Ting at gøre London

Den britiske hovedstad rummer alt fra dobbeltdækkerbusser til pubber og musicals.

Ofte stillede spørgsmål om London

Hvilke topattraktioner skal man opleve i London?

De topattraktionerne der skal opleves i London er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra London?

De bedste dagsture og -udflugter fra London er:

Stonehenge

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 166.680 anmeldelser

Et must for alle fodbold elskere og ikke kun fans af Tottenham. Touren er self guided hvilket jeg personligt fortrækker så man kan gå rundt i sit eget tempo, tage de billeder man ønsker. Ved alle stop på turen er der super søde guider der meget villigt svare på ens spørgsmål Man starter med at få udleveret en “mini iPad” og høretelefoner og så er der en guide der lige leder en på vej inden de slipper en “fri”

Super arrangement - meget venligt personale. Der var rigeligt med mad og kage, lad være med at spise frokost inden og tro k bare lige skal have en muffin i bussen !!! Lidt kaos ved indtjekning, kunne ikke finde maskine til check in, men pludselig stod der 2 piger med lister og sørgede for vi kom med den rigtige bus. Stor anbefaling herfra

Fuldstændig fantastisk tur - smukt at se London fra søsiden - vejret var lunt 20 grader, så vi nød meget af turen oppe på dækket . Musikken var godt men lidt for høj Vi kan varmt anbefale denne tur

Great Harry Potter walk. Very good guide (Hannah). Detailed and very lively explanations of the sites and stories. Made a Harry Potter quiz which was so much fun.

For ægte Harry Poter-fans - en totalt fed oplevelse - mange timers underholdning for pengene, og nu skal vi helt sikkert gense alle filmene :-)