil spørgsmål og vær bare i nuet. Kl. 14.30 henter vores chauffør dig på din valgte destination for dagen og kører dig hjem. Lake Tekapo (10 min.) - Vi stopper kort i Lake Tekapo en sidste gang for at tage de sidste billeder af kirken og søen sent om aftenen. Christchurch - Efter hvad der har været en smuk dag, kører vi tilbage til Garden City. kører vi tilbage til havebyen. Det er bittersødt, for du vil være udmattet, men fyldt med nye minder.

Fra Tekapo: Mt Cook-dagstur via Pukaki, Tasman-gletsjeren

4. Fra Tekapo: Mt Cook-dagstur via Pukaki, Tasman-gletsjeren

-Itinerary- Mødested kl. 8:00 Vores mødested for turen er parkeringspladsen ved Four Square Supermarket. Peters udkigspost 9:00 En af de bedste udsigter over Lake Pukaki og Aoraki (Mt Cook), og de omkringliggende sydlige alper er helt fantastisk, hvilket gør det til et sted, man bare må besøge. Hermitage Hotel 9:30 Hvis du foretrækker ikke at deltage i vandreaktiviteten, kan du vælge at gå i land på hotellet og samles igen kl. 15.00. Udsigtsstien til Tasman-gletsjeren 9:45 Hvis du vil have en mindeværdig oplevelse, kan du overveje at udforske et kort vandrespor med en storslået udsigt over Tasman-gletsjeren (New Zealands længste gletsjer) og Terminal Lake. Bemærk venligst, at denne rute er relativt kort, men involverer ca. 300 trappetrin. Hooker Valley-sporet 10:45 Du er fri til at gå i dit eget tempo på denne selvguidede tur. Den gennemsnitlige vandringstid er 3 til 3,5 timer. Vores chauffør kan til enhver tid køre dig til landsbyen, når du er færdig med at vandre. Nyd din fritid i landsbyen, indtil du er tilbage igen. Hvis du ikke er meget for lange dagsvandringer, er der alternative korte vandrestier omkring Mount Cook Village. Hermitage Hotel 15:00 Saml venligst foran hotellet kl. 15 for at vende tilbage til Lake Tekapo. Hvis du er involveret i en anden aktivitet eller har brug for at blive hentet et andet sted, bedes du informere chaufføren på turdagen. Lake Pukaki 16:00 Der er planlagt et kort stop ved Lake Pukaki, så der er tid til at tage billeder og besøge Alpine Salmon Shop. Tekapo-søen 4:30-5:00 PM Gruppen vender tilbage til landsbyen omkring kl. 17.00. Spørg venligst vores chauffør, hvis du har brug for at blive afleveret ved dit overnatningssted.

Fra Christchurch: Guidet dagstur til Queenstown via Mt Cook

5. Fra Christchurch: Guidet dagstur til Queenstown via Mt Cook

Begiv dig ud på en biltur fra Christchurch og Queenstown, hvor du kører forbi blå søer, bølgende landskaber og smukke byer, alt sammen med de majestætiske sydlige alper i baggrunden. Stop i Mt Cook, den perfekte base for at udforske de naturlige vidundere i Aoraki/Mt Cook National Park. Forlad Christchurch og kør sydpå mod din destination, mens din chauffør udpeger nogle af havebyens højdepunkter. Gør dagens første stop i Fairlie. Snup en kop kaffe og prøv en af de bedste tærter i New Zealand. Når du har tanket op til den næste del af vores rejse, forlader du Fairle og kører mod Lake Tekapo. Besøg Church of the Good Shepherd ved den fantastiske søbred og tag billeder. Drej derefter mod vest og kør ind i Aoraki/Mt Cook National Park, hvor Lake Pukaki afslører al sin skønhed for øjnene af dig. I nationalparken har du 2,5 timers fritid til at kaste dig ud i lokale aktiviteter. Tag på en vandretur, eller book ekstraudstyr som en naturskøn flyvetur. Når du har forladt Mt Cook, kan du stoppe ved High Country Salmon - en lokal laksefarm, hvor du kan fodre fiskene og smage noget af den friskeste laks i New Zealand. Til sidst bliver du kørt til din endelige destination Queenstown.

Mt. Cook Day-Tour: Christchurch til Queenstown

6. Mt. Cook Day-Tour: Christchurch til Queenstown

Oplev de naturlige vidundere i New Zealand på denne heldagstur fra Christchurch til Queenstown. Læn dig tilbage og beundr udsigten, mens du kører fra Christchurch og gennem Canterbury-sletternes rige landbrugsland i en bus med gratis wifi. Besøg Lake Tekapo og oplev det blå gletsjervand. Oplev den ensomme og maleriske Church of the Good Shepherd, som ligger få meter fra søen. Bliv forbløffet over majestæten i Mt. Cook, New Zealands højeste punkt. Nyd den uforglemmelige udsigt og udforsk Mt. Cook Village, hvor du har tid til at spise frokost for egen regning. Fortsæt din rejse gennem Mackenzie Country, og nyd en eftermiddagste i den maleriske landsby Omarama (for egen regning). Gå på opdagelse i de engelske haver, og se på de hjemmedyrkede frugter, der tilbydes i Jones Family Orchard. Dagen slutter med ankomst til Queenstown om aftenen.

