Tilføj datoer
London

Idrætsanlæg

Ofte stillede spørgsmål om London Idrætsanlæg

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Idrætsanlæg?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke Idrætsanlæg i London er bedst?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.894 anmeldelser

Vi havde en fantastisk tid på Wembley, vi fik set alt i jorden inklusive omklædningsrummene, hvor alle trøjer hang op, vi gik ud på banen fra tunnelen, hvilket var uvirkeligt, da de satte publikumslyde på for at gøre det har lyst til at komme for at spille på Wembley med god stemning. Vores tour guide var strålende, og han havde også stor viden om stadion. For alle, der kommer til London, vil jeg varmt anbefale at besøge Wembley stadion. Vi fik også at se trofæer, herunder afholdelse af FA Cuppen, før turen starter, hvilket er et fantastisk billede at have.

Der var ingen følelse af at blive hastet igennem, og guiden vidste bestemt, hvad emnet var. Første og sidste gang jeg besøgte stadion var for 60 år siden, så det var noget af en oplevelse at se, hvordan tingene har ændret sig, og hvordan det er blevet en del af den moderne verden .Du behøver ikke at være fodboldfan for at undre dig over stadionets omfang, og jeg vil anbefale turen til alle. Når jeg ser en kamp på tv, kan jeg nu sige, at jeg stod der eller sad der, så jeg er glad for, at jeg gjorde det.

Vores guide vidste hvordan han han skulle underholde.

Find tur rundt på Wembley. Fik set VIP lounge, omklædningsrum, selve stadium. Og fik lov til at sidde i den kongelige lounge. God tur med en rigtig fodboldfan (rigtig Brite)

Fantastisk guide, så alt det relevante - perfekt længde. Virkelig godt og underholdende.

En stor oplevelse

Vi havde en god rundtur, med en erfaren guide. Det var absolut pengene værd