Tilføj datoer

LondonHarry Potter-ture

Vores mest anbefalede London Harry Potter-ture

Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

1. Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

Denne Warner Bros. Studio-tur i London er perfekt til folk med en forkærlighed for Harry Potter. Turen giver en unik mulighed for at udforske de magiske Harry Potter-film, som er den mest succesfulde filmserie nogensinde. Kom med bag scenerne for at se en række fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Hør nogle velbevarede hemmeligheder, herunder fakta om de special effects og mekaniske dyrefigurer, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære verden over. Træd ind på de berømte brosten i Diagonalstræde, med butiksfacader som Ollivanders Tryllestave, Flourish og Blotts, og Weasleys Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, herunder Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Gense andre mindeværdige kullisser fra filmserien, herunder Gryffindor-fællesrummet, drengenes sovesal, Hagrids hytte og eliksirklasseværelset. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwartsekspressen. Udforsk en perfekt rekonstruktion af perronen og selve toget, genoplev magien ved Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder igennem muren, og gå gennem togvognen. Se, hvordan de ikoniske togscener blev optaget, og rod i din yndlingskarakters bagage. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan få godter inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. For første gang nogensinde kan du komme ind på Gringotts Wizarding Bank-opstillingen. Gå gennem Gringotts Wizarding Bank, Lestrange-boksen, et goblingalleri og meget mere. Beundr de imponerende marmorsøjler, og se kostumer og proteser tilhørende Bogrod, Griphook og mange andre goblinbankfolk. Dyk derefter ned i Lestrange-boksen, der bruges til at gemme Bellatrix Lestranges skatte, og omgiv jer med skatte. Du har omkring 4 timer til at nyde magien i Harry Potter-studiet. På travle tidspunkter af året kan der være megen trafik, og du kan derfor have mindre tid i studiet. Du vil dog altid have mindst 4 timer. Inklusive busrejsen tager turen normalt 7-7,5 time afhængigt af trafik og indgangstidspunkt.

London: Rundvisning i Warner Bros. Studio inkl. transport

2. London: Rundvisning i Warner Bros. Studio inkl. transport

Tag på et fortryllende eventyr til Harry Potter og Warner Brothers Studio. Stig ombord på bussen i det centrale London, og rejs til en verden med flyvende koste, chokoladefrøer og Polyjuice-trylledrik. Kom helt tæt på de magiske kulisser, de mest ikoniske rekvisitter og Harry, Ron og Hermiones kostumer. Lær nogle af Hogwarts bedst bevarede hemmeligheder at kende, herunder sjove fakta om filmenes special effects og animatronics. Når du er ankommet til Studios, har du 4 timer til at udforske alle filmsettene, rekvisitterne og studiets gavebutik. Få taget et billede i dine yndlingskulliser, f.eks. i den imponerede storsal, på Dumbledores kontor og i Gryffindors fællessal.  Gå ned ad det brostensbelagte Diagonalstræde, og forestil dig de lokale hekse og troldmænd, når du går forbi Ollivanders tryllesstavsbutik, Flourish and Blotts og Eeylops Uglevarehus. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwarts-ekspressen. Gå på opdagelse i en perfekt kopi af perronen og toget. Genoplev magien fra Harrys rejse til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder gennem væggen. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan købe ting inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. Når du har fået nok ingefærøl og har prøvet kræfter med kosteflyvning, er det tid til at tage bussen tilbage til London. Find souvenirs i filmstudiets butik, inden du tager tilbage til Muggler-verdenen.

