Tilføj datoer

Leopold-museet

Leopold-museet

Leopold-museet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Bykort til offentlig transport og rabat på attraktioner

1. Wien: Bykort til offentlig transport og rabat på attraktioner

Med Vienna City Card kan du tage overalt i Østrigs smukke hovedstad. Når du aktiverer kortet, har du 24, 48 eller 72 timer til at udforske hele byen med gratis og ubegrænset adgang til offentlig transport, herunder metro, sporvogne, regionaltog, busser og natbusser (zone 100). Nyd utallige fordele på museer og seværdigheder, udstillinger, teatre, koncerter, butikker, 20 % rabat på forbrug på hver af de deltagende restauranter og meget mere i hele opholdets varighed (maks. 7 dage). Spar op til 50 % med rabatterne. Hvis du rejser med din familie, er du heldig, da et barn under 15 år rejser gratis med hver indehaver af et citykort. Se venligst appen "ivie - din personlige byguide" for at få fuld information om alle de rabatter, du kan få med dit kort. Download ivie, indtast din 8-cifrede kode for at aktivere og hold dit digitale Wien City Card.

Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

2. Vienna PASS: 1, 2, 3 eller 6 dages sightseeing

Vienna PASS er din nøgle til en uforglemmelig oplevelse i Wien. Du får gratis adgang til Wiens største seværdigheder, såsom Schönbrunn Slot og Schönbrunn Zoo, det gigantiske pariserhjul, den spanske rideskole, Albertina Museum og mange andre. Du får også ubegrænset rejse med hop-on hop-off sightseeingbusserne, som er den perfekte måde at komme fra den ene seværdighed til den næste. Kombiner funktionerne i Vienna PASS for at designe dit eget sightseeingprogram. Kortet ledsages af en guidebog i høj kvalitet med insidertips og detaljerede oplysninger om byen. Vienna PASS kan købes for 1, 2, 3 eller 6 på hinanden følgende dage. Børn under 6 år får gratis adgang til de altomfattende tilbud, hvis de ledsages af en voksen, der har et Vienna PASS. Attraktioner: - Schönbrunn Slot (inklusive labyrinten, Gloriette og andre attraktioner) - Schönbrunn Zoo - Kæmpe pariserhjul - Kunsthistorisk museum - Albertina Museum & Kunstgalleri - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Hofburg kejserlige palads - Kejserlig møbelsamling - Museum for teknologi - Bank Austria Kunstforum - Museum for moderne kunst (mumok)- Wiens statsopera - guidet tur - Museum for militærhistorie - Madame Tussauds - Øvre Belvedere - Nedre Belvedere - 21er Haus - Museum for moderne kunst - Vinterpaladset - Den kejserlige gravhvælving - Klosteret Klosterneuburg - Liechtenstein Slot - Beethoven Museum - Plus mere end 50 andre seværdigheder Ubegrænset Hop-on Hop-off ture Udforsk byen med ubegrænsede ture på de praktiske hop-on hop-off-busser: - 4 hop-på-hop-af-ruter - 50 stop (korte intervaller) - Gratis Wi-Fi - Gratis audioguide på 16 sprog - Børnekanal på engelsk og tysk - App til guidet vandretur Hurtig indgang Spar værdifuld tid med fast track-indgang til mange seværdigheder. Vienna PASS leveres med en guidebog, en app og et bonushæfte. Guidebogen og appen er fyldt med vigtig information, insidertips og særlige tilbud. Nyd attraktive rabatter hos eksklusive partnere med dit bonushæfte.

