Tilføj datoer

LondonKultur og historie

Vores mest anbefalede London Kultur og historie

London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

1. London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

Opdag Londons National Gallery på en rundvisning før timerne, og gå på en rejse gennem kunsthistorien, mens du udforsker en af de mest imponerende kunstsamlinger i verden. Afdæk betydningen bag mesterværkerne sammen med din historiske guide, og skitser dine egne kreationer inde i galleriet. Mød din guide på National Gallery, og tag på en rundvisning kun for din gruppe. Vandre gennem de store haller uden de sædvanlige menneskemængder, og forundres over berømte kunstværker, der viser kunstens udvikling gennem historien. Oplev den dybere betydning af malerierne med detaljerede forklaringer fra din kunsthistoriske guide. Derpå kan du deltage i en eksklusiv skitseworkshop inde i det tomme galleri. Lær det grundlæggende i skitsering og perspektiv fra din guide, og lad de omkringliggende kunstværker give næring til din kreativitet. Skab din egen unikke souvenir, som du kan tage med hjem efter din enestående oplevelse på dette ikoniske sted. GetYourGuide samarbejder med National Gallery i London for at give dig en helt unik oplevelse med en af de største kunstsamlinger i verden. Se verdensberømte malerier på en eksklusiv rundvisning før åbningstid, og giv dine egne idéer liv med en skitseworkshop.

London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

2. London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

Tag en rundvisning i det tidløse Tower of London, der har været en del af den britiske historie siden det 11. århundrede. Seværdigheden, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, blev bygget i år 1086 af Vilhelm Erobreren.  Opdag Londons borg, der er en sikker fæstning, et kongeslot og et berygtet fængsel. Spot ravnene, der lever på stedet, og find ud af, hvorfor de er kendt som tårnets vogtere. Gå en tur over Tower Green for at se stedet, hvor mange henrettelser fandt sted, herunder af 2 af Henrik 8.s koner. Du får også mulighed for at komme ind i tårnet. Forbered dig på at blive blændet af Det Forenede Kongerige Storbritanniens kronjuveler. Disse uvurderlige symboler på det britiske monarki udgør den største samling af kronjuveler i brug i verden. Lad dig imponere af de 23.578 ædelsten, herunder den glitrende Imperial State Crown. Denne krone alene har 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få særlig indsigt i Tower of Londons historie fra nogle af dets mest berømte beboere, The Yeoman Body. Selv om rundvisningerne ikke er tilgængelige i øjeblikket, vil Yeoman Warders stå til rådighed til at fortælle fascinerende historier om Tower of London gennem tiderne.

Madame Tussauds London

3. Madame Tussauds London

Millioner af mennesker er kommet ind ad døren til Madame Tussauds i London siden museet åbnede for over 200 år siden. Tilføj dit navn til listen og gå op ad den røde løber for at se alle dine favoritstjerner. De gammeldags museumsafspærringer er væk, så du kan virkelig komme tæt på filmstjerner, sportslegender, politiske sværvægtere og historiske ikoner. Genoplev øjeblikke og begivenheder, der fik hele verden til at bemærke personerne. Slut dig til dine favoritberømtheder til den ultimative fest, herunder Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Spankuler rundt på catwalken sammen med Cara, slut dig til den royale familie på den ikoniske balkon og tag en selfie med det royale par Harry og Meghan. Udforsk Kong-junglen: Skull Island med Tom Hiddleston som kaptajn James Conrad, eller kapr en London-taxa for at tage en tur gennem 400 år af hovedstadens historie. Brug så Kraften til at blive transporteret til en fjern galakse, og vær stjernen sammen med de store fra Star Wars-universet.

Emirates Stadium: Rundvisning

4. Emirates Stadium: Rundvisning

Udforsk fodboldklubben Arsenal bag kulisserne, og lad Arsenals stjerner dele deres kampdagserfaringer med dig på denne tur rundt på Emirates Stadium. Gør dig klar til a finde din plads i omklædningsrummet, og gå gennem spillertunnellen, mens du forestiller dig brølene fra 60.000 fans. Se spillerstatistikker og højdepunkter fra deres bedste øjeblikke gennem trøjekameraet, som får dig helt ind på livet med interaktiv adgang til aldrig før sete optagelser. Leder du efter et sted at spise efter din tur? Så kan du besøge Chapman's (der ligger udenfor Armoury-butikken), som serverer et bredt udvalg af mad og drikke, herunder te, kaffe, sandwiches, panini, wraps og meget mere. Du kan besøge Arsenal Museum, der blev grundlagt i 1886, og som fortæller mere om klubbens tid på Woolwich, Highbury og på Emirates Stadium. Det nyistandsatte museum giver de besøgende mulighed for at opleve en række spændende udstillinger. Mange af de genstande, der udstilles, er venligt doneret af tidligere spillere, der har en særlig plads i Arsenals historie. Nogle af højdepunkterne er Jens Lehmanns målmandshandsker, som han havde på i alle ligakampene i den ubesejrede "Invincibles"-sæson i 2003/2004, Michael Thomas' støvler fra Anfield i 1989 og Charlie Georges FA Cup-finaletrøje fra 1971. På museet kan du også opleve to imponerende videoforestillinger og 20 enorme displays over Arsenals stolte historie.

