Tilføj datoer

Lisse
Aktiviteter på regnvejrsdage

Aktiviteter på regnvejrsdage
9 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Lisse

84 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Lisse Aktiviteter på regnvejrsdage

Keukenhof: Indgangsbillet

1. Keukenhof: Indgangsbillet

Slip væk fra hverdagens stress, og gå en tur i Keukenhof, verdens største blomsterhave. Nyd en stressfri tur til denne 32 hektar store park ved at reservere din indgang på forhånd. Oplev forårshavens levende farver og dufte, og beundr over 7 millioner tulipaner, påskeliljer og hyacinter. Besøg 30 skiftende blomster- og planteshows i pavillonerne. Oplev de nyeste trends inden for havearbejde, få nye ideer fra de syv inspirerende haver, og deltag i aktiviteter for alle aldre. Mens du beundrer havens skønhed, kan du fordybe dig i parkens rige historie, der går tilbage til dens tid som jagtområde i det 15. århundrede. Lær om, hvordan Keukenhof fik sit navn, fordi den leverede krydderurter til køkkenet på grevinde Jacoba van Beierens slot. Beundr landskabshavens romantiske design fra 1857 og bedene med tulipaner, som blev introduceret, da forårsparken åbnede for offentligheden i 1950. - Billetterne er tilgængelige online og gælder på en bestemt dato i et bestemt tidsrum. Køb dine billetter online i god tid for at undgå skuffelser. Du kan ikke købe dine billetter ved kassen. Når du er inde, kan du blive indtil lukketid. Det er vores erfaring, at den gennemsnitlige opholdstid for besøgende på Keukenhof er 3 timer. - Billetter til parkeringspladsen kan købes separat for 8 € pr. bil. - Vil du nyde freden og roen i Keukenhof? Der er mindre travlt før kl. 10.30 og efter kl. 16.00. Lyset fra morgen- og aftensolen giver dig mulighed for at tage vidunderlige billeder. Der er også mindre travlt mandag, tirsdag og onsdag end på de andre ugedage. - Hunde er tilladt i Keukenhof, så længe de er i snor, og der er et maksimum på 1 hund pr. person. Hunde er ikke tilladt i pavillonerne eller restauranterne med undtagelse af fører- eller støttehunde. - Der er forskellige restauranter i parken. Desuden er der en række mobile mad- og drikkevarer i hele parken. - Der er gratis Wi-Fi omkring pavillonerne i parken.

Fra Amsterdam: Keukenhof-entré og shuttlebus tur/retur

2. Fra Amsterdam: Keukenhof-entré og shuttlebus tur/retur

Fordyb dig i skønheden i Keukenhof, den mest fantastiske forårshave i verden. Tag med vores bekvemme shuttlebus fra Amsterdam og begiv dig ud på en rejse til dette blomsterparadis. Når du stiger ombord på den komfortable shuttlebus, kan du lægge byens travlhed bag dig og slappe af, mens du bliver kørt direkte til Keukenhof. Du behøver ikke at bekymre dig om parkering eller offentlig transport - vi har styr på det. Ved ankomsten modtager du din adgangsbillet til haven, så du kan dykke direkte ned i den fortryllende verden af blomster. Forundres over de omhyggeligt designede udstillinger af tulipaner, påskeliljer, hyacinter og meget mere. Lad de levende farver og velduftende dufte transportere dig til et rige af naturlig skønhed. Tag dig tid til at udforske de fantastiske haver i dit eget tempo. Gå ad de snoede stier, opdag skjulte hjørner, og tag de perfekte Instagram-værdige billeder. Keukenhof er en fotografs drøm med endeløse muligheder for at indfange essensen af foråret. Når du er klar til at vende tilbage til Amsterdam, skal du bare gå tilbage til mødestedet og hoppe på shuttlebussen igen. Busserne afgår hver halve time, så du kan frit vælge, hvornår du vil af sted. Uanset om du vil tilbringe et par timer eller en hel dag i Keukenhof, er valget dit. Gå ikke glip af denne utrolige mulighed for at opleve Keukenhofs skønhed. Book dine billetter til shuttlebussen tur-retur nu, og gør dig klar til en dag fyldt med inspiration og naturlige vidundere. Hvorfor skal du vælge denne tur? 1. Udforsk den fortryllende Keukenhof-have i dit eget tempo, mens du rejser komfortabelt i vores luksuriøse bus. 2. Oplev maksimal fleksibilitet med vores praktiske Hop-On, Hop-Off-service, så du kan gå ombord på vores bus i Amsterdam og stå af ved Keukenhof. 3. Bliv så længe du vil i den betagende Keukenhof-have, og fordyb dig i de smukke blomsterdekorationer. 4. Stol på Keukenhofs officielle partner for en enestående turoplevelse, der sikrer, at du får den bedste service og indsigt. 5. Nyd uovertruffen fleksibilitet ved at tage en hvilken som helst bus tilbage til Amsterdam, med afgange hvert 30. minut, så du kan skræddersy din hjemrejse til din tidsplan. 6. Fast track-adgang til Keukenhof

