Tilføj datoer

Las Vegas Ture

  • Guidede ture
  • Eventyr
  • Heldagsture
  • Flerdagesture
  • Andre oplevelser
  • Private rundvisninger
  • Vandaktiviteter
  • Hop-on hop-off-ture
  • Workshops og kurser
Vi fandt 267 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 17

Ofte stillede spørgsmål om Las Vegas

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Las Vegas?

De topattraktionerne der skal opleves i Las Vegas er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Las Vegas?

De bedste dagsture og -udflugter fra Las Vegas er:

Grand Canyon

Andre seværdigheder i Las Vegas

Vil du se alle oplevelser i Las Vegas? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Las Vegas

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.728 anmeldelser

Den åbne top bustur er et must i enhver by, men i Vegas er den endnu bedre, fordi den dækker så stort et område. Det er gjort endnu bedre, fordi busserne har live-guider og ikke optagelser, hvilket betyder, at du får et andet perspektiv, selvom du gentager en del af turen. Guiderne, vi havde hver gang, var meget sjove og informative. Den ekstra nattur var virkelig farverig og sjov med et stop i det gamle Vegas. Kan varmt anbefale denne udflugt, hvis du tager til Las Vegas.

Den bedste tur nogensinde! Paulie gjorde denne tur ekstra speciel og mindeværdig! Han har sådan en sjov personlighed!! Så sjovt at tilbringe dagen med ham! Han tog os med til de bedste udsigter, tog FÆNOMENALE billeder for at hjælpe os med at fange minder og gik absolut ud over det. Jeg tog flere ture med dette firma, men ingen anden rejseguide / chauffør kan sammenlignes med ham.

super smuk udsigt, og buschaufføren Robert gjorde et godt stykke arbejde med at påpege interessante steder undervejs og stoppede ofte for at tage billeder. Bussen var meget behagelig, men det er en lang dag, og man bør pakke en hat og handsker osv., da det er koldt i Bryce Canyon, og der er korte vandreture, som er vidunderlige, men du har brug for det rigtige tøj og sko.

Store parker at besøge. Pauli vores chauffør var fantastisk. Bussen var lidt stram for en 12 timers tur. Havde lidt problemer med at holde luften på, så det var varmt det meste af turen. Luftventilen over vores sæde ville ikke åbne korrekt, og telefonopladerne virkede ikke. Gør turen helt sikkert, men håber de løser busproblemerne.

Dejlig oplevelse der, guiden var så fantastisk og gjorde mig og andre turister så glade. Vi nød for meget at besøge mange forskellige berømte steder. Vejret var for varmt, men det er ikke noget, nogen kan kontrollere, men oplevelsen med dem var fremragende