Warner Bros. Studio London: Tur med bustransport

3. Warner Bros. Studio London: Tur med bustransport

På denne 7-timers tur (inklusive 4 timer i studiet) har du mulighed for at udforske magien fra den verdensberømte Harry Potter-filmserie i Warner Bros. Studio, London, inklusive Den Forbudte Skov. Tag et kig bag kulisserne, og opdag et stort udvalg af smukke filmsets, kostumer og rekvisitter. Se nøje bevogtede hemmeligheder, inklusive fakta om de special effects og betagende animatronik, der gjorde disse film så enormt populære rundt om i verden. Forkæl dig selv med forfriskninger i Studio Café, herunder frisklavede varme supper og snacks, salater, sandwich og eftermiddagslækkerier. Der kan købes andre snacks 2 steder på Studio Tour. Gå på opdagelse i Studio Shop, der har et bredt udvalg af gaver og souvenirs til minde om den dag, du brugte på at fordybe dig i "The Making of Harry Potter". Nu er glasdørene i professor Sprouts drivhus åbne for allerførste gang. Ligesom en Hogwarts-elev kan du træde ind i drivhuset, der er hjemsted for mange eksotiske og magiske planter, og stoppe op for at trække en mandrake ud af sin potte, som en del af en interaktiv udstilling. Tænk tilbage på nogle af scenerne i "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer" og genkend den giftige tentakula, der hænger fra loftet, når du går igennem.

London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

4. London: Warner Bros. Studio Tour med returtransport

Mødested: 38-51 Bedford Way, Bloomsbury, London WC1H 0DG (på Bedford Way, lige uden for hotellets gårdhave, ved Bedford Way Bus Stop) 08.00 AFGANG TIL INDGANG KL. 09.30: 08.00 - Møde og velkomst af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 09.15 - 09.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 09.30. 13.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. KL. 10.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 11.30: 10.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 11.15 -11.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 11.30. 15.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 12.00 - AFGANG TIL INDGANGEN KL. 13.30: 12.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 13.15-13.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og afleverer dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 13.30. 17.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 14.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 15.30: 14.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. 15.15 -15.30 - Vores repræsentant afhenter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 15.30. 19.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af. 16.00 AFGANG TIL INDGANGEN KL. 17.30: 16.00 - Mødes og hilses af vores repræsentant på mødestedet. Afgang med bus til Warner Bros. Studio Tour London. Kl. 17.15-17.30 - Vores repræsentant henter billetterne ved billetkontoret og giver dem til kunderne, så de kan komme ind kl. 17.30. 21.30 - Afgang med bus til Royal National Hotel. Bemærk venligst, at bussen holder i det samme område, hvor du blev sat af.

London: Dagstur til Harry Potter Studio og Oxford

5. London: Dagstur til Harry Potter Studio og Oxford

Tag med på en heldagsbustur fra London, hvor du kombinerer en tur til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" med en rundvisning på Oxford University. Start din tur ved den historiske by Oxford, hjemsted for Englands ældste universitet. Nyd en guidet byvandring, der fører dig forbi berømte universitetsbygninger, klostre, kvadranter og brostensbelagte pladser. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre og udvalgte colleger. Få tid på egen hånd til at udforske alt det, Oxford har at byde på, i dit eget tempo. Fortsæt til Warner Bros. Studio-turen, og begynd din magiske oplevelse ved "The Making of Harry Potter". Opdag hemmeligheder bag kulisserne, og hør om de filmteknikker, der bruges til at skabe Harry Potter-filmenes magi. Besøg de mest genkendelige kulisser fra filmene: Riddersalen, Dumbledores kontor, Gryffindors opholdsstue, Ministeriet for Magi, Ligustervænget nr. 4, Weasley-familiens køkken, Hogwarts-Ekspressen og Diagonalstræde. Gå ombord på den oprindelige Hogwarts-ekspres og se en genopført udgave af Platform 9-3/4. Udforsk det indvendige af togvognen, son blev brugt under optagelserne, og tag en selfie med en bagagevogn, der forsvinder gennem stationens mur.

