London Bus- og minivanture

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Hop-on hop-off-ture
  • Kombinationsoplevelser
  • Andre oplevelser
Vi fandt 60 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 4

Ofte stillede spørgsmål om London

Hvilke topattraktioner skal man opleve i London?

De topattraktionerne der skal opleves i London er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra London?

De bedste dagsture og -udflugter fra London er:

Stonehenge

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 20.168 anmeldelser

Dejlig bustur, fra det åbne tag kan du se alt godt. Praktisk kort inkluderet (tilgængelig ombord), så du ved, hvor busstoppestederne er, og hvor du kan stige af og på for at se seværdigheder. Du får også ørepropper, så du kan følge forklaringen eller hvis de ikke siger noget i et stykke tid, kan du lytte til musik. Vi havde et krydstogt, som varmt kan anbefales! Meget rart at gå lidt på Themsen. Med en flink rejseleder fortalte vi noget om de bygninger, vi ser undervejs. Du får værdi for pengene!

Jeg kan anbefale hop-on hop-off sightseeingturen i London til alle. Ved boarding var vi i stand til at bestille en bådtur med ekspedienten for kun £10 (2 personer), som vi nød grundigt sidst på dagen. Du kan stå af bussen, hvor du vil, du er ikke tidspresset og kan stige på igen og fortsætte.

Fantastisk smuk tur og John som er guide på turen er virkelig sjov og gør turen til en fantastisk oplevelse både for børn og voksne, så vil du have en seværdighed tur rundt i London ny Night og få rørt din lattermuskel så skal du tage på denne tur.

Hyglig og sjov vært Som fortalt lidt af Londons sorte Historier på en spændende og sjov måde. Så det overvejer sjovt for voksen og børn da jeg havde min Dreng med på ni år som have en Fantastisk oplevelse.

Klart anbefalelsesværdigt Overraskende god thames river tur med en sjov guide