London: Entrébillet til Westminster Abbey

5. London: Entrébillet til Westminster Abbey

Oplev det historiske Westminster Abbey på egen hånd. Fordyb dig i dette sted for tilbedelse, fejringer og ceremonier, hvor mange af Storbritanniens mest betydningsfulde øjeblikke i historien har fundet sted. Se kroningsstolen, det ældste møbel i landet, som stadig bruges til sit oprindelige formål. Siden 1066 har abbediet været vært for kroninger af alle britiske monarker, herunder dronning Victoria og Elizabeth II. Få at vide, hvordan abbediet er hvilested for mange store monarker, digtere, musikere, videnskabsfolk og politikere. Udforsk Poets' Corner, der er blevet kaldt sådan på grund af de mange digtere og forfattere, der ligger begravet her.

Windsor Castle: Entrébillet

6. Windsor Castle: Entrébillet

Windsor Castle blev grundlagt i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren, og er det ældste og største beboede slot i verden. Det er blevet renoveret af en række konger og dronninger, herunder Henry II, Charles II og George IV. Din billet giver dig adgang til slottet, herunder til de storslåede ceremonielle værelser, der er møbleret med nogle af de fineste skatte fra den kongelige samling. Blandt mesterværkerne er der malerier af Holbein, Rubens og Van Dyck, og udsøgte engelske og franske møbler. I vintermånederne vil de private gemakker, som er skabt af Georg 4. og kendt som de semiceremonielle værelser, også være en del af besøgsruten. Din entré inkluderer også adgang til St. George's Chapel (undtagen om søndagen). Det er en af de smukkeste kirkelige bygninger i England og det endelige hvilested for 10 monarker, herunder Henrik 8. og Karl 1. Der er masser at se og lave på Windsor Castle, så sæt nok tid af for at få det meste ud af dit besøg, hvilket normalt varer mellem 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen af en stejl bakke, og besøgsruten dækker over lange afstande, hvorfor der anbefales komfortable sko.

Fra London: Entrébillet til Hampton Court Palace inkl. haven

7. Fra London: Entrébillet til Hampton Court Palace inkl. haven

Hop på toget fra Londons Waterloo Station, og tag til Hampton Court Palace. Efter en kort 32-minutters togtur til Hampton Court Station kan du bruge din billet til at få adgang til et sted, der faktisk byder på 2 paladser. Det er et fantastisk Tudor-slot, bygget af Kardinal Wolsey og senere Henrik 8., der ligger ved siden af et barokslot, der blev bygget af William 3. og Mary 2.  Ved Henrik 8.s død i 1547 havde han over 60 huse, men i slutningen af hans regeringstid var intet vigtigere for ham end Hampton Court Palace. Besøg kongens lejligheder som et af hans hoffolk iført en Tudor-kappe, og snig dig ned til de kæmpe køkkener, hvor banketter med op til 1.000 gæster blev forberedt. William og Marys storslåede lejligheder i det barokke palads dateres tilbage til det sene 17. århundrede, hvor de regerede i fællesskab. Fra lejlighederne er der spektakulær udsigt over haven. Du kan udforske den 24 hektar store slotshave, der ligger ned til Themsen. Du vil se sprudlende springvand og skønne områder med hundredtusinder af blomsterløg, der ændrer sig med årstiden.

St. Paul's Cathedral: Entrébillet

8. St. Paul's Cathedral: Entrébillet

Udforsk Saint Paul's Cathedral, som er et arkitektonisk mesterværk og Englands sted for nationale fejringer. I dag er Saint Paul's både en aktiv anglikansk katedral og en af Londons topattraktioner. Touchscreen-multimedieguider er nu tilgængelige for gæsterne. Se, og lyt, mens guiden i film, nye fotografier og et detaljeret kommentarerspor fortæller om dette unikke vartegn. Vil du have en mere personlig oplevelse, kan du tage en rundvisning i katedralen og krypten anført af katedralens guider 4 gange dagligt. Vær med på denne gratis 90-minutters rundvisning gennem katedralen, og lær om dens kunst, historie og religiøse betydning. Alternativt kan du overvære en af de korte introduktionstaler, der finder sted i løbet af hele dagen for at få lidt ekstra insigt. Disse guidede ture og introduktionstaler tilbydes efter først-til-mølle-princippet. Du skal registrere dig ved ankomsten.  Når du går gennem katedralen, kan du lægge mærke til, at den er fyldt af naturligt lys, glitrende mosaikker og malerier, der pryder kuplens indre. Oplev kapellerne på nederste etage og for de, der er i stand til det, kan man derefter gå 257 skridt op til Whispering Gallery og teste den unikke akustik. Gå de ydeligere 119 trin op til Stone Gallery og derefter ad de sidste 152 trin op til Golden Gallery, som begge byder på spektakulær panoramaudsigt over byen. Tag dig tid til at besøge krypten, og se de mange grave og mindesmærker for verdensberømte briter, herunder Lord Admiral Nelson og hertugen af Wellington.

