Heldagstur

Fra London: Heldagstur til Harry Potter Warner Bros Studio

Fra London: Heldagstur til Harry Potter Warner Bros Studio

Aktivitetsudbyder: Premium Tours
Snart udsolgt
Snart udsolgt

Hør hemmeligheder om skabelsen af "Harry Potter"-serien bag kulisserne med et besøg til Warner Bros. Studio. Se de finurlige kulisser, rekvisitter og kostumer fra filmene.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Varighed 8 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over

Det vil du opleve

Turplan
4 timer
 • Victoria busstation

 • 2 timer
 • Warner Bros. Studio, London

 • 2 timer
 • Victoria busstation

Mødested
Primære stop
Højdepunkter
 • Kom bag kulisserne i Harry Potter-filmene med en rundvisning i studierne, hvor du ser scenerne, rekvisitter og kostumer
 • Udforsk troldmandsbanken Gringotts, og hop ombord på Hogwarts-ekspressen
 • Gå i Harry Potters fodspor gennem den brostensbelagte Diagonalstræde
Beskrivelse

Perfekt til dem med en forkærlighed for Harry Potter, denne Warner Bros. Studio Tour i London giver en unik mulighed for at udforske magien i Harry Potter-filmene - den mest succesrige filmserie nogensinde. Våg dig bag kulisserne for at opdage et stort udvalg af fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Lær nogle nøje bevogtede hemmeligheder, inklusive fakta om de specielle effekter og animatronik, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære rundt om i verden. Træd ind på de berømte brosten i Diagon Alley, der byder på butiksfacaderne i Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts og Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, herunder Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Genopdag andre mindeværdige sæt fra filmserien, inklusive Gryffindors fællesrum, drengenes sovesal, Hagrids hytte og klasseværelset med potions. Besøg Platform 9 ¾ og kør på Hogwarts Express! Udforsk en perfekt genskabelse af perronen og selve toget, og genoplev magien ved Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn lige før den forsvinder gennem væggen og gå gennem togvognen. Lær, hvordan de ikoniske togscener blev filmet, og gennemse din yndlingsfigurs bagage! Afslut dit Hogwarts Express-eventyr i en souvenirbutik med togtema, og læs op på lækkerier inspireret af dine yndlings Potter-film.

For første gang nogensinde, gå ind i sættet af Gringotts Wizarding Bank!

Gå gennem troldmandsbanken Gringott's, Lestrange-hvælvingen, et galleri af nisser og meget mere. Beundre de imponerende marmorsøjler og opdag kostumerne og proteserne, der tilhører Bogrod, Griphook og mange andre Golbin-bankfolk. Gå derefter ind i dybden af Lestrange-hvælvingen, der bruges til at opbevare Bellatrix Lestranges skatte, og omgiv jer med skatte. Du har cirka 4 timer til at nyde magien i Harry Potter-studiet. På grund af tæt trafik på mere travle tidspunkter af året kan dette være kortere, men minimumstiden på studiet vil være ikke mindre end 4 timer. Med busrejsen inkluderet er turens samlede varighed normalt 7-7,5 timer, afhængigt af trafik og indgangstider.

Magical Mischief: Indtil 1. maj 2022: Splinterny for 2022, Warner Bros. Studio Tour London er indstillet på at afsløre filmskabende trick bag Harry Potter-filmserien, da den sætter fokus på magiske pranks og uheld i den nye feature, Magical Mischief. Besøgende på Studio Tour vil lære, hvordan deres yndlings skælmske øjeblikke fra filmene blev bragt til skærmen i denne spændende feature.

Inkluderet
 • Bustransport til og fra Warner Bros. Studio London med luksusbus
 • Indgangsbillet
  Ikke egnet for
  • Kørestolsbrugere
  Covid-19-forholdsregler

  Du skal booke denne aktivitet online, da billetkontoret er lukket

  Sikkerhedstiltag
  • Alt påkrævet beskyttelsesudstyr bliver udleveret
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  • Du skal holde fysisk afstand i køretøjerne
  • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
  Krav til deltagere
  • Du skal have målt din temperatur

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Mødested

  Busserne kører fra Victoria Coach Station, 164 Buckingham Palace Road. Dobbelttjek afgangsgatenummeret, når du ankommer til Victoria Coach Station, da følgende information kan have ændret sig. Ankom til mødestedet 15 minutter inden afgangstidspunktet. Dit gatenummer afhænger af dit afgangstidspunkt. Kl. 08.15 - Gate 19 Kl. 09.15 - Gate 0 Kl. 10.15 - Gate 0 Kl. 11.15 - Gate 0 Kl. 12.15 - Gate 0 Kl. 13.15 - Gate 0 Kl. 13.45 - Gate 0

  Se stedet i Google Maps ⟶
  Vigtig information

  Det skal du vide

  • Når du booker denne tur, skal du vælge dit "starttidspunkt" efter, hvornår du vil stige på bussen ved Victoria Coach Station. Starttidspunktet henviser ikke til, hvornår du ankommer til Warner Bros. Studios.
  • Oplev Harry Potters forunderlige magi i Warner Bros. Studio i mindst 4 timer. Turen tager normalt 7-7,5 time inklusive busrejsen, men afhænger af trafik og ventetid
  • Der opkræves et mindre transportgebyr for børn i alderen 3-4 år, da de optager en plads i bussen. Adgang til Warner Bros. Studio-rundvisningen er gratis for børn på 4 år og derunder
  • Børn på 2 år og derunder skal stadig have en billet, selvom det er gratis
  • Afgangstidspunkt skal vælges ved booking
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,7 /5

  baseret på 7597 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Guide
   4/5
  • Værdi for pengene
   4,1/5
  • Service
   4,6/5
  • Organisering
   4,5/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Nemt at tage bussen fra Victoria coach station, turen der ud tager ca 1 time. Det tager ca 4 timer at gå igennem hele Harry Potter. Det er ikke for mindre børn, det er de originale kulisser, tøj, tegninger meget imponerende at se det hele. Du får indblik i det store arbejde der er lagt i at lave filmene. Når du kommer derud så lej hovedsæt med informationer, de er meget brugbar hele vejen rundt. Medbring lidt mad og drikke, når du er 2/3 gennem turen kan du købe fastfood og drikke.

  Se mere

  1. marts 2020

  Super oplevelse at se studierne, der var mange mennesker - men sådan er det jo når det er så populært. Er nødt til at komme tilbage igen og opleve magien en gang til. Så var vi heldige med buschaufføren, som var utrolig rar og han gjorde køreturen (1 time+ - alt efter trafikken) til og fra studierne herlige.

  23. december 2019

  Som et lille barn juleaften gik jeg måbende hele touren igennem. Det var en fantastisk oplevelse - at se alle de rigtige kostumer skuespillerne havde haft på, at se den store spisesal, som blev brugt i filmen var også alt for vildt. Der var så mange wauw-faktorer i set-uppet, så helt sikkert en anbefalelsesværdig tour.

  21. december 2019

  Produkt-ID: 31392