Fra London: Tur til Warner Bros. Studio med transport

Fra London: Tur til Warner Bros. Studio med transport

Fra 774,50 DKK pr. person

Hør hemmeligheder om skabelsen af "Harry Potter"-serien fra bag kulisserne, på et besøg i Warner Bros. Studio. Oplev de finurlige kulisser, rekvisitter og kostumer, som blev brugt i filmene.

Om billetten

Let afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Mobilvoucher
Vis din voucher på mobilen eller udskrevet
Varighed 8 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Omgående bookingbekræftelse

Det vil du opleve

Turplan
4 timer
 • Victoria Coach Station

 • 2 timer
 • Warner Bros. Studio, London

 • 2 timer
 • Victoria Coach Station

Mødested
Primære stop
Højdepunkter
 • Kom bag kulisserne i Harry Potter-filmene med en rundvisning i studierne, hvor du ser scenerne, rekvisitter og kostumer
 • Udforsk troldmandsbanken Gringotts, og hop ombord på Hogwarts-ekspressen
 • Gå i Harry Potters fodspor gennem den brostensbelagte Diagonalstræde
Beskrivelse
Turen er perfekt for dem der elsker Harry Potter, og denne rundvisning på Warner Bros. Studio i London giver en unik mulighed for at udforske de magiske Harry Potter-film, som er den mest succesfulde filmserie nogensinde. Kom med bag kulisserne, hvor du vil opleve et stort udvalg af de fantastiske scener, kostumer og rekvisitter. Få afsløret nogle velbevarede hemmeligheder, herunder fakta om special effects og animatronics, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære rundt omkring i verden. Betræd de berømte brosten i Diagonalstræde, med butiksfacader som Ollivanders Tryllestave, Flourish og Blotts og Weasleys Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, herunder Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Genopdag andre mindeværdige sceneopstillinger fra filmserien, herunder Gryffindor-fællesrummet, drengenes sovesal, Hagrids hytte og Trylledrik-klasseværelset. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwarts-ekspressen. Udforsk en perfekt rekonstruktion af perronen og toget, og genoplev magien ved Harrys ture til Hogwarts, når du poserer med en bagagevogn, lige før den forsvinder igennem muren, og gå gennem en togvogn. Lær, hvordan de ikoniske togscener blev optaget, og rod i dine yndlingskarakterers bagage. Slut dit Hogwarts Express-eventyr af med et besøg i souvenirbutikken med togtema, og køb fantastiske varer, inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. Og for første gang nogensinde kan du komme ind på Gringotts Wizarding Bank-settet. Gå gennem Gringotts Wizarding Bank, Lestrange-boksen, et galleri med gobliner og meget mere. Du kan beundre de imponerende marmorsøjler og opdage de kostumer og rekvisitter, der tilhører Bogrod, Griphook og mange andre goblinbankfolk. Dyk derefter ned i Lestrange-boksen, der bruges til at gemme Bellatrix Lestranges skatte, og omgiv dig med rigdom. Du har cirka 4 timer til at nyde magien i Harry Potter-studiet. På travle tidspunkter af året kan der være megen trafik, og du kan derfor have mindre tid i studiet. Du vil dog altid have mindst 4 timer. Turen varer normalt 7-7,5 timer, inklusive busturen, men det er dog afhængigt af trafik og ventetid.
Inkluderet
 • Transport i luksusbus til og fra Warner Bros. Studio London
 • Entrébillet
  Ikke egnet for
  • Kørestolsbrugere
  Covid-19-forholdsregler

  Du skal booke denne aktivitet online, da billetkontoret er lukket

  Sikkerhedstiltag
  • Alt påkrævet beskyttelsesudstyr bliver udleveret
  • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
  • Du skal holde fysisk afstand i køretøjerne
  • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
  Krav til deltagere
  • Du skal have målt din temperatur

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Forberedelse

  Informationen herunder kan muligvis ændre sig, hvis du laver om på dit nuværende valg:

   Mødested

   Busserne kører fra Victoria Coach Station, Buckingham Palace Road 164. Dobbelttjek afgangsgaten ved ankomst til Victoria Coach Station, da følgende informationer kan være ændret. Ankom til mødestedet 15 minutter inden afgang. Gatenummer afhænger af din afgangstid. Kl. 08.15: Gate 19, kl. 08.45: Gate 0, kl. 09.15: Gate 0, kl. 10.15: Gate 0, kl. 11.15: Gate 0, kl. 12.45: Gate 0, kl. 13.15: Gate 0.

   Se stedet i Google Maps ⟶
   Vigtig information

   Det skal du vide

   • Når du booker denne tur, skal du vælge "starttidspunktet" efter, hvornår du ønsker at stige på bussen ved Victoria Coach Station, London. Starttidspunktet henviser ikke til, hvornår du ankommer til Warner Bros. Studios
   • Nyd mindst 4 timer med Harry Potters vidunderlige magi på denne tur til Warner Bros. Studios. Turens samlede varighed er 7-7,5 timer inklusive busrejsen, afhængigt af trafik og ventetid
   • Et lille gebyr gælder for børn mellem 3 og 4 år, men kun for transport, da de skal have deres egen siddeplads i køretøjet. Entré til Warner Bros. Studio London er gratis for børn på 4 år og derunder
   • Børn på 2 år og derunder skal stadig booke en billet, selvom det er gratis
   • Afgangstidspunktet skal vælges ved booking
   Kundeanmeldelser

   Samlet bedømmelse

   4,7 / 5

   baseret på 6936 anmeldelser

   Samlet oversigt

   • Guide
    4/5
   • Værdi for pengene
    4,1/5
   • Service
    4,6/5
   • Organisering
    4,5/5
   Sorter efter

   Sorter efter

   Nemt at tage bussen fra Victoria coach station, turen der ud tager ca 1 time. Det tager ca 4 timer at gå igennem hele Harry Potter. Det er ikke for mindre børn, det er de originale kulisser, tøj, tegninger meget imponerende at se det hele. Du får indblik i det store arbejde der er lagt i at lave filmene. Når du kommer derud så lej hovedsæt med informationer, de er meget brugbar hele vejen rundt. Medbring lidt mad og drikke, når du er 2/3 gennem turen kan du købe fastfood og drikke.

   Se mere

   1. marts 2020

   Super oplevelse at se studierne, der var mange mennesker - men sådan er det jo når det er så populært. Er nødt til at komme tilbage igen og opleve magien en gang til. Så var vi heldige med buschaufføren, som var utrolig rar og han gjorde køreturen (1 time+ - alt efter trafikken) til og fra studierne herlige.

   23. december 2019

   Som et lille barn juleaften gik jeg måbende hele touren igennem. Det var en fantastisk oplevelse - at se alle de rigtige kostumer skuespillerne havde haft på, at se den store spisesal, som blev brugt i filmen var også alt for vildt. Der var så mange wauw-faktorer i set-uppet, så helt sikkert en anbefalelsesværdig tour.

   21. december 2019

   Organiseret af

   Produkt-ID: 31392