Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Lille

Vores mest anbefalede ting at gøre i Lille

Vieux Lille 2-timers guidet vandretur

1. Vieux Lille 2-timers guidet vandretur

Besøg Lilles mest charmerende distrikt og beundre dets arkitektur, butikker og museer på en 2-timers guidet gåtur. Lær om den gamle bys arv og historie fra din guide, mens du passerer Vieux Lilles vartegn og monumenter. Nogle af de attraktioner, du vil se, inkluderer Palais Rihour, hovedtorvet, den gamle børs, operahuset, handelskammeret og katedralen Notre-Dame de la Treille. Turen slutter nær Hospice Comtesse. Hospice blev grundlagt i 1237 af Jeanne de Flandre og byder på en udstilling af værker fra Lilles fortid, herunder genstande fra hverdagen, træskulpturer, lertøj, møbler og malerier.

Byrundtur i Lille

2. Byrundtur i Lille

Hvad kunne være pænere end at rejse rundt i byen, komfortabelt siddende i en minibus? Dette er den perfekte måde at opdage Lille på 75 minutter. Udstyret med et audiovisuelt system på 9 sprog (fransk, engelsk, tysk, hollandsk, spansk, italiensk, kinesisk, japansk og russisk), tilbyder denne bytur med bus udsigt over byens vigtigste steder og monumenter, fra dens oprindelse til de mest moderne distrikter. Beundre gudindestatuen, mens du kører forbi Place du Général de Gaulle (Grand Place) og se Operahuset, Handelskammeret og Beauregard Row på Place du Théâtre. Du kører selvfølgelig også forbi rådhuset med dets klokketårn, citadellet og den gamle Paris-port.

Lille: Byens højdepunkter - skattejagt og vandretur

3. Lille: Byens højdepunkter - skattejagt og vandretur

Lær Lille at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet appen, kan du starte din tur ved den imponerende Beffroi de Lille, et symbol på byen. Besøg Republikkens plads, udforsk de smalle gader, beundr middelalderlige porte som Porte De Paris, og mærk stemningen på La Vieille Bourse. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Passer forbi Pl. du Général de Gaulle, den gotiske Paroisse Saint Maurice og den ikoniske La Vieille Bourse. Du skal afdække ledetråde ved hver attraktion for at komme til det næste punkt. Få interessante fakta og oplysninger om de steder, du besøger, via appen. Dit næste stop bliver Beffroi de la Chambre de Commerce, en af byens største attraktioner. Du kan sætte turen på pause eller genoptage den, når du vil. Prikken over i'et på denne rute vil være Notre-Dame-de-la-Treille med sin mærkelige arkitektur. Udforsk byen i dit eget tempo, og stop for at tage nogle billeder undervejs. Føl spændingen, når du løser hvert puslespil med spændende ledetråde og hopper fra det ene vartegn til det andet.

Lille Rundtur i cabriolet Citroen 2CV

4. Lille Rundtur i cabriolet Citroen 2CV

Tag på en guidet retro-tur i den smukke by Lille om bord på en ikonisk Citroen 2CV, der er lige så idiosynkratisk fransk som en baret eller et baguette. Turene kan variere fra 30 minutter til 1,5 time med plads til op til 3 passagerer. Når du kører i den berømte bil, kan du mærke vroom-vroom fra dens lille motor (2CV betyder bogstaveligt talt "2 skattehestekræfter"). Læn dig forover ved hvert vejsving, og nyd den gamle polstring. Hvis vejret er til det, kan du køre gennem de brostensbelagte gader med taget rullet tilbage og vinden i håret. Din chauffør-guide vil fortælle anekdoter om byen i alle kroge og hjørner undervejs, og de vil rådgive dig om de bedste steder at gå hen, når du har genvundet dine gadeben. Lille er en ideel by at køre rundt i i en 2CV; gaderne er smalle, og selvom brostenene måske ryster og rasler lidt i knoglerne, vil du føle dig som en indfødt. Tjek vores hjemmeside for flere muligheder.

