Oplevelser i
Leipzig

Med mangfoldig arkitektur, livlig streetart og rig musikhistorie har denne tyske by kultur i overflod.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Leipzig

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Leipzig?

Andre seværdigheder i Leipzig

Vil du se alle oplevelser i Leipzig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Leipzig

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 6.669 anmeldelser

Når du tjekker ind, kunne de søde herrer ikke se, at det allerede er betalt for, så jeg anbefaler at tage beviset med dig. Kaptajnen var super flot og gjorde også et godt stykke arbejde. Alt i alt gik alt meget venligt og godt. Kun selve sightseeing er grunden til, at det ikke er 5 stjerner, men kun 4. Der er mange dyre villaer, men det er ikke rigtig sightseeing. Ikke desto mindre er forholdet mellem pris og ydelse rigtigt, og de 35 minutter der og tilbage på samme rute er det stadig værd.

Dejlig tur - bekræft booking

Turen er fantastisk. Dejlig bådguide interessant information om normale byture. Som med mange andre før os gik reservationen via Get your guide galt. Disse bookinger når tilsyneladende aldrig ud til arrangøren. Så de havde os ikke på skærmen i den reserverede tid. Vi blev tilbudt en alternativ tid, der også fungerede godt for os. Alt gik meget pænt og ukompliceret. Ring til dem, der er begrænset i tid til at være på den sikre side.

Meget informativ 2,5 timers tur

Kort vandretur fik os igennem de fleste af seværdighederne i den gamle by og derefter var turbussen gennem forstæderne meget interessant. Fik at se nogle interessante dele af Leipzig langs vandveje, som jeg ellers ikke ville have set. Fik at gøre det tilbage til disse pletter efter turen var slut. Tour guide var meget god skifte frem og tilbage mellem engelsk og tysk.

Turen var fantastisk, stærkt anbefalet. Der var kun problemer, fordi det ikke var synligt på webstedet, som vi havde reserveret. Personalet fra byens havn var stadig i stand til at organisere steder. Det var lidt svært for 18 personer. Jeg ved ikke, hvem der lavede fejlen med reservationen. Turen var meget sjov og super interessant.

Behageligt

Interessant, men en lille folder på engelsk ville have været nyttigt. Min tyske var ikke rigtig god nok!