Fra Amsterdam: Keukenhof Blomsterpark Transfer med billet

3. Fra Amsterdam: Keukenhof Blomsterpark Transfer med billet

Tag med på Keukenhof-turen for at udforske den mest berømte blomsterhave i verden. Lad dig forbløffe af de mere end syv millioner blomster, og gå ad 15 kilometer gangstier gennem parken. Keukenhof-turen samler dig op på Amsterdams hovedbanegård og fører dig direkte til parkens indgang. Dine indgangsbilletter er inkluderet. Få mest muligt ud af denne tur, og lær om blomsterne, parken, Holland, hollandsk kultur og Bulb-regionen med den audioguidede mulighed. Denne mulighed inkluderer også en gratis kanalrundfart! Kør med airconditioneret bus gennem et område med endeløse tulipanmarker, et af landets mest fotograferede og ikoniske landskaber. I Keukenhof kommer du nemt ind i en af de største blomsterparker i verden. Keukenhof-parken indeholder over 7 millioner blomsterløg, herunder tulipaner, hyacinter og påskeliljer. Få dine billetter i tide, for de verdensberømte Keukenhof-haver er kun åbne i mindre end to måneder om året og bliver hurtigt udsolgt.

Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

4. Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

Du kan nemt rejse i Amsterdam og omegn ved at købe en Amsterdam & Region Travel Ticket (ARTT). Du kan bruge ARTT-billetten til ubegrænset rejse med tog (2. klasse) mellem følgende stationer i Amsterdam og Amsterdam-regionen: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Hovedbanegård, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Lufthavn, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest og Beverwijk. Billetten er også gyldig i alle sporvogne, busser, natbusser, metros og færger, der drives af Amsterdams transportfirma GVB, EBS og Connexxion i Amsterdam og Amsterdam-regionen, herunder Amsterdam Airport Express Bus 397 og N97 (drives af Connexxion). I Keukenhof-sæsonen er denne billet gyldig: Fra Amsterdam (Europaplein) til Keukenhof på busrute 852, som drives af Arriva Fra Schiphol Lufthavn til Keukenhof med busrute 858, som drives af Arriva Fra Hoofddorp station til Keukenhof med busrute 859, som drives af Arriva Fra Haarlem station til Keukenhof med busrute 50, som drives af Connexxion

