Lisse
Vindmøller

Vindmøller
9 aktiviteter fundet

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Topaktiviteter i Lisse

48 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Lisse Vindmøller

Fra Amsterdam: Keukenhof Blomsterpark Transfer med billet

1. Fra Amsterdam: Keukenhof Blomsterpark Transfer med billet

Tag med på Keukenhof-turen for at udforske den mest berømte blomsterhave i verden. Lad dig forbløffe af de mere end syv millioner blomster, og gå ad 15 kilometer gangstier gennem parken. Keukenhof-turen samler dig op på Amsterdams hovedbanegård og fører dig direkte til parkens indgang. Dine indgangsbilletter er inkluderet. Få mest muligt ud af denne tur, og lær om blomsterne, parken, Holland, hollandsk kultur og Bulb-regionen med den audioguidede mulighed. Denne mulighed inkluderer også en gratis kanalrundfart! Kør med airconditioneret bus gennem et område med endeløse tulipanmarker, et af landets mest fotograferede og ikoniske landskaber. I Keukenhof kommer du nemt ind i en af de største blomsterparker i verden. Keukenhof-parken indeholder over 7 millioner blomsterløg, herunder tulipaner, hyacinter og påskeliljer. Få dine billetter i tide, for de verdensberømte Keukenhof-haver er kun åbne i mindre end to måneder om året og bliver hurtigt udsolgt.

Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

2. Amsterdam: Rejsebillet til Amsterdam og omegn i 1-3 dage

Du kan nemt rejse i Amsterdam og omegn ved at købe en Amsterdam & Region Travel Ticket (ARTT). Du kan bruge ARTT-billetten til ubegrænset rejse med tog (2. klasse) mellem følgende stationer i Amsterdam og Amsterdam-regionen: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Hovedbanegård, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Lufthavn, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest og Beverwijk. Billetten er også gyldig i alle sporvogne, busser, natbusser, metros og færger, der drives af Amsterdams transportfirma GVB, EBS og Connexxion i Amsterdam og Amsterdam-regionen, herunder Amsterdam Airport Express Bus 397 og N97 (drives af Connexxion). I Keukenhof-sæsonen er denne billet gyldig: Fra Amsterdam (Europaplein) til Keukenhof på busrute 852, som drives af Arriva Fra Schiphol Lufthavn til Keukenhof med busrute 858, som drives af Arriva Fra Hoofddorp station til Keukenhof med busrute 859, som drives af Arriva Fra Haarlem station til Keukenhof med busrute 50, som drives af Connexxion

Amsterdam: Keukenhof og Zaanse Schans Live Guided Day Tour

3. Amsterdam: Keukenhof og Zaanse Schans Live Guided Day Tour

Oplev en hel dag fyldt med hollandske blomstrende marker og spektakulære haver på denne guidede tur til Keukenhof-haverne. Se rækker af tulipaner, påskeliljer og krokus, der alle vokser i forskellige farver og størrelser. Smag på lokal ost, og se den traditionelle metode til fremstilling af træsko. Når du ankommer til Keukenhof Gardens, får du en 45 minutters guidet rundvisning i parken, så du har nok fritid til at udforske parken på egen hånd. Din guide vil forklare, hvordan hver enkelt blomstertype dyrkes, og hvordan dens historie og betydning i den hollandske kultur er. Efter at have nydt haveudsigterne fortsætter du til Zaanse Schans, den berømte vindmølleby. Besøg byen med din guide. Besøg træskomagerværkstedet for at få en levende demonstration af, hvordan træsko fremstilles, efterfulgt af en demonstration af ostefremstilling og smagning. Hvor du tager af sted for at opleve Zaanse Schans på egen hånd, vil din guide give dig yderligere oplysninger om, hvad der gør landsbyen til en unik landsby, informere dig om den lokale historie og kultur og give dig insidertips om området. Du kan opgradere din tur til at inkludere Amsterdam Canal Cruise, hvor du glider forbi byens berømte seværdigheder såsom kanalhuse fra guldalderen, Westerkerk, Anne Frank og meget mere. Alternativt kan du få en This is Holland Voucher for at opleve en 5D flyoplevelse af Holland.

