Tilføj datoer
London

Entrébilletter

  • Entrébilletter
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 46 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 46

Ofte stillede spørgsmål om London Billetter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Billetter?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London Billetter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 50.272 anmeldelser

Vi gik der på en lørdag i midten af august. Jeg var lidt bange for folkemængderne, da jeg kun havde reserveret standardbilletter, men det var meget hurtigt, vi ventede næsten ikke. Vi var ankommet kl. 10.15 (billetterne var til kl. 10.45), men fik besked på at komme tilbage på stedet og tage en kop kaffe, mens vi ventede. Vi ankom i den lille kø kl. 10:05 og gik lige frem. (Der var 3 linjer, en til skip-the-line-billetter (hurtigt spor på vores venstre side, men som gik næsten langsommere end os), vores linje og en linje til folk uden billet. Det var fantastisk, vi gik til vores rytme , stille og roligt og det tog os 1h30. Meget godt tempo mellem statuerne, de forskellige animationer (ruten i London-taxaerne osv.) og den imponerende Marvel-film! På den anden side skal det ikke lade sig gøre med små børn, fordi lænestolene er interaktive (de stikker på ryggen) og en lille græd hele vejen.

Kupon for at indløse billetter, før du tager turen. På siden står der, at vi kun kan gøre det 15 min før, bortset fra at vi kunne gøre det et par timer før og ikke noget problem på det tidspunkt! Besøget er storslået og bestemt værd at gøre! Lydguiden, der forklarer de forskellige værelser er virkelig fantastisk og sjov, vi elskede det!!

Vi stod ikke i kø for at komme ind, da billetterne allerede var umulige at få adgang til. Nogle værelser lidt overfyldte og der er ingen orden i at tage billeder, fra serien der først kaster sig! Men rekonstruktionerne er godt klaret, der er musik, der er også et sidste tog med de typiske engelske førerhuse! Sjov for børnene

Ekstrem god oplevelse. Turen på Tottenham stadion var planlagt, således, at du havde adskillig af tid til selv at udforske det af stadionen, der kunne vises frem, og samtidig var de forskellige guider imødekommende og venlige. Dette kan varmt anbefales, når man besøger London.

So much fun takling pictures with all the wax figures