Amsterdam: Tur til Keukenhof-haverne med vindmøllekrydstogt

5. Amsterdam: Tur til Keukenhof-haverne med vindmøllekrydstogt

🌷🚢 Oplev Hollands skønhed på en tur fra Amsterdam til Keukenhof med et vindmøllekrydstogt gennem det lavtliggende land under havets overflade og et Keukenhof-besøg! 🌷🚢 Stig ombord på vores komfortable båd, og lad dig fortrylle af det betagende landskab i de hollandske poldere. Beundre de ikoniske vindmøller, der har holdt vores land tørt i århundreder, og lær mere om de geniale vandstyringssystemer, der bruges her. 🌷🌊 Efter vindmøllekrydstogtet tager vi dig med til Keukenhof, den smukkeste have i Holland. Fortab dig i et hav af farverige tulipaner, påskeliljer og hyacinter, og bliv betaget af de dejlige dufte, der fylder luften. 🌷🌼 Denne tur giver en unik mulighed for at opleve Hollands skønhed og lære mere om vores lands historie og kultur. Gå ikke glip af denne uforglemmelige oplevelse! Book dine billetter nu og fordyb dig i Keukenhofs pragt og Hollands vindmøller. 🌷🎟️ Keukenhof er den smukkeste forårshave i verden og er kendt over hele verden. Vores tur inkluderer et 60 minutters vindmøllekrydstogt. Vi starter med vindmøllekrydstogtet i Warmond, et af de laveste steder i Holland (5 meter under havets overflade). Oplev Hollands lavland. Hollænderne skabte selv omkring 60% af Holland. Vores tur fra Amsterdam bringer dig til de laveste dele af vores land, og du vil se arbejdende vindmøller under vores unikke vindmøllekrydstogt. Vindmøllerne arbejder stadig for at give hollænderne og dig tørre fødder. Hop on Hop off Holland er en stolt partner af Keukenhof og tilbyder en fantastisk tur til den smukkeste forårshave i verden. Hop på vores luksusbus fra Amsterdam, oplev Keukenhof på egen hånd, og bliv så længe du vil i Keukenhofs haver. Tag en Hop on Hop off-bus tilbage til Amsterdam (hvert 30. minut). Tidsplan Vores ture afgår hver dag kl. 08.30 / 09.30 / 10.30 / 11.30 / 12.30 08.30: Afgang fra Amsterdam 09.30: 60 minutters vindmøllekrydstogt 10.30: Transfer til Keukenhof med en tur gennem blomsterområdet 11.00: Ankomst Keukenhof / Bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30 09.30: Afgang fra Amsterdam 10.30: 60 minutters vindmøllekrydstogt 11.30: Transfer til Keukenhof med en tur gennem blomsterområdet 12.00: Ankomst Keukenhof / Bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30 10.30: Afgang fra Amsterdam 11.30: 50 minutters vindmøllekrydstogt 12.30: Transfer til Keukenhof med en tur gennem blomsterområdet 13.00: Ankomst Keukenhof / Bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30 11.30: Afgang fra Amsterdam 12.30: 60 minutters vindmøllekrydstogt 13.30: Transfer til Keukenhof med en tur gennem blomsterområdet 14.00: Ankomst Keukenhof / Bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30 12.30: Afgang fra Amsterdam 13.30: 60 minutters vindmøllekrydstogt 14.30: Transfer til Keukenhof med en tur gennem blomsterområdet 15.00: Ankomst Keukenhof / Bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30

Keukenhof: Parkeringsbillet eller informationshæfte om parken

6. Keukenhof: Parkeringsbillet eller informationshæfte om parken

Udnyt din tid i den verdensberømte blomsterhave Keukenhof ved at tilføje parkering eller en parkbog til dit besøg. Glem alt om at lede efter en parkeringsplads udenfor, eller find nemt rundt med disse fine opgraderinger. Kør din egen bil til den ikoniske Keukenhof-have uden at bekymre dig om, hvor du skal parkere. Da parkeringspladser kun er tilgængelige, hvis du forudbestiller din parkeringsbillet, skal du sørge for at gøre det, lige efter du har købt din adgangsbillet. Oplev alle hjørner af parken ved at købe et omfattende informationshæfte. Lær alt om denne farverige attraktion, og lad dig guide rundt i dit eget tempo.

