Lissabon-Portela Lufthavn: Transfers og tjenester

Lissabon-Portela Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Lissabon lufthavn: Privat transfer til/fra Lissabon

1. Lissabon lufthavn: Privat transfer til/fra Lissabon

Nyd en privat, sikker og pålidelig transport mellem Lissabon Lufthavn og din bolig i Lissabon. Få en pålidelig og sikker tur fra lufthavnen, og få hjælp til at bære din bagage. Bliv mødt af en chauffør, som venter ved ankomstporten med et skilt med dit navn, hvis du bliver hentet i lufthavnen. Chaufføren vil følge dit fly, så du ikke behøver at bekymre dig om forsinkelser. Bliv hentet ved din indkvartering i Lissabon for at blive afleveret i lufthavnen. Læn dig tilbage og slap af i komforten i et køretøj med aircondition hele vejen til afgangsterminalen.

Lissabon lufthavn: Transfer til/fra Lissabon Centrum

2. Lissabon lufthavn: Transfer til/fra Lissabon Centrum

Book din private eller delte transport fra Lissabon lufthavn til dit hotel i centrum eller omvendt. Denne 1-vejs eller tur/returtransport er prissat for op til 3 passagerer. Transporter med 1-3 passagerer foregår i bil, mens 4-8 passagerer transporteres i et moderne 8-personers køretøj. Transportservicen tilbydes 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, året rundt. Når du ankommer til lufthavnen og har hentet din bagage, finder du chaufføren i ankomsthallen med et skilt med dit navn på. Herfra skal du blot slappe af og nyde den behagelige køretur til din destination i et køretøj med aircondition. Du kan lytte til noget blid musik eller spørge den erfarne chauffør om tips til restauranter, sightseeing eller andre aktiviteter. Du kan også bestille privat transport med chauffør i en bred vifte af køretøjer under dit ophold i Lissabon.

Lissabon: Privat transport til/fra Lissabon Lufthavn

3. Lissabon: Privat transport til/fra Lissabon Lufthavn

Nyd den professionelle transport fra Lissabon Lufthavn med forudbestilt transport i et køretøj med aircondition. Undgå besværet med upålidelige taxaer eller at navigere i det offentlige transportsystem med tunge tasker. Når du er landet, vil du blive mødt i ankomsthallen af en chauffør med et skilt med dit navn i hånden. Derefter kan du læne dig komfortabelt tilbage, mens du bliver kørt til dit hotel, din villa, din lejlighed eller din feriebolig i et fuldt godkendt, sikkert og moderne køretøj. Alle køretøjer bliver regelmæssigt vedligeholdt og betjent af erfarent personale. Nyd gratis Wi-Fi og vand, og ankom afslappet og forfrisket til din destination.

Lissabon: Privat overførsel mellem lufthavn og bymidte

4. Lissabon: Privat overførsel mellem lufthavn og bymidte

Denne 1-vejs, 45 minutters privat transfer mellem Lissabon lufthavn og dit byhotel er prissat for service i bil (1-4 personer) eller varevogn (1-8 personer), prisen afhænger af den type køretøj, du vælger. Du vil finde tjenesten den mest økonomiske og bekvemme måde at komme til og fra Lissabon lufthavn på. Du bliver mødt ved ankomsten til lufthavnen af din chauffør, som vil holde et skilt med dit navn på. Du vil blive vist hen til køretøjet og snart være på vej til din destination. Ud over denne service tilbyder operatøren også førsteklasses transport med chauffør, som er tilgængelig under dit ophold i Lissabon. Der er køretøjer til alle typer lejligheder til rådighed på timebasis, dagligt, ugentligt eller jævnt månedligt. Du skal overveje, at hvis du har mere end én taske pr. passager, eller hvis du f.eks. medbringer golftasker, cykler eller anden bagage af overdimensioneret størrelse, bør du overveje at booke denne service i en varevogn.

eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

5. eSIM Europa og Storbritannien til rejsende

Uanset om du rejser rundt i Storbritannien eller tager på et europæisk eventyr i flere lande, sikrer et eSIM-kort, at du altid har forbindelse. Nyd øjeblikkelig mobil levering og 1- til 30-dages dækningsmuligheder med 500 MB til 10 GB. Dette eSIM-kort er ideelt til moderne rejsende, der bruger enheder som iPhone eller andre smartphones, der understøtter eSIM-funktionen. Nyd bekvemmeligheden ved forudbetalt dækning på alle større europæiske destinationer med uafbrudt forbindelse og ingen overraskelser. Dette eSIM dækker følgende steder: Østrig (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrig (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grækenland (Griechenland) Ungarn (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Letland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxembourg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Holland (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakiet (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Det Forenede Kongerige (Vereinigtes Königreich) Den Tjekkiske Republik (Tschechische Republik) Rumænien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraine

Europa eSIM Ubegrænset data

6. Europa eSIM Ubegrænset data

Hold kontakten med familie og venner på din rejse i Europa med et ubegrænset data eSIM fra ConnectPhone. Surf på internettet med din smartphone, uanset om du er i Paris, Amsterdam, Barcelona eller andre steder i Europa. Vælg forskellige gyldighedsmuligheder, der passer til dine behov. Vælg en 7, 15 eller 30 dages ubegrænset dataplan, og køb og download derefter eSIM'et. Aktivér det straks ved ankomsten til Europa. Få adgang til teknisk kundesupport, hvis du har problemer. Brug højhastighedsdata til at opdatere sociale medier, foretage videoopkald og meget mere.

