Tilføj datoer

LondonFamilievenlige aktiviteter

Vores mest anbefalede London Familievenlige aktiviteter

Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

1. Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

Denne Warner Bros. Studio-tur i London er perfekt til folk med en forkærlighed for Harry Potter. Turen giver en unik mulighed for at udforske de magiske Harry Potter-film, som er den mest succesfulde filmserie nogensinde. Kom med bag scenerne for at se en række fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Hør nogle velbevarede hemmeligheder, herunder fakta om de special effects og mekaniske dyrefigurer, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære verden over. Træd ind på de berømte brosten i Diagonalstræde, med butiksfacader som Ollivanders Tryllestave, Flourish og Blotts, og Weasleys Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, herunder Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Gense andre mindeværdige kullisser fra filmserien, herunder Gryffindor-fællesrummet, drengenes sovesal, Hagrids hytte og eliksirklasseværelset. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwartsekspressen. Udforsk en perfekt rekonstruktion af perronen og selve toget, genoplev magien ved Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder igennem muren, og gå gennem togvognen. Se, hvordan de ikoniske togscener blev optaget, og rod i din yndlingskarakters bagage. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan få godter inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. For første gang nogensinde kan du komme ind på Gringotts Wizarding Bank-opstillingen. Gå gennem Gringotts Wizarding Bank, Lestrange-boksen, et goblingalleri og meget mere. Beundr de imponerende marmorsøjler, og se kostumer og proteser tilhørende Bogrod, Griphook og mange andre goblinbankfolk. Dyk derefter ned i Lestrange-boksen, der bruges til at gemme Bellatrix Lestranges skatte, og omgiv jer med skatte. Du har omkring 4 timer til at nyde magien i Harry Potter-studiet. På travle tidspunkter af året kan der være megen trafik, og du kan derfor have mindre tid i studiet. Du vil dog altid have mindst 4 timer. Inklusive busrejsen tager turen normalt 7-7,5 time afhængigt af trafik og indgangstidspunkt.

London Eye: Entrébillet

2. London Eye: Entrébillet

Træd ind i din kapsel, og mærk spændingen, når du hæves op over vandet og kommer til at stå ansigt til ansigt med Houses of Parliament og Big Ben. Svæv op over dem i en højde på op til 135 meter på verdens højeste udliggerobservationshjul.  Nyd en fortryllende 360-graders udsigt over byen bredt ud foran dig. Se de mest berømte vartegn, herunder Buckingham Palace, St Paul’s Cathedral og Tower of London og op til 40 kilometer udenfor byen til Windsor Castle på en klar dag. Nyd den gradvise rotation, mens du bare står og kigger på det travle byliv i London under dig. Du ser også den smukke solnedgang over byen eller de tusindvis af funklende lys efter mørkets frembrud. 

London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

3. London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

Tag en rundvisning i det tidløse Tower of London, der har været en del af den britiske historie siden det 11. århundrede. Seværdigheden, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, blev bygget i år 1086 af Vilhelm Erobreren.  Opdag Londons borg, der er en sikker fæstning, et kongeslot og et berygtet fængsel. Spot ravnene, der lever på stedet, og find ud af, hvorfor de er kendt som tårnets vogtere. Gå en tur over Tower Green for at se stedet, hvor mange henrettelser fandt sted, herunder af 2 af Henrik 8.s koner. Du får også mulighed for at komme ind i tårnet. Forbered dig på at blive blændet af Det Forenede Kongerige Storbritanniens kronjuveler. Disse uvurderlige symboler på det britiske monarki udgør den største samling af kronjuveler i brug i verden. Lad dig imponere af de 23.578 ædelsten, herunder den glitrende Imperial State Crown. Denne krone alene har 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få særlig indsigt i Tower of Londons historie fra nogle af dets mest berømte beboere, The Yeoman Body. Selv om rundvisningerne ikke er tilgængelige i øjeblikket, vil Yeoman Warders stå til rådighed til at fortælle fascinerende historier om Tower of London gennem tiderne.

Madame Tussauds London

4. Madame Tussauds London

Millioner af mennesker er kommet ind ad døren til Madame Tussauds i London siden museet åbnede for over 200 år siden. Tilføj dit navn til listen og gå op ad den røde løber for at se alle dine favoritstjerner. De gammeldags museumsafspærringer er væk, så du kan virkelig komme tæt på filmstjerner, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner. Genoplev øjeblikke og begivenheder, der fik hele verden til at bemærke personerne. Slut dig til dine favoritberømtheder til den ultimative fest, herunder Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Spankuler rundt på catwalken sammen med Cara, slut dig til den royale familie på den ikoniske balkon og tag en selfie med det royale par Harry og Meghan. Udforsk Kong-junglen: Skull Island med Tom Hiddleston som kaptajn James Conrad, eller kapr en London-taxa for at tage en tur gennem 400 år af hovedstadens historie. Brug så Kraften til at blive transporteret til en fjern galakse, og vær stjernen sammen med de store fra Star Wars-universet.

