London Eye

Vælg datoer

5 seværdigheder du kan se fra London Eye

Londons storslåede pariserhjul blev oprindeligt bygget som en midlertidig konstruktion, der skulle markere årtusindskiftet, men det er stadig en af byens mest elskede attraktioner. Her får du et par andre seværdigheder, som du kan prøve at få øje på fra hjulets højeste punkt, 135 m over Londons gader!

 • St. Paul's Cathedral

  1. St. Paul's Cathedral

  Kig mod nord og få øje på kronen på arkitekt Christopher Wrens værk. St. Paul's Cathedral var byens højeste bygning fra 1710 og helt op til 1962!

 • Buckingham Palace

  2. Buckingham Palace

  Over floden mod vest ligger endnu et af Londons største vartegn. Buckingham Palace ligger klemt ind mellem Big Ben og Hyde Park!

 • Tower of London og Tower Bridge

  3. Tower of London og Tower Bridge

  Hvis du kigger ned ad floden mod øst, får du øje på Londons mest berømte bro og slot. Du ville desuden kunne få øje på Shakespeare's Globe Theatre hvis Tate Modern ikke stod i vejen!

 • Battersea Power Station

  4. Battersea Power Station

  Langt de fleste af Londons storslåede seværdigheder ligger langs flodens nordlige kyst, mens de mere ydmyge ligger mod syd, som for eksempel den ikoniske Battersea Power Station og The Oval - den store, ovale cricketbane.

 • Windsor Castle

  5. Windsor Castle

  På en klar dag kan du se helt til Windsor Castle. Det er det ældste og længst beboede slot i Europa, og det er så stort, at det kan ses 40 km derfra!

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg besøge?

  Tjek vejrudsigten inden du booker din billet, da det er allerbedst at prøve hjulet, når det ikke er tåget. Hvis du ikke er så interesseret i at udpege hver enkelt seværdighed fra toppen, så book en aftenbillet, der giver en helt anden oplevelse!
  Billetkontoret åbner kl. 09.30 de fleste dage om året og hjulet går i gang kl. 10.00. Lukketiden afhænger af årstiden, så husk at tjekke londoneye.com inden du tager afsted!

 • Hvor lang tid varer det?

  En hel rotation varer 30 minutter.

 • Hvordan kommer jeg dertil?

  London Eye ligger blot en kort gåtur fra metrostationen Embankment og metro- og togstationerne Waterloo og Charing Cross tube. Du kan desuden komme dertil med buslinje 77, 211 og 381.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Billetkontoret åbner normalt kl 09.30 og hjulet går igang kl. 10.00. Lukketiden varierer.
 • Hvad er prisen?
  En voksenbillet koster 29,95 GBP men du kan finde rabatter, hvis du køber online.
 • Får jeg brug for en guide?
  En tur rundt i London med et besøg i London Eye kan varmt anbefales! Tjek vores bedst sælgende ture!
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  London Eye ligger blot en kort gåtur fra flere metrostationer og buslinjer.
 • Yderligere tips

  • Man kan købe Day and Night-pakker, hvis man vi se byen 2 gange fra toppen!

  • Der foretages sikkerhedstjek ved indgangen.

Det synes rejsende om London Eye

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 10.948 anmeldelser

Den røde rute var fantastisk. Mange seværdigheder og en super live-speaker, så man fik rigtig meget historie med også. Sejlturen var også spændende. Igen en god live-speaker så man fik meget historie med, og man får andre indtryk når byen ses fra vandsiden. De andre ruter var knapt så interessante, og der var ingen live-speaker så oplevelsen føltes lidt "flad". En god måde at komme rundt på, hvis man er indstillet på at busserne kan "hænge fast" i trafikken. Chaufførerne er dog gode til at få placeret sig "rigtigt". Til tider svært at finde stoppestedet for den ønskede rute, og nogle steder var det svært at komme på igen pga for mange mennesker.

Fantastisk sejltur på Themsen, med en super guide, der både var sjov og seriøs. Fortalte en masse historie fra London, men krydrede det med egne erfaring og fortællinger. Var dog ofte lidt hurtig i talen. Kan stærkt anbefales. Derefter en fantastisk tur i London Eye. Selv vis man har højde skræk, føles turen ikke ubehagelig, for hjulet kører meget langsomt. Udsigten er fantastisk smuk.

It's amazing to see london from the water side. We had an excellent guide (Mick) whom made the whole trip amazingly funny. I would definitely take another trip with the river cruise

God oplevelse som varede ikke så længe som beskrevet, men det var det

Vi havde en fantastisk udsigt og solskin som gjorde det hele perfekt for mig og e nvennindes 15 årig datter som var så glad for at komme til London og fik denne tur af mig.

Flot udsigt/ belysning om aftenen God ide at booke tid på forhånd, for at undgå lang ventetid Turen tager ca. 25 min. Der er mulighed for både at stå op og sidde ned.