Oplevelser i

Leipzig

Med mangfoldig arkitektur, livlig streetart og rig musikhistorie har denne tyske by kultur i overflod.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De 7 bedste seværdigheder og aktiviteter i Leipzig

Leipzig sprudler af kunst og kultur og ligger blot et stenkast fra Berlin. Byen er blevet det nye hotspot blandt turister, men også Leipzigs historie, trækker besøgende til. Her er et udvalg af de bedste oplevelser og attraktioner i Leipzig.

 • Völki

  1. Völki

  Folkeslagsmonumentet, der populært kaldes Völki, er opført til minde om Napoleons nederlag ved Leipzig i 1813. Stedet er desuden meget populært for sin udsigtsplatform, hvor du kan se ud over hele byen.

 • Leipzigs Universitet

  2. Leipzigs Universitet

  Leipzigs Universitet er et af verdens ældste universiteter med en fascinerende historie. Den er bestemt en guidet tur værd.

 • Gewandhaus

  3. Gewandhaus

  Gewandhausorkestrets domicil har en akustik, som du sent vil glemme. Her kan du overvære smukke klassiske koncerter.

 • Thomaskirken

  4. Thomaskirken

  Johann Sebastian Bach var kapelmester i denne berømte kirke og her hviler hans jordiske rester.

 • Nicolaikirken

  5. Nicolaikirken

  Dette er Leipzigs mest berømte kirke. Under kommunismen blev der hver mandag afholdt frihedsdemonstrationer her i protest mod styret.

 • Det gamle rådhus

  6. Det gamle rådhus

  Denne fabelagtige renæssancebygning, var engang omdrejningspunktet for befolkningens liv. I dag findes der et rigtigt godt museum over byens historie.

 • Grassimuseet

  7. Grassimuseet

  Her er tre skønne museer samlet til et og museet for musikinstrumenter er særligt interessant. Gå ikke glip af denne oplevelse!

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Leipzig?

  Selvom du planlægge et besøg i Leipzig hele året, er sommermånederne den bedste tid, hvor du får både sol og kultur.

 • Hvor lang tid skal jeg bruge?

  Tre overnatninger vil give dig tid til at lære byen at kende og tage på sightseeing i Leipzig. Eller hvorfor ikke kombinere din rejse til Leipzig med en tur til Berlin og tage et par dage i hver by?

Praktisk information

 • Sprog
  Tysk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +49
 • Bedste tid at tage dertil
  Vejret bliver ikke for varmt i Leipzig, så den bedste tid at besøge byen er om sommeren, hvor solen står længere på himlen.

Andre seværdigheder i Leipzig

Vil du se alle oplevelser i Leipzig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Leipzig

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 6.550 anmeldelser

Dejlig tur - bekræft booking

Turen er fantastisk. Dejlig bådguide interessant information om normale byture. Som med mange andre før os gik reservationen via Get your guide galt. Disse bookinger når tilsyneladende aldrig ud til arrangøren. Så de havde os ikke på skærmen i den reserverede tid. Vi blev tilbudt en alternativ tid, der også fungerede godt for os. Alt gik meget pænt og ukompliceret. Ring til dem, der er begrænset i tid til at være på den sikre side.

Selvom vi var lidt forsinkede, og bussen allerede var gået, tog de selvfølgelig stadig med os. Alt blev forklaret meget godt af den kvindelige guide, og livet i DDR-æraen blev også "poked fun". Det hele var meget underholdende, og jeg kan kun anbefale det med god samvittighed.

En stor og spændende bytur på ca. 90 min. i Leipzig. Tour guide - Andreas- vi nød det virkelig !! Meget kompetent med detaljerede forklaringer - alle vigtige oplysninger, som du ellers ikke ville få! Simpelthen fantastisk -> 10 ud af 10 point! Vi er tilbage næste år.

Alt passer perfekt. Vi var tilfredse med turen. En smuk by, som vi har modtaget en masse interessante oplysninger om. Vi anbefaler.

Det var en helt succesrig bytur med alle de højdepunkter, som den smukke by Leipzig har at byde på.