Wien: Leopold Museum Skip-the-Line Entrébillet

3. Wien: Leopold Museum Skip-the-Line Entrébillet

Besøg det storslåede Leopold Museum, der er et unikt skatkammer af wienerkunst i jugendstil, Wiener Werkstätte og ekspressionisme. Besøg Leopold Museum i MuseumsQuartier Wien og oplev den vigtigste og største Egon Schiele-samling i verden samt mesterværker af Secessionens grundlægger Gustav Klimt. Beundr de imponerende kunstværker, og tag på en rejse til Fin De Siècle Wien, hvor kunstnere som Egon Schiele, Gustav Klimt og Oskar Kokoschka vendte verden på hovedet og brød med gamle traditioner. Den nye kreative bevægelse begyndte med den wieneriske Secession og præsenterede sig i Art Nouveau. De gav det gamle habsburgske kejserrige en sidste opblomstring og gjorde Wien til et af tidens hotteste kulturcentre. Leopold Museum rummer også en række genstande skabt af kunstnere fra Wiener Werkstätte - fra Josef Hoffmann til Kolo Moser - som betragtes som unikke milepæle i den internationale designhistorie. Leopoldmuseets moderne arkitektur, en lys gennemstrømmet kube af hvid muslingekalksten, hvis farve minder om de lyse bygninger på Ringstrasse, hvor man stadig kan beundre Art Nouveau, står i stærk kontrast til den historiske stemning i de kejserlige stalde. Fra det lysfyldte atrium er der ikke kun udsigt til og ind i selve bygningen, men også en imponerende og uventet udsigt over Wien. Museets panoramavinduer giver en vidunderlig udsigt over Wiens bymidte med Maria-Theresien-Platz og Hofburg.

Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

4. Wien: Flexipass til 2, 3, 4 eller 5 top-seværdigheder

Oplev Wiens mest berømte seværdigheder ved at følge dit personlige program i henhold til dine interesser. Vælg mellem op til 60 forskellige seværdigheder og sightseeingtilbud, der inkluderer 2, 3, 4 eller 5 attraktioner i dit program. Tag med på en hop-on hop-off-tur for at få et overblik over Wiens vigtigste seværdigheder, eller besøg Prater. Se Donautårnet, Haydn-huset eller Johann Strauß' lejlighed. Besøg det jødiske museum eller det kejserlige skatkammer. Vælg et af de mange museer, besøg den spanske rideskole eller slentre gennem Schönbrunn Zoo. Attraktioner: - Hop-on Hop-off-billet til 24 timer og alle linjer (tæller som 1 attraktion) - Schönbrunn Grand Tour - Schloss Hof & Schlosss Niederweiden - Sisi Museum - Schönbrunn Zoo - Pariserhjul - Museum for naturhistorie - Danube Tower - Leopold Museum - Det kejserlige skatkammer - Den Spanske Rideskole - Museum for moderne kunst (Mumok) - Øvre Belvedere - Klosterneuburg Kloster - Wiener Statsopera - guidet tur - Albertina - City Cruise (Ddsg) - Kunsthistorisches Museum - Madame Tussauds - Schönbrunn Panoramabahn - Beethoven Museum Heiligenstadt - Mak (Museum for Anvendt Kunst) - Geymüllerschlössel - Og mere end 40 andre seværdigheder

Wien: Kombibillet til Kunsthistorisk Museum & Leopold-museet

5. Wien: Kombibillet til Kunsthistorisk Museum & Leopold-museet

Besøg 2 af Østrigs vigtigste museer med denne kombibillet. Udforsk mere end 2.000 års kunst til en suveræn pris. Oplev fantastiske mesterværker af Ruben, Rembrandt, Raffael, Velázques, Tizian og Dürer på det storslåede kunsthistoriske museum.  Leopold-museet huser verdens største Schiele-samling samt fascinerende værker af Gustav Klimt. Du kan desuden berundre malerier, grafik og objekter fra det 19. og 20. århundrede. Se værdifuldt håndværk og originale møbler fra Art Nouveau-perioden og wienerværkstederne.

