Tilføj datoer

Leonardo Interactive Museum®

Leonardo Interactive Museum®

Leonardo Interactive Museum®: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Firenze: Adgangsbillet til Leonardo Interactive Museum

1. Firenze: Adgangsbillet til Leonardo Interactive Museum

Hvis du vil prøve en ny oplevelse, besøge et helt særligt museum, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om Leonardo da Vinci, alle tiders største geni, deltage i en fantastisk rejse i første person for at opleve hans verden, lære mere om hans opfindelser og prøve de smukkeste maskiner, der er tegnet i hans kodekser, så skal du besøge Leonardo Interactive Museum. Museet, der har været åbent i over 20 år i Firenze, lige i centrum af byen, er velegnet til alle fra 7/8 år, og det involverer den besøgende, som bliver hovedperson i en ny og fantastisk oplevelse, der er virkelig interaktiv, interessant, sjov og stimulerende. Du vil opleve Leonardos vigtigste opfindelser, opdage hans studier inden for ingeniørvidenskab, fysik, anatomi og maleri. Du vil opdage, at mange af hans designs stadig er bemærkelsesværdigt relevante i dag, mere end 500 år senere. Indenfor kan du prøve tanken, katapulten, snegleskruen, den lodrette skrue, den hydrauliske sav, trykpressen og mange andre maskiner og mekanismer, der er skabt ved at studere de designs, som Leonardo har tegnet i sine berømte kodekser. For at undgå køer ved indgangen sælges museumsbilletter udelukkende online, hvor du kan vælge dag og tidspunkt for dit besøg.

Firenze: City Pass til museer, ture og Hop-On Hop-Off-busser

2. Firenze: City Pass til museer, ture og Hop-On Hop-Off-busser

Udforsk Firenze og Toscana uden besvær med Florence City Pass. Dette all-inclusive-pas giver dig mulighed for at besøge topattraktioner som Uffizi Gallery, Academia Gallery, Jewish museum and Synagogue, Franco Zeffirelli museum og Cathdral of Siena. Tag med på en guidet vandretur i Firenze, og udforsk San Gimignano, Siena og Chianti på en dagstur. Slip for stresset med at planlægge din rejse til Firenze, og lær byens rige historie, kultur og unikke atmosfære at kende gennem museer, kirker, ture og gastronomi i ét pas. Brug den inkluderede billet til offentlig transport til at komme rundt. Tag med på den inkluderede hop on hop off-bustur, tag en tur med sporvognen i Firenze, eller tag med på en guidet tur gennem Firenze eller Toscana. Udforsk byen og regionen i dit eget tempo, og brug 7 dage på at gøre det. Passet inkluderer gratis adgang til de største seværdigheder, herunder Uffizi-galleriet, Accademia-galleriet, Orsanmichele, Museum de Medici og Museo Casa Buonarroti. Følgende attraktioner er inkluderet: Museer og gallerier: - Uffizi-galleriet (mandag og første søndag i hver måned lukket) - Accademia Gallery (mandag og første søndag i hver måned lukket) - Museum for musikinstrumenter - Jødisk museum og synagoge - Leonardo Interactive Museum (lukket indtil ca. 20.02.24) - Museo Casa Buonarroti - Museo degli Innocenti - Det Nationale Arkæologiske Museum - Museo Franco Zeffirelli - Museo di San Marco - Opificio delle Pietre Dure - Museo de Medici - Jødisk museum og synagoge i Siena Vartegn og monumenter: - Orsanmichele (Kirke) - Den florentinske katedral Santa Maria del Fiore og Piazza del Duomo (audioguidet) - Katedralen i Siena - Santa Maria Assunta - Det skæve tårn i Pisa med skip the line (kun inkluderet fra minimum 4 dages gyldighed) Hop On Hop Off-oplevelse: - 24 timer. Hop on Hop Off-busbillet med audioguide Offentlig transport: - Bus- og sporvognsbillet inkluderet Guidede ture: - Gåtur i Firenze (engelsk) - Dagstur til San Gimignano, Siena og Chianti Aktiviteter og fritidsattraktioner: - Shuttlebus - Barberino Designer Outlet Rabatpartner (spar op til 30 %): - Salvatore Ferragamo Museum - Palazzo Strozzi - Guidet cykeltur gennem Firenze - Chianti halvdags vintur - Cinque Terre dagstur - Dagstur: E-cykeltur gennem Chianti-regionen og vinsmagning - Dagstur: Montalcino, Montepulciano, Pienza og vinsmagning - 10 % Spis med

