Se alle billeder
Læn dig tilbage og slap af på denne 1-times bådtur på det, der er kendt som Queen of Scottish Lochs. Nyd den spektakulære udsigt over Ben Lomond og grænsen til højlandet, når du bevæger dig fra lavlandet og ind i det skotske højland.
Om aktiviteten
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Mobilvoucher
Varighed: 1 time
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Omgående bookingbekræftelse
Audioguide/høretelefoner
Engelsk
Brochurer
Spansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Norsk, Portugisisk

Vælg antal deltagere, dato og sprog:

Loader...

Det vil du opleve

Højdepunkter
  • Nyd en bådtur med detaljerede fortællinger af historiker og arkæolog Neil Oliver, bedst kendt fra BBC-serierne "Coast" og "A History of Scotland"
  • Oplev den fantastiske udsigt over ikoniske Ben Lomond og grænsen til det skotske højland, der adskiller højlandet fra lavlandet
  • Slap af med en bitter eller en varm drink fra den velforsynede bar
  • Læs i de gratis og flersprogede guides, der er tilgængelige om bord
Beskrivelse
Tag af sted fra byen Balloch og sæt sejl forbi de statelige hjem tilhørende historiske, skotske industrialister, alt inden for synsvidde af Ben Lomond, Skotlands sydligste Munro. Derfra fortsætter du mod Inchmurrin Island, den største indlandsø i Storbritannien, der huser ruinerne af Lennox Castle fra det 12. århundrede.

Hør historien og legenden om Loch Lomond og de omkringliggende områder, mens du nyder nogle af Skotlands mest spektakulære scenerier. Nyd turens kommentarspor, der er indtalt af den berømte historiker og arkæolog Neil Oliver, bedst kendt fra BBC-serierne "Coast" og "A History of Scotland". Den luksuriøse og stilrene passagerbåd giver dig den bedste mulighed for at opleve udsigten fra både åbne og lukkede dæk og den velforsynede bar.
Inkluderet
  • 1-times bådtur
Inkluderer ikke
  • Forfriskninger

Forberedelse

Mødested

Sweeney's Cruise Co, Balloch

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information
Det skal du vide
• Den lokale arrangør byder gerne handicappede passagerer velkommen om bord. Ring venligst i forvejen for nærmere aftale. På grund af sikkerheden om bord kan elektriske kørestole desværre ikke tages med på båden.

Fra 104 DKK pr. person

Kundeanmeldelser
Samlet bedømmelse
4,6 / 5
baseret på 221 anmeldelser
Samlet oversigt
Service
4,7/5
Organisering
4,8/5
Værdi for pengene
4,7/5
Sikkerhed
4,7/5

Organiseret af