Amsterdam: Kanalrundfart og Keukenhof-billet med shuttlebus

4. Amsterdam: Kanalrundfart og Keukenhof-billet med shuttlebus

Sejl ned ad kanalerne i Amsterdam, og oplev den berømte botaniske have Keukenhof med en kombineret kanalrundfart og havebillet. Start med at udforske kanalerne, der deler byen op i små øer under et 1-times krydstogt. Se de historiske broer, der forbinder øerne med hinanden, herunder den ikoniske Magere Brug. Beundr kanaldistriktet - et Unesco World Heritage Site. Lær om byen med en audioguide, som tilbydes på 18 sprog. I den kolde årstid er bådene overdækkede og opvarmede, så du får en behagelig oplevelse. Når solen er fremme, kan du slappe af på det åbne dæk. Herefter kan du gå på opdagelse i 32 hektar blomsterhaver i Keukenhof botaniske have. Se unikke blomstershows, og lad dig rive med af overfloden og duften af mere end 7 millioner blomstrende løg. Nyd bekvemmeligheden ved direkte bustransport fra Amsterdam Centrum til Keukenhof. Bussen afgår hvert 30. minut. På busturen kan du nyde det maleriske hollandske landskab og se en video om Holland og Keukenhof. Når du har nydt havens blomster, tager du bussen tilbage til Amsterdams centrum. Du bestemmer selv, hvor længe du vil blive i Keukenhof-haverne. Vores busser kører hvert 30. minut. Når du tjekker ind, kan du bestemme, hvilket tidspunkt der passer dig bedst til turen (det kan også gøres på en anden dag). Hvorfor skal du vælge denne tur? 1. Tag på et fængslende kanalcruise gennem Amsterdams maleriske kanaler med Amsterdam Boat Cruises, og oplev byens fortryllende skønhed fra et unikt perspektiv. 2. Oplev en behagelig og problemfri bustur tur-retur fra Amsterdam til Keukenhof, så du kan slappe af og nyde den naturskønne rejse. 3. Fordyb dig i Keukenhof-havens betagende skønhed med frihed til at blive, så længe du ønsker. Gå på opdagelse i dit eget tempo, og skab uforglemmelige minder. 4. Nyd bekvemmeligheden ved en fleksibel busplan, hvor busserne afgår hvert 30. minut, hvilket sikrer, at du har fleksibilitet til at planlægge dit besøg efter dine præferencer. 5. Oplev Keukenhof i dit eget tempo, så du kan vandre gennem de fantastiske blomsterudstillinger, se de fængslende udstillinger og opleve den fortryllende atmosfære i dit eget tempo.

Keukenhof: Blomstermarker Kulturel cykeltur for små grupper

5. Keukenhof: Blomstermarker Kulturel cykeltur for små grupper

Gå til cykeludlejningsbutikken ved siden af Keukenhof. Mød din guide der, og spring køerne over for cykeludlejning, da din guide allerede er klar til dig. Derefter skal du sammen med en lille gruppe på op til 10 personer afsted på din fantastiske cykeltur rundt i blomstermarkerne i Keukenhof-kvarteret. Lær om denne storslåede del af Holland og dens blomsterkultur og historie fra din guide. På et par af stoppestederne vil guiden fortælle om dyrkning af tulipaner, hyacinter og påskeliljer. Der vil være tid nok til at tage billeder af de fantastiske blomstermarker. Under turen besøger du Tulip Experience Amsterdam. Lær alt om dyrkning af tulipaner her, og tag smukke billeder i marken med 1 million tulipaner i 500 forskellige varianter. Du kan få en kop kaffe og vælge dine egne tulipaner til at tage med. Efter cirka 3 timer, ankommer du tilbage til Keukenhof, hvor du kan besøge de smukke haver på egen hånd (for egen regning). Hvis du beslutter dig for at besøge Keukenhof, skal du tage dertil før eller efter cykelturen, afhængigt af afgangstidspunktet for din cykeltur.