Lake Tekapo: Alpine Stargazing Experience med en guide

7. Lake Tekapo: Alpine Stargazing Experience med en guide

Oplev nattehimlens vidundere på en stjernekiggeroplevelse. Bliv ført væk til supermørke stjernekiggersteder med noget af den laveste lysforurening i Tekapo i Aoraki Mackenzie International Dark Sky Reserve. Få adgang til kraftige 14" teleskoper til at se forskellige objekter i det ydre rum og specielle astro-lasere til nemt at se stjerner og konstellationer. Turen er begrænset til 10 personer, så der er et lille forhold mellem teleskoper og gæster, og du får masser af tid ved teleskoperne og sammen med guiden. Ved rejsens afslutning kan du få taget et billede af din gruppe under stjernerne (afhængigt af vejret), som du vil modtage inden for 48 timer via e-mail, så du kan dele det med din familie og dine venner.

Lake Tekapo: 中文观星团 Kinesisk tur

8. Lake Tekapo: 中文观星团 Kinesisk tur

Oplev denne enestående stjernekiggeroplevelse i Dark Sky Reserve ved Lake Tekapo. Kig gennem et teleskop for at få øje på objekter på den dybe himmel, og lær interessante fakta om nattehimlen. Begynd din tur, mens din guide eskorterer dig til et utroligt sted at kigge på stjerner, hvor der næsten ingen lysforurening er. Tag på en rejse med din professionelle astronomiguide, og hør gamle historier om stjernebilleder til videnskabelige fakta, græsk mytologi til maori-legender. Se en række objekter på den dybe himmel gennem et kraftigt 9,25-tommers computerteleskop. Under oplevelsen tilbyder teamet en fotograferingsservice, hvor din guide vil tage individuelle billeder af dig og stjernerne. Hold dig varm og komfortabel med sæder og tæpper, samt puder, madrasser og tæpper, der vil blive sat op, så du kan nyde nattehimlen. Nyd en varm chokolade, og i slutningen af turen tænder din guide bålfadet, så du kan riste skumfiduser med dine venner og familie.

Mount Cook heldagstur: Queenstown til Christchurch

9. Mount Cook heldagstur: Queenstown til Christchurch

Oplev de naturlige vidundere i New Zealands dramatiske landskaber, og oplev de bedste seværdigheder i dette unikke miljø på denne heldagstur. Læn dig tilbage og nyd udsigten, mens du bliver transporteret fra Queenstown til Christchurch, gennem de barske, men smukke landskaber og over Lindis Pass. Oplev Mackenzie-landets særprægede geografi, mens du rejser til Mount Cook National Park. Bliv forbløffet over majestæten af New Zealands højeste bjerg, Mount Cook, også kendt under sit maori-navn, Aoraki (Cloud Piercer). Parken kan prale af et virkelig ærefrygtindgydende landskab med mere end tredive 3.000 meter høje toppe og fem af New Zealands største gletsjere. Benyt lejligheden til at nyde den uforglemmelige udsigt over Mount Cook i landsbyen, hvor du har tid til at spise frokost for egen regning. Besøg Lake Tekapo og bliv forundret over det blå gletsjervand. Derefter møder du den ensomme og maleriske Church of the Good Shepherd, der ligger få meter fra søen. Fortsæt rejsen, og nyd synet af de spektakulære Southern Alps og det rige landbrugsland på Canterbury Plains, mens vi transporterer dig til Christchurch, hvor din dag slutter.

Lake Tekapo: 50-minutters Mount Cook og videre end naturskøn flyvning

10. Lake Tekapo: 50-minutters Mount Cook og videre end naturskøn flyvning

Nyd en førsteklasses Aoraki Mount Cook-oplevelse med en storslået 50-minutters naturskøn flyvning fra Lake Tekapo. Svæv over to verdensarv Nationalparker og 200 kilometer (124 miles) af New Zealands mest mindeværdige og betagende natur. Begynd din rejse i Lake Tekapo, hvor du vil møde dit ekspertteam. Tag afsted fra den lokale lufthavn og flyv over spektakulære landskaber, herunder turkise gletsjersøer, Aoraki Mount Cook og Tasman-gletsjeren. Gå derefter over til den fjerne vestkyst for at se de fantastiske Fox- og Franz Josef-gletsjere løbe ud i smukke regnskovlandskaber. Gennem hele din oplevelse kan du nyde informativ og interessant kommentar fra din lokale guide samt en flyinformationsguide tilgængelig på flere sprog.

Alle aktiviteter

32 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Lake Tekapo

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Lake Tekapo?

Topattraktionerne, der skal opleves i Lake Tekapo:

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Lake Tekapo?

Andre seværdigheder i Lake Tekapo

Vil du se alle oplevelser i Lake Tekapo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lake Tekapo

Samlet bedømmelse

4.8
(133 anmeldelser)

Det var super god service. Ombord på bussen blev man tilbudt vand og snacks (chips, chokolade). Og selve turen var mega god. Der var mange stop undervejs, som både bød på god udsigt og toiletstop!