Tilføj datoer

LondonEntrébilletter

Vores mest anbefalede London Entrébilletter

London Eye: Entrébillet

1. London Eye: Entrébillet

Træd ind i din kapsel, og mærk spændingen, når du hæves op over vandet og kommer til at stå ansigt til ansigt med Houses of Parliament og Big Ben. Svæv op over dem i en højde på op til 135 meter på verdens højeste udliggerobservationshjul.  Nyd en fortryllende 360-graders udsigt over byen bredt ud foran dig. Se de mest berømte vartegn, herunder Buckingham Palace, St Paul’s Cathedral og Tower of London og op til 40 kilometer udenfor byen til Windsor Castle på en klar dag. Nyd den gradvise rotation, mens du bare står og kigger på det travle byliv i London under dig. Du ser også den smukke solnedgang over byen eller de tusindvis af funklende lys efter mørkets frembrud. 

London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

2. London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

Tag en rundvisning i det tidløse Tower of London, der har været en del af den britiske historie siden det 11. århundrede. Seværdigheden, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, blev bygget i år 1086 af Vilhelm Erobreren.  Opdag Londons borg, der er en sikker fæstning, et kongeslot og et berygtet fængsel. Spot ravnene, der lever på stedet, og find ud af, hvorfor de er kendt som tårnets vogtere. Gå en tur over Tower Green for at se stedet, hvor mange henrettelser fandt sted, herunder af 2 af Henrik 8.s koner. Du får også mulighed for at komme ind i tårnet. Forbered dig på at blive blændet af Det Forenede Kongerige Storbritanniens kronjuveler. Disse uvurderlige symboler på det britiske monarki udgør den største samling af kronjuveler i brug i verden. Lad dig imponere af de 23.578 ædelsten, herunder den glitrende Imperial State Crown. Denne krone alene har 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få særlig indsigt i Tower of Londons historie fra nogle af dets mest berømte beboere, The Yeoman Body. Selv om rundvisningerne ikke er tilgængelige i øjeblikket, vil Yeoman Warders stå til rådighed til at fortælle fascinerende historier om Tower of London gennem tiderne.

Madame Tussauds London

3. Madame Tussauds London

Millioner af mennesker er kommet ind ad døren til Madame Tussauds i London siden museet åbnede for over 200 år siden. Tilføj dit navn til listen og gå op ad den røde løber for at se alle dine favoritstjerner. De gammeldags museumsafspærringer er væk, så du kan virkelig komme tæt på filmstjerner, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner. Genoplev øjeblikke og begivenheder, der fik hele verden til at bemærke personerne. Slut dig til dine favoritberømtheder til den ultimative fest, herunder Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Spankuler rundt på catwalken sammen med Cara, slut dig til den royale familie på den ikoniske balkon og tag en selfie med det royale par Harry og Meghan. Udforsk Kong-junglen: Skull Island med Tom Hiddleston som kaptajn James Conrad, eller kapr en London-taxa for at tage en tur gennem 400 år af hovedstadens historie. Brug så Kraften til at blive transporteret til en fjern galakse, og vær stjernen sammen med de store fra Star Wars-universet.

LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

4. LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

Undgå menneskemængderne og kaoset i den offentlige afgangshall og slap af med stil før dit fly fra London Heathrow Lufthavn. Vælg mellem et ophold på 3 timer eller 6 timer, og sæt dig derefter til rette i en af de førsteklasses lounger i Terminal 2 (afgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (afgang og ankomst) og Terminal 5 (afgang). I loungen kan du nyde muligheden for at slappe af før dit fly og slappe af på de komfortable siddepladser, mens du ser tv'et, der er udstyret med Sky Sports. Du kan også gøre brug af loungernes ubegrænsede højhastigheds-WiFi og spise et udvalg af frisk tilberedt sæsonbestemt mad samt drikkevarer fra en fuldt serviceret bar.

The Shard: entrébillet

5. The Shard: entrébillet

Se Londons gader forsvinde, imens du klatrer op til Vesteuropas højeste udsigtsplatform på 72. etage i The Shard. Med en fleksibel billet har du mulighed for at bruge så meget tid, som du har lyst, til at nyde panoramaudsigten over byen. Du kan se helt op til 64 kilometer væk. Test dine grænser, og træd ud på den åbne udsigtsplatform på 72. etage, eller bliv betaget af udsigten inde fra bygningen. Lær mere om Londons historie via multimediedisplays og udstillinger, eller læn dig tilbage, og nyd udsigten fra champagnebaren.  Den 310 meter høje bygning, The Shard, redefinerer Londons skyline og vil snart være et dynamisk symbol for byen, som er genkendeligt i hele verden. Den unikke bygning har et design, der består af glasfacader, der hælder indad uden at mødes i toppen, hvilket gør, at bygningen kan ånde naturligt. Se op på glasspidserne, der former toppen af bygningen, før du afslutter din tur i butikken, hvor du kan købe et  souvenirbillede. Åbningstiderne kan variere, hvis særlige begivenheder finder sted.

