Tilføj datoer

London Hop-on hop-off-ture

Vi fandt 10 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om London

Hvilke topattraktioner skal man opleve i London?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra London?

De bedste dagsture og -udflugter fra London er:

Warner Bros. Studio, London

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 3.413 anmeldelser

Besøgte London den 19.-22. september 2022. Denne service gjorde det så meget lettere at komme rundt. De 20 stop, du kan stå af og på ved, gav dig mulighed for at komme tæt på de fleste af byens attraktioner. Ved de fleste stoppesteder var der en person med rød jakke på til at hjælpe dig. Bekvemmeligheden ved at kunne starte din tur ved et hvilket som helst af de 20 stop; mit eneste knæk er, at appen siger, at du kan starte ved ethvert stop, men når jeg trykker på knappen "Find stop" vil den kun vise stop #1. Det medfølgende kort viser også ikke kun attraktionerne og ruten, men Londons undergrundsstationer, så du kan besøge nogle steder, der ligger uden for turruten. Min kone og jeg måtte se 9 3/4 på Kings Cross Station. Samlet set bare en stor oplevelse.

Dejlig bustur, fra det åbne tag kan du se alt godt. Praktisk kort inkluderet (tilgængelig ombord), så du ved, hvor busstoppestederne er, og hvor du kan stige af og på for at se seværdigheder. Du får også ørepropper, så du kan følge forklaringen eller hvis de ikke siger noget i et stykke tid, kan du lytte til musik. Vi havde et krydstogt, som varmt kan anbefales! Meget rart at gå lidt på Themsen. Med en flink rejseleder fortalte vi noget om de bygninger, vi ser undervejs. Du får værdi for pengene!

Meget god sightseeingtur. Busser stopper alle relevante steder og kører med rigtig korte intervaller, så du aldrig skal vente længere end 5-7 minutter. Da der er mange udbydere, er der også en kontaktperson ved hvert stop, som hjælper dig evt. Når du først stiger på, får du høretelefoner og ved hvert sæde har du mulighed for at "drysse" med information på mange sprog.

Simpelthen fantastisk!!!! Det er virkelig værd at tage bussen i London.Hop-On Hop-Off Tourist Bus Circuit dækker de vidunderlige turistattraktioner. GetYourGuide fungerer helt korrekt på absolut alle måder!!! Jeg anbefaler GetYourGuide-tjenesten til alle..Jeg brugte den i Rima, Paris og London...100% anbefaler den.

Klart anbefalelsesværdigt Overraskende god thames river tur med en sjov guide