Lissabon: Transfer mellem lufthavn og byens hoteller

7. Lissabon: Transfer mellem lufthavn og byens hoteller

Arranger din transport fra Lissabon Lufthavn på forhånd, og spar penge på denne økonomiske 1-times delt service. Denne service har god service og priser, plus hurtig og pålidelig transport. En repræsentant vil møde dig i lufthavnen, når du ankommer, og holde et skilt med dit navn på. Du vil blive vist til et komfortabelt køretøj og snart være på vej til din destination. Din transport vil tage dig fra lufthavnen til dit hotel eller andet overnatningssted i Lissabon. Alle køretøjer, der anvendes til denne tur har aircondition og køres af engelsktalende chauffører Der tilbydes også transport fra Lissabon til Lissabons Lufthavn.

Lissabon: Envejs privat lufthavnstransport

8. Lissabon: Envejs privat lufthavnstransport

Vores transportservice fra Lissabon centrum til Lissabon Lufthavn er en bekvem og komfortabel løsning for rejsende, der ønsker at nå deres destination hurtigt og nemt. Vi tilbyder en række køretøjer, herunder sedans, SUV'er, varevogne og minibusser, til at imødekomme enkeltpersoner, familier og grupper af alle størrelser. Når du bestiller vores transfer service, kan passagererne angive deres flyoplysninger, herunder ankomsttidspunkt, flynummer og flyselskabets navn. Dette giver os mulighed for at følge flystatus og justere afhentningstidspunkterne i overensstemmelse hermed, så vi sikrer, at chaufføren er der til at hilse på passagererne ved deres ankomst. Vores professionelle og erfarne chauffør vil møde passagererne i lufthavnen og hjælpe dem med deres bagage, inden han/hun kører dem direkte til deres destination. Vores chauffører kender det lokale område, så passagererne kan være sikre på, at de vil blive kørt ad den mest effektive og direkte rute. Vores transportservice er tilgængelig døgnet rundt, så passagererne kan nyde fleksibiliteten ved at rejse på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. Vi sætter en ære i at levere en pålidelig, sikker og komfortabel service, der sikrer, at passagererne ankommer til deres destination forfrisket og klar til at starte deres tur i Lissabon.

Lissabon: Privat transport fra Humberto Delgado Lufthavn

9. Lissabon: Privat transport fra Humberto Delgado Lufthavn

Du vil blive budt velkommen og mødt af chaufføren eller assistenten i lufthavnen. De tager dig med og bærer din bagage hen til den rene og komfortable bil, der venter på dig. Undervejs vil chaufføren give dig nogle tips og råd om, hvordan du får mest muligt ud af dit ophold i Lissabon-området.

Lissabon: Portugal/ Europa eSIM Roaming Mobildataplan

10. Lissabon: Portugal/ Europa eSIM Roaming Mobildataplan

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at tjekke kompatibiliteten for andre enheder. Del QR-koden via AirDrop, eller scan den til en anden enhed. Installer e-SIM'et ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM'et. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. Hvis du har en tilsluttet rejse i Europa, skal du blot vælge indstillingen 42 europæiske lande, som dækker:Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien, Aaland Islands, Isle of Man, Jersey, Den Russiske Føderation, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Tyrkiet. Hvis dine data er brugt op? Det er nemt, du skal bare købe et nyt e-SIM for at fylde op. APN (Access Point Name): iboots Lokalt netværk:Sonaecom/Optimus

166 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Lissabon-Portela Lufthavn

Andre seværdigheder i Lissabon-Portela Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Lissabon-Portela Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lissabon-Portela Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.6
(6.866 anmeldelser)

Vi blev mødt i lufthavnen lige ud af ankomster med vores navn. Da vi kom dertil fik vi at vide, at vores chauffør ville ankomme, og han var der inden for 10 minutter. Vi blev ført til en parkeringskælder til en bil parkeret foran, og bagagen blev læsset. Turen var fantastisk. Vores chauffør, John viste os nogle af stederne i Lissabon, og han vidste præcis, hvor vi boede. Da vi ankom til vores lejlighed, skulle vi mødes, men der var ingen, så John kontaktede dem telefonisk og fik ordnet det. De kom og lukkede os ind.

Meget uklart, hvor man skal mødes. Chaufføren var i et andet område end vage instruktioner gav. De sendte mig en WhatsApp og sagde, hvor han var, men jeg vidste ikke, at de ville kommunikere via WhatsApp. Jeg troede, det ville være i GetYourGuide-appen. Chaufføren virkede irriteret på os, ved ikke hvorfor.