Tilføj datoer

LondonArkitektur

Vores mest anbefalede London Arkitektur

London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

1. London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

Tag en rundvisning i det tidløse Tower of London, der har været en del af den britiske historie siden det 11. århundrede. Seværdigheden, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, blev bygget i år 1086 af Vilhelm Erobreren.  Opdag Londons borg, der er en sikker fæstning, et kongeslot og et berygtet fængsel. Spot ravnene, der lever på stedet, og find ud af, hvorfor de er kendt som tårnets vogtere. Gå en tur over Tower Green for at se stedet, hvor mange henrettelser fandt sted, herunder af 2 af Henrik 8.s koner. Du får også mulighed for at komme ind i tårnet. Forbered dig på at blive blændet af Det Forenede Kongerige Storbritanniens kronjuveler. Disse uvurderlige symboler på det britiske monarki udgør den største samling af kronjuveler i brug i verden. Lad dig imponere af de 23.578 ædelsten, herunder den glitrende Imperial State Crown. Denne krone alene har 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få særlig indsigt i Tower of Londons historie fra nogle af dets mest berømte beboere, The Yeoman Body. Selv om rundvisningerne ikke er tilgængelige i øjeblikket, vil Yeoman Warders stå til rådighed til at fortælle fascinerende historier om Tower of London gennem tiderne.

The Shard: entrébillet

2. The Shard: entrébillet

Se Londons gader forsvinde, imens du klatrer op til Vesteuropas højeste udsigtsplatform på 72. etage i The Shard. Med en fleksibel billet har du mulighed for at bruge så meget tid, som du har lyst, til at nyde panoramaudsigten over byen. Du kan se helt op til 64 kilometer væk. Test dine grænser, og træd ud på den åbne udsigtsplatform på 72. etage, eller bliv betaget af udsigten inde fra bygningen. Lær mere om Londons historie via multimediedisplays og udstillinger, eller læn dig tilbage, og nyd udsigten fra champagnebaren.  Den 310 meter høje bygning, The Shard, redefinerer Londons skyline og vil snart være et dynamisk symbol for byen, som er genkendeligt i hele verden. Den unikke bygning har et design, der består af glasfacader, der hælder indad uden at mødes i toppen, hvilket gør, at bygningen kan ånde naturligt. Se op på glasspidserne, der former toppen af bygningen, før du afslutter din tur i butikken, hvor du kan købe et  souvenirbillede. Åbningstiderne kan variere, hvis særlige begivenheder finder sted.

London: Entrébillet til Westminster Abbey

3. London: Entrébillet til Westminster Abbey

Oplev det historiske Westminster Abbey på egen hånd. Fordyb dig i dette sted for tilbedelse, fejringer og ceremonier, hvor mange af Storbritanniens mest betydningsfulde øjeblikke i historien har fundet sted. Se kroningsstolen, det ældste møbel i landet, som stadig bruges til sit oprindelige formål. Siden 1066 har abbediet været vært for kroninger af alle britiske monarker, herunder dronning Victoria og Elizabeth II. Få at vide, hvordan abbediet er hvilested for mange store monarker, digtere, musikere, videnskabsfolk og politikere. Udforsk Poets' Corner, der er blevet kaldt sådan på grund af de mange digtere og forfattere, der ligger begravet her.

Windsor Castle: Entrébillet

4. Windsor Castle: Entrébillet

Windsor Castle blev grundlagt i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren, og er det ældste og største beboede slot i verden. Det er blevet renoveret af en række konger og dronninger, herunder Henry II, Charles II og George IV. Din billet giver dig adgang til slottet, herunder til de storslåede ceremonielle værelser, der er møbleret med nogle af de fineste skatte fra den kongelige samling. Blandt mesterværkerne er der malerier af Holbein, Rubens og Van Dyck, og udsøgte engelske og franske møbler. I vintermånederne vil de private gemakker, som er skabt af Georg 4. og kendt som de semiceremonielle værelser, også være en del af besøgsruten. Din entré inkluderer også adgang til St. George's Chapel (undtagen om søndagen). Det er en af de smukkeste kirkelige bygninger i England og det endelige hvilested for 10 monarker, herunder Henrik 8. og Karl 1. Der er masser at se og lave på Windsor Castle, så sæt nok tid af for at få det meste ud af dit besøg, hvilket normalt varer mellem 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen af en stejl bakke, og besøgsruten dækker over lange afstande, hvorfor der anbefales komfortable sko.

