Entrébillet

Fra King's Cross: Harry Potter-tur til Warner Bros. Studio

Fra King's Cross: Harry Potter-tur til Warner Bros. Studio

Snart udsolgt

Fra 827 DKK pr. person

Snart udsolgt

Denne Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter-pakke inkluderer transport tur/retur fra King's Cross. Du vil have længere tid til at udforske studierne, hvor du kan se alt fra Hogwartekspressen til Storsalen.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Varighed 7.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev den rene filmmagi i Warner Bros. Studio i London – The Making of Harry Potter
 • Gå gennem den store sal, og stig ombord på Hogwartsekspressen
 • Oplev de utrolige detaljer i rekvisitterne, kostumerne og specialeffekterne
Beskrivelse
Oplev Warner Bros. Studio Tours magi på denne 7,5-timers tur med transport tur/retur fra King's Cross i London. Du ankommer til studierne ca. 2 timer efter, du er taget af sted fra stationen, og du kan nu gøre dig klar til et langt 4-timers besøg. Begynd det samme sted som Harry, i skabet under trappen, inden du ser en fortryllende velkomstvideo og begiver dig videre ind i den store sal – et stedets største kulisser. Undervejs kan du opleve et fantastisk udvalg af ægte kostumer, rekvisitter og special effects, som alle er i perfekt stand. Se Vindelhuset, Hagrids hytte, Gryffindors opholdsstue, Dumbledores kontor og meget mere. Lad dig betage af de små detaljer som Dumbledores mindekar og større genstande som den fantastiske animatroniske dør og Hemmelighedernes Kammer. Sus på en kost gennem London med Green Screen-oplevelsen, og stig ombord på Hogwarts Express på Platform 9-3/4. Se Privet Drive og Knight Bus, køb en Butterbeer™ på filmsettet, og kom helt tæt på proteser og animatronics i afdelingen for specialeffekter. Der er så meget at se, så du vil takke dig selv for at have tid til at opleve det hele.
Inkluderet
 • Rundturstransport til Warner Bros. Studio med mærkebus (afhængig af tilgængelighed)
 • Gratis Wi-Fi
 • Adgangsbillet til Warner Bros. Studio Tour London
 • Mad og drikkevarer
 • Digital guide (kan lejes på Studio Tour for £4,95)
Ikke egnet for
 • Kørestolsbrugere
Covid-19-forholdsregler

Du skal booke denne aktivitet online, da billetkontoret er lukket

Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
 • Du skal holde fysisk afstand i køretøjerne
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Stig ombord på bussen ved Kings Cross Station, Pancras Road, Busstoppested T, London. Dit starttidspunkt er det tidspunkt, du går ombord på bussen i London. Dit indgangstidspunkt i studiet vil være cirka 2 timer efter det. Ved mødestedet skal du finde bussen, hvorpå der står: Warner Bros. Studio Tour London. Vær på mødestedet 15 minutter før dit valgte "starttidspunkt".

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Når du booker denne tur, skal du vælge dit starttidspunkt, efter hvornår du ønsker at tage bussen fra London. Indgangen til studierne vil være omkring 2 timer senere (afgangssted: King's Cross Station, Pancras Road, Bus Stop T, London). For eksempel: Hvis du booker til kl. 09.30, går du ombord på bussen kl. 09.30 (mødetidspunkt kl. 09.15), besøger Warner Bros. Studio kl. 11.30, tager fra Warner Brothers Studio kl. 16.00 og er tilbage i London cirka kl. 17.30
 • Butterbeer™ (ingefærøl) kan indeholde nødder og andre ingredienser, der kan forårsage allergier; turarrangøren er ikke ansvarlig for bivirkninger
 • I travle perioder kan alternative transportformer anvendes
 • Alle køretøjer er moderne og behagelige og bliver gjort grundigt rent hver dag
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,7 /5

baseret på 1880 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  3,4/5
 • Transport
  4,4/5
 • Værdi for pengene
  4,1/5
 • Sikkerhed
  4,7/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Fantastisk tur - nemt at finde mødestedet, stor bus med mulighed for at se Harry Potter film på vejen derud og transporttiden var kun 1 time. Harry Potter Universe er en kæmpe oplevelse, også selvom man som forældre ikke er stor Harry Potter fan :-). Skønt med caféområde halvvejs og mulighed for at købe mad til ok priser. Tiden derude passer perfekt. Vi har ingenting at klage over, alt var super godt gennemført.

Se mere

11. juni 2022

Virkelig en spændende attraktion for Harry Potter fans, som klart kan anbefales. Vi var dog færdige 2 timer før hjemtransport, og der havde vi oven i købet spist frokost og ventet i meget lang kø på drikkevarer inde i studierne. Vi så mange, der bare sad uden for og ventede og madboden havde lukket. Manglede noget mere sund mad i madboden. I bussen var lyden af filmen meget høj. Men alt i alt var vi meget begejstrede.

Se mere

11. juni 2022

Selve turen rundt i Warner Bros studio var simpelthen fantastisk! Spændende, flot, sjov og underholdende. Priserne i giftshop var i den dyre ende, men det var forventeligt og vidst rimelig standard for Harry Potter Merchandise. Vil dog ikke anbefale nogle at spise derude. Min søn og jeg blev begge ramt at kraftig diarré efter at have delt en pepperoni pizza (som ellers smagte skønt). Maveproblemerne smadrede desværre rimelig meget af vores resterende ophold i London.

Se mere

22. maj 2022

Produkt-ID: 82665