Tilføj datoer
London

Kørestolsvenlig

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Andre oplevelser
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 223 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 223

Ofte stillede spørgsmål om London Kørestolsvenlig

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Kørestolsvenlig?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London Kørestolsvenlig har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 36.045 anmeldelser

Vi (3 voksne, 2 teenagere) reserverede National Express som lufthavnstransport, da Stansted Express var i strejke den dag, vi ankom (august). Handlen forløb problemfrit og relativt hurtigt på trods af det store antal turister. Der var National Express-ansatte på stedet, som instruerede os. Selve bussen var meget komfortabel, godt airconditioneret og vi var på Victoria Station på knap 1,5 time. På grund af trafikkaos havde vi en forsinkelse på omkring en halv time på returtransporten, hvilket var endnu større, fordi der også var tæt trafik på motorvejen. Trods de hektiske forespørgsler forblev buschaufføren rolig og høflig og fik os til Stansted lufthavn til tiden. Da vi reserverede billetten, rådede National Express-agenten os forsigtigt til at være i lufthavnen 3 timer før afgang. Så vi havde ingen stress på trods af trafikkaoset. Når som helst!

London Eye gav os mulighed for at tage højde over London og beundre et storslået panorama. Alt var meget velorganiseret, vi ventede ikke længe i køen og der var ikke mange af os i "boblen", hvilket gjorde, at vi kunne nyde det endnu mere. Turen varede godt tredive minutter.

Ekstrem god oplevelse. Turen på Tottenham stadion var planlagt, således, at du havde adskillig af tid til selv at udforske det af stadionen, der kunne vises frem, og samtidig var de forskellige guider imødekommende og venlige. Dette kan varmt anbefales, når man besøger London.

Uhyggelig, mørk, fantastiske kulisser, fantastiske skuespillere!! Absolut værd at se!! Bemærk, kun på engelsk!! Ikke noget for små børn!! Altid min fornøjelse!!

Flot tur med en fantastisk udsigt. Havde fast track så vi kom hurtigt igennem.