Fra King's Cross: Harry Potter-tur til Warner Bros. Studio

6. Fra King's Cross: Harry Potter-tur til Warner Bros. Studio

Oplev Warner Bros. Studio Tours magi på denne 7,5-timers tur med transport tur/retur fra King's Cross i London. Du ankommer til studierne ca. 2 timer efter, du er taget af sted fra stationen, og du kan nu gøre dig klar til et langt 4-timers besøg. Begynd det samme sted som Harry, i skabet under trappen, inden du ser en fortryllende velkomstvideo og begiver dig videre ind i den store sal – et stedets største kulisser. Undervejs kan du opleve et fantastisk udvalg af ægte kostumer, rekvisitter og special effects, som alle er i perfekt stand. Se Vindelhuset, Hagrids hytte, Gryffindors opholdsstue, Dumbledores kontor og meget mere. Lad dig betage af de små detaljer som Dumbledores mindekar og større genstande som den fantastiske animatroniske dør og Hemmelighedernes Kammer. Sus på en kost gennem London med Green Screen-oplevelsen, og stig ombord på Hogwarts Express på Platform 9-3/4. Se Privet Drive og Knight Bus, køb en Butterbeer™ på filmsettet, og kom helt tæt på proteser og animatronics i afdelingen for specialeffekter. Der er så meget at se, så du vil takke dig selv for at have tid til at opleve det hele.

Magical London: Guidet Harry Potter-rundvisning til fods

7. Magical London: Guidet Harry Potter-rundvisning til fods

Gå i fodsporene på dine yndlingstroldmænd (og -hekse) i Londons muggler-verden. Din guide er Harry Potter-entusiast, og har masser af skør og skøn viden med på byvandringen.  Mød din guide, og start dit eventyr med at finde ud af, hvilket Hogwarts-hus du hører til i. Konkurrer mod andre huse i en interaktiv quiz, mens du ser de steder, der har inspireret J.K. Rowling fra Shakespeares Globe til Londons gyder, der var inspiration til Tusmørkestræde. Højdepunkterne inkluderer Den Utætte Kedel, som er en hemmelig, magisk kro. Udforsk virkelighedens Diagonalstræde, hvor Harry køber sin første tryllestav. Se også broen, der blev ødelagt af Dødsgardisterne i "Harry Potter og Halvblodsprinsen".  Som en del af din guidede tur kan du vælge at tage enten Londons undergrundsbane eller en kort bådtur ned ad Themsen. Begge ture følger denne rute:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. Museet for fængselsvæsenet i Clink 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skole 9. The London Eye 10. Themsen 11. Sherlock Holmes' Pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts Troldmandsbank 14. Verdens mindste politistation 15. Trafalgar Square 16. Tusmørkestræde 17. Diagonalstræde 18. Palace Theatre

Fra London: Dagstur til Oxford, Stratford og Cotswolds

8. Fra London: Dagstur til Oxford, Stratford og Cotswolds

Tag fra London på en dagstur (10 timer), der tager dig vest på for at opleve Cotswolds' skønne landskab, og Oxford og Stratford, Englands mest romantiske byer. Tag til Stratford-upon-Avon i Warwickshire-landskabet, og tilbring 2 timer i William Shakespeares fødested. Din guide vil give forslag til de bedste seværdigheder. Gå en tur gennem byens centrum for at se smukke Tudor-bygninger og -seværdigheder, der er forbundet med Shakespeares liv, herunder Swan Theatre. Dernæst vil din køretur fortsætte gennem Cotswolds, mens du nyder udsigten over de dejlige landskab og stenlandsbyer. Det engelske landskab er et område med enestående naturlig skønhed. Forsæt til Oxford for at udforske den mest berømte universitet by i verden. Gå en tur blandt universitetsbygningerne for at beundre deres drømmende spir. Din guide vil anbefale en rute, der dækker de mest berømte seværdigheder, herunder Bridge of Sighs og Christchurch Cathedral. Lær mere om Oxfords forbindelse til Alice i Eventyrland og Harry Potter. Find et godt sted at spise (din guide vil give anbefalinger), eller drik en pint i byens mest hjemsøgt pub med lokale forskere og akademikere. Du vil være tilbage i London omkring kl. 18.30, og du kan bruge Londons metro til at rejse hurtigt til alle dele af London.

