Tilføj datoer

Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Rom: Bustransfer mellem lufthavnen og Rom Termini Station

1. Rom: Bustransfer mellem lufthavnen og Rom Termini Station

Nyd bekvemmeligheden ved en delt lufthavnstransport mellem Fiumicino Airport og Roms centrum (Termini Station). Vælg mellem en tur- og returrejse eller en enkeltrejse til eller fra lufthavnen. Når du er i Fiumicino lufthavn, skal du gå til busstoppestedet, der ligger ved busdepotet lige uden for Terminal 3. Slap af i en komfortabel bus med aircondition på vej til byens centrum. Der er ingen stress forbundet med at navigere i transportsystemet mellem lufthavnen og byens centrum, og du kan trøste dig med, at busserne regelmæssigt vedligeholdes efter høje standarder.

Rom: Shuttlebus til eller fra Fiumicino Lufthavn

2. Rom: Shuttlebus til eller fra Fiumicino Lufthavn

Nyd en hyppig og pålidelig shuttlebus tur/retur mellem Fiumicino Lufthavn (FCO) og et centralt sted i Rom. Kør i en regelmæssigt vedligeholdt, airconditioneret bus med Wi-Fi om bord. For din returtransport skal du blot se tidsplanen på din voucher. Vælg mellem afhentnings- eller afleveringssteder ved dine bekvemt placerede stoppesteder: Rom Fiumicino Lufthavn, Rom Termini Togstation (Via Marsala 5 i modsætning til Best Western Hotel Royal Santina). Vælg en 1-vejs shuttlebusservice til eller fra lufthavnen, eller alternativt en åben returbillet. Det bedste af det hele er, at du bliver mødt af personale, som venter på dig ved din bus. Hop om bord, når du har checket ind, og din bagage er sikkert opbevaret. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse, og slap i stedet af og nyd udsigten over Rom fra dit behagelige sæde.

Fiumicino lufthavn: Shuttlebus til/fra Vatikanstaten

3. Fiumicino lufthavn: Shuttlebus til/fra Vatikanstaten

Nyd en SIT-shuttlebus mellem Vatikanstaten og Fiumicino Lufthavn, og book din billet på forhånd i begge retninger. Drag fordel af en service, der kører hver dag året rundt, så den passer til alle passagerers behov. Gå ud af lufthavnen og hen til shuttlebusområdet uden for Terminal 3. Benyt dig af det ledsagende personale, som hjælper kunderne med deres transferdetaljer. Chaufføren vil hjælpe dig med at opbevare din bagage i det dertil indrettede område, før du kører mod Vatikanstaten, Via Crescenzio 2. Afgang fra Via Crescenzio 2, nær Piazza Cavour, hvor personalet vil være klar til at hjælpe dig. Du skal blot fremvise din voucher ved ankomsten for at få den indløst, og så kan du læne dig tilbage og slappe af i komfort. På grund af Roms berygtede trafik anbefales det på det kraftigste, at du bestiller en afgangstid i god tid før dit fly. Bliv sat af uden for ankomsthallen i Terminal 3 i Fiumicino Lufthavn, hvor du nemt kan gå op ad trapperne til afgangsgates.

Rom: Transfer fra Termini Station til Fiumicino Lufthavn

4. Rom: Transfer fra Termini Station til Fiumicino Lufthavn

Start din rejse med en bekvem højhastighedstransport fra Rom Termini Station til Fiumicino Lufthavn i Rom. Når du forlader den evige stad, kan du nemt tage højhastighedstoget fra Rom Termini station tilbage til Fiumicino lufthavn. Tjek perronnummeret på skærmen på Roma Termini jernbanestation, og tag den bekvemme og hurtige rejse tilbage til Fiumicino Lufthavn.

