Liverpool
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Liverpool

Se alle oplevelser i Liverpool

Det synes rejsende om Liverpool

Super gode timer på Anfield også selvom jeg ikke har den store interesse i fodbold. Godt arrangeret med start hvert 5 minut og at man selv kunne gå rundt i det tempo som passede en. At se de dedikerede medarbejdere og føle klubben helt ind under huden var noget helt særligt. Rigtig godt arrangeret. Besøgte også museet, caféen, som havde overraskende god mad ( fik pie og burger) og naturligvis blev der handlet souvenirer i butikken.

The Beatles to the Blitz-byvandringen kan virkelig anbefales; den var fantastisk. Utroligt spændende og informativ, og afstandene i Liverpool centrum er ikke så store, så det var super at kunne gå rundt og se de forskellige bygninger/seværdigheder. Vores guide hed Mathew, og han var virkelig god - superdygtig, sjov og meget sympatisk.

Liverpool: The Beatles to The Blitz-byvandring Anmeldt af Karin, 26/02/2020

Rundvisning var med audio guide, så man kunne gøre det i eget tempo, så det var super. Havde mulighed for at få en masse viden undervejs om klubbens oprindelse og udvikling, optagelser fra supporters som fortalte om klubben.

Efter en spændende og medrivende kamp på grønsværen dagen før, var det en rigtig god afslutning at få en humoristisk og alsidig tur gennem hele hovedtribunen med hele den historie der ligger bar LFC.

Man får et rigtig godt indblik i Lfcs historie, både gennem video, lyd, historier fortalt på stedet samt selvfølgelig det fantastiske syn af Anfield er! Kan anbefales uanset redmen eller ej YNWA