Ting at foretage sig
Lindos

Vores mest anbefalede ting at gøre i Lindos

Rhodos: Højhastighedsbåd til øen Symi og St George's Bay

1. Rhodos: Højhastighedsbåd til øen Symi og St George's Bay

Før en hurtig bådtur til Symi, en af Dodekanesernes smukkeste øer midt i det strålende blå hav. Nyd en hurtig bådservice, der giver dig mere tid til at udforske øen. Undervejs kan du stoppe for at bade i Saint George's Bay. Begynd dit højhastighedskrydstogt i Mandraki havn, mens du sætter kursen mod Symi. Ved ankomsten kan du beundre det turkisblå vand i fiskerihavnen, de pastelfarvede neoklassiske bygninger, der indrammer bugten, og de farverige kirkekupler, der er spredt ud over landskabet. Gå fra borde i Symi, og nyd ca. 3 timer til at udforske fiskerbyen på egen hånd. Spis frokost på en af de mange traditionelle tavernaer (på egen regning) eller svøm i det glitrende vand. Tag af sted fra Symi, og beundr udsigten over kysten, mens du sejler gennem Saint George's Bay. Stop for en dukkert i det krystalklare vand, eller nyd solen på dækket, inden du tager tilbage til Rhodos.

Rhodos: Lindos Akropolis Almindelig billet med valgfri audio

2. Rhodos: Lindos Akropolis Almindelig billet med valgfri audio

Undgå køerne ved billetkontoret med denne billet, der springer køen over, og oplev den antikke historie på Lindos Akropolis på Rhodos. Vælg at tilføje en valgfri audioguide til din oplevelse, og hør fascinerende historier om stedet fortalt af professionelle guider. Under dit besøg vil du forstå, hvorfor Lindos Akropolis af mange anses for at være det mest imponerende arkæologiske sted på Rhodos. De arkæologiske rester, der er fundet på og omkring bakken, er et vidnesbyrd om rigdommen i den gamle by. Gå rundt på alle sider af bakken og få nogle fantastiske udsigter, der afslører et dramatisk naturlandskab og den moderne bys maleriske skønhed. Tag dig al den tid, du har brug for til at udforske stedet. Udforsk den store doriske hellenistiske stoa og Johanniterriddernes borg. Gå op på toppen af Lindos Akropolis, hvor du finder ruinerne af Athena Lindia-templet.

Fra Rhodos: Lindos tur-retur bustransport med fritid

3. Fra Rhodos: Lindos tur-retur bustransport med fritid

Er du træt af standardture, men ønsker at blive transporteret komfortabelt til en vidunderlig destination, mens du bevarer friheden til selv at udforske det naturskønne landskab? Så har du fundet din ideelle udflugt til den berømte landsby Lindos! Lindos Village Relaxing er en direkte, komfortabel, fornøjelig og bekymringsfri køretur til det mest besøgte sted på Rhodos! Højdepunktet: Du får 5 TIMERS FRITID til dit skræddersyede INDIVIDUELLE opdagelseseventyr. Efter 1 times direkte kørsel ankommer vi til Lindos. Afleverings- og opsamlingsstedet i Lindos er ved Krana hovedtorv. Chaufføren vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, om hvordan du kommer til landsbyens centrum enten til fods eller med shuttlebus, og informere dig om det nøjagtige afgangstidspunkt. Lindos er en malerisk landsby, der ligger på Rhodos' østkyst. Den er kendt for sin fantastiske skønhed og historiske betydning. Lindos ligger på en bakke med udsigt over Det Ægæiske Hav og har smalle, snoede gader brolagt med småsten, hvidkalkede huse og traditionel arkitektur. Den gamle Akropolis i Lindos er landsbyens juvel og kan dateres tilbage til det 4. århundrede f.Kr. og giver en panoramaudsigt over det omkringliggende område. Oplev de vidunderlige souvenirbutikker, de små barer og restauranter med smukke terrasser og taghaver med udsigt over Det Ægæiske Hav. Æselridning er en populær måde at vandre rundt i Lindos' gyder og gader på eller at gå hele vejen op til Akropolis. Hvis du elsker at slappe af på stranden, vil du blive forkælet på den smukke sandstrand, der tiltrækker mange besøgende om sommeren. Saint Paul's Bay, lige nede ad hovedvejen, er en populær strand at udforske, mens der altid er mulighed for at besøge den største sandstrand i Lindos (i gåafstand fra landsbyen), der tilbyder en række tjenester som solsenge og restauranter. For historieentusiaster er det et must at besøge øens vigtigste arkæologiske sted, ACROPOLIS of Lindos, der ligger på toppen af bakken (entréen er 12,00 euro). Dette antikke monument tiltrækker dagligt utallige rejsende; alle er stadig inspireret af det enestående tempel, der blev bygget i det 4. århundrede f.Kr. til ære for gudinden Athena. Udsigten fra toppen er bare betagende! Mens du er i Lindos, bør du ikke gå glip af muligheden for at besøge Panagia-kirken, et lille, men veludført kapel i landsbyens centrum med et typisk rhodisk campanile-tårn og en indviklet mosaik af småsten. Gå ikke glip af chancen for at tage fantastiske billeder på Amfiteaterhøjen og afslutte din fantastiske dag i Lindos. Fordyb dig i den blanding af historie og strandglæde, som Lindos tilbyder, og skab uforglemmelige minder! 🚌🌞🏰 #LindosVillage #RhodesExploration #HistoricalMarvel #BeachsideBliss