Emirates Stadium: Rundvisning

6. Emirates Stadium: Rundvisning

Udforsk fodboldklubben Arsenal bag kulisserne, og lad Arsenals stjerner dele deres kampdagserfaringer med dig på denne tur rundt på Emirates Stadium. Gør dig klar til a finde din plads i omklædningsrummet, og gå gennem spillertunnellen, mens du forestiller dig brølene fra 60.000 fans. Se spillerstatistikker og højdepunkter fra deres bedste øjeblikke gennem trøjekameraet, som får dig helt ind på livet med interaktiv adgang til aldrig før sete optagelser. Leder du efter et sted at spise efter din tur? Så kan du besøge Chapman's (der ligger udenfor Armoury-butikken), som serverer et bredt udvalg af mad og drikke, herunder te, kaffe, sandwiches, panini, wraps og meget mere. Du kan besøge Arsenal Museum, der blev grundlagt i 1886, og som fortæller mere om klubbens tid på Woolwich, Highbury og på Emirates Stadium. Det nyistandsatte museum giver de besøgende mulighed for at opleve en række spændende udstillinger. Mange af de genstande, der udstilles, er venligt doneret af tidligere spillere, der har en særlig plads i Arsenals historie. Nogle af højdepunkterne er Jens Lehmanns målmandshandsker, som han havde på i alle ligakampene i den ubesejrede "Invincibles"-sæson i 2003/2004, Michael Thomas' støvler fra Anfield i 1989 og Charlie Georges FA Cup-finaletrøje fra 1971. På museet kan du også opleve to imponerende videoforestillinger og 20 enorme displays over Arsenals stolte historie.

London: Entrébillet til Westminster Abbey

7. London: Entrébillet til Westminster Abbey

Oplev det historiske Westminster Abbey på egen hånd. Fordyb dig i dette sted for tilbedelse, fejringer og ceremonier, hvor mange af Storbritanniens mest betydningsfulde øjeblikke i historien har fundet sted. Se kroningsstolen, det ældste møbel i landet, som stadig bruges til sit oprindelige formål. Siden 1066 har abbediet været vært for kroninger af alle britiske monarker, herunder dronning Victoria og Elizabeth II. Få at vide, hvordan abbediet er hvilested for mange store monarker, digtere, musikere, videnskabsfolk og politikere. Udforsk Poets' Corner, der er blevet kaldt sådan på grund af de mange digtere og forfattere, der ligger begravet her.

Windsor Castle: Entrébillet

8. Windsor Castle: Entrébillet

Windsor Castle blev grundlagt i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren, og er det ældste og største beboede slot i verden. Det er blevet renoveret af en række konger og dronninger, herunder Henry II, Charles II og George IV. Din billet giver dig adgang til slottet, herunder til de storslåede ceremonielle værelser, der er møbleret med nogle af de fineste skatte fra den kongelige samling. Blandt mesterværkerne er der malerier af Holbein, Rubens og Van Dyck, og udsøgte engelske og franske møbler. I vintermånederne vil de private gemakker, som er skabt af Georg 4. og kendt som de semiceremonielle værelser, også være en del af besøgsruten. Din entré inkluderer også adgang til St. George's Chapel (undtagen om søndagen). Det er en af de smukkeste kirkelige bygninger i England og det endelige hvilested for 10 monarker, herunder Henrik 8. og Karl 1. Der er masser at se og lave på Windsor Castle, så sæt nok tid af for at få det meste ud af dit besøg, hvilket normalt varer mellem 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen af en stejl bakke, og besøgsruten dækker over lange afstande, hvorfor der anbefales komfortable sko.

London: Rundvisning på Tottenham Hotspur Stadion

9. London: Rundvisning på Tottenham Hotspur Stadion

Kom med bag kulisserne på Tottenham Hotspur Stadion, og gå i dine yndlingsfodboldspilleres fodspor. Udforsk de banebrydende arkitektoniske designfunktioner, der udgør det prisvindende, multifunktionelle spillested, og besøg førsteholdsområder, NFL-udebaneomklædningsrummet og meget mere. Lær alt om den innovative, indtrækkelige bane, der på et øjeblik går fra fodbold i verdensklasse til NFL. Fordyb dig i en uovertruffen fanoplevelse, og opdag, hvordan den var i centrum for stadionets design. Lyt, mens du får et indblik i, hvordan livet er i hvert område af stadionet. Lær, hvordan spillerne forbereder sig på en kampdag, og følg deres rejse ved at gå ud af førsteholdets omklædningsrum, gennem tunnelen og ind på bænkene. Du kan endda tage plads i managerstolen

London Dungeon: Entrébillet

10. London Dungeon: Entrébillet

London Dungeon er en unik og spændende attraktion, der fører dig tilbage til hovedstadens farefulde fortid. Se, hør og føl de uhyggeligt sjove karakterer fra "the bad old days", når kommer til live for øjnene af dig. Træd ind i Sweeney Todd's berygtede barbershop på Fleet Street, og lad ham give dig en "short back and sides"-frisure. Gå derefter forsigtigt gennem gaderne i Whitechapel, da Jack the Ripper kan lure lige rundt om hjørnet. Afslut dit besøg med at blive dømt for dine forbrydelser og sendt til Newgate Prison Ride to Doom. I tilfælde af, at du overlever alt dette, afsluttes din rejse med et besøg på Dungeon Tavern, hvor du kan dele en drink med de lokale og høre den nyeste sladder.

85 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 6

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om London Entrébilletter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Entrébilletter?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London Entrébilletter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 50.272 anmeldelser

Meget nemt at købe billetter hjemmefra. Ingen kø ved indgangen. Vi kom 1 time før vi havde booket, men vi kom ind alligevel. Der var stort set ingen mennesker derinde så det var rigtig rart at gå rundt og vi fik set det hele.

Spændende oplevelse. Både børn på 12 år og voksne var godt underholdt. Kan anbefales hvis man interesserer sig for engelsk historie. Personalet var meget imødekommende og venlige.

Et must når London besøges. Rundtur på egen hånd med audioguide anbefales. Hav god tid og tag dig god tid ! Fungerer fortrinlig med køb af billet via GetYourGuide - som altid!

Der var dog ingen valgfri drik, jeg havde mulighed for at købe en, men har man ikke altid det!!

Helt fantastisk oplevelse Harry Potter Universe er helt igennem gennemført og spændende