Wien: Privat rundvisning i Klimts kunst med adgangsbilletter

6. Wien: Privat rundvisning i Klimts kunst med adgangsbilletter

Gustav Klimt blev født og døde i den østrigske hovedstad, så det er ikke underligt, at man kan gå rundt i Wien i dagevis og forsøge at se alt: hans "Kys" i Belvedere-paladset, hans "Beethoven-frieze" i Secession Exhibition Hall, hans "Liv og død" i Leopold-museet. På denne kunsttur vil du besøge de tre museer, der rummer den vigtigste del af Klimts arv, og du vil få et omfattende overblik over hans værk. Belvedere Turen stats ved det historiske Belvedere-palads. Det er her, at "Kysset" og "Judith", de berømte værker fra Klimts mest markante "gyldne periode", befinder sig. Her vil du ikke kun se de mest berømte værker på første hånd, men også forstå den historiske kontekst og oprindelsen til den store kunstners værker. Secession I Secessionens udstillingssal står du ansigt til ansigt med hans monumentale værk "Beethovens frise". Det er det eneste værk, der omgiver beskueren på alle sider - hvilket var en del af kunstnerens koncept. Her vil du smelte sammen med kunsten og opleve Gustav Klimt i sin mest rene form. Leopold Museum Det tredje stop er i museumskvarteret. Her huser Leopold Museum "Liv og død". Det er et usædvanligt maleri, og ved at omarbejde det begik kunstneren en vigtig symbolsk handling. Du vil få et indgående kig på dette nøgleværk samt rekonstruktioner af de forsvundne fakultetsmalerier og Klimts atelier. Efter rundvisningen kan du blive i Leopoldmuseet så længe du vil.

Wien: Rundvisning i den wieneriske modernisme på Leopold Museum

7. Wien: Rundvisning i den wieneriske modernisme på Leopold Museum

På denne rundvisning i Leopold Museets samling vil du komme tættere på Gustav Klimts, Egon Schieles og Oskar Kokoschkas kunst og få et generelt indtryk af kunsten, kulturen og atmosfæren i Fin de siècle Wien. Den første del af turen er helliget Gustav Klimts kunst. Klimt er en kunstner med en biografi fuld af dramatiske begivenheder, der afspejles i hans værker. I hans tidlige værker kan du beundre hans færdigheder som traditionel portrætmaler. Når man ser på rekonstruktionen af hans "fakultetsmalerier", undrer man sig måske over, hvorfor de forårsagede en af de berygtede skandaler i Wiens kulturkredse. Du lærer nogle detaljer, som giver et uventet indblik i Klimts genkendelige stil. Maleriet "Liv og død", som forfatteren ikke har skilt sig af med i lang tid, idet han har ændret detaljerne i kompositionen og farveløsningerne, vil fortælle os ikke kun om "køkkenet" i den kreative proces, men også om principperne for vor tids kunst. Egon Schieles værker bliver ofte karakteriseret som skandaløse. I Leopoldmuseets samling kan man se hans exhibitionistiske selvportrætter, stilleben og bylandskaber, hvis rum ikke er bygget på et topografisk, men på et følelsesmæssigt princip. Schiele er den perfekte kunstner til at illustrere forbindelsen mellem den kreative handling og sjælens bevægelser. På Leopold Museum-udstillingen kan man se Oskar Kokoschkas malerier og finde ud af, på hvilket grundlag denne usædvanlige kunstner hævdede at kunne "male et portræt af sjælen" af sine portrætpersoner. Klimt, Schiele og Kokoschka er tre navne fra den wieneriske kunstscene i begyndelsen af det 20. århundrede, hvis værker koncentrerer begreberne og billederne fra en kompleks og spændende periode med mange brudte epoker. En rundvisning i Leopold-samlingen giver dig mulighed for at forstå og opleve den spændende sammenfletning af ideer og personligheder, der formede deres tids bevidsthed.

8 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Leopold-museet

Andre seværdigheder i Leopold-museet

Vil du se alle oplevelser i Leopold-museet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Leopold-museet

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 4.500 anmeldelser

Når du sender værdibeviset, skal du klikke på linket og indtaste den alfanumeriske kode på 8. Enkelt. Wien-appen er ret intuitiv. Transporten er ikke ligefrem turistsikker, du skal bruge et google map!

Wien er fantastisk! Jeg elsker at komme tilbage igen. Bliv ikke fanget uden billet - transportkontrol kan bøde dig. Denne billet er nedsat PLUS rabatter på cafeer sparet mere end prisen.

Meget nyttigt at håndtere dig selv selvstændigt og uden at bekymre dig om, hvor du skal købe billetterne.

Jeg rejste meget godt. Metroen kører hvert 2. minut og forbinder byen meget godt fra forstæderne

Uundværlig for en tur til Wien og for at drage fordel af rabatter på mange faciliteter.