Amsterdam: Dagstur til Keukenhof og Zaanse Schans-vindmøller

7. Amsterdam: Dagstur til Keukenhof og Zaanse Schans-vindmøller

Fra Amsterdam: Dagstur til vindmøllebyen Zaanse Schans og Keukenhof Tag på en selvguidet dagstur fra Amsterdam, og fordyb dig i hollandsk kultur. Oplev verdens største blomsterhave i Keukenhof, og besøg den traditionelle vindmøllelandsby Zaanse Schans, hvor du kan beundre vindmøllerne, smage hollandsk ost og se træskomuseet. Afgang fra Amsterdam og transfer til Zaanse Schans. Gå i dit eget tempo, og tjek de aktiviteter, der tilbydes, herunder træskofremstilling og træsko-maleriworkshops (for egen regning). Brug vores fantastiske app til en vandretur og tips fra de lokale. Prøv noget hollandsk ost, og se de historiske bygninger og vindmøller, som Holland er så kendt for. Tag til Keukenhof og beundr millioner af tulipaner, hyacinter og påskeliljer i blomst. Nyd blomsterudstillingerne, besøg særudstillingerne, og deltag i forskellige aktiviteter. Haven har også en skulpturpark, en labyrint og en eventyrhave. Bliv så længe du vil i Keukenhof. Det står dig frit for at tage tilbage til Amsterdam. Tidsplan: Tidsplan A 08.30: Afgang fra Amsterdam 09.00: Ankomst Zaanse Schans 12.00: Afgang fra Zaanse Schans til Keukenhof 13.00: Ankomst Keukenhof - bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30 Tidsplan B 10.00: Afgang fra Amsterdam 10.30: Ankomst til Zaanse Schans 13.30: Afgang fra Zaanse Schans til Keukenhof 14.30: Keukenhof - bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30 Tidsplan C 11.00: Afgang Amsterdam 11.30: Ankomst Zaanse Schans 14.30: Afgang Zaanse Schans 15.30: Ankomst Keukenhof - bliv så længe du vil i Keukenhof, sidste bus tilbage kl. 18.30 Hvorfor skal du vælge denne tur? 1. Fordyb dig i en sanselig nydelse, når du stopper op og dufter til de levende blomster i Keukenhof, verdens største blomsterhave. 2. Tag på en rejse til den charmerende vindmølleby Zaanse Schans, hvor du kan udforske dens rige historie og kultur gennem en digital smartwalk. 3. Fordyb dig i traditionel hollandsk kultur, og deltag i unikke aktiviteter som træsko-maleri, hvor du kan slippe din kreativitet løs. 4. Forkæl dine sanser med de millioner af blomster og fængslende udstillinger i Keukenhof, som er en fryd for både øjne og sjæl. 5. Oplev uovertruffen frihed og fleksibilitet, da du kan blive i den fortryllende Keukenhof-have, så længe du har lyst. 6. Forkæl dine smagsløg med en dejlig oplevelse ved at smage på traditionel hollandsk ost under dit besøg i Zaanse Schans, en sand gastronomisk fornøjelse. Vælg at rejse med Keukenhofs officielle partner og begiv dig ud på en problemfri og ekstraordinær rejse, der vil skabe minder for livet.