Amsterdam: Keukenhof & Tulip Experience Live guidet dagstur

6. Amsterdam: Keukenhof & Tulip Experience Live guidet dagstur

Nyd en smuk tur fra Amsterdam til Lisse for at opleve de berømte hollandske tulipaner. Oplev de berømte Keukenhof-haver, verdens mest omfattende blomsterhave. Besøg tulipanoplevelsen, og tilføj til din aktivitet ved at vælge muligheden for Amsterdam Canal Cruise. Afgang fra Amsterdam og af sted for at opleve Lisse og Keukenhof-haverne. Afhængigt af årstiden kan du se blomster, der dækker landskabet i levende farver undervejs. Besøg Keukehof-haverne og slentre gennem havestierne. Næst skal du tage til The Tulip Experience, en familieejet virksomhed, der er etableret af en tulipanbonde og hans datter. Lær alt, hvad der er værd at vide om tulipaner på det indendørs museum, inden du begiver dig til højdepunktet: udstillingshaven. Se endeløse marker med mere end 1 million tulipaner, og udforsk markerne på egen hånd. Nyd en gratis kaffe eller te, og tag derefter tilbage til Amsterdam. Tilføj endnu mere til din oplevelse med muligheden for Amsterdam Canal Cruise.

Leiden: Vindmølle- og landskabscruise nær Keukenhof

7. Leiden: Vindmølle- og landskabscruise nær Keukenhof

Oplev de mange vindmøller, smukke hollandske poldere og autentiske landsbyer på Kagerplassen under det unikke 1-times vindmøllekrydstogt med Rederij van Hulst. Vi sejler fra den smukke by Warmond på Kagerplassen, ikke langt fra Leiden og den verdensberømte Keukenhof. Gå om bord på vores komfortable krydstogtbåd, og lad dig føre langs de historiske vindmøller, der pryder det idylliske hollandske polderlandskab. Under vores unikke Windmill Cruise-oplevelse vil du blive vidne til Kagerplassens rige historie, omgivet af frodig grøn natur, rislende vand og ... mange vindmøller. Når sejlene på de autentiske vindmøller yndefuldt drejer rundt, virker det, som om tiden står stille. Den fortryllende atmosfære ved vandet og de århundredgamle møller skaber en uforglemmelig rejse tilbage i tiden. Beundr de mange fungerende vindmøller under vores 1-times Windmill Cruise. De er vigtige for at dræne polderne, som kan være så lave som 5 meter under havets overflade. Vores erfarne kaptajner og omfattende audioguide vil dele fascinerende historier om vindmøllerne, landskabet og historien om at genvinde store dele af vores land. Yderligere oplysninger: Begrænset tilgængelighed for kørestole (kontakt os venligst) Toilet om bord (intet toilet tilgængeligt for kørestole) Parkering: Parkering tilgængelig ved afgangsstedet inden for gåafstand. Type af skib: Skib med åbent bagdæk

Fra Amsterdam: Keukenhof og hollandsk landskabstur

8. Fra Amsterdam: Keukenhof og hollandsk landskabstur

Besøg Europas største blomsterhave, og oplev det traditionelle Holland på en guidet tur fra Amsterdam. Nyd skønheden og roen i de hollandske landsbyer Zaanse Schans, Volendam og Marken, og oplev en verden af farver og dufte i Keukenhof. Denne 10-timers heldagstur tager dig fra Amsterdams livlige centrum til det smukke landskab uden for byen. Rejs fra Amsterdam Centraal til frilandsmuseet Zaanse Schans for at se og besøge vindmøllerne, før turen går videre til Volendam og Marken for at opleve disse traditionelle fiskerbyer og nogle af de produkter, der fremstilles der. Derefter kører bussen dig sydpå til Keukenhof-haverne. Turens rækkefølge kan blive ændret. Tag med på en bustur, og få skip køen-adgang til den verdensberømte blomsterpark, der huser over 7 millioner tulipaner, hyacinter og påskeliljer i alle farver, former og størrelser. Du får tid på egen hånd til at udforske parken og købe tulipanløg til at tage med hjem. Besøg de smukke byer og vindmøller i Holland. Se, hvordan livet er i de maleriske landsbyer Zaanse Schans, Volendam og Marken. Se, hvordan Zaanse Schans-vindmøllerne fungerer, og kom endda ind i en af dem for at tage billeder. Til sidst kan du besøge et autentisk hollandsk bageri og en ostefabrik, hvor der er en ostesmagning inkluderet. Se en demonstration af en traditionel træskomager, og tag på en bådtur på IJsselmeer-søen.