Rom: Transfer til/fra Ciampino eller Fiumicino lufthavn: Rom: Transport til/fra Ciampino eller Fiumicino lufthavn

5. Rom: Transfer til/fra Ciampino eller Fiumicino lufthavn: Rom: Transport til/fra Ciampino eller Fiumicino lufthavn

Glem alt om den sædvanlige transportstress i lufthavnen med en forudbestilt behagelig og nem privat transport mellem Roms lufthavne og centrum af byen eller omvendt. Denne service tilbydes fra og til Fiumicino Lufthavn og Ciampino Lufthavn. Når du lander, har du en time til at finde vej igennem lufthavnen og mødes med din chauffør. En venlig og professionel chauffør venter på dig med et skilt med dit navn på, så det er nemt at komme i kontakt. De tager imod din baggage og viser dig vej til dit ventende køretøj. Læn dig tilbage og slap af, mens du nyder en hurtig og sikker rejse til dit hotel eller indkvartering i centrum af byen. Denne grundige service tager sig af alle dele af din rejse, herunder tracking af dit fly, så din chauffør er sikker på at være klar, når du er, uanset hvornår dit fly ankommer. Chauffører lever op til de højeste standarder og udviser respekt og diskretion til enhver tid, og der er et udvalg af velholdte og rene køretøjer, der passer til alle budgetter og antal passagerer.

Rom Fiumicino FCO Lufthavn: Premium Lounge Pass

6. Rom Fiumicino FCO Lufthavn: Premium Lounge Pass

Nyd adgang til Plaza Premium Lounge i Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn (FCO). Loungerne ligger både i Extra Schengen Area (T3) og Schengen Area Departures (T1), hvilket giver dig mulighed for at slappe af, uanset hvor du flyver hen. Det er det ultimative tilflugtssted for rejsende, der søger fred og afslapning væk fra lufthavnens stress og jag. Med sit moderne design med varme træsorter og delikate marmoroverflader skaber vores lounge en rolig og indbydende atmosfære. Nyd et udvalg af frisklavet mad og drikkevarer, hold dig opdateret med de seneste nyheder på tv, og nyd gratis onlineaviser og magasiner. Vores lounge tilbyder også gratis Wi-Fi, ladestationer, behagelige stole og brusefaciliteter. Alt sammen for at sikre, at du er helt forynget til din videre rejse. Vælg mellem en 3/6/12 timers pakke, der passer til dit skema. (Faciliteterne kan variere fra sted til sted).

Civitavecchia: Shuttle Transfer til Rom Fiumicino Lufthavn

7. Civitavecchia: Shuttle Transfer til Rom Fiumicino Lufthavn

Afgang til FCO Rom lufthavn fra havnen i Civitavecchia kl. 09.30/09.40. Personalet vil tjekke dig ind på mødestedet, sætte klistermærker på din bagage og ledsage dig til bussen, hvor chaufføren vil ordne dine kufferter. Selv om der er tale om en billig shuttlebus til Fiumicino, er busserne moderne, med hvilesæder og aircondition, og de bliver kørt af professionelle og erfarne chauffører. Efter ca. 45 minutter når du din destination: terminal 3 for internationale flyvninger i Fiumicino lufthavn. Chaufføren vil læsse din bagage af, så du kan fortsætte din rejse hjem.

Shuttlebus fra Fiumicino Lufthavn til/fra Napoli centrum

8. Shuttlebus fra Fiumicino Lufthavn til/fra Napoli centrum

Stig om bord på Fiumicino Express og nyd denne behagelige og belejlige nye transportservice mellem Roms lufthavn Fiumicino og Napolis centrum. Nyd en stressfri start eller afslutning på din tur med en afhentning fra Terminal 3 i lufthavnen og en afsætning i centrum af Napoli eller omvendt. Nyd godt af den generøse plads til bagage, og medbring 1 stykke håndbagage og 2 kufferter i standardstørrelse på op til 30 kg. Hold forbindelsen under hele rejsen med gratis Wi-Fi og stikkontakt til din telefon og andre enheder. Læn dig tilbage og slap af i de moderne og miljøvenlige busser.

