Oplevelser i

Liverpool

Denne livlige havneby er bedst kendt for Beatles men byder også på spændende kultur, fodbold og natteliv.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

Andre seværdigheder i Liverpool

Vil du se alle oplevelser i Liverpool? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Liverpool

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 6.254 anmeldelser

Super gode timer på Anfield også selvom jeg ikke har den store interesse i fodbold. Godt arrangeret med start hvert 5 minut og at man selv kunne gå rundt i det tempo som passede en. At se de dedikerede medarbejdere og føle klubben helt ind under huden var noget helt særligt. Rigtig godt arrangeret. Besøgte også museet, caféen, som havde overraskende god mad ( fik pie og burger) og naturligvis blev der handlet souvenirer i butikken.

The Beatles to the Blitz-byvandringen kan virkelig anbefales; den var fantastisk. Utroligt spændende og informativ, og afstandene i Liverpool centrum er ikke så store, så det var super at kunne gå rundt og se de forskellige bygninger/seværdigheder. Vores guide hed Mathew, og han var virkelig god - superdygtig, sjov og meget sympatisk.

Fra start til slut holdt det min interesse, og jeg fandt det mest underholdende. Personalet kunne ikke være mere venligt, og du kunne føle deres entusiasme for deres arbejde gnide ud på dig selv. Store kudoer til Donna, der lavede Klopp-videoen, da hun simpelthen var fremragende. Vil anbefale det til ikke-fodboldfans.

Fantastisk oplevelse på Anfield. Jeg havde været der en enkelt gang før, på samme rundvisning og med samme rundviser (Michael) - men det gjorde bestemt ikke oplevelsen mindre værd. De to jeg rejste med havde aldrig været der og var begge meget begejstrede! Super billigt ift. alt det man oplever!

Det var et utrolig spændende flash back til The Beatles start og tiden fra '50erne og '60erne