London
Cykelture

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om London Cykelture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Cykelture?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 1.260 anmeldelser

Fantastisk måde at se London på

Vi nød virkelig vores tur. Tydelige instruktioner om, hvor og hvornår man skal mødes. Det meste af tiden cykler på ret veje, men skal være opmærksom på, at du cykler i hovedstaden, så der vil være travlt til tider. Vores teenagere (i alderen 16 og 14) elskede det, ligesom vi gjorde. Fik at se masser af historiske steder såvel som mange steder af interesse. Højdepunkter var pakora på Brick Lane og Tower Bridge. Vil virkelig anbefale dette.

Skøn måde at opleve byen på.

Min datter på 11 år og jeg var begge meget begejstrede for den guidede cykeltur. Vi cyklede mest på cykelstier og vi var begge trygge ved at følge guiden, når nu vi skulle huske på at cykle i modsatte side :-) Vi kom rundt mange små og interessante steder på vores cykler, og fik mange anekdoter med på vejen. Jeg kan varmt anbefale guidede cykelture.

Hvis du ønsker at komme væk fra de sædvanlige turistskarer, kan jeg ikke anbefale dette nok! Det hjalp, at det også var en fantastisk dag, og det var sådan en afslappet måde at se nogle fantastiske steder på. Fantastisk rejseguide også! For kun £24 pr. person samt for 3/4 timers en tur, prut.

En fantastisk måde at se en hel del af London og steder vi ikke normalt finder, hvis vi skulle havde gået på egen hånd. Guiden tilpassede turen efter hvem han havde med, kom med forslag til resten af ferien og gode spisesteder...

En frisk, informativ og dejlig cykkeltur med en fantastisk guide Dough

En rigtig god måde at opleve London på. Vi så mange seværdigheder og vores guide var vidende og omsorgsfuld.