Oplevelser i
Liverpool

Denne livlige havneby er bedst kendt for Beatles men byder også på spændende kultur, fodbold og natteliv.

Vælg datoer

Topaktiviteter


Ofte stillede spørgsmål om Liverpool

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Liverpool?

Andre seværdigheder i Liverpool

Vil du se alle oplevelser i Liverpool? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Liverpool

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 8.618 anmeldelser

Super gode timer på Anfield også selvom jeg ikke har den store interesse i fodbold. Godt arrangeret med start hvert 5 minut og at man selv kunne gå rundt i det tempo som passede en. At se de dedikerede medarbejdere og føle klubben helt ind under huden var noget helt særligt. Rigtig godt arrangeret. Besøgte også museet, caféen, som havde overraskende god mad ( fik pie og burger) og naturligvis blev der handlet souvenirer i butikken.

Vi havde en meget behagelig 4-5 timer på stadion. Der var ingen kamp på dagen, så vi fik lov gennem alle dele af stadion, og børn med mig var meget spændte på at løbe ned af tunnelen til banen. Liverpool personale var meget imødekommende. Liverpool-holdet, personalet og fans er helt sikkert familie

Fantastisk oplevelse på Anfield. Jeg havde været der en enkelt gang før, på samme rundvisning og med samme rundviser (Michael) - men det gjorde bestemt ikke oplevelsen mindre værd. De to jeg rejste med havde aldrig været der og var begge meget begejstrede! Super billigt ift. alt det man oplever!

Godt med tablet guide så man selv bestemmer tempoet. Mangler måske lidt nogle sjove historier fra tiden der er gået.

Det var nemt at bestille og selve turen var utroligt spændende