Liverpool

Vælg datoer

Seværdigheder i Liverpool

Andre seværdigheder i Liverpool

Vil du se alle oplevelser i Liverpool? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Liverpool

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.220 anmeldelser

Super gode timer på Anfield også selvom jeg ikke har den store interesse i fodbold. Godt arrangeret med start hvert 5 minut og at man selv kunne gå rundt i det tempo som passede en. At se de dedikerede medarbejdere og føle klubben helt ind under huden var noget helt særligt. Rigtig godt arrangeret. Besøgte også museet, caféen, som havde overraskende god mad ( fik pie og burger) og naturligvis blev der handlet souvenirer i butikken.

Rundvisning var med audio guide, så man kunne gøre det i eget tempo, så det var super. Havde mulighed for at få en masse viden undervejs om klubbens oprindelse og udvikling, optagelser fra supporters som fortalte om klubben.

Efter en spændende og medrivende kamp på grønsværen dagen før, var det en rigtig god afslutning at få en humoristisk og alsidig tur gennem hele hovedtribunen med hele den historie der ligger bar LFC.

Man får et rigtig godt indblik i Lfcs historie, både gennem video, lyd, historier fortalt på stedet samt selvfølgelig det fantastiske syn af Anfield er! Kan anbefales uanset redmen eller ej YNWA

Man får fuld valuta for pengene med uhyggelige historier der bliver levende og spændende fortalt imens man går gennem Liverpool gader.