London: Rundvisning i Warner Bros. Studio inkl. transport

5. London: Rundvisning i Warner Bros. Studio inkl. transport

Tag på et fortryllende eventyr til Harry Potter og Warner Brothers Studio. Stig ombord på bussen i det centrale London, og rejs til en verden med flyvende koste, chokoladefrøer og Polyjuice-trylledrik. Kom helt tæt på de magiske kulisser, de mest ikoniske rekvisitter og Harry, Ron og Hermiones kostumer. Lær nogle af Hogwarts bedst bevarede hemmeligheder at kende, herunder sjove fakta om filmenes special effects og animatronics. Når du er ankommet til Studios, har du 4 timer til at udforske alle filmsettene, rekvisitterne og studiets gavebutik. Få taget et billede i dine yndlingskulliser, f.eks. i den imponerede storsal, på Dumbledores kontor og i Gryffindors fællessal.  Gå ned ad det brostensbelagte Diagonalstræde, og forestil dig de lokale hekse og troldmænd, når du går forbi Ollivanders tryllesstavsbutik, Flourish and Blotts og Eeylops Uglevarehus. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwarts-ekspressen. Gå på opdagelse i en perfekt kopi af perronen og toget. Genoplev magien fra Harrys rejse til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan købe ting inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. Når du har fået nok ingefærøl og har prøvet kræfter med kosteflyvning, er det tid til at tage bussen tilbage til London. Find souvenirs i filmstudiets butik, inden du tager tilbage til Muggler-verdenen.

Warner Bros. Studio London: Tur med bustransport

6. Warner Bros. Studio London: Tur med bustransport

På denne 7-timers tur (inklusive 4 timer i studiet) har du mulighed for at udforske magien fra den verdensberømte Harry Potter-filmserie i Warner Bros. Studio, London, inklusive Den Forbudte Skov. Tag et kig bag kulisserne, og opdag et stort udvalg af smukke filmsets, kostumer og rekvisitter. Se nøje bevogtede hemmeligheder, inklusive fakta om de special effects og betagende animatronik, der gjorde disse film så enormt populære rundt om i verden. Forkæl dig selv med forfriskninger i Studio Café, herunder frisklavede varme supper og snacks, salater, sandwich og eftermiddagslækkerier. Der kan købes andre snacks 2 steder på Studio Tour. Gå på opdagelse i Studio Shop, der har et bredt udvalg af gaver og souvenirs til minde om den dag, du brugte på at fordybe dig i "The Making of Harry Potter". Nu er glasdørene i professor Sprouts drivhus åbne for allerførste gang. Ligesom en Hogwarts-elev kan du træde ind i drivhuset, der er hjemsted for mange eksotiske og magiske planter, og stoppe op for at trække en mandrake ud af sin potte, som en del af en interaktiv udstilling. Tænk tilbage på nogle af scenerne i "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer" og genkend den giftige tentakula, der hænger fra loftet, når du går igennem.

Wembley Stadium: Guidet rundvisning

7. Wembley Stadium: Guidet rundvisning

Genoplev Wembley Stadiums største øjeblikke på denne fascinerende 75-minutters guidede rundvisning i et af Londons mest mindeværdige vartegn. Denne bygning imponerer med sin størrelse, men har samtidig været vidne til nogle af de absolut største kulturelle øjeblikke i Englands historie, fra Englands glorværdige verdensmesterskabssejr i 1966 til den uforglemmelige Live Aid-koncert i 1985. Mens din guide fører dig gennem Wembley Stadium, vil du høre om andre store øjeblikke i stadionets historie, såsom FC Barcelonas beundringsværdige UEFA Champions League-sejr i 2011 og den historiske tradition med FA Cup-finalen. Din guidede tur giver dig adgang til dele af Wembley Stadium, som de fleste aldrig får lov at se, såsom spillernes tunnel, presserummet, pokalvindertrapperne, England-omklædningsrummet og den royale loge. Se historiske skatte, såsom overliggeren fra verdensmesterskaberne i 1966, Jules Rimet-pokalen til minde om Englands verdensmesterskabshæder og tavlerne til minde om de olympiske lege i London i 1948. Du vil desuden opleve den fantastiske udsigt over den gigantiske bygning. Wembleys prisbelønnede guidede rundvisninger omfatter de fantastiske England-omklædningsrum, pressekonferencerummet og spillernes tunnel, som normalt er forbeholdt de største navne inden for sport og musik. På turen kan man desuden nyde den spektakulære og uovertrufne udsigt fra Wembleys øverste række og samtidig opleve historiske artefakter, såsom den verdensberømte FA Cup, det olympiske flag fra 1948 og den berygtede overligger fra FIFA World Cup-finalen i 1966. Med trykte oversættelser på 9 sprog, gode transportforbindelser, parkering på selve ejendommen, café og stadionbutik er Wembley stadig den ultimative stadionoplevelse i Storbritannien.

