Ting at foretage sig
Liverpool

Denne livlige havneby er bedst kendt for Beatles men byder også på spændende kultur, fodbold og natteliv.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Liverpool

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Liverpool

Træd indenfor på Liverpool Football Club Museum og Anfield

Træd indenfor på Liverpool Football Club Museum og Anfield

Udforsk Anfield Stadium, og lær om Liverpool FC's historie på det interaktive museum. Besøg eksklusive områder, herunder spillertunnelen og omklædningsrummene, med levende guider og audioguider til rådighed. Start din tur på Main Stand og nyd udsigten over banen og Liverpools skyline. Oplev, hvordan stadion bliver levende på kampdage ved hjælp af fordybende teknologi. Få et indblik i klubbens historie og adgang til vigtige områder som f.eks. pressekonferencerummet, det berømte This Is Anfield-skilt, spillertunnelen, trænerbænken og omklædningsrummene. Stadionrundvisningen forbedres af et multimediehåndsæt sammen med dine guider, der står klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Tag derefter til Liverpool Football Club Museum. Oplev The Liverpool FC Story, hvor du kan genopleve præstationerne fra holdet i 19/20-sæsonen. Se Jamie Carragher-samlingen, der sammen med den eksisterende Steven Gerrard-samling udgør en ny udstilling med titlen "Two Local Lads Who Shook The Kop".

Liverpool: By og Beatles Tour med Hop-On Hop-Off billet

Liverpool: By og Beatles Tour med Hop-On Hop-Off billet

Hop ombord på den åbne bustur til Liverpool og The Beatles. Hør om byens sociale historie, og hvor Beatles blev født og voksede op, boede og spillede. Se alle byens historiske seværdigheder, herunder havnefronten, der er på Unescos verdensarvsliste, og de 2 storslåede katedraler. Dit første stop er Penny Lane og det andet Strawberry Field, hvor du kan forlade bussen for at få en uvurderlig fotomulighed. Derefter besøger du John Lennons og Paul McCartneys barndomshjem, inden turen går tilbage mod byen, hvor du vil høre alt om den store flod Mersey. Når du har gennemført City and Beatles-turen, kan du bruge din billet til at deltage i hop-on hop-off byturen. Kør gennem de historiske vartegn og attraktioner, herunder Royal Albert Dock, den ikoniske UNESCO-havnefront, den verdensberømte Cavern Club, Verdensmuseet, begge de storslåede katedraler, The Philharmonic Dining Rooms, China Town og meget mere. Du får også eksklusive tilbud i hele byen, bl.a. et gratis glas bobler på Philharmonic Dining Rooms.

Liverpool: Sightseeing River Cruise på Mersey River

Liverpool: Sightseeing River Cruise på Mersey River

Træd tilbage i tiden, mens du hører om Beatles- og Mersey-færgerne på dette flodkrydstogt i Liverpool. Oplev Liverpools ikoniske havnefront fra dækket af en legendarisk Mersey-færge. Hop ombord på færgen ved Liverpool Pier Head og begynd dit vandeventyr. Har mulighed for at købe nogle lækre forfriskninger, mens du beundrer byen fra vandet. Lyt til kommentarer, mens din guide peger på seværdigheder Sejl forbi støbejerns-, murstens- og stenbygningerne ved Royal Albert Dock. Nyd udsigten over det arkitektoniske ensemble af 1900-æraen 3 Graces, som omfatter en fantastisk skyskraber i gotisk stil. Hør om Beatles, der optræder på Riverboat Shuffle-krydstogterne i de tidlige 1960'ere til fortællinger om smugleri, Mersey Ferries bærer en last af minder. Find ud af, hvordan de er forbundet med Mersey Ferries. Læn dig tilbage og nyd den fascinerende kommentar og absorber arven.

Liverpool: Billet til The Beatles Story

Liverpool: Billet til The Beatles Story

Tag med på en magisk mysterietur og se, hvordan fire unge drenge fra Liverpool fra en ydmyg barndoms begyndelse blev drevet til svimlende højder af berømmelse og formue. Replikaer af Mathew Street og The Cavern gengiver autentisk de tidlige 60'ere og giver dig mulighed for at opleve de steder, der var med til at gøre The Beatles til verdens største band, på første hånd. Hør historien udfolde sig gennem vores "Living History"-audioguides, der fås på 11 forskellige sprog (engelsk, brasiliansk-portugisisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, mandarin, koreansk, polsk, russisk og spansk). Lad alt dette tage dig med ned til Beatles Story. I 2018 fejrer The Beatles Story 50 år siden The Beatles rejste til Indien med lanceringen af en særlig udstilling. Beatles In India ser på denne nøgleperiode med nye memorabilia, billeder og personlige beretninger fra folk, der var der sammen med dem.