Rhodos: Guidet bustur til landsbyen Lindos og de syv kilder

4. Rhodos: Guidet bustur til landsbyen Lindos og de syv kilder

Rhodos afsløret! Tag på en fortryllende dag, der begynder ved Seven Springs, et naturskønt sted på den østlige del af Rhodos. Gå ad skyggefulde stier, kryds træbroer, og opdag en lille sø, der fødes af krystalklart vand fra syv naturlige kilder. Eventyrlystne sjæle kan krydse en 186 meter lang mørk tunnel til søen, en unik oplevelse, der går tilbage til 1931. Området med sin kaffebar og omstrejfende påfugle byder på en skøn blanding af ro og charme, og vores engelsktalende guide vil vise dig det hele! Fortsæt til Lindos, en malerisk græsk landsby, og nyd det dramatiske naturlandskab og de hvidkalkede huse, der rejser sig fra en gylden strand. Brug 3,5 timer på at udforske smalle gader, ride på æsler eller gå op til Akropolis for at få en betagende udsigt. Lindos kan prale af traditionel arkitektur, huse med stenmure og mosaikker af småsten, som inviterer dig til at vandre gennem charmerende gyder og opdage lokale butikker og tavernaer. Fordyb dig i historie, tradition og den kosmopolitiske tiltrækningskraft på dette uforglemmelige Rhodos-eventyr! 🏞️🏰 En dag fyldt med natur, historie og charmerende landsbyer venter, hvilket giver en perfekt blanding af ro og eventyr på øen Rhodos. 🌍✨ #RhodesNatureTour #HistoricalOdyssey #LindosAdventure #SevenSpringsEscape

Fra Rhodos By: Dagstur til Lindos

5. Fra Rhodos By: Dagstur til Lindos

Benyt dig af bekymringsfri transport fra Rhodos by, Ixia eller Ialyssos, og beundr de typiske landsbyer og det smukke landskab på den 1 time lange køretur til Lindos. Bliv sat af på en central parkeringsplads ved ankomsten, hvorfra du kan spadsere til landsbyens torv på 5 minutter eller tage shuttlebussen for at ankomme på kun 2 minutter. Du har fire timers fritid til at vælge, hvad du vil lave. Tag til Akropolis for at se ruinerne af Athena Lindia-templet, eller slap af på sandstranden. Nyd forfriskninger på caféerne og restauranterne, eller køb gaver i butikkerne. Vend tilbage til parkeringspladsen kl. 15.00 for at tage tilbage til Rhodos by, Ixia og Ialyssos.

