Tilføj datoer

Ting at gøre London

Den britiske hovedstad rummer alt fra dobbeltdækkerbusser til pubber og musicals.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 801 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 51

Ofte stillede spørgsmål om London

Hvilke topattraktioner skal man opleve i London?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra London?

De bedste dagsture og -udflugter fra London er:

Warner Bros. Studio, London

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 191.905 anmeldelser

Jeg har en søn på 14 år, som er et ægte “potterhead”, og vi havde allerede prøvet Harry Potter turen, så det var så absolut alle pengene være at få en masse ekstra historier og facts fra vores lige så nørdede guide, Lauren. Vi var i en gruppe på 6 personer med masser af tid til at stille spørgsmål. Mht. rejsen derhen: Vi kunne nok godt selv have fundet til Watford Junction og taget den gratis Harry Potter shuttlebus til studiet, men dejligt at smide ansvaret og blive “fulgt” - især hvis man ikke er dus med London. Jeg ved ikke om man kan bestille VIP tours direkte - i så fald er der måske lidt penge at spare her.

Fin og afslappende tur i bus fra og retur til Victoria coach station. WB studierne er fantastiske, men den afsatte tid er lige i underkanten, hvis man vil have god tid til at se det hele. Da der var ledige pladser på en senere retur, fik vi heldigvis mulighed for at blive et par timer ekstra i studierne. Vi ankom 10.15 og tog retur kl. 17 og nåede at stå i eftermiddagens lange kø i butikken uden stress.

Vi var utrolig heldige den dag vi tog på turen, solen skinnede fra en skyfri himmel og udsigten til smukke London var fantastisk. Der var live jazz band der spillede dejligt musik og eftermiddagste var rigtig god. Vi havde en dejlig afslappet tur

Fantastisk oplevelse skulle lige bruge et par dage til at synke det hele efter besøget. Kunne sagtens have brugt flere timer derinde. Kan varmt anbefales for alle Harry potter fans.

Lugar maravilhoso

Rigtig god oplevelse selv for ikke Harry Potter fan. Overrasket over vi havde vores egen privat chauffør fra London og derud, men det var kun positivt.