Liverpool: Bådtur og hop-on/hop-off-bustur

Liverpool: Bådtur og hop-on/hop-off-bustur

Se Merseyside og Liverpools ikoniske havnefront fra Mersey-flodens udsigtspunkt på et sightseeing-krydstogt. Derefter kan du nyde byens seværdigheder fra en åben bus med hop-på-og-hop-af-bus med livekommentar. Start eventyret fra Pier Head, hvor det 50 minutter lange flodkrydstogt afgår hver time. Nyd kommentaren, der fremhæver byens arv ved vandet, mens du tager en færge over Mersey. Gå derefter tilbage på land for at få en rundtur i en åben bybus i byen. Se det bedste af Liverpool fra din bus, og hør kommentarer om Liverpools historie. Besøg ikoniske seværdigheder, og lær om byens kultur og historie med en levende guide i hver bus. Hop af og på igen for at besøge de steder, der interesserer dig. Stoppesteder for busturen: - Albert Dock - Pier Head - Liverpool One - The Cavern Quarter - Museer, galleri og bibliotek - Busstationen Queen Square - Adelphi Hotel - Metropolitan Cathedral - Philharmonic Pub - Liverpool-katedralen - St Luke's - udbombet kirke - Kinesisk bue - Cain's Brewery Village - M&S Arena & ACC

Liverpool City Sights 24 timers Hop-On Hop-Off Open Top Bus Tour

Liverpool City Sights 24 timers Hop-On Hop-Off Open Top Bus Tour

Udforsk den historiske UNESCO Mercantile Maritime City, og se Liverpools fantastiske arkitektur på denne underholdende tur til byens største attraktioner og historiske seværdigheder. Hop om bord på den åbne bus ved Royal Albert Dock, og tag plads på øverste dæk for at få den bedste udsigt. Du vil lære om alle Liverpools vigtigste seværdigheder, herunder The Royal Albert Dock, den ikoniske havnefront og den verdensberømte Cavern Club. Du vil også høre om World Museum, begge de storslåede katedraler, Philharmonic Dining Rooms, China Town og meget mere. Hele turen tager ca. 50 minutter og vender tilbage til sit oprindelige udgangspunkt ved Royal Albert Dock. Du får også adgang til eksklusive tilbud i hele byen, herunder et gratis glas bobler på Philharmonic Dining Rooms.

Adgangsbillet til Liverpool Beatles Museum

Adgangsbillet til Liverpool Beatles Museum

Oplev Liverpool Beatles Museum, der rummer en af verdens største Beatles-samlinger med over 1.000 autentiske genstande, der aldrig før er set, fordelt på tre etager. Nyd et nyt perspektiv på det største rock and roll-band gennem tiderne. Den listebeskyttede bygning, der er opført på liste II, ligger i hjertet af Liverpool på den verdensberømte Mathew Street, kun få meter fra den ikoniske Cavern Club. Besøg museet og tag på en rejse gennem de tidlige dage i Liverpool og Hamborg, deres opstigning til verdensberømmelse og deres innovative studieår. Se originale guitarer og trommer fra bandets Hamborg-dage, John Lennons Sgt Pepper-medaljer, den hvide cello fra Magical Mystery Tour, Paul McCartneys basforstærker og meget mere på Liverpool Beatles Museum. Udforsk hundredvis af andre personlige genstande, herunder aldrig før sete breve, eksklusive interviews med bandmedlemmerne og hidtil usete optagelser af Beatles på dette enestående museum.

Liverpool: Entrébillet til Strawberry Field

Liverpool: Entrébillet til Strawberry Field

Besøg Strawberry Field, et tidligere Frelsens Hær-børnehjem i en forstad til Liverpool, som blev berømt med Beatles-sangen "Strawberry Fields Forever" fra 1967. Gennem arkivoptagelser, fotografier, tidslinjer og en specialiseret medieguide kan du opleve den verden, hvor John Lennon legede som barn, og hvad der skete bag de berømte røde porte. Fordyb dig i Lennons liv og tid gennem interaktive udstillinger, og nyd derefter en gåtur gennem haven og skoven, som nogle besøgende hævder er en åndeligt opløftende oplevelse. På Strawberry Field kan du også lære om forbindelserne til Frelsens Hær og det arbejde, der udføres her i dag som en del af "Steps to Work"-programmet. Når du har udforsket området, kan du slappe af med en forfriskning i Imagine More Cafe og gå på opdagelse i stedets gavebutik.

