Lissabon
Dagsture

Dagsture
800 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Lissabon

Lissabon

Andre seværdigheder i Lissabon

Vil du se alle oplevelser i Lissabon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lissabon

Samlet bedømmelse

4.7
(9.344 anmeldelser)

Utroligt fra start til slut! Edwarda (og David chauffør) var fantastiske guider, vi havde en fantastisk tid! Vi satte også pris på, at de undgik regnen så meget som muligt, og kunne godt lide at besøge Cabo de Roca først med mindre menneskemængder tidligere på dagen og sluttede med Sintra. På grund af trafikken (ingen skyld) havde vi lidt mindre tid i Sintra og ville have sat pris på mere tid der. Måske hvis turen var på 8,5 timer (vi vendte tilbage kl. 17.00 på prikken, og jeg ved, at det allerede er en lang dag, men ærligt talt fløj den!! Vil gerne have måske en 9 eller 9,5 time for at inkludere trafikmuligheder). Kan varmt anbefale denne tur.

Sintra Highlights og Pena Palace-heldagsturen var en fantastisk endags ekskursion med usædvanligt velorganiseret og tidsbestemt tidsplan. Vores guide Nidia har været en ægte perle, en dygtig fagmand, men med en varm og humoristisk tilgang, der gør, at vi hurtigt føler os bundet som en gruppe. Hun har gjort sightseeingen til en sjov udforskning af steder fyldt med både historiske og uoverskuelige sjove fakta. Jeg vil meget anbefale at booke denne tur!

Det har været en meget fed oplevelse. Det er en skam, at det regnede over os den dag. Men vi kunne se mange steder. Vores guide Nuno fortalte os og lærte os mange ting. Det har været en komplet udflugt efter min smag og mange grin. Jeg anbefaler at tage en tur som denne for at se vigtige ting i Sintra og glemme alt om at tage 300 busser. 😅

Bussen er meget ren og sikker. Hugo var ikke kun en fremragende chauffør, men også en meget tålmodig guide, villig til at forklare og tage billeder.

Det var en helt fantastisk tur, og vores guider var så interesserede i, at fortælle os om Portugal, og historien bag. Kan kun anbefale denne tur..