Rhodos by: Scenisk krydstogt til Lindos med badestop

6. Rhodos by: Scenisk krydstogt til Lindos med badestop

Dagen begynder med afhentning fra din indkvartering eller det nærmeste afhentningssted i Rhodos by. Kør ned til Mandraki havn og hop om bord på din båd for dagen og sæt sejl langs øens østkyst. Beundr uovertrufne udsigter til de ikoniske Dama Dama Dama hjortestatuer, Sankt Nikolajs fyrtårn, Evangelismos-kirken og meget mere. Kør forbi feriestederne Kallithea og Faliraki, inden du ankommer til den idylliske Anthony Quinn-bugt. Nyd et 20 minutters stop for at køle af fra varmen med en forfriskende svømmetur i havet. Tilbage på båden kan du nyde solskinnet og havbrisen, mens du fortsætter til Lindos Village. Når du ankommer til landsbyen, kan du bruge de næste tre timer på at udforske den i dit eget tempo ved hjælp af dit gratis kort over landsbyen. Slap af på en af landsbyens hvide sandstrande, eller vandre gennem labyrinten af gader og stræder, hvor du kan få en fornemmelse af det lokale liv. Efter din fritid kan du gå tilbage til båden og sejle til dagens sidste destination, Tsambika Bay. Hop af båden i bugtens krystalklare vand, og gå på snorkling på jagt efter farverigt havliv. Ved slutningen af en magisk dag kan du beundre den sidste havudsigt, mens du sejler tilbage til Rhodos.

Fra Rhodos: Bustur til Lindos og 7-kilders-dalen

7. Fra Rhodos: Bustur til Lindos og 7-kilders-dalen

Turen begynder med en smuk køretur langs Rhodos' østkyst med kurs mod landsbyen Lindos, en morgen med spektakulære udsigter og skønhed. På vej til Lindos vil der være mulighed for at se en masse landsbyer og smukke udsigter undervejs. Når du ankommer til landsbyen Lindos, kan du omgive dig med hvidkalkede bygninger og betragte det historiske Akropolis, der tårner sig op over landsbyen. Tag dig god tid, du har cirka 4 timer til at udforske alt på egen hånd, fra den maleriske landsby til fortidens levn. Gå op til Akropolis og fordyb dig i dens rige historie, mens du tager billeder af havet. Når du har udforsket landsbyen Lindos, kan du slappe af og nyde en af de smukkeste og mest berømte sandstrande på øen Rhodos. Lindos-stranden eller Saint Paul-havnen. Valget er dit. Turen slutter ved de 7 kilder, hvor du mødes med vores eksperteskorte. Du vil få mulighed for at se den naturlige skønhed med duften af fyrretræ i hvert åndedrag, med træbroer og rislende vandløb med vilde påfugle og ænder. Ved indgangen ligger en lille sø med turkisblåt vand i en fyrretræsbeklædt kløft. De syv kilder er et ideelt sted at slappe af og nyde de grønne omgivelser. Eventyrlystne kan gå rundt på stierne og finde kilden til hver af de syv kilder og gå gennem tunnelen, der tager dig fra den ene side af bakken til den anden side for at se den smukke lille sø og de små vandfald.

Fra Rhodos by: Heldagsbådtur til Lindos

8. Fra Rhodos by: Heldagsbådtur til Lindos

Opdag Lindos på et afslappende krydstogt fra Rhodos By. Se den ikoniske Akropolis i Lindos, slap af på en sandstrand, og svøm i det klare vand i den blå lagune og Tsambika Beach. Skib om bord på din båd i Rhodos By, og begynd din rejse til Lindos. På knap 2 timer når du frem til landsbyen Lindos. Hop af båden, og nyd 3 timers fritid i Lindos. Udforsk Akropolis i Lindos, gå en tur i byen eller solbade på stranden. Nyd et traditionelt måltid på en af de mange taverner, inden du vender tilbage til båden. Sejl til Tasambika-stranden og dens blå lagune. Dyk ned fra stranden i det forfriskende vand, og snorkl med fiskene. Klatr tilbage om bord og tag til den majestætiske Anthony Quinn Bay, hvor "The Guns of Navarone" blev optaget. Beundre den fantastiske havbund og se de mange forskellige farverige fisk blandt koraller og tang. Vend tilbage til Rhodos havn langs øens fantastiske kystlinje. Mens du sejler, kan du købe en drink fra den fyldte bar om bord med et udvalg af kolde drikkevarer, cocktails og kaffe, eller nyde en is eller en snack.