Familietur til Firenzes gamle bydel og da Vinci-museet

3. Familietur til Firenzes gamle bydel og da Vinci-museet

Gør historien sjov på en eksklusiv vandretur i Firenze med sjove historier, opgaver og aktiviteter for familier med børn! Udforsk byen med en passioneret privat guide, og opdag lokale legender og eventyr, og lær om de historiske personer, der byggede denne verdensarvsby. Lad dine børn opleve Firenzes vidundere! Vælg 2-timers alternativet for at opdage de bedste ting at lave i Firenze for børn og familier! Den storslåede arkitektur og kunstneriske arv kan være skræmmende for de små, men vores erfarne lokale guider ved, hvordan man viser magien i denne by. Turen begynder på den charmerende plads foran Santa Maria Novella-basilikaen og går mod Piazza del Duomo for at se Firenzes symbol, Santa Maria del Fiore-katedralen. Beundr dens enestående facade, og træd indenfor for at lære mere om dette ikoniske verdensarvssted. Et andet interessepunkt er den berømte bronzebjørnestatue, Fontana del Porcellino, som siges at bringe held til dem, der rører ved den. Din private guide vil hellere end gerne fortælle dig legenden bag denne gamle tradition og også dele myter om de gamle romerske guder og helte. Blandt højdepunkterne er den ikoniske Neptun-fontæne og en kopi af Michelangelos David foran Palazzo Vecchio på Piazza della Signoria. I nærheden finder du også mange monumenter for store historiske personer som Leonardo da Vinci, Lorenzo de' Medici og Galileo Galilei. Turen slutter ved den maleriske Vecchio-bro med udsigt over Arno-floden. Vælg den 3-timers mulighed for at berige dit familieeventyr med et besøg på det fantastiske Leonardo da Vinci-museum i Firenze! Det er en fantastisk attraktion for både voksne og børn, og der er inkluderet skip-the-line-billetter, så du ikke kommer til at kede dig i køen. Indenfor kan du se rekonstruktioner i naturlig størrelse af Leonardos innovative maskiner, hvoraf nogle er interaktive. Lær om den største renæssancemand gennem leg og kommentarer fra din private guide.

Privat rundvisning på Leonardo da Vinci-museet i Firenzes gamle bydel

4. Privat rundvisning på Leonardo da Vinci-museet i Firenzes gamle bydel

Følg i Leonardo da Vincis fodspor i Firenze, renæssancens by. Se steder, hvor da Vinci tilbragte tid, lær om hans forbindelse til den magtfulde Medici-familie og hans rivalisering med Micheangelo, og undersøg hans geniale innovationer på en privat rundvisning i det interaktive Leonardo da Vinci Museum med skip-the-line-billetter. Fordyb dig i den sande historie om renæssancen! Book denne 2-timers tur for at opdage sporene af da Vincis geniale sind i Firenzes gamle bydel og besøge Leonardo da Vinci-museet. Sammen med din ekspertguide vil du være vidne til renæssancens fødsel i Firenze og lære om det personlige liv og arbejde for den mest berømte "renæssancemand". Blandt seværdighederne er Riccardi Medici-paladset, som tilhørte Medici-familien, der ansatte da Vinci, hør om de planer, han lavede for den storslåede domkirke (kun udvendigt), og se Palazzo del Bargello, hvor hans far arbejdede. Turens højdepunkt er et besøg på Leonardo da Vinci-museet, den største hands-on da Vinci-udstilling. Vi tilbyder skip-the-line-billetter til den største hands-on da Vinci-udstilling, så du sparer tid. Både voksne og børn kan lære gennem leg med de fungerende reproduktioner af da Vincis største innovationer. Din ekspertguide vil vise dig, hvordan du betjener kampvognen, katapulten, den lodrette ornitopter og mange andre unikke maskiner, og fortælle interessante fakta om Leonardos design, skitser, malerier og andre værker. Vælg 4-timers optionen for at se flere steder, der er relateret til Leonardos arv, og besøg Duomo (Firenzes katedral). Det er din chance for at lære mere om renæssancen og dens mennesker og beundre domkirkens fantastiske arkitektur og kunst både inde og ude. Du vil også se det ikoniske Palazzo Vecchio, Neptuns Fontæne og en kopi af Michelangelos David på Piazza della Signoria. Guiden vil også vise dig statuerne af Leonardo da Vinci, Lorenzo de' Medici, Giotto, Galileo og andre historiske personer og fortælle dig alt om de planer, da Vinci havde for Arno-floden, mens du går langs Ponte Vecchio.

5 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Leonardo Interactive Museum®

Andre seværdigheder i Leonardo Interactive Museum®

Vil du se alle oplevelser i Leonardo Interactive Museum®? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Leonardo Interactive Museum®

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 6.774 anmeldelser

Et rigtig godt sted for børn og barnlige sjæle, lege-voksne. Man må røre alt og dreje og pille og trække og hive og løfte. Pas på de små fingre. Bookingen gennem getyourguide fungerede perfekt, adgang fuldstændig som lovet.

Rigtig god oplevelse, så mange ting som Leonardo malede/opfandt/prototype/etc!! At kunne se og røre ved skalamodeller af hans opfindelser var fantastisk. Han var og er en legende.

Meget interessant at se alle opfindelserne og ikke kun se dem, men også være i stand til at røre ved dem. Børnene og vi havde en fantastisk tid. tak skal du have

Stedet er utroligt. Du skal gå med tiden for at nyde og lege.

Virkelig spændende museum, hvor man kan prøve tingene