London: Byvandring til locations fra Harry Potter-filmene

9. London: Byvandring til locations fra Harry Potter-filmene

Oplev mere end 10 filmsteder og flere steder, der inspirerede J.K. Rowlings berømte Harry Potter-bøger, på en lille gruppe- eller privat spadseretur i London. Tag souvenirfotos af Platform 9¾ på Kings Cross Station, og tag derefter til Leicester Square for at besøge en butik, der skabte alle de papirrekvisitter, der anvendes i filmene. Lær om de forskellige filmlocations i området. Fortsæt til London Bridge for at opdage den Utætte Kedel og Millennium Bridge – der har øgenavnet Wobbly Bridge – der krydser Themsen fra St. Paul's Cathedral til Tate Modern. Undervejs ser du bygninger, der inspirerede J.K. Rowling, da hun skrev bestsellerbøgerne.

Warner Bros. Studio: Guidet "Making of Harry Potter"-tur

10. Warner Bros. Studio: Guidet "Making of Harry Potter"-tur

Din tur starter i det centrale London, hvor du møder din City Wonders-repræsentant. Rejs med tog direkte til Warner Bros. Studio Tour London. Nyd tidsbestemt entré, og bliv mødt af en dedikeret, engelsktalende Studio Tour-guide, som vil afsløre de vidundere, du vil støde på i løbet af din tur gennem de oprindelige kulisser, rekvisitter og kostumer fra alle otte Harry Potter-film. Når din guidet rundvisning slutter, kan du vælge at gå ind i Studio Tour igen, og "flyve" på en kost over London i green screen-oplevelsen, eller bruge noget tid på at udforske hele spektret af Harry Potter-merchandise i Studio-butikken.     Din uforglemmelige oplevelse starter med en kort film i biografen, før du går ind i den ikoniske Storsal, hvorfra din guidet rundvisning begynder. Din guide vil fortælle produktionshemmeligheder og intern viden, samt fremhæve de processer, der blev brugt til at bringe filmene til live. Denne oplevelse er simpelthen unik, og den bedste måde at udforske det magiske, der skete bag scenen i Harry Potter-filmserien. Tag et kig ind i Dumbledores kontor, gå langs den berømte brostensbelagte Diagonalstræde, der byder på butiksfacader som Ollivanders, Flourish & Blotts, Weasleys Tricks og Fiduser, Gringotts Bank og Eeylops Uglevarehus. Besøg det oprindelige Hogwarts Express-lokomotiv og en genskabelse af Platform 9¾. Denne permanente udstilling giver besøgende mulighed for at klatre ombord på togvognen og posere med en bagagevogn, imens den forsvinder gennem platformens væg. Nyd andre mindeværdige kulisser fra Harry Potter-filmene, herunder Gryffindors opholdsstue, drengenes sovesal, Hagrids hytte, eliksirlokalet og professor Nidkjærs kontor i Ministeriet for Magi - alt imens du bliver betaget af de hemmeligheder og indsigter, som din guide deler.      Når din guidet rundvisning slutter, kan du vælge at gå ind igen og udforske Warner Bros. Studio Tour London på egen hånd; find den særlige Harry Potter-souvenir i Studio-butikken eller nyd en kop kaffe i Studio Tour-Caféen. Når du er klar til at tage tilbage til det centrale London, har din City Wonders-repræsentant sørget for togbilletter og informationer, så din rejse tilbage bliver let.   Denne unikke, fuldt guidet rundvisning i Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter er den eneste tur af sin slags. Den vil virkelig skabe et minde for livet.

Tilgængelige aktiviteter

68 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 5

Ofte stillede spørgsmål om London Harry Potter-ture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Harry Potter-ture?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 21.815 anmeldelser

Kæmpe oplevelse - et virkeligt gennemført arrangement. Lige fra busafhentningen til timerne i studiet og retur igen. Dog kunne man godt bruge lidt flere timer hvis man f.eks ønsker at se alle de fortællinger der kører rundt om scenerne eller hvis man ville have after-non the.

Kæmpe oplevelse, og bestemt et must for Harry Potter fans i alle aldre! Dejligt nemt at booke ved GetYourGuide, og nemt at finde ud af når man er derovre.

Dejlig nemt med transport frem og tilbage. Tiden var passende derude og var super nemt at finde rundt i

Helt fantastisk oplevelse Harry Potter Universe er helt igennem gennemført og spændende

Ivan (the guide) was really good and his enthusiasm got all engaged.