Fra Rhodos by: Heldagstur med højhastighedsbåd til Lindos

9. Fra Rhodos by: Heldagstur med højhastighedsbåd til Lindos

Oplev den charmerende landsby Lindos, der ligger ca. en time fra Rhodos. Nyd 4 timer i landsbyen Lindos eller 3 timer i landsbyen Lindos og 30 minutters svømning i Tsambika-bugten. Lad Mandraki Harbour, hvor kolossen fra Rhodos efter sigende stod, og nyd detaljerne på øens fantastiske østkyst. Kør forbi Kallithea, Faliraki, Anthony Quinn og Tsambika. Fra Lindos havn kan du tage et æsel eller gå til toppen af den dominerende Akropolis og opleve den betagende udsigt. Herefter går du ned til den traditionelle landsby Lindos, hvor du frit kan vandre rundt blandt de skyggefulde brostensbelagte gader og hvidkalkede bygninger, inden du går videre ned til de gyldne sandstrande. Når du er på disse strande, har du mulighed for at friske dig op med en dukkert i det krystalklare vand, nyde en kold øl fra en af de mange strandbarer og reflektere over menneskehedens ekstraordinære evner for to årtusinder siden.

Rhodos: Lindos-bustur med fri tid til at udforske

10. Rhodos: Lindos-bustur med fri tid til at udforske

Oplev den charmerende by Lindos på en halvdags bustur fra Rhodos. Begynd dit eventyr med at blive hentet på dit hotel i Rhodos og kør med bus til Lindos. Ved ankomsten kan du bruge audioguiden til at lære om de største attraktioner og vartegn i området. Gå gennem de maleriske smalle gader, og køb souvenirs fra lokale butikker. Gå ikke glip af at nyde det autentiske køkken på de nærliggende restauranter. Tag også en forfriskende dukkert på strandene med krystalklart vand og sandstrande. Efter et spændende halvdagseventyr vender du tilbage til dit hotel på Rhodos.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Lindos

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Lindos?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Lindos?

De bedste dagsture og -udflugter fra Lindos er:

Simi

Hvad er de bedste billige ture i Lindos?

Andre seværdigheder i Lindos

Vil du se alle oplevelser i Lindos? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lindos

Samlet bedømmelse

4.5
(2.523 anmeldelser)

Tilbragte en fantastisk dag på at besøge Symi-øen. Båden var hurtig og komfortabel, personalet meget professionelt og toiletterne super rene. Timen for at komme til Symi-øen gik hurtigt, og min ven og jeg brugte 3 timer på at udforske øen, som har mange butikker og dejlige taverner med frisk fisk. Masser at se omkring de små baggader. Tilbage på båden kl. På vejen tilbage havde vi et stop ved St Georges bay i det krystalklare vand. Du kan svømme til kysten og besøge det lille kapel St. George og stifte bekendtskab med gederne på bugten! Smuk, kølig oplevelse og en helt igennem fornøjelig dag ude. Vi var tilbage i byen ved 17-tiden. Stærkt anbefale.

Alt var UDMÆRKET og som annonceret. Bus hentede mig til tiden og på mødestedet. Buschaufføren var stor og venlig. Der var tid nok til at besøge alle steder og spise frokost. Bussen var i ny/fremragende stand. Igen, FANTASTISK buschauffør! Godt arbejde til arrangørerne ...... Tak Daniel - USA

Meget veltilrettelagt tur. Afhentningen var til tiden. Vi havde 4 timer i Lindos, hvilket gav rigelig tid til at besøge Acroplois, spise frokost og vandre gennem shoppingområdet. Vi fik et klart, hjælpsomt kort af chaufføren. Alt i alt en fremragende tur.

Rigtig god tur. Stor båd med mange sæder, men lidt blæsende. Masser af tid i Lindos. Dejligt stop med et bad fra båden på vej hjem.

Jeg kunne lide æselturen vi selv købte, og ddt ekstra vi selv købte.