London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

5. London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundr udsigten over Londons mest ikoniske seværdigheder med en bådtur på Themsen. Se Londons historiske monumenter fra floden, mens du sejler mod Greenwich. Rejs forbi kendte seværdigheder som parlamentsbygningen (Houses of Parliament), Tower Bridge og Tate Modern. Vælg mellem enten en envejs- eller tur-returbillet med skip køen-adgang, og undgå køerne ved billetkontoret, når du går direkte ombord på båden. Lyt til live-audiokommentaren, mens du nyder komforten i et moderne, men traditionelt fartøj. Beundr The Shard's pyramidestruktur, og se andre monumenter fra Londons historiske vandveje. Gå ud på det åbne dæk for at opleve panoramaudsigten over Londons vartegn. Stop ved Embankment Mole, Festival Mole og Tower Bridge Quay, inden du ankommer til Greenwich Mole. Du er velkommen til at udforske charmerende Greenwich på egen hånd, og se seværdigheder såsom Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory; alle er inden for gåafstand fra molen.

Fra London: Entrébillet til Hampton Court Palace inkl. haven

6. Fra London: Entrébillet til Hampton Court Palace inkl. haven

Hop på toget fra Londons Waterloo Station, og tag til Hampton Court Palace. Efter en kort 32-minutters togtur til Hampton Court Station kan du bruge din billet til at få adgang til et sted, der faktisk byder på 2 paladser. Det er et fantastisk Tudor-slot, bygget af Kardinal Wolsey og senere Henrik 8., der ligger ved siden af et barokslot, der blev bygget af William 3. og Mary 2.  Ved Henrik 8.s død i 1547 havde han over 60 huse, men i slutningen af hans regeringstid var intet vigtigere for ham end Hampton Court Palace. Besøg kongens lejligheder som et af hans hoffolk iført en Tudor-kappe, og snig dig ned til de kæmpe køkkener, hvor banketter med op til 1.000 gæster blev forberedt. William og Marys storslåede lejligheder i det barokke palads dateres tilbage til det sene 17. århundrede, hvor de regerede i fællesskab. Fra lejlighederne er der spektakulær udsigt over haven. Du kan udforske den 24 hektar store slotshave, der ligger ned til Themsen. Du vil se sprudlende springvand og skønne områder med hundredtusinder af blomsterløg, der ændrer sig med årstiden.

St. Paul's Cathedral: Entrébillet

7. St. Paul's Cathedral: Entrébillet

Udforsk Saint Paul's Cathedral, som er et arkitektonisk mesterværk og Englands sted for nationale fejringer. I dag er Saint Paul's både en aktiv anglikansk katedral og en af Londons topattraktioner. Touchscreen-multimedieguider er nu tilgængelige for gæsterne. Se, og lyt, mens guiden i film, nye fotografier og et detaljeret kommentarerspor fortæller om dette unikke vartegn. Vil du have en mere personlig oplevelse, kan du tage en rundvisning i katedralen og krypten anført af katedralens guider 4 gange dagligt. Vær med på denne gratis 90-minutters rundvisning gennem katedralen, og lær om dens kunst, historie og religiøse betydning. Alternativt kan du overvære en af de korte introduktionstaler, der finder sted i løbet af hele dagen for at få lidt ekstra insigt. Disse guidede ture og introduktionstaler tilbydes efter først-til-mølle-princippet. Du skal registrere dig ved ankomsten.  Når du går gennem katedralen, kan du lægge mærke til, at den er fyldt af naturligt lys, glitrende mosaikker og malerier, der pryder kuplens indre. Oplev kapellerne på nederste etage og for de, der er i stand til det, kan man derefter gå 257 skridt op til Whispering Gallery og teste den unikke akustik. Gå de ydeligere 119 trin op til Stone Gallery og derefter ad de sidste 152 trin op til Golden Gallery, som begge byder på spektakulær panoramaudsigt over byen. Tag dig tid til at besøge krypten, og se de mange grave og mindesmærker for verdensberømte briter, herunder Lord Admiral Nelson og hertugen af Wellington.

