Tilføj datoer

Landungsbruecken

Vi fandt 33 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Landungsbruecken

Vil du se alle oplevelser i Landungsbruecken? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Landungsbruecken

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 12.721 anmeldelser

Denne gang med et passagerskib i stedet for en søsætning. Vi sad ovenpå og havde en fantastisk udsigt gennem de store vinduer. Fin og hurtig service. Vores "kaptajn" var super venlig, havde en typisk hamborgsk dialekt og formidlede alt værd at vide og anekdoter på en meget personlig og på ingen måde monoton måde. Informationen var meget varieret og interessant. Selvom vi allerede har taget en tur gennem Hamborgs havn, har vi opdaget og oplevet nye ting, genkaldt gamle og set en masse. Der kom lidt ekstra oveni da vi overhalede Olivia Jones' festbåd og hun kom ud til rækværket for at hilse på. Vi kan kun anbefale alle ture og er altid glade for at deltage i fremtiden. Det bliver aldrig kedeligt!

Meget inspirerende og hyggelig tur, med god service fra personalet og guiden, som fortalte om havnen og vidste utroligt meget om alt på turen. Vi sejlede med den store turbåd og der var dejlig varmt om bord, selv om det var frostvejr ude. Vi kan varmt anbefale turen.

Sjovt og spændende. Veloplagt guide. Men kræver du kan tysk. Vi fandt aldrig høretelefon-løsningen. Lidt svært at finde på havnen, så kom i god tid.

vi syntes at der var alt for højt lyd i Hop Bussen vi kunne ikke koncentrere os om det Danske kunne skrue ned for den Tyske lyd

Skøn guided cykeltur i god fart gennem Hamburgs gader