London Billetter
Vælg datoer
Køb din billet nu

Populære Billetter i London

Se alle Billetter i London
Se alle 817 oplevelser

Det synes rejsende om London

Super indblik i historisk sted, også med børn

Besøgt Tower med ujævne mellemrum, stor pædagogisk indsats for at fange børns interesse. St John’ chapel fortsat et utrolig smukt rum. Ravnene er dragene. Kunne godt udbygge info. Ledte efter alder på fuglene og om de har/får unger. Nogen ventetid ved kronjuvelerne, god opbygning frem mod selve juvelerne. Rustninger i White Tower fylder rigeligt, måske mere om kongerne pg magtkampe.

Fantastisk oplevelse, selvom jeg ikke er harry Potter fan.

Super fedt. Blev lokket med af min søster som elsker harry Potter, og tænkte det ville bliver mega kedeligt og uinteressant for mig, da jeg ikke bryder mig om filmene. Men blev mega overrasket, der er så meget at se, bagom filmene og speciel effekts osv, mega godt selvom jeg ikke er harry Potter fan

1 mill. årligt besøgende kan ikke tage fejl

Imponerende her mindes alle kendte (og mindre kendte) i et imponerende bygningsværk over 1000 år gammelt. Desværre tager de mange besøgende lidt glansen af dette højtidelige sted. Men et ‘must see’ som godt kan gentages med nogle års mellemrum. Flot videoguide.

Meget interessant gennemgang af Westminster Abbey.

Har tidligere set kirken, og syntes på daværende tidspunkt, at den var mørk og dyster. Dette indtryk har jeg absolut ikke mere. Et London besøg bør indeholde et besøg i Westminster Abbey. Set både i et historisk perspektiv og i et nutidigt perspektiv .

London: Entrébillet Westminster Abbey og multi-mediaguide Anmeldt af Asta Elisabeth, 26/09/2018

Dejlig nemt, overskueligt og en rigtig god dag!

Det var dejligt nemt både at bestille men også selve turen. Guiden står klar til at give alle informationer og viser en hen til toget, og man skal stå af på andet stop. Outlettet var også fantastisk, det kan klart anbefales!