Leopold-museet

Leopold-museet
9 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Leopold-museet

Leopold-museet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: City Card til offentlig transport og rabat på attraktioner

Wien: City Card til offentlig transport og rabat på attraktioner

Udforsk Wien med gratis, ubegrænset brug af byens metro-, sporvogns-, tog- og buslinjer. Kom hurtigt og nemt rundt i byen. Med Vienna City Card kan du komme overalt i Østrigs smukke hovedstad. Når du aktiverer kortet, har du 24, 48 eller 72 timer til at udforske hele byen med gratis og ubegrænset adgang til offentlig transport, herunder metro, sporvogne, regionaltog, busser og natbusser (zone 100). Nyd utallige fordele på museer og seværdigheder, udstillinger, teatre, koncerter, butikker, 20% rabat på forbrug på hver af de deltagende restauranter og meget mere under hele dit ophold (maks. 7 dage). Spar op til 50% med rabatterne. Hvis du rejser med din familie, er du heldig, da et barn under 15 år rejser gratis med hver bykortindehaver. Se appen "ivie - Your Personal City Guide" for fuld information om alle de rabatter, du kan få med dit kort. Download ivie, indtast din 8-cifrede kode for at aktivere og beholde dit digitale Vienna City Card.

Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

Vienna PASS er din nøgle til en uforglemmelig oplevelse i Wien. Du får gratis adgang til Wiens største seværdigheder, såsom Schönbrunn Slot og Schönbrunn Zoo, det gigantiske pariserhjul, den spanske rideskole, Albertina Museum og mange andre. Du får også ubegrænset rejse med hop-on hop-off sightseeingbusserne, som er den perfekte måde at komme fra den ene seværdighed til den næste. Kombiner funktionerne i Vienna PASS for at designe dit eget sightseeingprogram. Kortet ledsages af en guidebog i høj kvalitet med insidertips og detaljerede oplysninger om byen. Vienna PASS kan købes for 1, 2, 3 eller 6 på hinanden følgende dage. Børn under 6 år får gratis adgang til de altomfattende tilbud, hvis de ledsages af en voksen, der har et Vienna PASS. Attraktioner: - Schönbrunn Slot (inklusive labyrinten, Gloriette og andre attraktioner) - Schönbrunn Zoo - Kæmpe pariserhjul - Kunsthistorisk museum - Albertina Museum & Kunstgalleri - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Hofburg kejserlige palads - Kejserlig møbelsamling - Museum for teknologi - Bank Austria Kunstforum - Museum for moderne kunst (mumok)- Wiens statsopera - guidet tur - Museum for militærhistorie - Madame Tussauds - Øvre Belvedere - Nedre Belvedere - 21er Haus - Museum for moderne kunst - Vinterpaladset - Den kejserlige gravhvælving - Klosteret Klosterneuburg - Liechtenstein Slot - Beethoven Museum - Plus mere end 50 andre seværdigheder Ubegrænset Hop-on Hop-off ture Udforsk byen med ubegrænsede ture på de praktiske hop-on hop-off-busser: - 4 hop-på-hop-af-ruter - 50 stop (korte intervaller) - Gratis Wi-Fi - Gratis audioguide på 16 sprog - Børnekanal på engelsk og tysk - App til guidet vandretur Hurtig indgang Spar værdifuld tid med fast track-indgang til mange seværdigheder. Vienna PASS leveres med en guidebog, en app og et bonushæfte. Guidebogen og appen er fyldt med vigtig information, insidertips og særlige tilbud. Nyd attraktive rabatter hos eksklusive partnere med dit bonushæfte.

Wien: Leopold Museum Skip-the-Line Entrébillet

Wien: Leopold Museum Skip-the-Line Entrébillet

Besøg det storslåede Leopold Museum, der er et unikt skatkammer af wienerkunst i jugendstil, Wiener Werkstätte og ekspressionisme. Besøg Leopold Museum i MuseumsQuartier Wien og oplev den vigtigste og største Egon Schiele-samling i verden samt mesterværker af Secessionens grundlægger Gustav Klimt. Beundr de imponerende kunstværker, og tag på en rejse til Fin De Siècle Wien, hvor kunstnere som Egon Schiele, Gustav Klimt og Oskar Kokoschka vendte verden på hovedet og brød med gamle traditioner. Den nye kreative bevægelse begyndte med den wieneriske Secession og præsenterede sig i Art Nouveau. De gav det gamle habsburgske kejserrige en sidste opblomstring og gjorde Wien til et af tidens hotteste kulturcentre. Leopold Museum rummer også en række genstande skabt af kunstnere fra Wiener Werkstätte - fra Josef Hoffmann til Kolo Moser - som betragtes som unikke milepæle i den internationale designhistorie. Leopoldmuseets moderne arkitektur, en lys gennemstrømmet kube af hvid muslingekalksten, hvis farve minder om de lyse bygninger på Ringstrasse, hvor man stadig kan beundre Art Nouveau, står i stærk kontrast til den historiske stemning i de kejserlige stalde. Fra det lysfyldte atrium er der ikke kun udsigt til og ind i selve bygningen, men også en imponerende og uventet udsigt over Wien. Museets panoramavinduer giver en vidunderlig udsigt over Wiens bymidte med Maria-Theresien-Platz og Hofburg.

Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

Oplev Wiens mest berømte seværdigheder ved at følge dit personlige program i henhold til dine interesser. Vælg mellem op til 60 forskellige seværdigheder og sightseeingtilbud, der inkluderer 2, 3, 4 eller 5 attraktioner i dit program. Tag med på en hop-on hop-off-tur for at få et overblik over Wiens vigtigste seværdigheder, eller besøg Prater. Se Donautårnet, Haydn-huset eller Johann Strauß' lejlighed. Besøg det jødiske museum eller det kejserlige skatkammer. Vælg et af de mange museer, besøg den spanske rideskole eller slentre gennem Schönbrunn Zoo. Attraktioner: - Hop-on Hop-off-billet til 24 timer og alle linjer (tæller som 1 attraktion) - Rundvisning i Schönbrunn State Apartments - Schloss Hof & Schlosss Niederweiden - Sisi Museum - Schönbrunn Zoo - Pariserhjul - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Museum for moderne kunst (Mumok) - Øvre Belvedere - Klosterneuburg Kloster - Wiener Statsopera - guidet tur - Albertina - City Cruise (Ddsg) - Kunsthistorisches Museum - Madame Tussauds - Schönbrunn Panoramabahn - Beethoven Museum Heiligenstadt - Mak (Museum for Anvendt Kunst) - Geymüllerschlössel - Og mere end 40 andre seværdigheder

Wien: Kombibillet til Kunsthistorisk Museum & Leopold-museet

Wien: Kombibillet til Kunsthistorisk Museum & Leopold-museet

Besøg 2 af Østrigs vigtigste museer med denne kombibillet. Udforsk mere end 2.000 års kunst til en suveræn pris. Oplev fantastiske mesterværker af Ruben, Rembrandt, Raffael, Velázques, Tizian og Dürer på det storslåede kunsthistoriske museum.  Leopold-museet huser verdens største Schiele-samling samt fascinerende værker af Gustav Klimt. Du kan desuden berundre malerier, grafik og objekter fra det 19. og 20. århundrede. Se værdifuldt håndværk og originale møbler fra Art Nouveau-perioden og wienerværkstederne.

Wien: Rundvisning i Gustav Klimts kunst på 3 museer med billetter

Wien: Rundvisning i Gustav Klimts kunst på 3 museer med billetter

Gustav Klimt blev født og døde i den østrigske hovedstad, så det er ikke underligt, at man kan gå rundt i Wien i dagevis og forsøge at se alt: hans "Kys" i Belvedere-paladset, hans "Beethoven-frieze" i Secession Exhibition Hall, hans "Liv og død" i Leopold-museet. På denne kunsttur vil du besøge de tre museer, der rummer den vigtigste del af Klimts arv, og du vil få et omfattende overblik over hans værk. Belvedere Turen stats ved det historiske Belvedere-palads. Det er her, at "Kysset" og "Judith", de berømte værker fra Klimts mest markante "gyldne periode", befinder sig. Her vil du ikke kun se de mest berømte værker på første hånd, men også forstå den historiske kontekst og oprindelsen til den store kunstners værker. Secession I Secessionens udstillingssal står du ansigt til ansigt med hans monumentale værk "Beethovens frise". Det er det eneste værk, der omgiver beskueren på alle sider - hvilket var en del af kunstnerens koncept. Her vil du smelte sammen med kunsten og opleve Gustav Klimt i sin mest rene form. Leopold Museum Det tredje stop er i museumskvarteret. Her huser Leopold Museum "Liv og død". Det er et usædvanligt maleri, og ved at omarbejde det begik kunstneren en vigtig symbolsk handling. Du vil få et indgående kig på dette nøgleværk samt rekonstruktioner af de forsvundne fakultetsmalerier og Klimts atelier. Efter rundvisningen kan du blive i Leopoldmuseet så længe du vil.

