Tilføj datoer
Ting at gøre

Lloret de Mar

Topseværdigheder i Lloret de Mar

Andre seværdigheder i Lloret de Mar

Vil du se alle oplevelser i Lloret de Mar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lloret de Mar

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 750 anmeldelser

Aktivitet tilrettelagt til polterabend. Atmosfære i toppen, hold på båden meget flot. Musikken starter med det samme, og drinks stilles til rådighed meget hurtigt. Måltidet er dejligt, enkelt men effektivt (samtidigt leder vi ikke efter 5*). Stop i en vig, vandet er turkis, vi ser fiskene, de kaster madrasser på vandet, og det er tid til at svømme, inden de vender tilbage. Jeg anbefaler det var fantastisk!

Afgang på havet på toppen, når ankeret faldt nær en bugt, var vi i stand til at dykke nær båden (maske og snorkler udlånt) Vi var i stand til at observere fisk omkring katamaranen. Lille flad på måltidet, som ikke faldt i min smag, men det er kun en detalje. Ubegrænset øl, sangria og læskedrikke! Atmosfæren og animationen er fantastisk! Besætningen er venlig, bedste aktivitet i vores ferie...

Det var en oplevelse, som jeg vil anbefale til alle, katamaranen var meget forsigtig og ren, de respekterede sikkerhedsforanstaltninger, det vidunderlige mandskab. det lille bad vi tog i det fantastiske hav. Jeg vil gentage

Det var en fantastisk tur. Personalet var fantastisk, grillen med musikken på båden, mens vi blev stoppet, var så sjovt, og atmosfæren på båden var strålende. Hvis jeg nogensinde kommer igen, vil jeg deffo gentage!

Stor oplevelse!! Alle seværdigheder var smukke og personalet var så venligt!! Marcel var en fantastisk rejseguide, vi havde en fantastisk tid. Absolut anbefale!!!