Tilføj datoer

Lissabon
Sejl- og bådture

Sejl- og bådture
142 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Lissabon Sejl- og bådture

Lissabon: Entrébillet til Jerónimos-klostret

1. Lissabon: Entrébillet til Jerónimos-klostret

Få adgangsbilletter til Jerónimos-klosteret, et nationalt monument, der er klassificeret som UNESCO-verdensarv og ligger i nærheden af Lissabon. Lær om, hvordan kong Manuel I bestilte klosteret i 1496 for at ære infanten for hans hengivenhed til Vor Frue og tro på den hellige Hieronymus. Når du er indenfor, kan du beundre den manuelinske eller portugisiske sengotiske arkitektur. Oplev, hvordan klosteret St. Mary of Belém blev doneret til munkene i Sankt Hieronymus-ordenen. Af denne grund er det almindeligvis kendt som Jerónimos-klosteret. I 1833, da ordenen blev opløst, blev klosteret brugt som skole og børnehjem indtil 1940. I det 19. århundrede blev kirken monument for lokale helte og digtere som Luís de Camões og Vasco da Gama. Kom og oplev, hvad der ikke bare er et bemærkelsesværdigt stykke arkitektur, men også en vigtig del af portugisisk identitet og kultur.

Sintra: Indgangsbillet til Pena-paladset og parken

2. Sintra: Indgangsbillet til Pena-paladset og parken

Slottet ligger i den østlige del af Pena-parken, som man skal gå igennem for at nå den stejle rampe, der blev bygget af Baronen af Eschwege og som giver adgang til den slotslignende bygning. Paladset selv er sammensat af 2 fløje: det tidligere Manueline-kloster af St. Jerome-ordenen og fløjen, der blev bygget i det 19. århundrede af Kong Ferdinand 2. Disse fløje er omgivet af en 3. arkitektonisk struktur, der er en fantastiske udgave af et imaginært slot. Man kan gå rundt på murene, som omfatter brystværn, vagttårne, en indgangstunnel og endda en vindebro. I 1838 købte Kong Ferdinand 2. det tidligere hieronymit-kloster af Vor Frue af Pena, som blev bygget af Kong Manuel 1. i 1511 på toppen af bakken oven for Sintra. Det blev efterladt ubeboet i 1834, hvor de religiøse ordener blev undertrykt i Portugal. Ud over klosteret bestod bygningskomplekset af tilbygninger, kapellet, sakristiet og klokketårnet, der i dag udgør den nordlige del af Palácio da Pena, eller det gamle slot, som det også kaldes. Kong Ferdinand begyndte at lave reparationer på det tidligere kloster, som ifølge de historiske kilder fra dengang var i meget dårlig stand. Han renoverede hele den øverste etage og erstattede de 14 celler, hvor munkene boede med større værelser. Her byggede han de hvælvede lofter, som stadig kan ses i dag. Omkring 1843 besluttede kongen at udvide slottet ved at bygge en ny fløj (det nye palads) med endnu større værelser (Riddersalen er et godt eksempel på det). Fløjen afsluttes med et cirkelformet tårn ved siden af de nye køkkener. Byggeriet blev styret af Baronen af Eschwege. I 1994 blev de originale farver på slottets ydre restaureret: lyserødt til det tidligere kloster og okker til det nye palads. Ved at ombygge det tidligere kloster til en slotslignende bolig viste Kong Ferdinand, at han var stærkt præget af den tyske romantik. Han fandt højst sandsynligt sin inspiration i Stolzenfels- og Rheinstein-slottene på Rhinens bred og også Babelsberg-slottet i Potsdam. Disse bygningsarbejder på Palácio da Pena var færdige midt i 1860'erne, selvom arbejdet fortsatte senere hen med at dekorere slottet indvendigt. Kong Ferdinand beordrede anlægningen af Pena-parken i området rundt om slottet. Parken er i tråd med tidens romantiske haver med snoede stier, pavilloner og stenbænke placeret på forskellige steder langs ruterne. Træerne og andre planter kom fra alle 4 verdenshjørner. På denne måde udnyttede kongen det milde og fugtige klima i Sintras bakker til at skabe en helt ny og eksotisk park med over 500 forskellige træarter. Pena Nationalpalads blev udpeget som et nationalt monument i 1910 og er en del af kulturlandskabet ved Sintra, som blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 1995.

Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

3. Lissabon: 24-, 48- eller 72-timers Lisbon Card

Lås op for byen Lissabon med det fleksible Lissabon-kort. Nyd ubegrænset rejse med byens transportmidler og gratis adgang til 51 museer, historiske bygninger og meget mere. Få rabat på en lang række attraktioner, værdikuponer til forskellige butikker og en praktisk guide, der forklarer, hvordan du bruger kortet. Når du har byttet din GetYourGuide-kupon til magnetkortet, giver Lissabon-kortet straks adgang til det offentlige transportsystem i 24 timer, 48 timer eller 72 timer. Det kan bruges på Carris metro, busser, sporvogne og kabelbaner, og det fungerer også på CP-tog mellem Cais do Sodré og Cascais og tog mellem Oriente, Rossio og Sintra. Nyd den gratis adgang til Jerónimos-klosteret, Belem-tårnet, det nationale flisemuseum, det nationale busmuseum og meget mere. Beundre fantastiske paladser, herunder Mafra National Palace og Ajuda National Palace. Tag den berømte Santa Justa-lift og meget mere - alt sammen med ét kort.

Lissabon: Guidet dagstur til Sintra, Pena, Regaleira og Cascais

4. Lissabon: Guidet dagstur til Sintra, Pena, Regaleira og Cascais

Oplev sintras smukke landskab og arkitektur. Gå en tur i Sintras smalle gader i din fritid, og besøg den emblematiske Quinta da Regaleira med vores fantastiske guide. Dets patrimoniale betydning har fået UNESCO til at erklære det for verdensarv, så det er uden tvivl et must at besøge stedet på grund af de utallige skulpturer, haver og springvand, som du vil opdage der. Du vil også lære alle detaljerne om den berømte indvielsesbrønd, der er skjult i den nordlige del af Quinta. Det er en ni-etagers spiralbrønd, der symboliserer de ni cirkler i helvede eller paradis. I alt 27 meter, som vil få dine hår til at rejse sig. Brug lidt fritid på at slentre gennem Sintra og købe frokost, hvis du føler dig sulten. Få anbefalinger til, hvad du kan se, spise og købe i området. Bagefter begynder en guidet tur til de vigtigste seværdigheder i Sintra, og hør om lokale hemmeligheder og historier. Ankom til det romantiske Pena-palads i Sintra, som har et væld af stilarter, der er meget i overensstemmelse med romantikkens eksotiske smag, såsom neogotik, sammen med andre orientalske stilarter såsom neo-maurisk og indo-gotik. Udforsk det gamle slot, som var en af kongefamiliens yndlingsboliger i det 19. århundrede. Gå gennem den eventyrlige bygning, og lær om dens fascinerende historie. Det er også opført som et af Portugals syv vidundere. Besøg den maleriske fiskerby Cascais, som er knyttet til de portugisiske kongelige, der holdt sommerferie her. En tur langs promenaden giver dig mulighed for at slappe af og nyde de smukke strande, palæer, museer og fotogene gader.

Lissabon: Billet til Belém-tårnet

5. Lissabon: Billet til Belém-tårnet

Reserver din adgangsbillet til det ikoniske Belém-tårn, der ligger ved Lissabons kyst. Oplev mere om den fascinerende historie om denne defensive konstruktion, og nyd den fantastiske udsigt over Belém-kvarteret. Når du ankommer, får du adgang til tårnet, som blev bygget i 1515 ved udmundingen af floden Tejo. Kravl de smalle trapper op til øverste etage for at få en panoramaudsigt over det historiske Belém-kvarter og dets monumenter fra "Opdagelsernes tidsalder". Lær mere om den gyldne tidsalder for Portugals rejser på jagt efter nye verdener. Oplev, hvordan det strategiske monument fungerede som en port til byen i fortiden.

Lissabon: Entrébillet til Oceanarium i Lissabon

6. Lissabon: Entrébillet til Oceanarium i Lissabon

Oceanario i Lissabon har haft 28 millioner besøgende fra 182 lande, siden det åbnede i 1998, hvilket gør det til en af de mest populære ting at lave i Lissabon. Det ligger på Expo 98-området og er det største indendørs akvarium i Europa. Din indgangsbillet giver dig adgang til alle permanente og midlertidige udstillinger. Fejr livet på jorden gennem fantastiske udstillinger af mere end 8.000 skabninger fra 500 arter, og lær om kompleksiteten i verdenshavene. Opdelt i fire separate vandmasser - der repræsenterer Nordatlanten, Antarktis, det tempererede Stillehav og det tropiske Indiske Ocean - deler store akrylpaneler smart hver fra et centralt akvarium for at skabe indtryk af, at alle levende væsner strejfer rundt i en enkelt masse saltvand!