Wien: Byrundvisning på elcykel med højdepunkter

Wien: Byrundvisning på elcykel med højdepunkter

Start din tur på et unikt sted, hvor du har mulighed for at teste din elcykel på en kilometerlang sikker bane, før du starter din officielle tur. Føl dig godt tilpas på din elcykel, mens du cykler rundt i Wiens centrum og passerer alle de berømte og skjulte attraktioner. Hold pause ved de store seværdigheder for at få et ordentligt kig på dem og lær sjove historiske fakta fra din lokale guide. Se Belvedere-paladset, Schönbrunn-paladset og Hofburg, blandt andre historiske seværdigheder langs din rute. Se, hvorfor Hofburg-komplekset, som var Habsburgernes tidligere residens, er så vigtigt i Wiens historie. Cykl forbi Michaelerplatz og nyd den fredelige følelse, som denne by har at byde på.

Wien: Rundvisning i den wieneriske modernisme på Leopold Museum

Wien: Rundvisning i den wieneriske modernisme på Leopold Museum

På denne rundvisning i Leopold Museets samling vil du komme tættere på Gustav Klimts, Egon Schieles og Oskar Kokoschkas kunst og få et generelt indtryk af kunsten, kulturen og atmosfæren i Fin de siècle Wien. Den første del af turen er helliget Gustav Klimts kunst. Klimt er en kunstner med en biografi fuld af dramatiske begivenheder, der afspejles i hans værker. I hans tidlige værker kan du beundre hans færdigheder som traditionel portrætmaler. Når man ser på rekonstruktionen af hans "fakultetsmalerier", undrer man sig måske over, hvorfor de forårsagede en af de berygtede skandaler i Wiens kulturkredse. Du lærer nogle detaljer, som giver et uventet indblik i Klimts genkendelige stil. Maleriet "Liv og død", som forfatteren ikke har skilt sig af med i lang tid, idet han har ændret detaljerne i kompositionen og farveløsningerne, vil fortælle os ikke kun om "køkkenet" i den kreative proces, men også om principperne for vor tids kunst. Egon Schieles værker bliver ofte karakteriseret som skandaløse. I Leopoldmuseets samling kan man se hans exhibitionistiske selvportrætter, stilleben og bylandskaber, hvis rum ikke er bygget på et topografisk, men på et følelsesmæssigt princip. Schiele er den perfekte kunstner til at illustrere forbindelsen mellem den kreative handling og sjælens bevægelser. På Leopold Museum-udstillingen kan man se Oskar Kokoschkas malerier og finde ud af, på hvilket grundlag denne usædvanlige kunstner hævdede at kunne "male et portræt af sjælen" af sine portrætpersoner. Klimt, Schiele og Kokoschka er tre navne fra den wieneriske kunstscene i begyndelsen af det 20. århundrede, hvis værker koncentrerer begreberne og billederne fra en kompleks og spændende periode med mange brudte epoker. En rundvisning i Leopold-samlingen giver dig mulighed for at forstå og opleve den spændende sammenfletning af ideer og personligheder, der formede deres tids bevidsthed.

De mest populære seværdigheder i Wien

Oplevelser i Leopold-museet

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Leopold-museet

Vil du se alle oplevelser i Leopold-museet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Leopold-museet

Samlet bedømmelse

4.4
(4.500 anmeldelser)

Det er værd at få dette transportkort, der giver dig mulighed for at rejse gennem hele byen Wien. Selvom det ser ud til, at intet er kontrolleret med hensyn til transport, fordi der ikke kræves kortvalidering ved ind- og udgange, kan det ske, som det skete for os den sidste dag, at der er en kontrol af omkring femten inspektører ved en metroudgang, der Hvis du ikke har et kort, vil du pådrage dig en bøde tre gange prisen på kortet. Jeg anbefaler ikke at tage risici, så dette er en god mulighed.

Jeg troede, jeg ville spare penge, men det gjorde jeg ikke, og jeg var også nødt til at finde en måde at udskrive billetten på! Når du først har det, behøver du ikke at validere det. Vis det, hvis du bliver bedt om det af en inspiceret billet. Det viser den dag, passet starter

Vi var meget tilfredse, med offentlig transport kan du nå alle punkter i byen på ethvert tidspunkt af dagen og løbende, praktisk talt hvert 5.-10. minut.

Det er nemt at komme overalt, der er ingen mangel på offentlig transport i Wien og er meget let at komme til

Alt gik godt, vi tog meget med rabat ved indgangen og i cafeen gør jeg det gerne igen.