London
Eftermiddagste

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om London Eftermiddagste

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Eftermiddagste?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 846 anmeldelser

Wow! Fremragende krydstogt på Themsen. Jeg synes, dette er en perfekt forkælelse for familie, vennegrupper eller et par. Jeg blev virkelig overrasket over udvalget af eftermiddagste-sandwhices og desserter. Personalet på baord var virkelig imødekommende og venlige og hjælpsomme. De ledte konstant efter at genopfylde din te, og betjeningen var hurtig. Jeg fandt det fantastisk, hvor hurtigt stewarderne var i stand til at imødekomme diæt- og allergikrav. Det eneste forslag, jeg vil komme med, er, at de kunne lade være med at have noget afslappende musik i baggrunden og kommentatoren for at reducere mængden af tid til at tale, så besøgende selv kan besøge webstederne. Alt i alt en fremragende oplevelse.

Jeg besøgte museet først og nød eftermiddagste efter at have set det. Der var mere volumen, end jeg havde forventet, og jeg var meget tilfreds. Da jeg spurgte ekspedienten om overskuddet, bragte han mig en take-out boks, og jeg kunne tage den tilbage til hotellet. Ekspedientens svar var godt, og jeg ville helt sikkert bruge det igen.

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Eftermiddagste var dejlig. Vi fik set Tower-broen åbne sig. Guiden klarede det, han var så sjov. Gav os også et fremragende tip til Sky Bar på Walker Talkie, hvor vi havde en fantastisk aften. Godt gået til alle involverede!

Had a nice time, sandwich, scones and cakes with different choices of tea including a glass of prosecco. nice serving.

Virkelig fantastisk! Super godt måltid. Dejligt personale og godt besøg!