Oplevelser i
Las Vegas

Oplev unikke fristelser og storslåethed i "Sin City", og lad det omkringliggende landskab tage pusten fra dig.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Las Vegas

Vil du se alle oplevelser i Las Vegas? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Las Vegas

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 14.051 anmeldelser

Passet er bestemt det værd. Næsten alt gik høfligt og enkelt godt. Desværre var der angiveligt ingen ledige pladser på måltidskuponerne, og Planet Hollywood kan indløses hos Caesars, selvom vi først blev informeret om dette, da vi modtog regningen, trods forudgående bekræftelse. Det sagde det godt, men jeg havde læst det. Fremont-turen var bestemt fantastisk, bestil venligst hurtigt, kun udvalgte datoer er tilgængelige, selvfølgelig Strat, Eiffeltårnet, High Roller, selvfølgelig. Interessant Atomic Museum, tilgængeligt med buskort og 202 vestgående forbi Ballys. Hunger Games med bueskydning var virkelig sjovt, og Tussauds var et højdepunkt. Alt i alt havde vi 4-dages passet med ét højdepunkt, vi valgte AGT for at udnytte tiden bedst muligt og kunne spare mere end $300 pr. person, når det blev omregnet til de individuelle priser. Vi ville faktisk lave Hoover Dam Tour, men den blev aflyst.

Fantastisk aktivitet... giver dig mulighed for at lave et væld af aktiviteter, der er meget tæt på hinanden. Lille problem med passet under hop og hop bussen, men det er rettet. På 2 dage lavede jeg voksmuseet, 20$ af senor frøen, pariserhjulet, zipline, rutsjebanen, strat, den store bus, 4 d, Marvel og kropsmuseet…. Det er det værd!!!

Fantastisk, bedste måde at besøge Las Vegas på, det var en fantastisk investering. Du kan besøge forskellige steder og spare mange penge. Bare husk at planlægge din dag, inden du tager afsted, og dobbelttjek adresser og tidspunkt for at åbne stederne.

Super fed oplevelse! Alle pengene værd. Meget bedre end at tage med 50+ andre turister, her var det meget mere privat! Og man kom i snak med guiden! Og Nate var meget fleksibel! Super fedt! Kan kun anbefale herfra!

Skøn og virkelig smuk helikopter-tur fra Vegas og mod Grand Canyon! Det kan i den grad anbefales for alle, der ikke har tiden og dagene til at køre vejen derhen.