London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

9. London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

Udforsk flere af de vigtigste højdepunkter uden for London på denne heldagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, udforsk mysterierne ved Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Her vil kongefamiliens beundrere være i deres rette element. Besøg Dronning Elizabeth d. 2.'s hjem, der er rig på historie, og få et kig indenfor i et af verdens største og ældste slotte. Nyd de spektakulære repræsentationslokaler i dit eget tempo, og lad dig betage af den overdådige indretning. Oplev dette særlige sted, hvor statslige begivenheder stadig afholdes den dag i dag. Her er der fyldt med royale traditioner og verdensberømte kunstværker. Besøg St. George's Chapel, hvor mange konger og dronninger ligger begravet, herunder Henry d. 8. og hans tredje kone Jane Seymour. Se Queen Mary's Dolls' House, og bliv forbløffet over størrelsen og det indviklede design af verdens mest berømte dukkehus. Det mystiske Stonehenge Gå en tur omkring dette sted, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og lad dig fange af stemningen ved den unikke stenformation. Her på Salisbury-sletten står 40 tons klippesten på egen hånd og har gjort det i over 5.000 år. Der er et væld af teorier omkring Stonehenge. Nogle mener, at det er et religiøst tempel, andre ser et astronomisk ur eller endda en gravplads fra bronzealderen. Dan dig din egen mening, mens du udforsker det mystiske monument. Bath Bath ligger stolt på skråningerne til floden Avon og var den første by i England, der blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Beundr den smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgianske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. De romerske bade Bath er kendt for sine romerske bade, og her findes den bedst vedligeholdte romerske spa fra den antikke verden. Dyk ned i historien bag dette magiske monument, der lå skjult indtil 1870'erne, og lad dig betage af dets spektakulære arkitektur.  Du er tilbage i London omkring kl. 19.45.

Kensington Palace: Entrébilletter

10. Kensington Palace: Entrébilletter

Londons Kensington Palace er et sted, der gemmer på både hemmelige historier og offentligt levede liv. Du skal bruge rundt regnet 90 minutter for at se de smukke Palace Apartments. Udforsk de overdådige statslige lejligheder, der løfter sløret for, hvordan de royale lever, herunder William 3., Mary 2., Queen Anne og Annes søn William, det sidste medlem at Stuart-dynastiet.  Lær om deres højtidelige liv, og bliv indviet i deres til tider rørende hemmeligheder. Lad dig betage af nogle af de fineste eksempler på arkitekt og kunstner William Kents arbejde i Cupola-værelset og King's Grand Staircase. Se de flamboyante eksempler på, hvordan man klædte sig inden for hoffet i det 18. århundrede, kunstværker fra den royale samling og meget andet. Udforsk 2 nye udstillinger for at fejre 200-året for dronning Victorias fødsel på Kensington Palace. De 2 afslørende nye udstillinger, 'Victoria: Woman and Crown' og 'Victoria: A Royal Childhood', er inkluderet i din Kensington Palace-billet.

423 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 27

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Intense oplevelser

Ofte stillede spørgsmål om London Kultur og historie

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Kultur og historie?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Hvilke London Kultur og historie har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 15.225 anmeldelser

Fantastisk tur hvor man ser og hører så meget. Nemt at finde gruppen vi skulle afsted med. Vi var kun 18 på vores tur så vi havde mulighed for at stille masser af spørgsmål og få taget billeder. Vi skulle ikke stå i kø hverken til at komme ind på tower eller til kronjuvelerne pga den tidligere indgang. Vores Beefeater var så sød og kunne svare på alt omhandlende slottet. Kæmpe oplevelse. Ville varmt anbefalede denne tur.

Meget nemt at købe billetter hjemmefra. Ingen kø ved indgangen. Vi kom 1 time før vi havde booket, men vi kom ind alligevel. Der var stort set ingen mennesker derinde så det var rigtig rart at gå rundt og vi fik set det hele.

Spændende oplevelse. Både børn på 12 år og voksne var godt underholdt. Kan anbefales hvis man interesserer sig for engelsk historie. Personalet var meget imødekommende og venlige.

Et must når London besøges. Rundtur på egen hånd med audioguide anbefales. Hav god tid og tag dig god tid ! Fungerer fortrinlig med køb af billet via GetYourGuide - som altid!

Spændende oplevelse rundt i London for hele vores familie, super god guide