Nausicaá Nationale Havcenter: Billet til en hel dag

5. Nausicaá Nationale Havcenter: Billet til en hel dag

Dyk ned i havets dyb med Nausicaá, det største offentlige akvarium i Europa, i Boulogne-sur-Mer. Nausicaá inviterer dig til at nyde en unik oplevelse, der vil glæde hele familien. Udforsk 'Rejsen på det åbne hav', 'Mennesket og kysterne' og 'I klimaets øje'. Sidstnævnte omfatter projektioner fra gulv til vægge og en auditiv fordybelse, der vil hjælpe dig med at lære om virkningerne af den globale opvarmning. En total fordybelse, der hjælper dig med at forstå din magt til at handle i hverdagen. Du vil også møde de 1.600 arter, der kalder akvariet for deres hjem, såsom grå revhajer og den imponerende manta-rokke. Gå ikke glip af nogle af dine yndlingsshows: søløvernes medicinske træning og pingvinernes opdagelse. Book din billet med prioriteret adgang til denne unikke attraktion, der allerede har betaget 16 millioner opdagelsesrejsende. Under dit besøg kan du tage en pause i en af de tre restauranter og slappe af i enestående omgivelser. Glem ikke at udforske charmen ved Opalkysten og skønheden i Boulonnais-landskabet. Grand Large - Det åbne havs giganter i Augmented Reality. Oplev det åbne hav, som er så lidt kendt og utilgængeligt, og mød de majestætiske dyr, der lever der, ved hjælp af verdens første augmented reality-enhed i et af Nausicaás mest fascinerende rum: den 100 m2 store bugt.

Lille: 24-, 48- eller 72-timers City Pass

6. Lille: 24-, 48- eller 72-timers City Pass

Udforsk de must-see monumenter i Lille, en af de mest kulturelle byer i Frankrig, med Lille City Pass. Kør i en cabriolet bus og besøg Fine Arts Museum of Lille, Piscine-Museum of Art and Industry i Roubaix, LaM i Villeneuve d'Ascq, Museum of Charles de Gaulles fødested og mange flere steder! Udnyt gratis besøg på turiststederne i Lille i 24, 48 eller 72 timer og modtag gratis, ubegrænset brug af Lilles offentlige transportnetværk (metro, bus, sporvogn). Nyd dit besøg uden stress ved at købe billetter til de hotteste attraktioner og transport. Lille City Pass vil lindre dine bekymringer og give dig mulighed for at fokusere på den sjove del af at rejse. Det vil ikke kun spare dig tid, men også penge. Nyd adgangen til følgende websteder: Finere kunst: Palais des Beaux-Arts de Lille La Piscine, Musée d'Art et d'Industrie André Diligent - Roubaix MUba Eugène Leroy - Tourcoing Le Fresnoy, Studio national des arts contemporain - Tourcoing LaM, Lille Métropole Musée d'art moderne, d'art contemporain, d'art brut - Villeneuve d'Ascq Videnskab og opdagelser: Musée d'Histoire Naturelle - Lille Musée de l'Institut Pasteur de Lille - Lille La Manufacture, musée de la mémoire et de la creation tekstil - Roubaix Forum départemental des Sciences - Villeneuve d'Ascq Historie og traditioner: Musée de l'Hospice Comtesse - Lille Maison natale Charles de Gaulle - Lille Musée des Canonniers Sédentaires de Lille L'Institut du monde arabe - Tourcoing La Condition Publique - Roubaix Maison Folie Hospice d'Havré - Tourcoing Musée des Moulins - Villeneuve d'Ascq Musée des Arts et Traditions Populaires - Wattrelos Musée de la Résistance - Bondues Musée de la Bataille de Fromelles Fort de Seclin Listede websteder: Villa Cavrois - Croix Beffroi de l'hôtel de ville de Lille Beffroi d'Armentières Naturområder: Mosaïc, le Jardin des Cultures - Houplin Ancoisne Les Près du Hem - Armentières Musée de Plein Air - Villeneuve d'Ascq

Lille: Scavenger Hunt og Self-Guided City Highlights Tour

7. Lille: Scavenger Hunt og Self-Guided City Highlights Tour

Lær Lille at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur. Du udforsker byen til fods og får point for at løse forskellige typer opgaver: Find seværdigheder: Du skal bruge hints til at finde de bedste seværdigheder og skjulte perler i hele byen. Kortfunktionen i appen hjælper dig med at komme derhen. Løs spørgsmål: Når du er ankommet til det sted, du leder efter, vil du blive stillet spørgsmål om seværdigheden. For det meste er svarene skjult i skilte, billeder osv. En god og sjov måde at lære nye ting om byen på. Hav det sjovt: I løbet af eventyret kan du også forvente spændende fotoopgaver, der kræver en masse kreativitet. Hvis du mestrer snapshots, vil du blive belønnet med point. Undervejs kommer du til fantastiske steder som Place aux oignons, Îlot Comtesse, Colonne de la déesse og mange flere! Når du har booket spillet, får du en spilkode via e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. Tag hen til "The Grand'Place", og brug koden til at låse op for spillet i appen. Turen slutter ved "Maison Méert". Oplevelsen er ikke begrænset i tid. Du kan udforske byen i dit eget tempo og holde pauser. Bare download Explorial-appen, gå til startpunktet, og så er du klar til at gå i gang med spillet. Turen varer i gennemsnit omkring 1-2 timer.