Fra Napoli: Bustransport til Rom Fiumicino lufthavn: Fra Napoli til Rom

9. Fra Napoli: Bustransport til Rom Fiumicino lufthavn: Fra Napoli til Rom

Fiumicino Express er den nye transportservice mellem Napoli og Rom Fiumicino Lufthavn. Den blev lanceret for at imødekomme efterspørgslen fra kyndige rejsende, der søger en billig, ubesværet forbindelse mellem Italiens største lufthavn og en af Italiens mest populære destinationer. Busserne er et hurtigt og bekvemt alternativ til togrejser og giver en stressfri måde at starte og afslutte din rejse til Italien på. Du bliver hentet i lufthavnen ved din terminal og sat af direkte i byens centrum (eller omvendt) uden stressende ændringer og uden at skulle bekymre dig om din bagage, som bliver opbevaret sikkert i bussen. Alt, hvad du har brug for, er om bord, herunder gratis wi-fi, opladningspunkter til din telefon og andre enheder og det nyeste inden for komfortable, miljøvenlige busser. Turen fra Fiumicino Lufthavn til Napoli er generelt lang og besværlig med flere overførsler og tog, og den samlede rejsetid kan begynde at hobe sig op. For ikke at nævne omkostningerne ved flere tog og taxaer kombineret med togprisen. Når du så stiger om bord på toget, er bagagerummene overfyldte, og stationerne er fulde og vanskelige at navigere. Med en generøs bagagetilladelse på 2 tasker og en håndbagage som standard, fleksibilitet i forbindelse med rejser, hvis dit fly er forsinket, og moderne, miljøvenlige busser med stikkontakter, aircondition og Wi-Fi, er der simpelthen ikke noget bedre valg for en Fiumicino lufthavnstransport. Da der ikke er nogen som helst ændringer mellem Rom og Napoli, er rejsen hurtig, bekvem og stressfri. Endnu bedre er det, at du sikkert kan medbringe 2 stykker bagage på op til 30 kg hver samt et stykke håndbagage. Hvis du har brug for mere, kan du medbringe ekstra bagage mod et lille ekstra gebyr. For at give dig så stor fleksibilitet som muligt er der 12 busser om dagen, som kører dig direkte fra terminal 3 i Fiumicino lufthavn til Napoli Metropark på hovedbanegården. Det betyder, at du kan booke den mest bekvemme løsning til din næste forbindelse og stadig have tid til en sidste aperitivo, inden du tager af sted.

Civitavecchia: Transfer fra krydstogtterminal til Rom Fiumicino

10. Civitavecchia: Transfer fra krydstogtterminal til Rom Fiumicino

Nyd en hurtig og sikker transfer fra havnen i Civitavecchia til Rom Fiumicino lufthavn til den mest fordelagtige pris. Vores semi-private shuttle-service fra krydstogtskibe til havnen udføres af nye køretøjer med 8 sæder Van eller Minibus med 13 sæder. På bare 50 minutter er du i lufthavnen, hvor du bliver afleveret direkte ved terminalen for dit afgående fly eller på dit hotel i lufthavnen. Bemærk venligst: Transporten afgår inden for 30 minutter fra afhentningstidspunktet.

110 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Andre seværdigheder i Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 21.430 anmeldelser

Bussen var let at finde, men lidt kaotisk. De var ikke opmærksomme på, hvornår du var planlagt. Det var først til mølle. Heldigvis kommer busserne ofte nok

Vi havde en fremragende oplevelse, vi ankom 10 minutter for tidligt, og der var ingen grund til at vente i kø, vi gik direkte ombord på bussen.

Der var mange med samme reservation og 15 minutter efter den købte afgang gik det.

Jeg planlagde det forkert og brugte det ikke, hvordan kan det gøres?

Fleksibel skemalægning. Ideelt, hvis flyet er for sent.