Lissabon: Pena Palace, Sintra, Cabo da Roca og Cascais dagstur

7. Lissabon: Pena Palace, Sintra, Cabo da Roca og Cascais dagstur

Få en guidet tur til Pena Palace, Sintra Historical Centre, Cabo da Roca og Cascais. Tag på en fordybende rejse, der vil afsløre den romantiske fortryllelse i Pena Palace og Sintra, den barske skønhed i Cabo da Roca og den charmerende kyst i Cascais. Mød din guide og chauffør ved Tugatrips Meeting Point (Parque Eduardo VII Viewpoint), hvor en komfortabel bil med aircondition venter på at transportere dig til din første destination. Afgang fra Lissabon, mens de første daggrystråler bryder frem over byen! Find det farverige Pena-palads gemt bag de højeste træer i Sintra! Dette unikke mesterværk ser ud til at få alle eventyr til at gå i opfyldelse. Tillad dig selv at vandre rundt i paladsets gårde og haver, og udforsk de overdådige kamre. Tag derefter til centrum af Sintra og få 1,5 times fritid til at vandre rundt på egen hånd. Få anbefalinger af byens must-see steder samt de bedste restauranter til lækker traditionel portugisisk mad fra din guide. Find Sintras lokale smag, hvor tiden går langsommere, og hvert hjørne afslører et stykke af byens storslåede gastronomi. Fordyb dig i byens romantik, mens du udforsker dens brosten og maleriske pladser. Du får også tid til at smage Sintras typiske bagværk, bl.a. Travesseiro og Queijada. Fortsæt til Cabo da Roca, det vestligste punkt på det europæiske fastland, og lad dig forbløffe af den imponerende udsigt over havet, der slår ind mod de høje klipper. Nyd harmonien mellem lyden af bølgerne og den friske brise, hvor "jorden ender, og havet begynder". Lad dig omfavne af den portugisiske riviera, mens du nyder en kort gåtur rundt i det charmerende Cascais. Oplev byens unikke perler, bliv forundret over de fantastiske strande, og sug til dig af Cascais' livlige energi. Efter en kort gåtur kan du lære dit eget eventyrlystne jeg at kende, mens du opdager lidt mere af dette sted, der engang var hjemsted for et ydmygt fiskersamfund, men også den portugisiske kongefamilie, med lidt fritid! I en verden, hvor hvert hjørne rummer en anden facet af forundring, bliver denne rejse et kapitel i din udforskning af Portugal. Afslut denne vidunderlige oplevelse med fantastiske oplevelser ætset ind i dit sind og en kamerarulle fyldt med livslange minder. Slap af om bord på din airconditionerede bil, og beundr flere betagende udsigter over den portugisiske kyst i Estoril, mens du kører tilbage til Lissabon.

Lissabon: Sunset Boat Party Cruise med DJ og åben bar

8. Lissabon: Sunset Boat Party Cruise med DJ og åben bar

Oplev en unik og elektrificerende oplevelse med vores Boat Party! Tag på en fascinerende rejse ved solnedgang langs Tejo-floden, og udforsk Lissabons charme. Vores Boat Party er den perfekte kombination af sjov, betagende udsigt og fængslende musik. Vores åbne bar giver dig ubegrænset adgang til vores udvalg af drikkevarer. Nyd vores øl, vin og sangria, mens du fordyber dig i den festlige atmosfære, ledsaget af håndplukkede rytmer fra vores talentfulde DJ. Under krydstogtet får du mulighed for at beundre nogle af byens mest ikoniske vartegn, herunder Commerce Square, 25. april-broen, Christ the King og Belém-tårnet. Hvert øjeblik er en chance for at skabe uforglemmelige minder. Kom og vær en del af denne unikke fejring på Boat Party, hvor hvert øjeblik er en fest, og hvert glimt er et skue. Gør dig klar til en oplevelse, der går ud over det sædvanlige og skaber minder, der vil vare evigt.

Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

9. Lissabon: Hop-på-hop-af-bustur

Se hele Lissabon på en udflugt, der giver dig frihed til at planlægge din egen rejseplan med denne heldags hop-on hop-off sightseeingtur, der dækker fire separate ruter. Med regelmæssige stop undervejs er du i fuld kontrol. Hop på og af, når og hvor du vil, og besøg så mange seværdigheder, haver eller shoppinggader, som du vil. Du kan også benytte dig af audioguider om bord på 16 sprog. Belém-linjen (rød linje): Stop 1 - Marquês de Pombal-pladsen Stop 2 - Restauradores Stop 3 - Príncipe Real Stop 4 - São Pedro Alcântara Belveder Stop 5 - Corpo Santo Stop 6 - Cais Sodré Stop 7 - Museum for gammel kunst Stop 8 - Pilar 7 Stop 9 - Busmuseum Stop 10 - Det nationale Ajuda-palads Stop 11 - Jeronimos-klosteret/CCB Stop 12 - Palácio do Governador (guvernørpaladset) Stop 13 - Belem-tårnet Stop 14 - Monument for opdagelser Stop 15 - Maat Stop 16 - Doclands Stop 17 - Basílica of Estrela Stop 18 - Amoreiras Stop 19 - El Corte Inglès Stop 20 - Eduard VII Park - Nordsiden Stop 21 - Marquês of Pombal-pladsen Oriente-linjen (blå linje):Borglinjen (grøn linje):Cascais-linjen (orange: Lissabon - Cascais):Cascais-linjen (gul: Cascais - Lissabon):

Lissabon: Dagstur til Regaleira, Sintra, Pena Palace og Cascais

10. Lissabon: Dagstur til Regaleira, Sintra, Pena Palace og Cascais

Opdag Sintras smukke arkitektur, beundr skønheden i en af de højeste bakker i regionen. Gå en tur i Sintras smalle gader i din fritid, og besøg Quinta da Regaleira med vores fantastiske guide. Ankom til det romantiske Pena-palads i Sintra, som har et væld af stilarter, der er meget i overensstemmelse med romantikkens eksotiske smag. Udforsk det gamle slot, som var en af de foretrukne boliger for den kongelige familie i hele det 19. århundrede. Gå gennem bygningen i eventyrlig stil og lær om dens fascinerende historie. Tag lidt fritid til at slentre gennem Sintra og købe frokost, hvis du føler dig sulten. Få anbefalinger om, hvad du skal se og spise i området. Bagefter kan du begynde en guidet tur til de vigtigste vartegn i Sintra og høre om lokale hemmeligheder og historier. Besøg den maleriske landsby Cascais, der er knyttet til de portugisiske kongelige, som holdt sommerferie her. Spadser langs smukke strande, palæer, museer og fotogene gader.

Lissabon

Lissabon

Ofte stillede spørgsmål om Lissabon Sejl- og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Lissabon end Sejl- og bådture?

Disse andre ting at gøre i Lissabon må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Lissabon

Vil du se alle oplevelser i Lissabon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lissabon

Samlet bedømmelse

4.7
(3.808 anmeldelser)

Aftenen på krydstogtet viste sig at blive en stormfuld aften, og vi var ikke sikre på, om vi ville være i stand til at sejle. Efter ankomsten til kajen valgte alle, der tilmeldte sig, at fortsætte med sejlet (det var klaret på det tidspunkt), og jeg var så glad for, at vi gjorde det. Efter at have udforsket byen til fods, var det prikken over i'et at tage det hele med båd. Jeg anbefaler stærkt denne oplevelse til alle, der leder efter en unik og behagelig oplevelse. Vi lærte så meget undervejs! Professionelt tip: vælg et sæde på siden af båden for den bedste udsigt.

Fantastisk bådcruise i solnedgang, nød fuldt ud at være på vandet. Guiderne var eksperter i byen, der gav enhver viden, vi bad om, men lod os også slappe af og nyde udsigten. Den perfekte blanding med meget få gæster, det føltes næsten som vores private bådtur. Den fritflydende vinho verde og pastel de nata var en fantastisk tilføjelse

Denne tur var helt FANTASTISK. Vi turnerede floden med vin og meget velsmagende pastel de natas. Alt imens du hører noget rig historie om byen og dens vartegn. Der var også lidt nedetid, hvor vi bare nød solnedgangen alle sammen. Det var så fredeligt. 10/10 anbefaler!

Vidunderligt krydstogt på Tagus med en meget venlig besætning, der er meget opmærksom på ekstrem venlighed og omsorg for deres gæster... magisk øjeblik på vandet ved solnedgang... kontemplativ dagdrømning venter på dig... tak til kaptajnen og hans anden Fernando. ..

Det var en rigtig god oplevelse, jeg synes det er værd at prøve, hvis du har en gratis time i Lissabon. Besætningen var flink, båden var ikke overfyldt, vi fik et glas vin.