Amsterdam: Tulipanhaven Keukenhof og Giethoorn-oplevelsen

9. Amsterdam: Tulipanhaven Keukenhof og Giethoorn-oplevelsen

Opdag en unik 2 i 1 rejsepakke, der vil tage dig til toppen af din fantasi, som du aldrig har oplevet før. Oplev to pænt og smukt pakkede destinationer, som du aldrig vil finde fra andre rejsearrangører i Europa. Få en returrejse til to af Hollands største attraktioner på en enkelt dag. Overfør fra Amsterdam til en problemfri tur, og lær mere om regionen fra din kyndige rejseguide. Føl dig rolig med alle aktiviteter og adgangsomkostninger inkluderet i prisen. Først skal du finde dig selv på Keukenhof, en tulipaner og blomsterhave. Udforsk de fascinerende fænomener tæt på, og beundre de millioner af tulipaner, påskeliljer og andre blomster. Denne dejlige forårshave giver en enestående duft- og farveoplevelse samt over 20 betagende blomsterpræsentationer, overraskelsesinspirerede haver og engagerende aktiviteter. De berømte løgmarker omgiver Keukenhof. Fra vindmøllen kan du nyde en fantastisk udsigt over nogle af løgmarkerne, og der er udsigt til smukke fotografier. Der er aktiviteter for folk i alle aldre, som giver dig mulighed for at bruge dine sanser, når du lugter, smager, lytter og nyder. Keukenhof er sjov for hele familien, da de små kan lege på legepladsen, klappe dyrene i klappezooen og gå på skattejagt. Gå derefter på opdagelse i Giethoorn. En rejse til den charmerende landsby Giethoorn i den nordøstlige del af Holland vil være din sidste destination for et eventyr, du kun oplever én gang i livet. Landsbyen er kendt som "Nordens Venedig" på grund af sine mange kanaler og mangel på motorveje. Under en 1-times guidet bådtur lærer du om denne eventyrlige landsby med mindre end 3.000 indbyggere. Gå til fods gennem den bevarede landsby og se, hvordan hvert bondehus er bygget på en lille menneskeskabt ø. Udforsk landsbyens små stier for at finde hundredvis af broer, og nyd den rolige atmosfære. Oplev magien i Keukenhof Tulip Garden og Giethoorn Experience, hvor du vil blive betaget af Keukenhof Gardens skønhed og roen i Giethoorn Village. Oplev tulipanernes livlige farver, udforsk charmerende kanaler, og fordyb dig i hollandsk kultur og arv. Book din Keukenhof Tulip Garden og Giethoorn Experience nu til en uforglemmelig rejse gennem denne fortryllende destination. Gør dig klar til at begive dig ud på et eventyr, der vil efterlade dig med minder, du kan værdsætte i mange år fremover.

Fra Lisse: Flower Bike Tour Langs Keukenhof og De Tulperij

10. Fra Lisse: Flower Bike Tour Langs Keukenhof og De Tulperij

Find dig selv i marker med utallige blomster på en guidet cykeltur langs blomstermarkerne og Keukenhof-haven fra Lisse. Cykel gennem centrum af Lisse for at se udstillingshaven ved De Tulperij. Beundre Kasteel Keukenhof udefra efter at have passeret de vilde tulipaner, påskeliljer og hyacinter. Mød din guide og start din cykeltur. Mens du rider, skal du lære, hvilke blomstermarker der blomstrer. Hør om historien om St. Agatha Kirke, der ligger i centrum af Lisse. Tag en kort pause og nyd en drink på De Tulperij, en unik attraktion med storslået udsigt over blomstermarkerne. Gå langs udstillingshaven ved De Turlperij, og beundre de mange tulipaner, påskeliljer og hyacinter. Tag afsted fra De Tulperij og kør langs Kasteel Keukenhof, et restaureret palæ fra det 17. århundrede med slotshaver. På vejen skal du passere gennem de blomstrende marker, uanset årstiden. Sæsonen begynder med hundredvis af blomstrende påskeliljer og hyacinter. I midten af april kan du nyde hundredvis af blomstrende tulipaner.

Lisse

Lisse

Andre seværdigheder i Lisse

Vil du se alle oplevelser i Lisse? Klik her for en fuld oversigt