London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

8. London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

Udforsk flere af de vigtigste højdepunkter uden for London på denne heldagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, udforsk mysterierne ved Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Her vil kongefamiliens beundrere være i deres rette element. Besøg Dronning Elizabeth d. 2.'s hjem, der er rig på historie, og få et kig indenfor i et af verdens største og ældste slotte. Nyd de spektakulære repræsentationslokaler i dit eget tempo, og lad dig betage af den overdådige indretning. Oplev dette særlige sted, hvor statslige begivenheder stadig afholdes den dag i dag. Her er der fyldt med royale traditioner og verdensberømte kunstværker. Besøg St. George's Chapel, hvor mange konger og dronninger ligger begravet, herunder Henry d. 8. og hans tredje kone Jane Seymour. Se Queen Mary's Dolls' House, og bliv forbløffet over størrelsen og det indviklede design af verdens mest berømte dukkehus. Det mystiske Stonehenge Gå en tur omkring dette sted, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og lad dig fange af stemningen ved den unikke stenformation. Her på Salisbury-sletten står 40 tons klippesten på egen hånd og har gjort det i over 5.000 år. Der er et væld af teorier omkring Stonehenge. Nogle mener, at det er et religiøst tempel, andre ser et astronomisk ur eller endda en gravplads fra bronzealderen. Dan dig din egen mening, mens du udforsker det mystiske monument. Bath Bath ligger stolt på skråningerne til floden Avon og var den første by i England, der blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Beundr den smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgianske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. De romerske bade Bath er kendt for sine romerske bade, og her findes den bedst vedligeholdte romerske spa fra den antikke verden. Dyk ned i historien bag dette magiske monument, der lå skjult indtil 1870'erne, og lad dig betage af dets spektakulære arkitektur.  Du er tilbage i London omkring kl. 19.45.

Kensington Palace: Entrébilletter

9. Kensington Palace: Entrébilletter

Londons Kensington Palace er et sted, der gemmer på både hemmelige historier og offentligt levede liv. Du skal bruge rundt regnet 90 minutter for at se de smukke Palace Apartments. Udforsk de overdådige statslige lejligheder, der løfter sløret for, hvordan de royale lever, herunder William 3., Mary 2., Queen Anne og Annes søn William, det sidste medlem at Stuart-dynastiet.  Lær om deres højtidelige liv, og bliv indviet i deres til tider rørende hemmeligheder. Lad dig betage af nogle af de fineste eksempler på arkitekt og kunstner William Kents arbejde i Cupola-værelset og King's Grand Staircase. Se de flamboyante eksempler på, hvordan man klædte sig inden for hoffet i det 18. århundrede, kunstværker fra den royale samling og meget andet. Udforsk 2 nye udstillinger for at fejre 200-året for dronning Victorias fødsel på Kensington Palace. De 2 afslørende nye udstillinger, 'Victoria: Woman and Crown' og 'Victoria: A Royal Childhood', er inkluderet i din Kensington Palace-billet.

London: Tower Bridge Entry Ticket

10. London: Tower Bridge Entry Ticket

En tur til London ville ikke være komplet uden et besøg på Tower Bridge, som er et af byens mest berømte vartegn. Et besøg på Tower Bridge vil tage dig tilbage til den victorianske æra, og du vil blive fordybet i vartegnets historie fra begyndelsen. Beundr udsigten over byen fra den fantastiske glasbro, der ligger 42 meter over Themsen. Beliggende mellem det nordlige og sydlige tårn kan du nyde en imponerende og unik udsigt over byen. Du kan også læse alt om Tower Bridge's historie og konstruktion. Tag en tur tilbage i tiden og oplev de imponerende victorianske maskinrum, som engang drev Tower Bridge. Se, hvor mere end 80 mennesker var nødvendige for at betjene motorerne og hæve broen. Maskinrummene vil tænde dine sanser for at få en fornemmelse af, hvordan det var tilbage i den victorianske æra. Se de tidligere arbejdere på Tower Bridge for evigt udødeliggjort i den blå linje, der fører fra tårnene til de historiske maskinrum. Den blå linje belyser nogle af de ubesungne helte, der holdt det berømte vartegn i gang.

Tilgængelige aktiviteter

415 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 26

Ofte stillede spørgsmål om London Arkitektur

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Arkitektur?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London Arkitektur har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.920 anmeldelser

Fantastisk tur hvor man ser og hører så meget. Nemt at finde gruppen vi skulle afsted med. Vi var kun 18 på vores tur så vi havde mulighed for at stille masser af spørgsmål og få taget billeder. Vi skulle ikke stå i kø hverken til at komme ind på tower eller til kronjuvelerne pga den tidligere indgang. Vores Beefeater var så sød og kunne svare på alt omhandlende slottet. Kæmpe oplevelse. Ville varmt anbefalede denne tur.

Spændende oplevelse. Både børn på 12 år og voksne var godt underholdt. Kan anbefales hvis man interesserer sig for engelsk historie. Personalet var meget imødekommende og venlige.

Et must når London besøges. Rundtur på egen hånd med audioguide anbefales. Hav god tid og tag dig god tid ! Fungerer fortrinlig med køb af billet via GetYourGuide - som altid!

Jeg fik et sæde forrest i båden og dermed en super udsigt til det vi sejlede forbi. Havde nok ikke været så tilfreds med et sæde midt i båden... Fin og let forståelig guide.

Flink og veloplagt personale, som gør det til en god og sikker tur…flot udsigt - man fornemmer ikke hvor højt man er oppe pga tagets konstruktion.