Lille: 2-timers Segway-tur

8. Lille: 2-timers Segway-tur

Du kan vælge at starte din 2 timers Segway-tur i Lille ved at blive hentet fra din indkvartering eller ved at møde din guide på startstedet. Vandre langs murene i den velbevarede Citadelle og stifte bekendtskab med militærarkitekturen fra det 17. århundrede. Tag derefter til hjertet af den gamle bydel, og nyd den elegante atmosfære i "le Vieux-Lille" foran den nygotiske Notre-Dame de la Treille. Herfra kan du vandre videre og nå frem til det ældste monument i Lille: Hospice Comtesse. Hospice Comtesse blev oprindeligt brugt som hospital og huser i dag et historisk museum, der giver dig et indblik i livsstilen og historiske begivenheder fra tidligere århundreder. Herefter kan du køre langs Rue de Gand og tage dig tid til at nyde samlingen af typiske "estaminets" (en kombination af caféer og restauranter). Spring tilbage til det 21. århundrede med et stop i Euralille, det moderne handelscenter, der viser, hvordan Flanderns hovedstad har ændret sig med tiden. Til sidst ankommer du til La Place du Théâtre og La Grand Place for at se Operaen og den berømte Vieille Bourse, den gamle børs, som i dag er et af byens vigtigste monumenter.

"Alkymisten" Lille: udendørs flugtspil

9. "Alkymisten" Lille: udendørs flugtspil

🧙‍♀️ ALKYMISTEN 🧪 Vi er i nådens år 1555, og mærkelige fænomener finder sted i byen. Josyne, en landsbyboer, der er anklaget for hekseri, bliver arresteret for øjnene af dig af byens vagter. Undersøg sagen for at finde frem til sandheden og årsagerne til denne anklage. Gå ud og mød forskellige vidner, og undersøg de spor, du finder på din vej. Vil du som alkymist være i stand til at bruge dine evner i denne efterforskning, baseret på virkelige fakta, i tide? Vil du vælge at forsvare Josyne, eller vil du vælge at støtte beskyldningen om hekseri? DIT EVENTYR STARTER NU! 🎭 En sjov bytur med et skævt scenarie 🧠 Løs gåder undervejs for at opklare sagen 👀 Find de spor, der er gemt på monumenterne omkring dig 💎 Udforsk de steder, du skal se, og opdag nogle skjulte perler 🔐 Lås op for sjove fakta om de steder, du besøger ⌚ Spil i din egen rytme: start og pause, når du vil 💬 Coddy-teamet er tilgængeligt for dig 7/7 via live chat (9-20)

Villa Cavrois Indgangsbillet

10. Villa Cavrois Indgangsbillet

I begyndelsen af det 20. århundrede var Norden en af de mest industrialiserede regioner i Frankrig. Roubaix og Tourcoing var dengang et vigtigt center for tekstilproduktion, hvilket gav Roubaix navnet "byen med de tusind skorstene". Virksomheden Cavrois-Mahieu, der blev grundlagt i 1865, fremstiller eksklusive tekstiler til parisiske huse. I 1923 beskæftigede virksomheden, der havde fem fabrikker, næsten 700 medarbejdere. Paul Cavrois, firmaets ejer, beslutter sig for at bygge et hus til sin familie. I 1922-1923 køber han en grund i Croix, i udkanten af Roubaix. I 1929 overlader Paul Cavrois opførelsen af sin villa til arkitekten Robert Mallet-Stevens. Mallet-Stevens udviklede sit projekt i 1929, og villaen blev indviet tre år senere i forbindelse med ægteskabet mellem en af familiens døtre, Geneviève. Mallet-Stevens udviklede sit projekt i 1929, og villaen blev indviet tre år senere i anledning af, at en af familiens døtre, Geneviève, blev gift. Forladt er villaen offer for hærværk og forfalder hurtigt, på trods af at den blev klassificeret som et historisk monument i 1990. Takket være mobiliseringen af en bevaringsforening erhverver staten en stor del af ejendommen i 2001: villaen og den centrale del af parken.

Alle aktiviteter

51 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Lille

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Lille?

Andre seværdigheder i Lille

Vil du se alle oplevelser i Lille? Klik her for en fuld oversigt