Oplevelser i
London

Den britiske hovedstad rummer alt fra dobbeltdækkerbusser til pubber og musicals.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om London

Hvilke topattraktioner skal man opleve i London?

De bedste ting at se i London

"Når en mand er træt af London, er han træt af livet", sagde Samuel Johnson og han talte sandt. Englands hovedstad har helt sikkert noget lige for dig, uanset om du vil se West End-musicals, dobbeltdækkerbusser, Sherlock Holmes-pubber eller hvor Kate Middleton spiser frokost.

 • Warner Bros. Studio

  1. Warner Bros. Studio

  Du kan ikke tage til London uden at besøge Harry Potter! Tag på en dagstur fra London til Warner Bros Studio, hvor du kan shoppe på Diagonalstræde, nyde en ingefærøl og snakke Quidditch.

 • Stonehenge

  2. Stonehenge

  Reflektér over verdens mest berømte forhistoriske ruin. Det tager omkring 90 minutter at komme til Stonehenge. Tip: du kan desuden besøge Windsor Castle og Bath, når du er ude på landet.

 • The Shard

  3. The Shard

  Der er ikke noget smukkere end en 360-graders udsigt over London på en klar solskinsdag fra the Shard. Besøg udsigtsplatformen i Europas højeste bygning.

 • Madame Tussaud's

  4. Madame Tussaud's

  Prøver du at spotte de engelske kendisser? Her er du i hvert fald sikker på at møde deres voks-modstykker! Madame Tussaud's er et sjovt sted at tage hen, når det regner i London.

 • Tower of London

  5. Tower of London

  Hendes Majestæts konglige slot og fæstning, bedre kendt som The Tower of London er et historisk slot der ligger ved Themsen. Turen er sjov og du får kronjuvelerne at se!

 • London Eye

  6. London Eye

  Kravl op i Europas største pariserhjul og svæv 135 m over Themsen. Du får en fantastisk udsigt over parlamentet, Buckingham Palace og Hyde Park fra London Eye.

 • South Bank

  7. South Bank

  Gåturen mellem The Eye og Tower Bridge på South Bank er fyldt med statsfinansieret kunstudstillinger. Tag på Tate Modern og nyd moderne mestervæker, og spis derefter frokost på Borough Market.

 • Themsen

  8. Themsen

  Themsen snor sig igennem hjertet af London. En eftermiddagstur med båd er en sjov og anderledes måde at se Tower of London, parlamentet og andre seværdigheder langs floden.

 • Wembley Stadion

  9. Wembley Stadion

  Wembley åbnede i 2007 og er, med sin kapacitet på 90.000 mennesker, hjem for det engelske fodholdlandshold (og masser af store sports- og koncertbegivenheder!).

 • London Zoo

  10. London Zoo

  London Zoo er perfekt til en familieudflugt. Her kan I se dyrene blive fodret, udforske sommerfuglekabinettet eller lære om konservering.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal du bruge i London?

  Er din første tur til London, skal du mindst bruge 4 hele dage, hvis du vil nå at se alle de klassiske seværdigheder, såsom Buckingham Palace. Men uanset om det er din 1. eller 10. tur, er det vigtigste, at du planlægger din rejse. Jo mere du undersøger, jo mere vil det gå op for dig, hvor mange ting der er at se og lave i London - og alle vil gerne se forskellige seværdigheder. Beslut dig for, før du tager afsted, hvilke ture og steder der er et "must" for din rejsegruppe.

 • Hvad koster taxaer og dobbeltdækkerbusser?

  London er kendt for sine høje transportpriser.Tag metroen eller en taxa mindst 1 gang, blot for oplevelsen og fotomuligheden. De lokale rejser med bus eller går. Kortet over busruterne kan være lidt forvirrende, men busserne er pålidelige og meget billigere. Du bliver ekspert, før du tager hjem, og det giver dig en god undskyldning for at komme tilbage!

 • Hvilken tid på året er det bedst at besøge London?

  Det er ikke for sjov, når de siger at det altid er tåget i London. Regnen hænger altid i luften og det faktum binder faktisk englænderne sammen i vejr-solidaritet. Du bør tage en paraply eller en let jakke med hele året, også om sommeren. En god ide er at planlægge jeres ferie op til en klassisk London-begivenhed (som f.eks. den årlige kaproning ned af Themsen mellem universiteterne Oxford og Cambridge eller at se Harrod's berømte juleudsmykning).

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  Engelske pund (£)
 • Tidszone
  UTC (+00:00)
 • Landekode
  +44
 • Bedste tid at tage dertil
  Vejret er ofte tåget og der er risiko for regn året rundt. Om foråret blomstrer de grønne parker, og om efteråret og vinteren er hotelpriserne ofte lidt lavere.

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 120.671 anmeldelser

Rigtig fin tur, nemt og sikkert fra Stansted til Victoria Station (London) påregn dog tid da det kan tage optil 1 1/2 time hver vej. De er meget behjælpelig i Stansted lufthavn med at booke retur pladser på hjemrejse dagen.

Super fed oplevelse! Vi havde 3 timer i studiet og kunne sagtens have brugt flere timer. Du kan købe mad og butterbeer halvvejs på turen, som er super lækkert.

See something different and hear about the local history and people. The guide knows a lot and is brilliant at his job.

Highly recommended! We had two hours of Harry Potter fun. The guide was brilliant.

Fantastisk alle burde tage derop og det sødeste personale