Fra Schiphol Lufthavn: Keukenhof Entré og billet til offentlig bus

8. Fra Schiphol Lufthavn: Keukenhof Entré og billet til offentlig bus

Nyt en billet til Keukenhof Express-bussen (bus 858), og rejs problemfrit fra Schiphol Lufthavn. Oplev skønheden i Keukenhof-haverne med den inkluderede adgangsbillet. Afgang fra Schiphol Lufthavn med en bekvem bustransport direkte til Keukenhof på din valgte tidsplan. Bussen sætter dig af ved hovedindgangen til Keukenhof, og du kan tage en bus retur med samme billet med den sidste bus, der kører til Schiphol Lufthavn kl. 20.25. . Du kan beundre de betagende blomsterudstillinger på Keukenhof i dit eget tempo. Slip væk fra hverdagens stress, mens du går forbi blændende rækker af tulipaner, påskeliljer, hyacinter og mange flere planter. Nyd op til 15 kilometer gangstier på dette 32 hektar store område. Se med ærefrygt på de levende farver og indånd duften af mere end 7 millioner blomster. Oplev de evigt skiftende blomsterudstillinger i 30 pavilloner og planteudstillinger. Lær om de nyeste tendenser inden for havebrug, og få nye idéer fra 7 inspirerende haveområder.

Fra Amsterdam: Keukenhof-indgang og offentlig bustransport

9. Fra Amsterdam: Keukenhof-indgang og offentlig bustransport

Udnyt en Keukenhof Express Entrance billet & Travel Amsterdam Rai (bus 852), og få mest muligt ud af verdens største blomsterhave. Afgang fra Amsterdam Rai med bekvem bustransport direkte til Keukenhof på din valgte tidsplan. Bussen sætter dig af ved hovedindgangen til Keukenhof. Tid returrejse til at vælge selv. Sidste bus til Amsterdam Rai kl. 19.55. Nyd tid i fritiden til at beundre de betagende blomsterudstillinger. Slip væk fra hverdagens stress, mens du går forbi blændende rækker af tulipaner, påskeliljer, hyacinter og mange flere planter. Nyd op til 15 kilometer gangstier i det 32 hektar store område. Stir med ærefrygt på de levende farver, og indånd duften af mere end 7 millioner blomster. Oplev de evigt skiftende blomsterudstillinger i 30 pavilloner og planteudstillinger. Lær om de nyeste tendenser inden for havebrug, og få nye idéer fra 7 inspirerende haveområder. Når du ankommer lidt for tidligt eller for sent, kan du stadig komme ind i parken. Du skal måske bare vente lidt længere i køen. Rejsetiden fra busstoppestedet til Keukenhof er 45 minutter.

Amsterdam: Keukenhof og Zaanse Schans Live Guided Day Tour

10. Amsterdam: Keukenhof og Zaanse Schans Live Guided Day Tour

Oplev en hel dag fyldt med hollandske blomstrende marker og spektakulære haver på denne guidede tur til Keukenhof-haverne. Se rækker af tulipaner, påskeliljer og krokus, der alle vokser i forskellige farver og størrelser. Smag på lokal ost, og se den traditionelle metode til fremstilling af træsko. Når du ankommer til Keukenhof Gardens, får du en 45 minutters guidet rundvisning i parken, så du har nok fritid til at udforske parken på egen hånd. Din guide vil forklare, hvordan hver enkelt blomstertype dyrkes, og hvordan dens historie og betydning i den hollandske kultur er. Efter at have nydt haveudsigterne fortsætter du til Zaanse Schans, den berømte vindmølleby. Besøg byen med din guide. Besøg træskomagerværkstedet for at få en levende demonstration af, hvordan træsko fremstilles, efterfulgt af en demonstration af ostefremstilling og smagning. Hvor du tager af sted for at opleve Zaanse Schans på egen hånd, vil din guide give dig yderligere oplysninger om, hvad der gør landsbyen til en unik landsby, informere dig om den lokale historie og kultur og give dig insidertips om området. Du kan opgradere din tur til at inkludere Amsterdam Canal Cruise, hvor du glider forbi byens berømte seværdigheder såsom kanalhuse fra guldalderen, Westerkerk, Anne Frank og meget mere. Alternativt kan du få en This is Holland Voucher for at opleve en 5D flyoplevelse af Holland.

Lisse

Lisse

Ofte stillede spørgsmål om Lisse Aktiviteter på regnvejrsdage

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Lisse end Aktiviteter på regnvejrsdage?

Andre seværdigheder i Lisse

Vil du se alle oplevelser i Lisse? Klik her for en fuld oversigt