London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

8. London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

Mødested: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, London WC1H 0DG (på Bedford Way, lige uden for hotellets gårdhave, ved Bedford Way Bus Stop) 08.00 AFGANG TIL INDGANG KL. 09.30: 08.00 - Møde og velkomst af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 09.15 - 09.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 09.30. 13.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. KL. 10.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 11.30: 10.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 11.15 -11.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 11.30. 15.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 12.00 - AFGANG TIL INDGANGEN KL. 13.30: 12.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 13.15-13.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 13.30. 17.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 14.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 15.30: 14.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 15.15 -15.30 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 15.30. 19.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 16.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 17.30: 16.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. Kl. 17.15-17.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 17.30. 21.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af.

Emirates Stadium: Rundvisning

9. Emirates Stadium: Rundvisning

Udforsk fodboldklubben Arsenal bag kulisserne, og lad Arsenals stjerner dele deres kampdagserfaringer med dig på denne tur rundt på Emirates Stadium. Gør dig klar til a finde din plads i omklædningsrummet, og gå gennem spillertunnellen, mens du forestiller dig brølene fra 60.000 fans. Se spillerstatistikker og højdepunkter fra deres bedste øjeblikke gennem trøjekameraet, som får dig helt ind på livet med interaktiv adgang til aldrig før sete optagelser. Leder du efter et sted at spise efter din tur? Så kan du besøge Chapman's (der ligger udenfor Armoury-butikken), som serverer et bredt udvalg af mad og drikke, herunder te, kaffe, sandwiches, panini, wraps og meget mere. Du kan besøge Arsenal Museum, der blev grundlagt i 1886, og som fortæller mere om klubbens tid på Woolwich, Highbury og på Emirates Stadium. Det nyistandsatte museum giver de besøgende mulighed for at opleve en række spændende udstillinger. Mange af de genstande, der udstilles, er venligt doneret af tidligere spillere, der har en særlig plads i Arsenals historie. Nogle af højdepunkterne er Jens Lehmanns målmandshandsker, som han havde på i alle ligakampene i den ubesejrede "Invincibles"-sæson i 2003/2004, Michael Thomas' støvler fra Anfield i 1989 og Charlie Georges FA Cup-finaletrøje fra 1971. På museet kan du også opleve to imponerende videoforestillinger og 20 enorme displays over Arsenals stolte historie.

London: Tur på Chelseas fodboldstadion og museum

10. London: Tur på Chelseas fodboldstadion og museum

Er du fodboldfan, bør du ikke gå glip af Stamford Bridge, som huser fodboldklubben. Denne sjove og informative 1 time lange tur inkluderer et besøg på stadion og museet. Din kyndige guide tager dig med bag kulisserne i en af verdens bedste fodboldklubber og giver dig adgang til områder, som normalt er forbeholdt spillere og dommere. Forestil dig, hvordan det ville være at møde pressen, når du sidder bag skrivebordet i presserummet. Sug atmosfæren til dig i det spektakulære omklædningsrum, og forestil dig derefter spændingen ved at gå gennem spillertunnellen, mens du hører publikums råben! Stadionturene og museumsbesøg afhænger af tilgængelighed, og aflysninger og ændringer med kort varsel kan forekomme pga. stedets natur, og arrangøren undskylder for eventuelle gener som følge heraf. 

156 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 10

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om London Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Kæmpe oplevelse - et virkeligt gennemført arrangement. Lige fra busafhentningen til timerne i studiet og retur igen. Dog kunne man godt bruge lidt flere timer hvis man f.eks ønsker at se alle de fortællinger der kører rundt om scenerne eller hvis man ville have after-non the.

Spændende oplevelse. Både børn på 12 år og voksne var godt underholdt. Kan anbefales hvis man interesserer sig for engelsk historie. Personalet var meget imødekommende og venlige.

Kæmpe oplevelse, og bestemt et must for Harry Potter fans i alle aldre! Dejligt nemt at booke ved GetYourGuide, og nemt at finde ud af når man er derovre.

Flink og veloplagt personale, som gør det til en god og sikker tur…flot udsigt - man fornemmer ikke hvor højt man er oppe pga tagets konstruktion.

Ivan (the guide) was really good and his enthusiasm got all engaged.