Tilføj datoer
London

Arkitektur

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 174 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 174

Ofte stillede spørgsmål om London Arkitektur

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Arkitektur?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.920 anmeldelser

Vi havde en rigtig dejlig tur, hvor vi startede i Bath, hvor vi nød den lille skønne by, herefter gik turen til Stonehenge som også var meget spændene. Vi besøgte til sidst Windsor som også er smuk og spændene. Vi havde fornøjelsen af chaufføren Dan og Guiden Nicolai, de var fantastiske og gav turen en ekstra dimension, de var begge sjove og nærværende. Masser af sjove historier - stor tak til Dan og Nicolai. Kan stærkt anbefales,

Kupon for at indløse billetter, før du tager turen. På siden står der, at vi kun kan gøre det 15 min før, bortset fra at vi kunne gøre det et par timer før og ikke noget problem på det tidspunkt! Besøget er storslået og bestemt værd at gøre! Lydguiden, der forklarer de forskellige værelser er virkelig fantastisk og sjov, vi elskede det!!

Trip was nice and comfortable without any issues. Only smaller downside was the stops on the tour. We didn’t expect the boat needing to stop less than 5 minutes after departure to pick up more people.

Forvent at der er kirkelige handlinger, hvilket kun er en oplevelse. Det er en hård tur til toppen af kirken, men den er udsigten værd.

Great trip. Dave is a great guide and entertainer.