Liverpool: Billet til britisk musikoplevelse

Liverpool: Billet til britisk musikoplevelse

Rejs gennem mere end 6 årtiers populærkultur på British Music Experience i hjertet af Liverpool. Uanset hvilken alder du har, og uanset hvad du er til, er der noget for dig her. Der er outfits båret af kunstnere fra Freddie Mercury og Dusty Springfield til Spice Girls og Adam Ant og musikinstrumenter spillet af nogle af verdens mest kendte kunstnere fra Noel Gallagher til Sex Pistols. Se over 600 artefakter, f.eks. håndskrevne sangtekster fra Adele, de originale statuer fra briterne og Apple Corp's hoveddør fra Saville Row. Du kan også selv være med. Du kan lære et musikinstrument med det bedste musikudstyr, der findes, fra trommesæt til keyboards, og danse årtier i vores dansestudie! Efter hovedbegivenheden kan du kigge på et eksklusivt udvalg af gaver, tøj, bøger og memorabilia i butikken, og du kan hvile de dansende fødder med et udvalg af lækre snacks og måltider i Star Café.

Liverpool: Royal Liver Building 360 graders tur i tårnet

Liverpool: Royal Liver Building 360 graders tur i tårnet

Få adgang til Royal Liver Building med denne adgangsbillet og guidede tur. Besøg bygningens vestlige klokketårn, se en audiovisuel oplevelse og se panoramaudsigt over byen Liverpool fra forskellige udendørs udsigtsplatforme. Start din tur i besøgscentret i den vestlige kælder. Se unikke billeder og stykker fra bygningens konstruktion samt information om skabelsen af Liverpools mest berømte beboere. Mød din guide i præsentationsområdet og se en kort sikkerhedsvideo, før du lærer om de oprindelige ejere af bygningen, Royal Liver Friendly Society samt historien om bygningens oprettelse. Hop i en elevator til den første udsigtsplatform og gå ud på taget på 10. etage for at se udsigten over floden Mersey mod de walisiske bjerge. Tag billeder fra det højeste ydre punkt og giver dig fri udsigt over Great George Liver Clocks. Gå op ad 89 trapper til 14. etage for at deltage i en 270 graders audiovisuel oplevelse. Projektionsshowet, der ligger bag urskiven på West Tower, bruger en blanding af lys, lyd og 4D-elementer som vindmaskiner, der vil give dig et kig tilbage gennem tiden. Nyd AV-skærmen, der varer i 9 minutter og fortæller historien om byens historie gennem de sidste 100 år siden oprettelsen af Liver Birds and Liver Building. Brug af digital kortlægning bliver rummets arkitektur brugt som en del af historiefortællingen for at give dig en oplevelse ulig nogen anden i Liverpool. Gå videre til den endelige destination, mens du stiger 35 trapper til toppen af Royal Liver Building og ud på 15. etage. Beundre Liver Bird-skulpturerne, der sidder på toppen af bygningen, og nyd en betagende 360 graders udsigt over byen.

Ofte stillede spørgsmål om Liverpool

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Liverpool?

De bedste dagsture og -udflugter fra Liverpool er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Liverpool på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Liverpool

Oplevelser i Liverpool

Byer i England

Udforsk Liverpool

Læs vores komplette guide til Liverpool , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Liverpool

Samlet bedømmelse

4.7
(14.512 anmeldelser)

Vi nød grundigt vores hop on hop of tour i Liverpool. Vores guide Coddy var så vidende og investerede i sit emne. Hans kommentar var meget detaljeret og relevant. Det var også meget underholdende, så meget, at vi besluttede at blive på bussen hele turen først, før vi hoppede afsted for at besøge de to katedraler og stoppede til frokost på Philharmonic Pub på Coddys anbefaling. Tærterne og øllet var fantastiske, tak Coddy good one👍! Vi reserverede også Beatles-turen og var også begejstrede for at have Coddy som vores guide til det. Igen var hans viden og kærlighed til Beatles og Liverpool Music Scene umådelig, og den indsigt, han gav, var fremragende. Også tak til Simon vores chauffør. Hvis du besøger Liverpool, er disse to ture med dette busselskab et absolut must. Hver en øre og mere værd.

meget informativt indblik i Beatles historie og interessant at lære om meget, som jeg ikke var klar over tidligere. Personalet var alle meget venlige, og layoutet af udstillingerne og integrationen med lydguiden var problemfri, meget lille problem var, at det så ud til, at hovedtelefonforbindelsen var temperamentsfuld på mit audioguide-håndsæt, da det intermitterende ville afbryde lyden, hvilket krævede, at jeg skulle fjern og skift hovedtelefonstikket i håndsættet, selvom det ikke rigtigt er skyld i selve attraktionen, der også følger med

Det var en virkelig god oplevelse, og dejligt at man kunne gå rundt i sit eget tempo og bruge tid de steder man fandt mest spændende. I forhold til green-screen billederne, så synes vi dog det var lidt ærgerligt, at det ikke var muligt at vælge mellem alle spillerne, men kun de mest populære. Vi havde i hvert fald en skuffet Curtis Jones fan.

Det var en kæmpe oplevelse selv for en ikke fodboldfan. Alle var søde og hjælpsomme ( vi havde klapvogn med og det var intet problem).

Fremragende guide (Shelley). Havde masser af gode historier. God tid på de forskellige stop.